2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim pompayı şimdiden almamın sebebi :
bebek ilk doğduğunda daha tam emmeyi bilmediği için göğüsleri boşaltamıyor ve boşalmayan göğüste çok ağrı yapıyormuş.
Birde yenidoğan bebek her iki memeyide bitiremiyormuş.Yani birini bitirip diğerini sağmak gerekebiliyormuş.Ne kadar çok sağılırsa veya emzirilirse o kadar çok süt sinyali gönderiyormuşuz beyine.
Bebeği çok fazla emzirip kusturmaktansa dengeli emzirip kalanı sağmak daha mantıklı geliyor bana.
Ben biberona öcü gözüyle bakmıyorum şimdilik.Çok yorgun olduğum gecelerde eşime rica edebilirim sağılmış sütlerle bebeğimizi beslemesini.Ben de o arada hem biraz uykumu almış olurum hemde göğüsler dinlenmiş olur düşüncesindeyim.
Nedense şimdiden "ya sütüm az olursa"duygularına hiç kapılmıyorum.Hep sütümün oluk oluk akacağı düşüncesindeyim,inşaallah da öyle olur.

Ben de senin gibiyim canım.Eşimi işe gönderip ikinci posta uykuya yatıyorum.Karnım tok olunca uyuması daha güzel oluyor

Hamilelikte saça su dalgası yaptırılır mı? Ayrıca su dalgasını nasıl ne ile yapıyorlar? Benim bu konuda bilgim sıfır:) doğumun son aylarında ve sdoğumdan sonra bir süre saçımla uğraşmak istemiyorum. Oyuzden ne yapayım bilemedim. Düzleştirmek istemiyorum çok kötü oldu saçlarım cumartesi o güzel uzun saçlarımı kestirdim çok kırık var diye kuaför kesti attı şimdi ne yapsam acaba?

Turuncu cnm sonuna kadar haklısın..Psikoloji çok önemli..Bebeği etkileyebiliyor. Söyledikleriniz beni kendime getirdi..Şu saatten sonra keyfini çıkartmalı değil mi? Yüzdük yüzdük mutlu sona çok az kaldı kısmetse

canım banada doktor magnezyum verdi karın sertliğimden dolayı ama eczane karıştırdı mı naptı bilmiyorum doktora sorcaz ilacı tekrardan senin ilacının tam adı ne ve gr nı söyleyebilir misin iki gündür içmiyorum eşim bekle soralım dedi tekrardan öle başlarsın dedi.

Benimki magnorm 365 mg

slm kızlar.dün akşam geldim istanbuldan evimize.10 günlük geçmişi okumam imkansız.umarım herkes için herşey yolundadır,kaçırdığım büyük şeyler olmamıştır...gelmeye geldim ama bu dönüş yolu beni bitirdi.yolculuk iyiydi ama çoooook yorgunum.zaten son 3-4 gündür acayip yorgunluk var.ayaklarım ağrıyo ve kocaman oldular ve baş ağrısı da eklendi.tansiyonum düşük.çarş dr randevumuz var.bu sefer bi sürü şikayetim var tek tek sıralarım artık.

kızlar ayakta olan ödemler için ne yapmak gerekiyo acaba fikri olan var mı ???

dilara çok cicilermiş ya netten mi aldın ?

Ben de senin gibiyim canım.Eşimi işe gönderip ikinci posta uykuya yatıyorum.Karnım tok olunca uyuması daha güzel oluyor [/QUOTE]

ahh ahh ben de cumartesi günü saat 2 gibi bi uyumuşum evde eşim zor uyandırdı :) nasıl tatlı gelmişti anlatamam

Dilara çok cicilermiş ya netten mi aldın ?

yan yatıp dinlenmek gerekiyormuş canım. özellikle sol tarafa yatıp dinlenirsen iyi geliyor. Damarlardaki baskı azaldığı için rahatlama oluyormuş. Geçmiş olsun canım ayrıca.

tatlım bebim bildiğim su dalgası fönü var sadece o da fön ömrü kadar kullanılıyor .. mesela ben önü max 2 gün kullanabiliyorum saçımı yıkamadan duramam çünkü.. acaba sen kimyasalllarla yaptırılan dalgalı saçı mı diyorsun?

çok ciciler:) inşallah iyi günlerde giyer:)
teşekkür ederim cnm

hoşgeldiiin tatlım.. tüm rahatsızlıklar üst üste gelmiş. geçer hepsi inşallah.. dinlenmeye fırsatın olacak mı?

dilara çok cicilermiş ya netten mi aldın ?

cnm bol su içmen ve olabildiğince uzanırken veya otururken ayaklarını yüksekte tutman lazım diye biliyorum..
oğluşun giysilerini biraz önce unnadodan aldım

canım hoşgeldinnnn nasıl geçti istanbul ziyaretn bakalım :) eminim ki çok iyi gelmiştir sana .. şimdi bol bol dinlen bakalım özletme ama kendini fazla :)

hoşgeldin ferezya,
yorgun da olsan anneciğinde olmak iyi gelmiştir. dinlenirsin geçer boşver :)

Canım senin şikayetlerin tam olarak nası acaba?

Benim rahimde ara ara sızlamalar oluyor, bıçak saplanması gibi.. bide alt karnım rahatsız ediyor.. sanki baskı var gibi.. yürürken filan..
Bugün dr gidicem bakalım ne diyecek..

cnm bol su içmen ve olabildiğince uzanırken veya otururken ayaklarını yüksekte tutman lazım diye biliyorum..
oğluşun giysilerini biraz önce unnadodan aldım[/QUOTE]

canım sadece 3 lt işyerinde içiyorum ama ayaklarımı malesef yüksekte tutamıyorum eve gdince uzanıyorum hemen ama iş işten geçiyo tabiki , güle güle kullanın canım çok şirinler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…