2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canıım ne olur üzülme dua et bol bol eminim herşey güzel olacak.bu zamanlar da hayırlısıyla geçecek.seni ve bebeğini daha çok üzersin ne olur ağlama artık.

2 yaşında çocugu olan bir arkadaşım bana tavsiye etmişti. Bebek ememiyor tamamını göğsünde süt kalıyor ve ne kadar emerse o kadar geliyor oyüzden bebği emzirdikten sonra sağ sağ at dolaba sütleri sonra işe başlayınca süt ister istemez kesiliyor azalıyor ozaman emzirirsin dolaptan çıkarıp demişti. .Ben de öyle yapacağım ne kadar sağarsan o kdar artıyormuş.

Üzme kendini bu kadar bebeğin sağlıklı olsun da kilosu önemli değil. 1 hafta sonra gittiğinde doktorun söylediklerine göre gerekirse başka bir doktora daha görünürsün. Biliyorsun stres ve üzüntü şekeri de çok etkiliyor bazı arkadaşlar ye iç yat demişler ama sen yinede diyetine, yürüyüşüne çok dikkat et lütfen aksi takdirde şekerden olayı bir problemle karşılaşabilirsin. Olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun.

ben bir yerde okumuştum sıcaklık 24-25 nemde 40 olmalıymış ama ne kadar doğru bilmiyorum.

canım kom da ındırım war ben logusa pijama takımını 32 ye aldım bi bak istersen

nerde bu indirim bir mağazada mı internette mi araştırdım bulamadım :26:

Bu arada biz de bugün yeni doktorumuza kontrolümüzü olduk 1740 gr 42 cm olmuş kızımız. 2 hafta öncede doğum pozisyonunda idi hala da öyle başı aşağıda. O yüzden elleriyle alt tarafı karıştırıp duruyor durmadan Yeni doktorumuzdan çok memnun kaldık. Herşeyi sordumda şu masaj koltuğunu sormayı unuttum :26:

Moralni lutfen yuksek tut bu sen ve bebeğin için çok önemli.drunun dedikleini uygula ve guzel şeyler düşünmeye çalış.Yaşadığın olayın aynısını komşumda yaşadı ve usgnin tamamen yanıltıcı bir sonucu olduğu anlaşıldı.maşalah kızı şimdi 1 yaşına girmek üzere.bebeklerin 2 hafta ileri olabileceği gibi 2 hatada geri kalabilmekte usgde.ben inanıyorum ki bir dahaki kntrolde herşey yolunda olduğunu bize bldireceksin..

desertlower daha önce de yazdım ama tekrarlayayım. aslında sen ve senin gibi endişelenen tüm mayıs annelerine: olumlu düşünün. Rabbim hayırlısıyla sizi ve miniklerinizi korur. bikaç ay sonra dönüp bakacak ve yavrularınız kucağınızdayken "neler çektirdin bana kerata" diyeceksiniz inşallah

ben de yarın kontrole gideceğim, bi de artık izne ayrılmak için rapor alacağım inşallah herkese iyi geceler

amanın forum ne kadar da sessiz herkes yatmış herhalde.benim biraz çarpıntım var kızlar.sizce neden olur.bacaklarım ve kollarım titriyor.bir de başım çatlayacak gibi ağrıyor.böyle durumlarda ne yapmalıyım bilen var mı?

benim ilk hamileliğim... ve hamile kaldığımdan beri uyuduğum gece sayısı bir elin parmaklarını geçmez... MElisa çayı içiyorum sadece. O da bir işe yaramıyor. Sabahları biraz uyuyabiliyorum o kadar. SAncı bende hep var. Mide yanması v.b de... bugün doğuma gidiyorum sandım o kadar sancılandım. Bana normal geliyor... Dr bu hafta gideceğim. Dönüşte aldığım cevabımı iletirim :)))
bir bende yokmuş demek ki :))

kızlar herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...ağrısı sızı olanlara çok çok geçmiş olsun...dr kontrolü olanlara da güzel haber getirmelerini temenni ediyorum...

