2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bilmiyordum tatlım. ama öğrendim yaptırmayacağım. saçımda beyazlarla geziyorum. ama beyazlarımı çok seviyorum niyesse herhalde saçıma renk katıyor ondan doğuma giderken düzleştirici götürmek bence çok eğlenceli olur ama düzleştirebilir miyim ben bilmiyorum. ama aklıma geldikçe gülümserim:)

iyi yapmışın canım, adamı da mutlu etmişsindir kocişler de arada bir şımartılmayı hakediyor.. Allah eksikliklerini göstermesin..

doğumdan sonra boyatırızzz sekle sokarız saçları elbetttt ıkı ayımız kaldı surda ztn bıraz daha sabırrr:) evet koycam çantaya kullanırmıyımm o telaşla saç falan aklıma gelmez heralde ama olsun ztn sezeryan olursa fön cektırıp gıdecemmm:)

Son düzenleme:
iyi yapmışın canım, adamı da mutlu etmişsindir kocişler de arada bir şımartılmayı hakediyor.. Allah eksikliklerini göstermesin..

evet haklısın canım arada şımartılmak istiyorlar:) bence hakediyorlar da:) ben kendi canım tatlı isteyince puding yapıyorum ama ona pudingini uzatırken bugün senin için yaptım bunu diyorum, çaktırmıyor ama gözlerinden mutluluk okunuyor:) ama bilmiyor ki benim kendim için yaptığımı:) kocişler çoğu zaman çok küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar yeter ki gerçekten sevgiyle yapıldığını bilsin!

çok eğlencelisin canım:) inşallah saçın sana o gün sürpriz yapar da kendiliğinden düz durur:) sende kırmızı kurdaleni takar etrafa gülücükler saçarsın, inşallah:)

ben cantami hazirladim 33.haftam bitti 34 e girdim.doktorum 35 veya 36 hafta(tam hatirlamiyorum) ndan sonraki dogumlar erken dogum degildir dedi.bende gaza geldi ya 36-37 de olursa diye hazirladim cantami.dun eksiklerimi tamamladim. dis fircasi aldim cantaya atmak icin bi tanede esime aldimantibacteriyal sabun,islak mendil,gece pedi,havlu pecete aldim ne olur ne olmaz.genelde bu yazdiklarim hastanelerde oluyor ama aldim yinede...birara da hurc alip kizosun yedeklerini koyacam sonra cantam hazirhiii birde soylemeyi unuttum.100 tl ye araba aldimkahverengi-krem bi araba modeli vardi cok ebgendim model olrak tam istedgm gibiydi.adam bana sadece amvisi var demsiti.sonra gecen esimle almaya bi gittik hem indirimde hemde kirmizisi gelmisti acayip mutlu oldum,hemen kaptik arabayi

çok ciciler:) inşallah iyi günlerde giyer:)
güle güle giysinler bebişlerimiz inş.
cicişler harika sağlıklı günlerde giysin bebişin inş
canım çok süperler bayıldım tek kelimeyle güle güle giysin bebişin..
Dilara aldiklarin cok güzek hayirli olsun canim.cok hoş

çook teşekkür ederim kızlarr..hepimizin bebişleri sağlıklıca cicilerini giyerler inşallah..

ahh canım benim yaa Allah senden de razı olsun.. arkadaşım son haftasında yani 40 haftasını tam bitirince alacak doktor. herşeyi normal sadece daha önce saydığım şeyelr yüzünden kilosu düşük o kadar.. o da çok ağladı doktoru kızdı yeter kendine gel sadece küçük başka hiçbirşeyi yok. böyle stres yaparsan sütün de gelmeyebilir dedi.. şükretmek lazım herşeye.. dediğim gibi misler gibi emzirirsin 1 ayda arayı kapatırsınız canım benim .içini ferah tut. öpüyorum seni çokkkkk

Kod:

bızım bı bos odamız var ne aldıysam oraya koydum karmakarısıkk üşeniomm duzenlemeyee:))) bu hafta baslamak lazım sanırım:)

aynen valla.. boş odaya attık herşeyi girilmiyor.. geçen babam geldi, o odayı açtı.. baba orası çamaşır odamız, kapat kapat dedim rezil oldum resmen.. düzenlemenin vakti geliyor heralde ..

