2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın sevgili mayıs annelerii

doğum izni 32+0 da başlıyor ya.. 32+0 olduğumuz gün işe gelicez mi gelmicezmi peki??

herkese günaydın sevgili mayıs annelerii

doğum izni 32+0 da başlıyor ya.. 32+0 olduğumuz gün işe gelicez mi gelmicezmi peki??

Gunaydin anneler ve melekler,,

Raporu aldigin andan itibaren ise gelmeyebilirsin canım,,ama ben calisabilir aldim devam ediyorum.
Ama dr. dedi ki; raporu calisabilir vermemize ragmen yarin bigün kendini kötü hissedersen gel,
hemen calişamaz veririm". Cunku 32+0dan itibaren rapor hakkımız oldugundan çalışıp çalışmamak
bizim elimizde.

gunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))

Kızlaaar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı,,bebisimiz 15 gun erken geldi.
3.3 kg,52cm. Maşallah çok sağlıklı bir bebek. Ziyarete gittiğimde biran kendimi
onun yerine koydum,,gözlerim doldu hep,,hamilelik beni iyice duygusal yaptı.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,,resmen bayram
havası vardı hastane odasında. Darısı başımıza

ben dogal boya dedikleri seyden yaptirdim tabi boyanin ne kadar dogali olur o tartisilir ama diger boyalara gore kimyasal icerigi daha azdir diye tahmin edip para kiyip boyatmistim.ama diplere degdirmedim boyayi dipler cikinca diplere en yakin renge boyattim.cok sukur aynida oldu dogal sacim koyu kestane oldugu icin tutturmak cokta zor olmadi.
benim sacim duz ama arada heveslenip duzlestiriyorum,ama eskisi gibi olmuyor sacimda kirik falan olsa tamam dicem ama her 3 ayda bir duzenli kestiriyorum ona ragmen sekil almiyor.bende balerin topuzu yapip geziyorum

canim yazdiklarini yeni okudum.lutfen moralini bozma,cunku moral bozuklugu ve stres bebegine olumsuzluktan baska birsey getirmez.bu birhafta ebslenmene biraz daha dikkat et daha fazla dinlen ki extradan kalori harcama..doktor bunlari hic soylememis gibi davranip normalde nasilsan oyle ol bu haftada,hatta seni mutlu eden muzik,film enerji harcamdan yapacagin seyleri bul.inan cok etkiliyor.ayrica teknoloji cok gelisti,bi hafta sonunda doktor sonuclari begenmese bile onlem alir,hicbirsey olmaz guzel kizina saglikla dogar gelir,ama sen yeterki moralini yuksek tut.ayrica su ihtimalde var bazilarinda gec ovulasyon olabiliyor,doktorlar bile ovulasyon tarihini bilemiyorlar.o ihtimal de var,bu durumda da bebegin 40 hafta yerine 42 de falan geliyor.ben senin kizos icin dua edicem,sende elinden geldigince moralini yuksek tutmaya calis.
aynen benimde oram sis duruyor,gozle gorulur bi sislik hemdeee...

kibela cok dikkat et kendine,icini ferah tut hamilelerin duasi kabul olurmus.hepimiz senin melegein icin dua ediyoruz.
ferezya hosgelmissin cok ara verme yaz bize burdan,tatil moral olmustur sana.

Kızlar Unanado'da lohusa gecelik, sabahlık takımı 111 TL. Ben çok uzun zamandır, gecelik konusunu çok sıkıntı yapıyordum. Ya çok rahalıydı ya da ben beğenmiyordum. Pazar günü Eminönü'ne gittik eşimle ama pazar günü Eminönü'nde ki dükkanlar kapalı oluyormuş :) Ben bilmiyordum.

Ben geceliği çok beğendim ve aldım, hala almayanlar varsa bir bakın isterseniz. Kayınvalidem pijama takımı almıştı, gecelik ve sabahlığı da yanıma alıcam ve ne olur en olmaz diye de 1 tane daha gecelik yanımda yedek götüreceğim hastaneye.

maşallah canım hayırlı olsun bebeğiniz :):) darısı başımıza

günaydııınnn kızzzlaarrrr herkese iyi bir hafta ve iyi bir gün geçirmeyi diliyorummmm

desertflower ; Canım yazdıklarına çok üzüldüm ama bu kadar moralini bozmamalısın bence bebeğin küçük doğması anormal bir durum olamaz önemli olan sağlıklı olması bebeğini dünyaya getirdikten sonra bol bol süt verirsin çabucak toparlar kendini öyle düşün iyi şeyler düşün canım Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsinn

günaydın kızlar.. herkese ağrısız, mutlu günler..

gunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))

maşallah tosuncuğuna , seninki 4 kiloya yakın doğar heralde

Allah analı babalı büyütsün, bize de o güzel günleri göstersin.. amin.. maşallah kilosu iyi, normalmi doğumu?

herkese günaydın:):)
kocama uyanır uyanmaz SENİ ÇOK SEVİYORUM dedim:) yarı uykulu yarı uyanık yüzüme baktı gülümsedi:)
bu yüzden midir nedir içim içime sığmıyor:) şu an oğluşum ve ben çok mutluyuz kıpır kıpırız:)
iyi ki hamilelik dönemimizde çok fedakarlık gösteren, sabırla, anlayışla bizi anlamaya, bize yardımcı olmaya çalışan eşlerimiz var. ne anne ne de baba eşin yerini alamaz.

herkese tesekkur ederız teyzelerııı ben zayıf dogmusum 2500gr ama esım 5000gr dogmus demekkı genetık yönü varrrr neyse yedıklerımın oğluma yaraması ıyı:)))))))

ya kımyasalll kullanılıoo kesınlıkle yaptırmayın bence benım saçlardaaa fön olmadannn kabarıoooo malesefff bende duzlestırmeden cıkamıorum dısarıııı doguma ne halde gıderım bılmıorum ama dogum cantamda duzlestırıcım olcakk

:)) bende maşa mı götürücem canım :)) çantanı hazırladın mı sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…