2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sağolun eve geçince direk yükseğe kaldırıyorum ayaklarımı ama iş yerinde bişey gelmyo elimde masamın altına bi tabure mi koysam diye düşündüm ama nasıl olur bilmem ki , ooff ayran şişiriyo yazmıştı biri bide saf gibi gittim sabah ayran içtimmm , bel ağrısı , ödem ahh be oğlum bak senin için nelere katlanıyorum anne olmak çokk zormuş çoookk :)

suyum fazla oldugu ıcın doktor nts baglamıştı sancı cıktıgınden bebege cıger gelıştırıcı ıgne verdı bırazdan vurdurmya gıdecegım dua edın

Benim gibi yoğurt yemeyi sevmeyenler;bir kase yoğurda 1-2 kaşık reçel-bal koyup afiyetle yiyebilirsiniz.

Kızlar saçlarınız ne durumda?
ben yapay sarışınlardanım :) hamilelikte hiiç boya yaptırmadım. ve şuan bir karış koyu kahverengi dip boyam gelmiş durumda. fena durumda yani
saçımı at kuyruğu yapınca önden bakıldığında kahverengi saçlıyım arkadan bakanlar için sarışınım :))
sizde durumdalar nasıl?

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım.İnşaallah herşey yolundadır.

Allah razı olsun

geçmiş olsun canım , güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

saol...

dualarim seninle canim,erken dogum riskin vardi degil mi insallah sorunsuz tamamlarsin..

evet canım suyn fazla olması erken dogum rıskıymş bırıncı oğlum 20 gun once geldı bu daha erken gelmek ıcın ugraşıyor

canım hoşgeldinnnn nasıl geçti istanbul ziyaretn bakalım :) eminim ki çok iyi gelmiştir sana .. şimdi bol bol dinlen bakalım özletme ama kendini fazla :)

hoşgeldin ferezya,
yorgun da olsan anneciğinde olmak iyi gelmiştir. dinlenirsin geçer boşver :)

hoşbuldum ,saolun kızlar...ist a iiki gitmişim.moralimi toparladım,sevdiklerimi gördüm onlar da beni çok beğendi mutlu oldum,zonalarımı da iileştirdim sayılırım.bugünü dinlenmeye ayırdım artık...annemin yemekleriyle de 2 kg aldım:)))10 kg yi tamamlamış oldum bööleliklebu arada nie faceyi çok ihmal edionuz yaaaa

suyum fazla oldugu ıcın doktor nts baglamıştı sancı cıktıgınden bebege cıger gelıştırıcı ıgne verdı bırazdan vurdurmya gıdecegım dua edın

Allah yardımcın olsun canım.. hayırlısıyla tamamına ersin inşallah hepimizin hamileliği..

Benim gibi yoğurt yemeyi sevmeyenler;bir kase yoğurda 1-2 kaşık reçel-bal koyup afiyetle yiyebilirsiniz.
azıcık da pekmezle dene cnm nasıl güzel oluyor anlatamam

canım henüz reçete ilaç elimde, eczanede yokmuş alamadım , akşama başka eczanelere bakacağım ama ilacın adı : magnezyum diasporal 300 mg

merhaba annecikler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor eee sonuna yaklastık hamileliklerinde azıcık kaldı 10 gün rapordan sonra bugun işe baslamak cok zor geldi bebişimin sebamed ürünleri biberonları ve aldığım göğüs pompası gelmiş bugun eczaneden alcaz heyecanlıyım oda konusunda eşimle karar aldık beğendiğimiz odayı kızımız doğduğu gün siparişini vercek 20 güne gelirmiş o günlerdede ana dizi alcaktım onda idare etcez artık şimdi ben 27 martta 32 haftamı dolduruymusum cuma günü ebe öle söledi hemen gidip rapor almam gerekiyormu ben kamuda calısıyorum çalısabilir raporu almak istiyorum bu raporu uzman doktormu yazıyor benim kendş doktorumun muayenesi olduğu için hastanede mi çalısıyor olması gerek bilgisi olan varmı

su dalgası permanın irisi.aynı şekilde kimyasal kullanılıyo.saç diplerine değmiyosa çok da istiosan yaptırabilirsin kullanışlı bence.banyodan sonra kurutup köpük sürmen yeter.benimde saçlarım röfleli dipler çok çıktı.röflede dibe değmiyo ama ben ceserat edip yaptırmadım...

kullanışlı ama kimyasal işin içine girince geri adım attım şu an. bakalım nasıl olacağız doğumda:)

kadın dogum doktorunun yazması gerekıyor ben oyle bılıyorum 31 bıtınce yazdır

canım henüz reçete ilaç elimde, eczanede yokmuş alamadım , akşama başka eczanelere bakacağım ama ilacın adı : magnezyum diasporal 300 mg

benimkinin aynısı o zaman benimkide eczanede yoktu telefonla depodan söylediler zorlandılar söylerken o yüzden acaba doğru ilacı mı verdiler diye tereddüt ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…