ya kımyasalll kullanılıoo kesınlıkle yaptırmayın bence benım saçlardaaa fön olmadannn kabarıoooo malesefff bende duzlestırmeden cıkamıorum dısarıııı doguma ne halde gıderım bılmıorum ama dogum cantamda duzlestırıcım olcakk
herkese günaydın:):)
kocama uyanır uyanmaz SENİ ÇOK SEVİYORUM dedim:) yarı uykulu yarı uyanık yüzüme baktı gülümsedi:)
bu yüzden midir nedir içim içime sığmıyor:) şu an oğluşum ve ben çok mutluyuz kıpır kıpırız:)
iyi ki hamilelik dönemimizde çok fedakarlık gösteren, sabırla, anlayışla bizi anlamaya, bize yardımcı olmaya çalışan eşlerimiz var. ne anne ne de baba eşin yerini alamaz.
:)) bende maşa mı götürücem canım :)) çantanı hazırladın mı sen ?
ya sımdı facete arkadasın bebegını gordum 2280 gr dogmuss kucucukkkk demekkı benımkı de suan o boyutlarda:)))
ben bilmiyordum tatlım. ama öğrendim yaptırmayacağım. saçımda beyazlarla geziyorum. ama beyazlarımı çok seviyorum niyesse herhalde saçıma renk katıyor ondandoğuma giderken düzleştirici götürmek bence çok eğlenceli olur ama düzleştirebilir miyim ben bilmiyorum. ama aklıma geldikçe gülümserim:)
iyi yapmışın canım, adamı da mutlu etmişsindirkocişler de arada bir şımartılmayı hakediyor.. Allah eksikliklerini göstermesin..
doğumdan sonra boyatırızzz sekle sokarız saçları elbetttt ıkı ayımız kaldı surda ztn bıraz daha sabırrr:) evet koycam çantaya kullanırmıyımm o telaşla saç falan aklıma gelmez heralde ama olsun ztn sezeryan olursa föz cektırıp gıdecemmm:)
yok dahaa hazırlamadım bu hafta sonu hazırlıcamm ınsallahhh :)))) sen??
bende hazırlamadımmm :18: bi iki haftaya hazırlarım diye düşünüyorum :))
çok ciciler:) inşallah iyi günlerde giyer:)
güle güle giysinler bebişlerimiz inş.
cicişler harikasağlıklı günlerde giysin bebişin inş
canım çok süperler bayıldım tek kelimeyle güle güle giysin bebişin..
Dilara aldiklarin cok güzek hayirli olsun canim.cok hoş
canım benim allah senden razı olsun şu yorumun beni o kadar mutlu ve memnun ettiki anlatamam en azından son haftaya kadar az beslensede sağlığı yerinde olsun isterse azıcık kiloda doğsun umurumda değil yeterki sağlıklı olsunarkadaşın haftasında doğuracak dimi erken falan alma durumu söz konusu değil dimi canım? ben şimdi endişeleniyorum sebebi ise sata göre 30+4 olmam gerekirken 28+2 çıktı 2 haftalık fark var ve bu sürecin açılmasından korkuyorum ve.. kilosunda değil ama sonuçta beyni ve ciğerleri şuanda gelişim sürecinde onlara bişi olmasından benim yüzümden endişe ediyorum sanki bebeğime canım kızıma bişi olursa benden kaynaklandığını düşünücem gibi geliyor
Kod:
bızım bı bos odamız var ne aldıysam oraya koydum karmakarısıkk üşeniomm duzenlemeyee:))) bu hafta baslamak lazım sanırım:)
ben cantami hazirladim 33.haftam bitti 34 e girdim.doktorum 35 veya 36 hafta(tam hatirlamiyorum) ndan sonraki dogumlar erken dogum degildir dedi.bende gaza geldi ya 36-37 de olursa diye hazirladim cantami.dun eksiklerimi tamamladim. dis fircasi aldim cantaya atmak icin bi tanede esime aldimantibacteriyal sabun,islak mendil,gece pedi,havlu pecete aldim ne olur ne olmaz.genelde bu yazdiklarim hastanelerde oluyor ama aldim yinede...birara da hurc alip kizosun yedeklerini koyacam sonra cantam hazir hiii birde soylemeyi unuttum.100 tl ye araba aldim kahverengi-krem bi araba modeli vardi cok ebgendim model olrak tam istedgm gibiydi.adam bana sadece amvisi var demsiti.sonra gecen esimle almaya bi gittik hem indirimde hemde kirmizisi gelmisti acayip mutlu oldum,hemen kaptik arabayi
evet haklısın canım arada şımartılmak istiyorlar:) bence hakediyorlar da:) ben kendi canım tatlı isteyince puding yapıyorum ama ona pudingini uzatırken bugün senin için yaptım bunu diyorum, çaktırmıyor ama gözlerinden mutluluk okunuyor:) ama bilmiyor ki benim kendim için yaptığımı:) kocişler çoğu zaman çok küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar yeter ki gerçekten sevgiyle yapıldığını bilsin!