oh maşallah hazırlamakla iyi yapmışsın cnm.ben de götüreceğim valizi dışarı çıkardım ama daha içine hiçbirşey koymadım. sanki çok zaman alacak önemli bir iş gibi bekletiyorum,,üşenmek değil de erteliyorum nedense... arabanız hayırlı olsun. ne güzel denk gelmiş... hem de fiyatı acayip uygun bence.. eğer kutuda değilse fotosunu eklesene

kuzum aynen ben de senin gibiyim şımartırım, peşinde dolaşırım.. ama ya kendi psikolojimden ya da gerçekten böyle, bu aralar ben şımarttıkça benim herifte bi gaza gelme bi kıymete binme bi suratsızlık mızmızlık hafiften de ilgisizlik oldu sanki yaa ( çocuğun odasını yapmaya çalışıyoruz 2 haftadır. o iş yaptıkça homur homur sinirleniyor en ufak birşeye karıştığımda. moralim bozuluyor hemen... bi de yatakta bana hiç sarılmıyor dokunmuyor artık, göbeğim çok büyük korkuyormuş birşey olur diye.. ama insanın ihtiyacı oluyor eşini hissetmeye.... aman ya ne bilim ilgisiz kaldım ben bu aralar....

aynen valla.. boş odaya attık herşeyi girilmiyor.. geçen babam geldi, o odayı açtı.. baba orası çamaşır odamız, kapat kapat dedim rezil oldum resmen.. düzenlemenin vakti geliyor heralde ..
Kod:
bızım bı bos odamız var ne aldıysam oraya koydum karmakarısıkk üşeniomm duzenlemeyee:))) bu hafta baslamak lazım sanırım:)

kızlar gözünüzü korkutmak istemem ama artık başlayın bence.. ben odayı boyatmak zorunda olduğumuz için başladım bitirdim çok şükür ama gelin bide bana sorun... ağır vasıta olduğumuz için normalden fazla zamanımızı alıyor ve yoruyor..

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnn kıslar..Herkes iyidir inş. Bugün kayınvalidem geliyor.
Eşim bana iş yaptırmayınca annesi geldi yardıma Şunun şurasında 2 ay kadar naz yaparım sonrası malümmm...
Nisan ortası gibi büyük temizlik yapılacak evime..Halılları felan yıkatmaya veririm..Bahar geldi sayılır çok mutluyum

Son düzenleme:

ay evett hava superr ben hemen çizmelerı attım ve babetle geldım işeee:)))))

ayyy canım ya herşeyin hazır mis gibi oh ne güzel , bizimde odamız hazır bi yerleştiricez o kdar bide çantamı hazırlamam lazım bebişin odasın arabası beşiği salıncağı hepsi ortada duruyo düzene sokmak lazım :)

daha erken gıbıme gelıo ertelıom heppp ama toparlamak lazımm havalarda guzel hafta sonu dısarı atıo ınsan kendınıı:)

ay ne güzel bi hava var dışarıda böyle devam etse bari...

neyse kızlar biz de birazdan eşim gelince yola çıkacağız doktor kontrolü için. gelince kaldığım yeri bulması kolay olsun diye yazayım dedim mesajı

öpüldünüz

canım okuyunca sana öneride bulunmak istedim hemen. benim de saçımda beyazlar var az ama saçımı toplayınca görünmesi beni çok huzursuz ediyordu. bayağı araştırdım nette. sonunda çareyi buldum. hamile kalmayı düşündüğüm aydan itibaren saçıma kına yakmaya başladım. kına tek başına beyaz kapatmıyo. bunun içine kına taşı, limon suyu, menekşe yağı, badem yağı gibi eklemeler yapıyorum. kınayı yakıyorum saçlarıma haftasonu. 5 saat kadar bekletiyorum. saçlarım sağlıklı, ışıltılı ve koyu bakır kızılı oldu. her gören bayılıyo. hemde ben mutlu oluyorum. yalnız unutma beyaz kapama özelliği olması için kına taşı şart. o da aktarlarda satılıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…