2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnmmasallh bebısıneeee bu arada ben sekerlermı yaptırdım

canım kom da ındırım war ben logusa pijama takımını 32 ye aldım bi bak istersen

hayırlı olsun cnm gule gule kulllan

Bu arada herkese günaydınlarrr valla bahar geldiii havalar guzel olunca nedensiz bi sevinç oluyor içimdee ve bebıslerımızın gelmesıne cok az kaldı şafak sanırım 60

Herkese günaydınn:)
bugün hava çok güzel ama ben sol kolumu hiç hissetmiyorum. Sanki kaslarım ağrıyor sağ kalçama da kramp girdi topallıyorum
inşallah kimzsenin böyle sıkıntıları yoktur, allah vermesin anneciklerin hiçbirine!
Işe gelene kadar ağladım
bütün anneler iyi olsun.

gunaydin mayis anneciklerine,simdiden basladi galiba uykusuz geceler bebisler dogunca hic yatamiycaz alistirma oluyor bize,
ben su yatma pozisyonlarina takiliyorum surekli solda yatmak zor geliyo,
bazen sag ve sirtustude yatiyorum ,
sonrasi vijdan azabi acaba biseymi yaptim kizima diye kipirdamasini bekle dur:18:,
bende bebek sekerlerini yapmadim daha ,pek bi zamanda kalmadi artik yapmanin vakti geldi sanirim

cnmmasallh bebısıneeee bu arada ben sekerlermı yaptırdım

Bu arada herkese günaydınlarrr valla bahar geldiii havalar guzel olunca nedensiz bi sevinç oluyor içimdee ve bebıslerımızın gelmesıne cok az kaldı şafak sanırım 60

cnm yüklemiştim ama görmediniz mi? tekrar yüklüyorum o zaman biberon şeklindeeEki Görüntüle 370807 Eki Görüntüle 370808 Eki Görüntüle 370809

herkese günaydınlar...dışarıda güneş var ama benim sınıfıma damla güneş vurmuyor,kaloriferleri de yakmıyorlar artık donuyorumm tşk ederim nur.Rab hepimizin bebişlerine ve bizlere kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inş şekerleri nereye ve kaça yaptırdın? ben malzemesini alıp kendim yapayım diyorum sırf elimde uğraş olsun diye

:
canım hastanede sağma durumu söz konusu olabilir bebek yeni doğan ünitesine falan konulursa o nedenle bence önceden bulundurmak daha sağlıklı... ben kiralamalarada satın almalarada baktım hemen hemen aynı fiyat neredeyse... ki eğer bütçe aşıyorsa illa almıcam falan diye düşünülüyorsa 8-10 tl ye bile manuel pompalar var...[/QUOTE]

hastanen ile görüş belki bu şekilde bir imkanları vardır.İnşallah yeni doğan unitesine gerek kalmaz ama bazı hastanelrde (özellerde) bebekleri kendileri beledikleri için gene anne sütü ihtiyacı olmuyor...yanlış anlaşılmasın bazen o kadar ayrıntılı duunuyruzki gereksiz masrafların altına girebilmekteyiz:))cok yaptmben bu hataları ondan biliyorum..sağlıkla al inşallah yavrunu kucağına:))

Gunaydın birazdan atacağım kendimi sokakalara:) arkadaşalrla buluşup sabah kahvesi molası sonra oğlumla kızım için alışveriiş vakti...güneşli hava iim içime sığmıyor acıkcası:)))

hepinize iyi gunler:)))

Günaydın hanımlar,
Moralim çok bozuk. Erken doğum olayına baya kafa taktım zannediorumki hemen doğuracağım Şikayetlerimde henüz geçmedi..H.içi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bakalım onlar ne diyecek. Eğer çalışmam riskli derse yıllık izinlerim var 2 aya yakın onları kullanırım..

çok hoş ve şirinler cnm :)), oğluşunun biberonlarını yesinler Güle güle dağıt şekerlerini..

tubson ve ekins geçmiş olsun kızlar.. Kendinize iyi bakın :112:

teşekkür ederim lillac. Dinlenmeye çalışıyorum inşallah ağrılarım gecer
bebek beşiklerine bakan alan var mı?
Ankaralı arkadaşlar, beşik aldıysanız nerelere baktığınızı söyler misiniz?
30.haftamdayım ama hala nerde doğum yapacağımı bilmiyorum üffff canım sıkılıyor strese giriyorum

canim neden kendini boyle sartlandiriyorsun,o kadar cokki erken dogum riski olup zamaninda doguran kesinlikle boyle dusunme olumlu dusun ki hersey olumlu olsun,zamanini bekliycek merak etme en azindan 35.haftayi falan doldurduk mu pek sorun olmaz,sen yinede dikkat et kendine doktorun soylediklerine dinle,mayistan once gelmez minigin merak etme

pelın bebek dıye bır magaza karsıda yanı emınonunde yaptırdım tanesı 1.50tl.
çok hoş ve şirinler cnm :)), oğluşunun biberonlarını yesinler güle güle dağıt şekerlerini..

cnm tsk ederımmm
cnm bencede agırlasmadan hallet derım sekerlerını

cnm nasıl dusunursen oyle olur ıyı dusun kendını uzme

al benden de o kadar...ben de hala nerede doğum yapıcam bilmiyorum..ben de ankaradayım.karar verirsen bana da söyle ben de beşik almadım henüz ben bambu beşik almayı düşünüyorum ilk 9 ay için. sonrasını sonra düşünürüm 2.el alıcam beşiği inş istanbula gidebilirsem bu hafta sonu...

Günaydın,

Ben artık forumu doğru dürüst takip edemez oldum. Fırsat bulabilirsem geriye dönük okumaya çalışacağım. Umarım herkes ve bebişler iyidir.

Bugünden itibaren doğum izninde benim yerime bakacak kişiye eğitim vermeye başlayacağım ve bu sebeple foruma çok daha az girebileceğim. Herkese sağlık ve fırsat bulup okuduğumda herkeslerden iyi haberler almayı diiyorum.

Hepinizi öpüyorum.

canım niye bu kadar kafana taktın ki sen kendini bebeğim zamanında doğucak diye şartlandır , hatta iyiyim çalışabilirim diye düşün kendini salma hemen

canım beraber şafak sAyıyoruz seninle :)) en son ne zaman gittin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…