suyum fazla oldugu ıcın doktor nts baglamıştı sancı cıktıgınden bebege cıger gelıştırıcı ıgne verdı bırazdan vurdurmya gıdecegım dua edın
suyum fazla oldugu ıcın doktor nts baglamıştı sancı cıktıgınden bebege cıger gelıştırıcı ıgne verdı bırazdan vurdurmya gıdecegım dua edın
tatlım hamilelikte boya bile zararlı diye biliyorum ben, kaldı ki bu işlemlerde kullanılan kimyasallar daha yoğun bence sakın yaptırma.. ama bu kendini salma durumu benim de aklıma takılıyor zaman zaman.. banyodan çıkmış halimle fena durumda oluyor saçlarım fönsüz veya kendi kendime düzleştirmeden hiç güzel görünmüyorKALICI OLANDAN YAPTIRIYIM DEMİŞTİM SANIRIM KİMYASAL BİR ŞEY KULLANILIYORMUŞ. OLUR MU OLMAZ MI BİLEMEDİM. FÖN BENİM SAÇIMDA BİR GÜN ANCAK KALIYOR. SABAH KALKTIĞIMDA BOZULMUŞ OLUYOR. ZATEN 2 GÜNE BİR DUŞA GİRİNCE BİR ANLAMI DA OLMUYOR FÖNÜN. DOĞUM YAPAN ARKADAŞIMI ZİYARETE GİTTİM KENDİNİ SALMIŞ DAĞITMIŞ BİR HALDEYDİ. CANDAN CAN ÇIKIYOR KOLAY DEĞİL TABİİ AMA O KADAR DA KÖTÜ GÖZÜKMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR ŞEY Mİ YAPTIRSAM DİYE DÜŞÜNDÜM. ACABA ARTIK NEYİ DÜŞÜNECEĞİMİ BİLEMEDİĞİM İÇİN Mİ AKLIMA SAÇMA SAPAN FİKİRLER GELİYOR:):):)(
canım sadece 3 lt işyerinde içiyorum ama ayaklarımı malesef yüksekte tutamıyorumeve gdince uzanıyorum hemen ama iş işten geçiyo tabiki , güle güle kullanın canım çok şirinler ya
kızlar sağolun eve geçince direk yükseğe kaldırıyorum ayaklarımı ama iş yerinde bişey gelmyo elimde masamın altına bi tabure mi koysam diye düşündüm ama nasıl olur bilmem ki , ooff ayran şişiriyo yazmıştı biri bide saf gibi gittim sabah ayran içtimmm , bel ağrısı , ödem ahh be oğlum bak senin için nelere katlanıyorum anne olmak çokk zormuş çoookk :)
tatlım ayran asla ödem yapmaz, çok tuzlu ayran sadece tuz içeriğinden dolayı ödem yapar o kadar. senin durumun belliki saatlerce ayak larının üstünde durmakla alakalı .. oturuyor olsan bile uzatamadığıj için ayakların hep ayak üstü durumdaymışsın gibi oluyor ve hamilelikten dayanamıyor artık( tabure bence çok iyi fikir..
ben bebişin tüm alışverişini bitirmiştim ama bunları görünce dayanamadım.. zaten fiyatları da çok uygundu, bide ücretsiz kargo hakkım vardı. ben de aldım gitti :)
Benim gibi yoğurt yemeyi sevmeyenler;bir kase yoğurda 1-2 kaşık reçel-bal koyup afiyetle yiyebilirsiniz.
Allah yardımcın olsun canım.İnşaallah herşey yolundadır.
geçmiş olsun canım , güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
dualarim seninle canim,erken dogum riskin vardi degil mi insallah sorunsuz tamamlarsin..
canım hoşgeldinnnn nasıl geçti istanbul ziyaretn bakalım :) eminim ki çok iyi gelmiştir sana .. şimdi bol bol dinlen bakalım özletme ama kendini fazla :)
hoşgeldin ferezya,
yorgun da olsan anneciğinde olmak iyi gelmiştir. dinlenirsin geçer boşver :)
tatlım bebim bildiğim su dalgası fönü var sadece o da fön ömrü kadar kullanılıyor .. mesela ben önü max 2 gün kullanabiliyorum saçımı yıkamadan duramam çünkü.. acaba sen kimyasalllarla yaptırılan dalgalı saçı mı diyorsun?
