- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
Eki Görüntüle 371271 Eki Görüntüle 371272 Eki Görüntüle 371273
merhaba herkese bende aldıklarımdan birkaçının fotografını ekledim..bir tek sabahlık eksiğim kaldı..kızımın ise her şeyi hazır..yavaş yavaş yıkayıp ütülemeye başlayacağız nisan başında.
kızlar resmen canımdan can gidiyor moralim çok bozukbugün kontrolüm vardı ve dra gittim ultrasonla normalde satım arasında 1 hafta oynuyordu dr normal diyordu 1 hafta olabilir diyordu... ama bugün tekrar ultrasona girdiğimde bebeğimin henüz 28+2 olduğunu (ki ultrasona göre bile 29++larda olmam gerek) kilosunun 1198gram olduğunu öğrendim saatlerdir ağlıyorum içim dışıma çıktı daha beteri ise beslenme damarlarındaki kan akışı yavaşlamış meleğimin ve beslenmesinde azalma varmış haftaya tekrar kontrole çağırdı kaç dr geri dedi kızıma henüz dönmemiş başıda yukarıdaymış beni sakinleştirmek için sağlığı iyi dedi ama yüzünden üzüldüğü belliydi napacağımı sordum bana ağır spor yapma dicem yapıomusun dedi yürüyüş dışında birşey yapmıyorum dedim... haftaya kontrole gidicem ve tekrar bakıcak eğer azalma varsa ona göre önlemini alacakmış ağlamktan içim dışıma çıktı kızlar... allah rızası için bilgisi olan biri bana damarlarda azalma olduğunda ne olduğunu söylesin bebeğim satıma göre 2 hafta küçük ama içimde kıpır kıpır hiç bişi düşünemiyorum aklım mantığım bişi almıyor ne olur yardım edin...
Benim pompayı şimdiden almamın sebebi :
bebek ilk doğduğunda daha tam emmeyi bilmediği için göğüsleri boşaltamıyor ve boşalmayan göğüste çok ağrı yapıyormuş.
Birde yenidoğan bebek her iki memeyide bitiremiyormuş.Yani birini bitirip diğerini sağmak gerekebiliyormuş.Ne kadar çok sağılırsa veya emzirilirse o kadar çok süt sinyali gönderiyormuşuz beyine.
Bebeği çok fazla emzirip kusturmaktansa dengeli emzirip kalanı sağmak daha mantıklı geliyor bana.
Ben biberona öcü gözüyle bakmıyorum şimdilik.Çok yorgun olduğum gecelerde eşime rica edebilirim sağılmış sütlerle bebeğimizi beslemesini.Ben de o arada hem biraz uykumu almış olurum hemde göğüsler dinlenmiş olur düşüncesindeyim.
Nedense şimdiden "ya sütüm az olursa"duygularına hiç kapılmıyorum.Hep sütümün oluk oluk akacağı düşüncesindeyim,inşaallah da öyle olur.
kızlar resmen canımdan can gidiyor moralim çok bozukbugün kontrolüm vardı ve dra gittim ultrasonla normalde satım arasında 1 hafta oynuyordu dr normal diyordu 1 hafta olabilir diyordu... ama bugün tekrar ultrasona girdiğimde bebeğimin henüz 28+2 olduğunu (ki ultrasona göre bile 29++larda olmam gerek) kilosunun 1198gram olduğunu öğrendim saatlerdir ağlıyorum içim dışıma çıktı daha beteri ise beslenme damarlarındaki kan akışı yavaşlamış meleğimin ve beslenmesinde azalma varmış haftaya tekrar kontrole çağırdı kaç dr geri dedi kızıma henüz dönmemiş başıda yukarıdaymış beni sakinleştirmek için sağlığı iyi dedi ama yüzünden üzüldüğü belliydi napacağımı sordum bana ağır spor yapma dicem yapıomusun dedi yürüyüş dışında birşey yapmıyorum dedim... haftaya kontrole gidicem ve tekrar bakıcak eğer azalma varsa ona göre önlemini alacakmış ağlamktan içim dışıma çıktı kızlar... allah rızası için bilgisi olan biri bana damarlarda azalma olduğunda ne olduğunu söylesin bebeğim satıma göre 2 hafta küçük ama içimde kıpır kıpır hiç bişi düşünemiyorum aklım mantığım bişi almıyor ne olur yardım edin...
