Bence sunneti düünmeyin ve yaptırın.şimdiki aklım olsa yaptırırdım.Bebekler anlamadan göbekleri bile düşmeden sunnet erleri iyileşiyoe.buyuduklerinde daha zor.Ayrıca idrar yolu enfeksiyonuna kesin çözüm,çok zor ve çocugu rahatsız eden bir hastalık bunun içinde önlem almış olursunuz.nacizane fikrim yaptırılması.
cnm masallh göbiş gzl valla
evet cnm fıyatıda 25lıra gıbı bıseydı fuardan almıstım umarım ıhtıyac duymayız bebeıslerımız bol bol bıızı emer
Ben doktora sorayım en iyisi. Evet bende merak ediyorum kızım ne kadar olmuş 2 hafta önce 1570 gr dı
Doğumdan sonra çalışacaksan elektronik tavsiye ediyorlar aksi takdirde manuel birşey de işini görebilir. Manuel içinde çok araştırmana gerek yok lasinohunkini al bitsin olay iyi diyorlar onun için.
evet canım markası artış gerçekten 2 katını vermişsin. neyse sağlık olsun hayatım. ama giyimi çok hoş çok rahat emzirme içinde göğüs açıklığı var epey kullanışlı yani.
Bide bunlar varev hali olunca bide poz vermeden anlamayInca anca bu kadar oluyo fotolarda
Göyüs pomasını doğumdan sonra ihiyacına göre alsan belki daha iyi olur.hatta kiralayabilirsin bile .bu şekilde kiralayıp kullanan cok anne var..
Canım ben lansinohta karar kıldım.Süt sağma kolu mandallı olanları daha çok tavsiye etmiş anneler.
Bebedor ve lansinohun fiyatları hemen hemen aynı .Lansinoh hakkında daha fazla yorum okuyabildiğim için onu almaya karar verdim.Umarım işimizi görür.
şu göğüs pompası meselesi bende de hala soru işaretisezaryende ilk başta lazım olur diyorlar ama bilmiyorum, sanırım almayacağım şimdilik. eylül başında işbaşı yapacağım Allah izin verirse, o zaman mı alsam diyorum. süt bol olursa lansinoh manuel, daha kıt olursa medela elektirikli
bende almadım canım şu an almayı düşünmüyorum da zaten çalışmıyorum tüm vaktim kızımla lazım olursa da hemen alınır gelinir ben biberon bile almadım hemen vermek istemiyorum o silikon biberonları bebeğe çünkü onu alan bazı bebekler anne gögsünü almıyormuş diye duydum annesinin memesi yeter kızıma inşallah bol bol sütümüz olur pompalara gerek kalmaz.
kızlar ya, drların demesine cok takmayın.. erken doğum olabilir denen bir arkadaşım vardı, 42. haftasında doğurdu. yani bebek 2 hafta geç geldi, o da sezaryanla oldu :)). dua edelim zamanında doğsun bebişlerimiz..
göğüs pompasını bende doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum.. duruma göre elektrikli yada manuel alırım. netten aldığında 1-2 gün içinde geliyor zaten
kızlar resmen canımdan can gidiyor moralim çok bozukbugün kontrolüm vardı ve dra gittim ultrasonla normalde satım arasında 1 hafta oynuyordu dr normal diyordu 1 hafta olabilir diyordu... ama bugün tekrar ultrasona girdiğimde bebeğimin henüz 28+2 olduğunu (ki ultrasona göre bile 29++larda olmam gerek) kilosunun 1198gram olduğunu öğrendim saatlerdir ağlıyorum içim dışıma çıktı daha beteri ise beslenme damarlarındaki kan akışı yavaşlamış meleğimin ve beslenmesinde azalma varmış haftaya tekrar kontrole çağırdı kaç dr geri dedi kızıma henüz dönmemiş başıda yukarıdaymış beni sakinleştirmek için sağlığı iyi dedi ama yüzünden üzüldüğü belliydi napacağımı sordum bana ağır spor yapma dicem yapıomusun dedi yürüyüş dışında birşey yapmıyorum dedim... haftaya kontrole gidicem ve tekrar bakıcak eğer azalma varsa ona göre önlemini alacakmış ağlamktan içim dışıma çıktı kızlar... allah rızası için bilgisi olan biri bana damarlarda azalma olduğunda ne olduğunu söylesin bebeğim satıma göre 2 hafta küçük ama içimde kıpır kıpır hiç bişi düşünemiyorum aklım mantığım bişi almıyor ne olur yardım edin...
