Günaydınnnnnnn kıslar..Herkes iyidir inş. Bugün kayınvalidem geliyor.
Eşim bana iş yaptırmayınca annesi geldi yardımaŞunun şurasında 2 ay kadar naz yaparım sonrası malümmm...
Nisan ortası gibi büyük temizlik yapılacak evime..Halılları felan yıkatmaya veririm..Bahar geldi sayılır çok mutluyum
dün ağda yaptım kendıme kuaföre gıtmeye üşendimm kuaforden hzlı yaptım valla tüylerım azalmıs baya:)))
gunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))
gunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))
süpersin valla nasıl gördün de yaptınbu arada bebişine de maşallah 2 kiloyu devirdiler ne güzell
benim ufaklık kıpır kıpır son 3 gündür. her ay oynuyo. karnımın iki yanında aynı anda hissediyorum hareketleri. acaba daha doğum pozisyonuna gelmedimi ne.. yan yatıyo gibi.. cumartesi gidicem bakalım cadı napıyo. kaç kilo almış.. ama çoka ağır vasıta oldumeğilemiyorum. eşim hep elimden tutup beni oturdğum yerden kaldırıyo. yatakları bile ayırdık uyuyamadığımı farkeince adamcağız bana koca yatağı bıraktı kanepeye gitti
canım bende hep karnımın iki yanında hiisediyorum sanırım benimkide dönmedi daha , kaçıncı haftaya kadar dönebilir acaba sonra yeri daraldığı için dönmüyomş bebişler :) bendede bel ağrısı var yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum gibi bi durumdayım bu akşam norologa gidicem umarım bel fıtığı demez çünkü bacağım sancı yapıyo
kızlar acayip baş ağrısı çekiyorum şuanda. gözlermi açamıyorum resmen. yürümeye dermanım yok. işteyim çalışıyorum. ( çalışmaya çalışıyorum da denebilir.) iştende sıkıldım artık ipin ucunu iice koyverdim. 5 dk2lık işi yarım saatte yapıyorum yapasım yok hiç
Kendini iyi hissetmiyorsan 1-2 gün aile hekiminden rapor al. Ama sonra dönmek daha zor olur bende resmen sürünerek çalışıyorum
Kendini iyi hissetmiyorsan 1-2 gün aile hekiminden rapor al. Ama sonra dönmek daha zor olur bende resmen sürünerek çalışıyorum
izne çıkabileceğimizi bile bile son zamana kadar çalışmak çok sinir bozucuuama doğumdan sonrasına kalacağını düşünerek mutlu olmalıyızz :)
zeynolim sağol canım ama benim bu bi haftadır ki ağrım çok başka normal yorulduğumdaki gibi hiç değil
Tünaydın anneler,
Havalarda ısındı içim kıpır kıpır iki gündür. Ben bu dönemde hamile kaldığımız için çok şanslı hissediyorum kendimizi. Atıcaz bebişleri arabaya orası senin burası benim gezicez bütün yaz.
Eşlerimiz sağolsunlar onlarsız olmaz. Bizim babamızda bugün benim çoraplarımı giydirdi eğilemiyorum artık diye
Bu hafta sonu da bizim evde temizlik var kadın tuttum gelecek. Sonraki hafta da mobilyacımız sözünün eri çıkarsa beşiği getirecek. Artık yavaş yavaş hazırlıklar tamamlanıyor
sıkma canını bitanem yaaa allah sağlıkla almayı nasip etsinde ben dünden sonra erken geç hiç bişey düşünemiyorum... yeterki bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım...Günaydın hanımlar,
Moralim çok bozuk. Erken doğum olayına baya kafa taktım zannediorumki hemen doğuracağımŞikayetlerimde henüz geçmedi..H.içi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bakalım onlar ne diyecek. Eğer çalışmam riskli derse yıllık izinlerim var 2 aya yakın onları kullanırım..
canım yazını şimdi gördüm satlarımız seninle aynı sanırımDoğru diyorsun turuncu, zamanı gelmeden erken doğum yok, fikrini bile düşünmemeliyiz....
