2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım...

cnm masallh göbiş gzl valla

evet cnm fıyatıda 25lıra gıbı bıseydı fuardan almıstım umarım ıhtıyac duymayız bebeıslerımız bol bol bıızı emer

anladım canım sağol inşallah emerlerr

evet canım ben de onu düşünüyorum sağol kraftın elektriklisi de uygundu bakalım artık..

evet canım markası artış gerçekten 2 katını vermişsin. neyse sağlık olsun hayatım. ama giyimi çok hoş çok rahat emzirme içinde göğüs açıklığı var epey kullanışlı yani.

off canım yaaa nasıl da pahalıya almışım(( napim artık sağlık olsun..

Bide bunlar var ev hali olunca bide poz vermeden anlamayInca anca bu kadar oluyo fotolarda

süpersin canım maşallah

Göyüs pomasını doğumdan sonra ihiyacına göre alsan belki daha iyi olur.hatta kiralayabilirsin bile .bu şekilde kiralayıp kullanan cok anne var..

evet ama almak daha mantıklı geliyor bi de illa ki ihtiyaç olur ilk başta sütü arttırmak için özellikle çok gerekli..

sağol canım benim bi de bu dikkatimi çekti Kraft Elektirikli ve Pilli Süt Pompası - e-bebek.com kararsız kaldım kraft pompa da iyi midir acaba??

manuel iyi ama kolu gerçekten çok yoruyormuş..

inşallah canım ama illa ki gerek kalıcak çünkü çalışırken sağmayamecburum

evet ama insan karar veremiyor ne alcağına..

Eki Görüntüle 370965 Eki Görüntüle 370966

KIlzar bakııın az önce aldımm oğluşuma netten

canım çok süperler bayıldım tek kelimeyle güle güle giysin bebişin..

desert lütfen moralini bozma canım benim bebeğimin de AC değeri 2 haftadan fazla geri çıkmıştı doktor iyi beslen ve dinlen dedi şimdi iyiyiz moralini yüksek tut kendine dikkat et o toparlar kendini hiç merak etme..

çok tatlılar canım bayıldım..

bebisgeliy canım bi arkadaşım hiç mi hiç memnun kalmadı kraft'ın elektirikli pompasından. ama piyasadaki en uygun elektrikli de o.

cnm hemen bozma moralini rapor vermiştir umarım bu hafata dinlen.1 haftadaki kilo alımına bakarak karar verecektir.eğer gelişimde gerilik devam ederse volüm eksikliğine bağlı olarak,mümkün olduğunca bekletip,bebeğe ciğer geliştirici iğne yaparak seni olası bi erken doğuma hazırlarlar ama bu illa böyle olacak değil.moralönemli ağlayarak kendini zorlama şeker alımını kısıtladığını hatırlıyorum ama bu bir haftada mümkün olduğunca kendini kontrol ederek biraz şekerli ve birazda proteinden zengin beslenmeye bak bebeğe kilo en çok gr artıran besinler çünkü.ve bence bi dr a daha görün derim ben.özellikle bulabilirsen perinatoloji uzmanı bulmaya çalış.geçmiş olsun ama bence bu hafta çalışma dinlen vemoralini yüksek tut.çünkü farkedilmiş bir sorun iidir çünkü önlem alınabilir.

bebisgeliy canım bi arkadaşım hiç mi hiç memnun kalmadı kraft'ın elektirikli pompasından. ama piyasadaki en uygun elektrikli de o.

evet canım ben de o yüzden sizlere sordum sağolun cevabın için o zaman lansinoh manuel alcaz artıkın taktım kafaya pompayı hadi hayırlısı:))

hanımlar selam
kısmetse ben de mayıs sonu gibi 2. meleğime kavuşucam
allahım herkese hayırlı doğumlar nasip eder işallahh

teşekkür ederim canım.