aynen valla.. boş odaya attık herşeyi girilmiyor.. geçen babam geldi, o odayı açtı.. baba orası çamaşır odamız, kapat kapat dedimrezil oldum resmen.. düzenlemenin vakti geliyor heralde ..
bızım bı bos odamız var ne aldıysam oraya koydum karmakarısıkk üşeniomm duzenlemeyee:))) bu hafta baslamak lazım sanırım:)Kod:
Günaydınnnnnnn kıslar..Herkes iyidir inş. Bugün kayınvalidem geliyor.
Eşim bana iş yaptırmayınca annesi geldi yardımaŞunun şurasında 2 ay kadar naz yaparım sonrası malümmm...
Nisan ortası gibi büyük temizlik yapılacak evime..Halılları felan yıkatmaya veririm..Bahar geldi sayılır çok mutluyum
ben cantami hazirladim 33.haftam bitti 34 e girdim.doktorum 35 veya 36 hafta(tam hatirlamiyorum) ndan sonraki dogumlar erken dogum degildir dedi.bende gaza geldi ya 36-37 de olursa diye hazirladim cantami.dun eksiklerimi tamamladim. dis fircasi aldim cantaya atmak icin bi tanede esime aldimantibacteriyal sabun,islak mendil,gece pedi,havlu pecete aldim ne olur ne olmaz.genelde bu yazdiklarim hastanelerde oluyor ama aldim yinede...birara da hurc alip kizosun yedeklerini koyacam sonra cantam hazir hiii birde soylemeyi unuttum.100 tl ye araba aldim kahverengi-krem bi araba modeli vardi cok ebgendim model olrak tam istedgm gibiydi.adam bana sadece amvisi var demsiti.sonra gecen esimle almaya bi gittik hem indirimde hemde kirmizisi gelmisti acayip mutlu oldum,hemen kaptik arabayi
oh maşallah hazırlamakla iyi yapmışsın cnm.ben de götüreceğim valizi dışarı çıkardım ama daha içine hiçbirşey koymadım. sanki çok zaman alacak önemli bir iş gibi bekletiyorum,,üşenmek değil de erteliyorum nedense... arabanız hayırlı olsun. ne güzel denk gelmiş... hem de fiyatı acayip uygun bence.. eğer kutuda değilse fotosunu eklesene
kuzum aynen ben de senin gibiyim şımartırım, peşinde dolaşırım.. ama ya kendi psikolojimden ya da gerçekten böyle, bu aralar ben şımarttıkça benim herifte bi gaza gelme bi kıymete binme bi suratsızlık mızmızlık hafiften de ilgisizlik oldu sanki yaa( çocuğun odasını yapmaya çalışıyoruz 2 haftadır. o iş yaptıkça homur homur sinirleniyor en ufak birşeye karıştığımda. moralim bozuluyor hemen... bi de yatakta bana hiç sarılmıyor dokunmuyor artık, göbeğim çok büyük korkuyormuş birşey olur diye.. ama insanın ihtiyacı oluyor eşini hissetmeye.... aman ya ne bilim ilgisiz kaldım ben bu aralar....
kızlar gözünüzü korkutmak istemem ama artık başlayın bence.. ben odayı boyatmak zorunda olduğumuz için başladım bitirdim çok şükür ama gelin bide bana sorun... ağır vasıta olduğumuz için normalden fazla zamanımızı alıyor ve yoruyor..
ben bilmiyordum tatlım. ama öğrendim yaptırmayacağım. saçımda beyazlarla geziyorum. ama beyazlarımı çok seviyorum niyesse herhalde saçıma renk katıyor ondandoğuma giderken düzleştirici götürmek bence çok eğlenceli olur ama düzleştirebilir miyim ben bilmiyorum. ama aklıma geldikçe gülümserim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?