kızlar resmen canımdan can gidiyor moralim çok bozukbugün kontrolüm vardı ve dra gittim ultrasonla normalde satım arasında 1 hafta oynuyordu dr normal diyordu 1 hafta olabilir diyordu... ama bugün tekrar ultrasona girdiğimde bebeğimin henüz 28+2 olduğunu (ki ultrasona göre bile 29++larda olmam gerek) kilosunun 1198gram olduğunu öğrendim saatlerdir ağlıyorum içim dışıma çıktı daha beteri ise beslenme damarlarındaki kan akışı yavaşlamış meleğimin ve beslenmesinde azalma varmış haftaya tekrar kontrole çağırdı kaç dr geri dedi kızıma henüz dönmemiş başıda yukarıdaymış beni sakinleştirmek için sağlığı iyi dedi ama yüzünden üzüldüğü belliydi napacağımı sordum bana ağır spor yapma dicem yapıomusun dedi yürüyüş dışında birşey yapmıyorum dedim... haftaya kontrole gidicem ve tekrar bakıcak eğer azalma varsa ona göre önlemini alacakmış ağlamktan içim dışıma çıktı kızlar... allah rızası için bilgisi olan biri bana damarlarda azalma olduğunda ne olduğunu söylesin bebeğim satıma göre 2 hafta küçük ama içimde kıpır kıpır hiç bişi düşünemiyorum aklım mantığım bişi almıyor ne olur yardım edin...
bebisgeliy canım bi arkadaşım hiç mi hiç memnun kalmadı kraft'ın elektirikli pompasından. ama piyasadaki en uygun elektrikli de o.
kızlar resmen canımdan can gidiyor moralim çok bozukbugün kontrolüm vardı ve dra gittim ultrasonla normalde satım arasında 1 hafta oynuyordu dr normal diyordu 1 hafta olabilir diyordu... ama bugün tekrar ultrasona girdiğimde bebeğimin henüz 28+2 olduğunu (ki ultrasona göre bile 29++larda olmam gerek) kilosunun 1198gram olduğunu öğrendim saatlerdir ağlıyorum içim dışıma çıktı daha beteri ise beslenme damarlarındaki kan akışı yavaşlamış meleğimin ve beslenmesinde azalma varmış haftaya tekrar kontrole çağırdı kaç dr geri dedi kızıma henüz dönmemiş başıda yukarıdaymış beni sakinleştirmek için sağlığı iyi dedi ama yüzünden üzüldüğü belliydi napacağımı sordum bana ağır spor yapma dicem yapıomusun dedi yürüyüş dışında birşey yapmıyorum dedim... haftaya kontrole gidicem ve tekrar bakıcak eğer azalma varsa ona göre önlemini alacakmış ağlamktan içim dışıma çıktı kızlar... allah rızası için bilgisi olan biri bana damarlarda azalma olduğunda ne olduğunu söylesin bebeğim satıma göre 2 hafta küçük ama içimde kıpır kıpır hiç bişi düşünemiyorum aklım mantığım bişi almıyor ne olur yardım edin... :
Mrb canım,yazını okudum ve yazmak istedim seni çok iyi anlıyorum.Sakın kendini üzme beslenmene dikkat et ve bol bol dua et.Ve duyduğuma göre gün içinde sola yatmak bebeğe giden kan akışını hızlandırıyormuş.ben ogünden beri sola yatmaya özen gösteriyorum. 28. haftamda kontrole gittiğimde bebeğimin 2 hafta geri kaldığını öğrendim çok üzüldüm ve kendimi harab ettim.doktor korkma dedi iyi beslen ve iyi dinlen dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.O 2 haftada ben süt,bal,bol meyve,özellikle fındık ve ceviz yedim. 30. haftada doktora gittik ve bebeğim 2 haftada 400 gr almış çok sevindim ama haftası yine 1 hafta 2 gün geri çıkıyor . Doktorum sadece biraz zayıf bir bebek olur korkma dedi sütünle beslersin arayı kapatırsınız dedi.Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda zayıf olması problem değil.
anladım canım sağol inşallah emerlerr
evet canım ben de onu düşünüyorum sağol kraftın elektriklisi de uygundu bakalım artık..