KALICI OLANDAN YAPTIRIYIM DEMİŞTİM SANIRIM KİMYASAL BİR ŞEY KULLANILIYORMUŞ. OLUR MU OLMAZ MI BİLEMEDİM. FÖN BENİM SAÇIMDA BİR GÜN ANCAK KALIYOR. SABAH KALKTIĞIMDA BOZULMUŞ OLUYOR. ZATEN 2 GÜNE BİR DUŞA GİRİNCE BİR ANLAMI DA OLMUYOR FÖNÜN. DOĞUM YAPAN ARKADAŞIMI ZİYARETE GİTTİM KENDİNİ SALMIŞ DAĞITMIŞ BİR HALDEYDİ. CANDAN CAN ÇIKIYOR KOLAY DEĞİL TABİİ AMA O KADAR DA KÖTÜ GÖZÜKMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR ŞEY Mİ YAPTIRSAM DİYE DÜŞÜNDÜM. ACABA ARTIK NEYİ DÜŞÜNECEĞİMİ BİLEMEDİĞİM İÇİN Mİ AKLIMA SAÇMA SAPAN FİKİRLER GELİYOR:):):)
su dalgası permanın irisi.aynı şekilde kimyasal kullanılıyo.saç diplerine değmiyosa çok da istiosan yaptırabilirsin kullanışlı bence.banyodan sonra kurutup köpük sürmen yeter.benimde saçlarım röfleli dipler çok çıktı.röflede dibe değmiyo ama ben ceserat edip yaptırmadım...
azıcık da pekmezle dene cnm nasıl güzel oluyor anlatamamBenim gibi yoğurt yemeyi sevmeyenler;bir kase yoğurda 1-2 kaşık reçel-bal koyup afiyetle yiyebilirsiniz.
canım banada doktor magnezyum verdi karın sertliğimden dolayı ama eczane karıştırdı mı naptı bilmiyorum doktora sorcaz ilacı tekrardan senin ilacının tam adı ne ve gr nı söyleyebilir misin iki gündür içmiyorum eşim bekle soralım dedi tekrardan öle başlarsın dedi.
tatlım hamilelikte boya bile zararlı diye biliyorum ben, kaldı ki bu işlemlerde kullanılan kimyasallar daha yoğun bence sakın yaptırma.. ama bu kendini salma durumu benim de aklıma takılıyor zaman zaman.. banyodan çıkmış halimle fena durumda oluyor saçlarım fönsüz veya kendi kendime düzleştirmeden hiç güzel görünmüyor(
HAKLISIN TATLIM DOĞUM SONRASINA ERTELESEM DAHA İYİ AMA SAÇIMI DÜZLEŞTİRMEYİNCE ÇOK KABARIK OLUYORÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİ BENİM SAÇLARIM. DÜZLESTİRMEYE BAŞLADIM ŞİMDİ HİÇBİR ŞEKİL ALMAZ OLDU. DAHA ÖNCELERİ HİÇBİR ŞEY YAPMAZDIM SAÇIMA GAYET HOŞ DURUYORDU ŞİMDİ DÜZLEŞTİRMEZSEM, SAÇLARIM KAVGADA YOLUNMUŞ GİBİ KABARIK DURUYOR KALIN TELLİ ACABA ONDAN MI BİLMİYORUM?
NEYSE SANCIMIZ GELDİĞİNDE SANIRIM GÖZÜM NE SAÇIMI GÖRÜR NE DE TİPİMİ:):)
merhaba annecikler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor eee sonuna yaklastık hamileliklerinde azıcık kaldı 10 gün rapordan sonra bugun işe baslamak cok zor geldi bebişimin sebamed ürünleri biberonları ve aldığım göğüs pompası gelmiş bugun eczaneden alcaz heyecanlıyım oda konusunda eşimle karar aldık beğendiğimiz odayı kızımız doğduğu gün siparişini vercek 20 güne gelirmiş o günlerdede ana dizi alcaktım onda idare etcez artık şimdi ben 27 martta 32 haftamı dolduruymusum cuma günü ebe öle söledi hemen gidip rapor almam gerekiyormu ben kamuda calısıyorum çalısabilir raporu almak istiyorum bu raporu uzman doktormu yazıyor benim kendş doktorumun muayenesi olduğu için hastanede mi çalısıyor olması gerek bilgisi olan varmı
canım henüz reçete ilaç elimde, eczanede yokmuş alamadım , akşama başka eczanelere bakacağım ama ilacın adı : magnezyum diasporal 300 mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?