kızlar arzumun nem ölçme cihazını aldık , hem oda sıcaklığını hem odadaki nemi filan gösteriyo , nem oranı kaç olmalı bilen var mı ? hangi aralıklar dışındaysa buhar makinesi kullanmak gerekiyo ??
canım kom da ındırım war ben logusa pijama takımını 32 ye aldım bi bak istersen
kızlar resmen canımdan can gidiyor moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı ve dra gittim ultrasonla normalde satım arasında 1 hafta oynuyordu dr normal diyordu 1 hafta olabilir diyordu... ama bugün tekrar ultrasona girdiğimde bebeğimin henüz 28+2 olduğunu (ki ultrasona göre bile 29++larda olmam gerek) kilosunun 1198gram olduğunu öğrendim saatlerdir ağlıyorum içim dışıma çıktı daha beteri ise beslenme damarlarındaki kan akışı yavaşlamış meleğimin ve beslenmesinde azalma varmış haftaya tekrar kontrole çağırdı kaç dr geri dedi kızıma henüz dönmemiş başıda yukarıdaymış beni sakinleştirmek için sağlığı iyi dedi ama yüzünden üzüldüğü belliydi napacağımı sordum bana ağır spor yapma dicem yapıomusun dedi yürüyüş dışında birşey yapmıyorum dedim... haftaya kontrole gidicem ve tekrar bakıcak eğer azalma varsa ona göre önlemini alacakmış ağlamktan içim dışıma çıktı kızlar... allah rızası için bilgisi olan biri bana damarlarda azalma olduğunda ne olduğunu söylesin bebeğim satıma göre 2 hafta küçük ama içimde kıpır kıpır hiç bişi düşünemiyorum aklım mantığım bişi almıyor ne olur yardım edin... :
CanIm stres yapmamaya uzulmemeye calIs biliyorum cok zor bi durum ama sen uzuldukce bebisinde etkileniyorrabbimin izniyle haftaya kontrol gunune kadar hersey duzene girmis olcaktir dualarimiz seninle.
Geceleri belli bir saatde uykum kaçıyor.buna alışdım ama dün gece uyku sırasında çok fena kramp girdi birde yetmezmiş gibi bir üşüme sıtma geldiki anlatamam.sizlerde de buna benzer şeyler yaşayan var mı?ilk hamileliğimde yaşamamışdım ne kramp nede başka bir şey..
kızlar sağolun eve geçince direk yükseğe kaldırıyorum ayaklarımı ama iş yerinde bişey gelmyo elimde masamın altına bi tabure mi koysam diye düşündüm ama nasıl olur bilmem ki , ooff ayran şişiriyo yazmıştı biri bide saf gibi gittim sabah ayran içtimmm , bel ağrısı , ödem ahh be oğlum bak senin için nelere katlanıyorum anne olmak çokk zormuş çoookk :)
suyum fazla oldugu ıcın doktor nts baglamıştı sancı cıktıgınden bebege cıger gelıştırıcı ıgne verdı bırazdan vurdurmya gıdecegım dua edın
Ekincim selam, ben iş yerinde masamın altına 5 tane A4 kağıdı topu koyarak ayaklarımı yüksekte tutuyorum. Bunu yaklaşık 2 aydır yapıyorum, ayaklarım ve bacaklarım nerdeyse hiç şimiyor. Tabure de olabilir, önemli olan ayağını yerden yüksek tutacak birşey olsun.
Çok geçmiş olsun canım.
günaydın canlar nasılsınız bakalım
dün kızımın sebamed ürünleri ve elektrikli süt pompam geldi görünce kendimi biran inek gibi hissettimbu arada kızımın kapı süsünü ben kendim yaptım resmini cekip eklicem becerikliymişim biraz sanırım bakalım sizler ne düşüneceksiniz hala eksiklerimiz var kızlar bizim az kaldı gerci emzik biberon ve banya filesi süngeri falan kaldı sizlerde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?