off canım yaaa nasıl da pahalıya almışım(( napim artık sağlık olsun..
süpersin canım maşallah
evet ama almak daha mantıklı geliyor bi de illa ki ihtiyaç olur ilk başta sütü arttırmak için özellikle çok gerekli..
sağol canım benim bi de bu dikkatimi çekti Kraft Elektirikli ve Pilli Süt Pompası - e-bebek.com kararsız kaldım kraft pompa da iyi midir acaba??
manuel iyi ama kolu gerçekten çok yoruyormuş..
inşallah canım ama illa ki gerek kalıcak çünkü çalışırken sağmayamecburum
evet ama insan karar veremiyor ne alcağına..
canım çok süperler bayıldım tek kelimeyle güle güle giysin bebişin..
desert lütfen moralini bozma canım benim bebeğimin de AC değeri 2 haftadan fazla geri çıkmıştı doktor iyi beslen ve dinlen dedi şimdi iyiyiz moralini yüksek tut kendine dikkat et o toparlar kendini hiç merak etme..
çok tatlılar canım bayıldım..
sağol canım benim bi de bu dikkatimi çekti Kraft Elektirikli ve Pilli Süt Pompası - e-bebek.com kararsız kaldım kraft pompa da iyi midir acaba??
Kızlar saçlarınız ne durumda?
ben yapay sarışınlardanım :) hamilelikte hiiç boya yaptırmadım. ve şuan bir karış koyu kahverengi dip boyam gelmiş durumda. fena durumda yani
saçımı at kuyruğu yapınca önden bakıldığında kahverengi saçlıyım arkadan bakanlar için sarışınım :))
sizde durumdalar nasıl?
Valla canım aynen bu yazdıkların vardı..Bebiş rahme baskı yapıyor demişti. Ben başka doktora da görüneceğim..Doktorunun cevabını yazmayı unutma merak ettim
kızlar merhaba... bende dr den geldim şimdi.. rahimde ara ara sancılarım oluyordu.. birde alt karnımda doluluk var sankii... birde cırcırım hala geçmemişti...dr nsr bağladı,prob. çıkmadı çok şükür. alttan rahim ağzımı kontrol etti oda normal, bebişim başaşağı dönüş.. sanırım ondan baskı yapıyor... bu bebişler nede çabuk çıkmak istiyor yaw :)hemen doğum pozisyonuna giriveriyorlar :) cırcır için tahlil istedi onları verdik. sonuçlar umarım iyi çıkar. şimdilik bütün ilaçları kes dedi... bu arada kızçem 1875 gr olmuş.. 31+4 üz şuanda. çalışabilir raporumuzuzda aldık.. artık gittiği yere kadar :)2 haftaya düştü artık randevular :)
bende aynı durumdayım canım
dr nst bağladı,prob. çıkmadı çok şükür. alttan rahim ağzımı kontrol etti oda normal, bebişim başaşağı dönüş.. sanırım ondan baskı yapıyor .yani öle erken doğum filan demedi..
hatta 5 hafta daha çalışabilir rapurumu bile verdi.. bence senin dr biraz abartmış. dr bunlar normal dedi çünkü bana cnm.. hiç bozma moralini...
kızlar merhaba... bende dr den geldim şimdi.. rahimde ara ara sancılarım oluyordu.. birde alt karnımda doluluk var sankii... birde cırcırım hala geçmemişti...dr nsr bağladı,prob. çıkmadı çok şükür. alttan rahim ağzımı kontrol etti oda normal, bebişim başaşağı dönüş.. sanırım ondan baskı yapıyor... bu bebişler nede çabuk çıkmak istiyor yaw :)hemen doğum pozisyonuna giriveriyorlar :) cırcır için tahlil istedi onları verdik. sonuçlar umarım iyi çıkar. şimdilik bütün ilaçları kes dedi... bu arada kızçem 1875 gr olmuş.. 31+4 üz şuanda. çalışabilir raporumuzuzda aldık.. artık gittiği yere kadar :)2 haftaya düştü artık randevular :)
masallah bebegine canim.ben daha randevu alamadim 2 haftadir:44: ya o baski bende de oluyor gecen kontrolde doktor basi dönmüs demish.ama afedersiniz oram şişmiş gibi agriyo sanki cikacakmiş gibi.
Senibekliyoruz: geceligin kapi süsü tacin cok hos güle güle kullan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?