iyi geceler kızlar,geçmişe bi göz atayım derken uyku vakti gelmiş.
sonunda paraya kıyıp özel hastaneden özel doktora geçtim.aslında özellere bir sürü para bayılmaya karşıyım ama bebişimin ve kendimin durumunu netleştirmek ve içimin rahat etmesi için gittim.
oğluşum 1700gr, erkekn doğum riskim yokmuş ve herşey yolundaymış. şuan normal doğum gözüküyor ama garantisi yok dedi. bebişim doğum pozisyonunu almış. ultrasonda bize dil çıkarttı fırlamabir de esnedi 2 kere o kadar güzel ki bunları görmek
şimdi nerede doğum yapacam stresine girdim onu da çözersem rahatlıcam
bu arada bebek şekeri yapan ya da nasıl bişi yapacağına karar veren var mı?önümüzdeki hafta ist gitme ihtimalim var?gitmişken malzeme alayım diyorum. önerilerinizi bekliyorum. size ve bebişlere Allah rahatlık versin
canım kom da ındırım war ben logusa pijama takımını 32 ye aldım bi bak istersen
Bu arada herkese günaydınlarrr valla bahar geldiii havalar guzel olunca nedensiz bi sevinç oluyor içimdee ve bebıslerımızın gelmesıne cok az kaldı şafak sanırım 60
cnm yüklemiştim ama görmediniz mi? tekrar yüklüyorum o zaman biberon şeklindee Eki Görüntüle 370807 Eki Görüntüle 370808 Eki Görüntüle 370809
cnmmasallh bebısıneeee bu arada ben sekerlermı yaptırdım
Bu arada herkese günaydınlarrr valla bahar geldiii havalar guzel olunca nedensiz bi sevinç oluyor içimdee ve bebıslerımızın gelmesıne cok az kaldı şafak sanırım 60
cnm yüklemiştim ama görmediniz mi? tekrar yüklüyorum o zaman biberon şeklindee Eki Görüntüle 370807 Eki Görüntüle 370808 Eki Görüntüle 370809
çok hoş ve şirinler cnm :)), oğluşunun biberonlarını yesinlerGüle güle dağıt şekerlerini..
tubson ve ekins geçmiş olsun kızlar.. Kendinize iyi bakın :112:
Günaydın hanımlar,
Moralim çok bozuk. Erken doğum olayına baya kafa taktım zannediorumki hemen doğuracağımŞikayetlerimde henüz geçmedi..H.içi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bakalım onlar ne diyecek. Eğer çalışmam riskli derse yıllık izinlerim var 2 aya yakın onları kullanırım..
herkese günaydınlar...dışarıda güneş var ama benim sınıfıma damla güneş vurmuyor,kaloriferleri de yakmıyorlar artık donuyorummtşk ederim nur.Rab hepimizin bebişlerine ve bizlere kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inş şekerleri nereye ve kaça yaptırdın? ben malzemesini alıp kendim yapayım diyorum sırf elimde uğraş olsun diye
çok hoş ve şirinler cnm :)), oğluşunun biberonlarını yesinlergüle güle dağıt şekerlerini..
gunaydin mayis anneciklerine,simdiden basladi galiba uykusuz geceler bebisler dogunca hic yatamiycaz alistirma oluyor bize,
ben su yatma pozisyonlarina takiliyorum surekli solda yatmak zor geliyo,
bazen sag ve sirtustude yatiyorum,
sonrasi vijdan azabi acaba biseymi yaptim kizima diye kipirdamasini bekle dur:18:,
bende bebek sekerlerini yapmadim daha ,pek bi zamanda kalmadi artik yapmanin vakti geldi sanirim
Günaydın hanımlar,
Moralim çok bozuk. Erken doğum olayına baya kafa taktım zannediorumki hemen doğuracağımŞikayetlerimde henüz geçmedi..H.içi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bakalım onlar ne diyecek. Eğer çalışmam riskli derse yıllık izinlerim var 2 aya yakın onları kullanırım..
teşekkür ederim lillac. Dinlenmeye çalışıyorum inşallah ağrılarım gecer
bebek beşiklerine bakan alan var mı?
Ankaralı arkadaşlar, beşik aldıysanız nerelere baktığınızı söyler misiniz?
30.haftamdayım ama hala nerde doğum yapacağımı bilmiyorumüffff canım sıkılıyor strese giriyorum
Günaydın hanımlar,
kizlar safak 57 sinoptan geciyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?