- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
herkese günaydın sevgili mayıs annelerii
doğum izni 32+0 da başlıyor ya.. 32+0 olduğumuz gün işe gelicez mi gelmicezmi peki??
gunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))
gunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))
Kızlar saçlarınız ne durumda?
ben yapay sarışınlardanım :) hamilelikte hiiç boya yaptırmadım. ve şuan bir karış koyu kahverengi dip boyam gelmiş durumda. fena durumda yani
saçımı at kuyruğu yapınca önden bakıldığında kahverengi saçlıyım arkadan bakanlar için sarışınım :))
sizde durumdalar nasıl?
benim sacim duz ama arada heveslenip duzlestiriyorum,ama eskisi gibi olmuyor sacimda kirik falan olsa tamam dicem ama her 3 ayda bir duzenli kestiriyorum ona ragmen sekil almiyor.bende balerin topuzu yapip geziyorumHAKLISIN TATLIM DOĞUM SONRASINA ERTELESEM DAHA İYİ AMA SAÇIMI DÜZLEŞTİRMEYİNCE ÇOK KABARIK OLUYORÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİ BENİM SAÇLARIM. DÜZLESTİRMEYE BAŞLADIM ŞİMDİ HİÇBİR ŞEKİL ALMAZ OLDU. DAHA ÖNCELERİ HİÇBİR ŞEY YAPMAZDIM SAÇIMA GAYET HOŞ DURUYORDU ŞİMDİ DÜZLEŞTİRMEZSEM, SAÇLARIM KAVGADA YOLUNMUŞ GİBİ KABARIK DURUYOR KALIN TELLİ ACABA ONDAN MI BİLMİYORUM?
NEYSE SANCIMIZ GELDİĞİNDE SANIRIM GÖZÜM NE SAÇIMI GÖRÜR NE DE TİPİMİ:):)
kızlar resmen canımdan can gidiyor moralim çok bozukbugün kontrolüm vardı ve dra gittim ultrasonla normalde satım arasında 1 hafta oynuyordu dr normal diyordu 1 hafta olabilir diyordu... ama bugün tekrar ultrasona girdiğimde bebeğimin henüz 28+2 olduğunu (ki ultrasona göre bile 29++larda olmam gerek) kilosunun 1198gram olduğunu öğrendim saatlerdir ağlıyorum içim dışıma çıktı daha beteri ise beslenme damarlarındaki kan akışı yavaşlamış meleğimin ve beslenmesinde azalma varmış haftaya tekrar kontrole çağırdı kaç dr geri dedi kızıma henüz dönmemiş başıda yukarıdaymış beni sakinleştirmek için sağlığı iyi dedi ama yüzünden üzüldüğü belliydi napacağımı sordum bana ağır spor yapma dicem yapıomusun dedi yürüyüş dışında birşey yapmıyorum dedim... haftaya kontrole gidicem ve tekrar bakıcak eğer azalma varsa ona göre önlemini alacakmış ağlamktan içim dışıma çıktı kızlar... allah rızası için bilgisi olan biri bana damarlarda azalma olduğunda ne olduğunu söylesin bebeğim satıma göre 2 hafta küçük ama içimde kıpır kıpır hiç bişi düşünemiyorum aklım mantığım bişi almıyor ne olur yardım edin...
aynen benimde oram sis duruyor,gozle gorulur bi sislik hemdeee...masallah bebegine canim.ben daha randevu alamadim 2 haftadir:44: ya o baski bende de oluyor gecen kontrolde doktor basi dönmüs demish.ama afedersiniz oram şişmiş gibi agriyo sanki cikacakmiş gibi.
Senibekliyoruz: geceligin kapi süsü tacin cok hos güle güle kullan canim
Kızlaaar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı,,bebisimiz 15 gun erken geldi.
3.3 kg,52cm. Maşallah çok sağlıklı bir bebek. Ziyarete gittiğimde biran kendimi
onun yerine koydum,,gözlerim doldu hep,,hamilelik beni iyice duygusal yaptı.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,,resmen bayram
havası vardı hastane odasında. Darısı başımıza
Kızlaaar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı,,bebisimiz 15 gun erken geldi.
3.3 kg,52cm. Maşallah çok sağlıklı bir bebek. Ziyarete gittiğimde biran kendimi
onun yerine koydum,,gözlerim doldu hep,,hamilelik beni iyice duygusal yaptı.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,,resmen bayram
havası vardı hastane odasında. Darısı başımıza
herkese tesekkur ederız teyzelerııı ben zayıf dogmusum 2500gr ama esım 5000gr dogmus demekkı genetık yönü varrrr neyse yedıklerımın oğluma yaraması ıyı:)))))))
su dalgası permanın irisi.aynı şekilde kimyasal kullanılıyo.saç diplerine değmiyosa çok da istiosan yaptırabilirsin kullanışlı bence.banyodan sonra kurutup köpük sürmen yeter.benimde saçlarım röfleli dipler çok çıktı.röflede dibe değmiyo ama ben ceserat edip yaptırmadım...
kullanışlı ama kimyasal işin içine girince geri adım attım şu an. bakalım nasıl olacağız doğumda:)
maşallah sevgicimmm tosunpaşaya da maşalllahhhh diyelim
ya kımyasalll kullanılıoo kesınlıkle yaptırmayın bence benım saçlardaaa fön olmadannn kabarıoooo malesefff bende duzlestırmeden cıkamıorum dısarıııı doguma ne halde gıderım bılmıorum ama dogum cantamda duzlestırıcım olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?