günaydın mayıs anneleri
sabah sabah kalktım börek yaptım koçişle bana bir bakım dedim foruma
bebişinin kilosu az olan arkadaşım ismini hatırlayamadım hiç moralini bozma daha önünde haftalar var şimdi bile doğsa bebeğin yaşama sansı cok yüksek 700 gr dogan bebekler tosuncuk gibi oluyor sen şimdi moralini yüksek tut kendini ve bebeğini üzme herşey güzel olacak emin ol allahın izniyle

günaydın canlar nasılsınız bakalım

dün kızımın sebamed ürünleri ve elektrikli süt pompam geldi görünce kendimi biran inek gibi hissettim bu arada kızımın kapı süsünü ben kendim yaptım resmini cekip eklicem becerikliymişim biraz sanırım bakalım sizler ne düşüneceksiniz hala eksiklerimiz var kızlar bizim az kaldı gerci emzik biberon ve banya filesi süngeri falan kaldı sizlerde durum nasıl

Ekincim selam, ben iş yerinde masamın altına 5 tane A4 kağıdı topu koyarak ayaklarımı yüksekte tutuyorum. Bunu yaklaşık 2 aydır yapıyorum, ayaklarım ve bacaklarım nerdeyse hiç şimiyor. Tabure de olabilir, önemli olan ayağını yerden yüksek tutacak birşey olsun.

Çok geçmiş olsun canım.

suyum fazla oldugu ıcın doktor nts baglamıştı sancı cıktıgınden bebege cıger gelıştırıcı ıgne verdı bırazdan vurdurmya gıdecegım dua edın

Canım benim dualarım seninle, umarım herşey yolunda gider ve bebişini vakitli zamanlı alırsın kucağına.

günaydınnnn bugun herkes erkenci bakıyorumda :)
eksikelr tamamlanıyo yavaş yavaş :) bizimde halımız , biberon , emzik , ateşölçer ve göğüspompası eksiğimiz kaldı:) akşamları oğlumun odasına gidiyoruz eşimle sevip sevip çıkıyoruz allah bu heyecanı tümm isteyen herkese yaşatsın .

Bu arada buhar makinesi almadan önce eve nem ölçme cihazı aldık nemin 40-60 arasında oda sıcaklığınında 21-24 arasında olması gerekiyomuş , eğer bu aralıklardaysa buhar makinesi kullanmaya gerek duyulmuyo bilginize :))

canım ben bi kutu gibi bişey koydum dün ama çöktü
bugun iş çıkışı şu alçak taburelerden alıcam dün eve gittiğimde ayaklarımı soğuk suda tuttum biraz kendilerine geldiler zavallıcıklar :)

aaaa banyo filesini bizde almadıkk , yazdığın iyi oldu canım :) bizimde emzik biberon odanın halısı ateşölçer ve göğüspompası kaldı sanırım :)

Canımmmm, çok geçmiş olsun. Ben maalesef bu işlerden çok anlamıyorum ama sanki verdiğin rakamlara göre bebişin küçük değil gibi geldi. Bir de bilmiyorum özele mi yoksa devlete mi gidiyorsun ama bazı doktorların ultrason cihazları çok yanıltıcı bilgiler veriyor. Bence hemen kendine çok iyi bir özel doktor bul ya da tabi devlet hastanesinde isim yapmış iyi bir doktor da olabilir tabi. Git güzelce baktır kendine. Bakalım onlar ne diyecek.

Lütfen sıkıntı yapma kendine. Eminim boşuna üzülmüşüm, herşey yolundaymış dityeceksin. İyi haberlerini bekliyorum. Ben maalesef çok sık giremiyorum foruma ve düzenli takip edemiyorum. Durmumunla iligli bir gelişme olursa bana özelden haber verir misin. Aklım send kalacak şimi yaaa.

Çook öpüyorum.

herkese gunaydiinnnnn...pazar ve ptesi yogunluktan giremedim.simdi gecmisi okuyorum bitmek uzere.benim kizosumda 2 gundur cok sakindi hic agrim,sancim olmuyordu bende firsattan yararlanip mutfak dolabini her yerini temizledim,dunde mutfak fayanslarini hallettim.ama bugun sabahin ilk saatlerinden beri kizim durmadi,2 gunun farkini cikariyor.zor yuruyorum asagiya baski yapiyor benim yaramaz.yarin kontrolum var cok merak ediyorum nasil oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…