şu göğüs pompası meselesi bende de hala soru işaretisezaryende ilk başta lazım olur diyorlar ama bilmiyorum, sanırım almayacağım şimdilik. eylül başında işbaşı yapacağım Allah izin verirse, o zaman mı alsam diyorum. süt bol olursa lansinoh manuel, daha kıt olursa medela elektirikli
günaydınn kızlar ve minnoşlarrr bende bu aralar uykuya acayiip düştüm benim gibi olan var mı aranızda sabah babamızla kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum 11 de zorla kalkıyorum dünde öyle 10 buçukta kalktım kahvaltı filan yaptım saat 3 gibi tekrar uyumuşum akşamda 1 i buluyor yatmam gece pek rahat uyuyamıyoruz acaba ondan mı böyle oluyoruz bilemiyorum.
Ya canım niye bu kadar negatifsin ?
Doktorların azgından “erken doğum tehliken var”cümlesi çıkmayadursun,hemen kafanıza takıyorsunuz.
Bakın benim doktorum “her gebelikte risk vardır” diyor….Yani doktor öyle söyledi diye illa erken doğacak değil ya bebişler.
Hem benim etrafımda çok arkadaşım var doktorların erken doğabilir deyip 40 haftayı tamamlayan.
Lütfen biraz pozitif düşünelim.
Kendini iyi hissetmiyorsan 32.de ayrıl izine,evde ayaklarını uzata uzata doğumunu bekle ama bu şekilde kafanda kurarak olmayacağı varsada olduracaksın….
Doğru diyorsun turuncu, zamanı gelmeden erken doğum yok, fikrini bile düşünmemeliyiz....
Cuma günü yaşadığım olaydan sonra doktor banada erken doğum demiş ve beni hastaneye yatırmak istemişti, ama ben kalmamıştım.
Bugün kendi doktoruma gittim, herşey çok normal ve güzel çıktı. Bebeği eşi aşağıdaydı yukarıda çıktı, suyu da güzel ve bebeğim 2 hafta da baya büyümüş.
30 haftalık ve 1740 gr çıktı. Doktorum baya güzel büyümesi dedi. 65,5 le hamile kalmıştım, 74,5 çıktım. ' haftada ben 1 kilo, bebeğim yarımkilo almış
Bu haberleri duyunca çok sevindim, diğer doktor beni çok korkutmuştu, erken doğum olabilir, bacaklarında ödem var vs.. diye. bacaklarımında normal olduğunu söyledi.
Kızlar tansiyonunuz düşünce de tuzlu ayran içmeyin, doktorum sadece dinlen tuzlu ayran şişirir dedi. Birde bacak ve kasıklardaki ağrı için magnezyum verdi. 1ay sonrasına randevu verdi.
Herhalde o gidişimde de izne ayrılırım artık....
canım banada doktor magnezyum verdi karın sertliğimden dolayı ama eczane karıştırdı mı naptı bilmiyorum doktora sorcaz ilacı tekrardan senin ilacının tam adı ne ve gr nı söyleyebilir misin iki gündür içmiyorum eşim bekle soralım dedi tekrardan öle başlarsın dedi.
Benimki magnorm 365 mg
kızlar ayakta olan ödemler için ne yapmak gerekiyo acaba fikri olan var mı ???
Dilara çok cicilermiş ya netten mi aldın ?
Hamilelikte saça su dalgası yaptırılır mı? Ayrıca su dalgasını nasıl ne ile yapıyorlar? Benim bu konuda bilgim sıfır:) doğumun son aylarında ve sdoğumdan sonra bir süre saçımla uğraşmak istemiyorum. Oyuzden ne yapayım bilemedim. Düzleştirmek istemiyorum çok kötü oldu saçlarım cumartesi o güzel uzun saçlarımı kestirdimçok kırık var diye kuaför kesti attı şimdi ne yapsam acaba?
teşekkür ederim cnmçok ciciler:) inşallah iyi günlerde giyer:)
slm kızlar.dün akşam geldim istanbuldan evimize.10 günlük geçmişi okumam imkansız.umarım herkes için herşey yolundadır,kaçırdığım büyük şeyler olmamıştır...gelmeye geldim ama bu dönüş yolu beni bitirdi.yolculuk iyiydi ama çoooook yorgunum.zaten son 3-4 gündür acayip yorgunluk var.ayaklarım ağrıyo ve kocaman oldular ve baş ağrısı da eklendi.tansiyonum düşük.çarş dr randevumuz var.bu sefer bi sürü şikayetim var tek tek sıralarım artık.
dilara çok cicilermiş ya netten mi aldın ?
slm kızlar.dün akşam geldim istanbuldan evimize.10 günlük geçmişi okumam imkansız.umarım herkes için herşey yolundadır,kaçırdığım büyük şeyler olmamıştır...gelmeye geldim ama bu dönüş yolu beni bitirdi.yolculuk iyiydi ama çoooook yorgunum.zaten son 3-4 gündür acayip yorgunluk var.ayaklarım ağrıyo ve kocaman oldular ve baş ağrısı da eklendi.tansiyonum düşük.çarş dr randevumuz var.bu sefer bi sürü şikayetim var tek tek sıralarım artık.
tatlım bebim bildiğim su dalgası fönü var sadece o da fön ömrü kadar kullanılıyor .. mesela ben önü max 2 gün kullanabiliyorum saçımı yıkamadan duramam çünkü.. acaba sen kimyasalllarla yaptırılan dalgalı saçı mı diyorsun?
KALICI OLANDAN YAPTIRIYIM DEMİŞTİM SANIRIM KİMYASAL BİR ŞEY KULLANILIYORMUŞ. OLUR MU OLMAZ MI BİLEMEDİM. FÖN BENİM SAÇIMDA BİR GÜN ANCAK KALIYOR. SABAH KALKTIĞIMDA BOZULMUŞ OLUYOR. ZATEN 2 GÜNE BİR DUŞA GİRİNCE BİR ANLAMI DA OLMUYOR FÖNÜN. DOĞUM YAPAN ARKADAŞIMI ZİYARETE GİTTİM KENDİNİ SALMIŞ DAĞITMIŞ BİR HALDEYDİ. CANDAN CAN ÇIKIYOR KOLAY DEĞİL TABİİ AMA O KADAR DA KÖTÜ GÖZÜKMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR ŞEY Mİ YAPTIRSAM DİYE DÜŞÜNDÜM. ACABA ARTIK NEYİ DÜŞÜNECEĞİMİ BİLEMEDİĞİM İÇİN Mİ AKLIMA SAÇMA SAPAN FİKİRLER GELİYOR:):):)
Günaydın hanımlar,
Moralim çok bozuk. Erken doğum olayına baya kafa taktım zannediorumki hemen doğuracağımŞikayetlerimde henüz geçmedi..H.içi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bakalım onlar ne diyecek. Eğer çalışmam riskli derse yıllık izinlerim var 2 aya yakın onları kullanırım..
bende ondan kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?