Desertflower: stres yapma bitanem.geride degildir ujtrasonda öyle cikmasinin sebebi geç ovulasyonda olabilir.ayriyettem 2 hafta geride bile olsa henüz dogmadi demi dogana kadar kocaman olcak.bu haftalarda dogupta ne saglikli bebişler var.ki senin zaten dr.erken dogum dememiski 2 hafta gerideymis.dogana kadar son haftalara kadar zaten gelişimini tamamlamiş olcak Allahin izniyle

iiyi akşamlar kızlar nasılsınız . ben hala çalışıyorum. hafta sonu çalışabilir raporu almıştım. ama çok zoruma gidiyor çalışmak. şimdi evde yatmak vardı.

Dilara aldiklarin cok güzek hayirli olsun canim.unnadoda görmüstüm o bahriyeli tulumu oglum olsaydi alirdim cok hoş
ferezya hoşgeldin canim nerelerdesin.nasilsin bebiş nasil.tatil nashl gecti

Desertflower
cnm hiç belli olmaz açık kapanabilir benimkinede dk narin bebek dedi yani biraz zayıf ama ben saglıkla gelecegine inanıyorum
şimdi bize düşen bol bol dinlenip yemek yemek

merhaba herkese bende aldıklarımdan birkaçının fotografını ekledim..bir tek sabahlık eksiğim kaldı..kızımın ise her şeyi hazır..yavaş yavaş yıkayıp ütülemeye başlayacağız nisan başında.

bende aynı durumdayım canım

Valla canım aynen bu yazdıkların vardı..Bebiş rahme baskı yapıyor demişti. Ben başka doktora da görüneceğim..Doktorunun cevabını yazmayı unutma merak ettim

dr nst bağladı,prob. çıkmadı çok şükür. alttan rahim ağzımı kontrol etti oda normal, bebişim başaşağı dönüş.. sanırım ondan baskı yapıyor .yani öle erken doğum filan demedi..
hatta 5 hafta daha çalışabilir rapurumu bile verdi.. bence senin dr biraz abartmış. dr bunlar normal dedi çünkü bana cnm.. hiç bozma moralini...

kızlar merhaba... bende dr den geldim şimdi.. rahimde ara ara sancılarım oluyordu.. birde alt karnımda doluluk var sankii... birde cırcırım hala geçmemişti... dr nsr bağladı,prob. çıkmadı çok şükür. alttan rahim ağzımı kontrol etti oda normal, bebişim başaşağı dönüş.. sanırım ondan baskı yapıyor... bu bebişler nede çabuk çıkmak istiyor yaw :)hemen doğum pozisyonuna giriveriyorlar :) cırcır için tahlil istedi onları verdik. sonuçlar umarım iyi çıkar. şimdilik bütün ilaçları kes dedi... bu arada kızçem 1875 gr olmuş.. 31+4 üz şuanda. çalışabilir raporumuzuzda aldık.. artık gittiği yere kadar :)2 haftaya düştü artık randevular :)

masallah bebegine canim.ben daha randevu alamadim 2 haftadir:44: ya o baski bende de oluyor gecen kontrolde doktor basi dönmüs demish.ama afedersiniz oram şişmiş gibi agriyo sanki cikacakmiş gibi.
Senibekliyoruz: geceligin kapi süsü tacin cok hos güle güle kullan canim

iyi akşamlar arkadaşlar!bugünden itibaren doğum öncesi iznimdeyim,kendimi bir boşlukta hissettim wala:)bebişimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum artık...

Sevindim canım valla...Bencede benimki abarttı. Vaktinden önce gelmeyecek bebişler..

Maşallah bebişine cnm

Sanırım bu baskıları hemen hemen herkes yaşıyor..Artık ayaklarımızı uzatıp dinlenme vaktimiz gelmiş

Geceleri belli bir saatde uykum kaçıyor.buna alışdım ama dün gece uyku sırasında çok fena kramp girdi birde yetmezmiş gibi bir üşüme sıtma geldiki anlatamam.sizlerde de buna benzer şeyler yaşayan var mı?ilk hamileliğimde yaşamamışdım ne kramp nede başka bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…