Cuma günü yaşadığım olaydan sonra doktor banada erken doğum demiş ve beni hastaneye yatırmak istemişti, ama ben kalmamıştım.
Bugün kendi doktoruma gittim, herşey çok normal ve güzel çıktı. Bebeği eşi aşağıdaydı yukarıda çıktı, suyu da güzel ve bebeğim 2 hafta da baya büyümüş.
30 haftalık ve 1740 gr çıktı. Doktorum baya güzel büyümesi dedi. 65,5 le hamile kalmıştım, 74,5 çıktım. ' haftada ben 1 kilo, bebeğim yarımkilo almış
Bu haberleri duyunca çok sevindim, diğer doktor beni çok korkutmuştu, erken doğum olabilir, bacaklarında ödem var vs.. diye. bacaklarımında normal olduğunu söyledi.
Kızlar tansiyonunuz düşünce de tuzlu ayran içmeyin, doktorum sadece dinlen tuzlu ayran şişirir dedi. Birde bacak ve kasıklardaki ağrı için magnezyum verdi. 1ay sonrasına randevu verdi.
Herhalde o gidişimde de izne ayrılırım artık....
anladım canım sen benim kıza damat hazırlıyorsun seninkiniKIlzar bakııın az önce aldımm oğluşuma netten
tekrar hoşgeldin bitanem yolculuğun nasıl geçti peki? yokluğunu hissetmedim dersem yalan olurslm kızlar.dün akşam geldim istanbuldan evimize.10 günlük geçmişi okumam imkansız.umarım herkes için herşey yolundadır,kaçırdığım büyük şeyler olmamıştır...gelmeye geldim ama bu dönüş yolu beni bitirdi.yolculuk iyiydi ama çoooook yorgunum.zaten son 3-4 gündür acayip yorgunluk var.ayaklarım ağrıyo ve kocaman oldular ve baş ağrısı da eklendi.tansiyonum düşük.çarş dr randevumuz var.bu sefer bi sürü şikayetim var tek tek sıralarım artık.
tuzlu su canım soğuk dicem ama soğuk şuan üşütmene sebep olabileceğinden ılık tuzlu suya koyup 10 dakika falan tut sonra yükseğe kaldır ve eşinden rica et biraz ayak altlarına masaj yapsın o kadar iyi geliyorki ben hamiş kalmadan önce otursamda ayaklarımı sarkıttığım için sıkıntı yaşıyordum bu şekilde önlem alabilmiştim :)kızlar sağolun eve geçince direk yükseğe kaldırıyorum ayaklarımı ama iş yerinde bişey gelmyo elimde masamın altına bi tabure mi koysam diye düşündüm ama nasıl olur bilmem ki , ooff ayran şişiriyo yazmıştı biri bide saf gibi gittim sabah ayran içtimmm , bel ağrısı , ödem ahh be oğlum bak senin için nelere katlanıyorum anne olmak çokk zormuş çoookk :)
canım çok güzel yazmışsın :) umarım sağlıkla ve zamanında alırsın defne karen'inini kucağınızakızlar içimden geldi bunu yazdım... paylaşmak istedim :)
all about life: Defne Karen'e... (içimden geldi)
banada primanın geldi ama daha e-bebek mağazasına gidip alamadımbide milupa nın hediye paketi geldi.insan içine bi mama koyar dimi ama....sezeryan olur süt gelmez mama verilir onların eşantiyonu verilir hiç mi düşünmüyolar bunu
canım gözün aydın...herkese merhabalar!
inş herkesin keyfi yerindedir........
bugün kontrolumuz vardı 30+2 deyiz 1730 gr olmuş oğluşum boyumuzu doktor teyzemiz söylemiyor malesef..
konuştuklarınıza bi göz atıp geliyim
tşk ederim canım.. bende elimden geleni yaptığıma inanıyorum daha napıcam onuda bilemiyorum... dua etmekten başka hiç bir seçeneğim yok herşey allahtan sağlıklı olur umarım rabbim sağlıkla kucağıma almayı ve büyütmeyide nasip eder... ay çok zormuş böyle elim kolum çaresiz kalmak yaaÖncelikle sakin ol...böyle durumlarda Yaradana tevekkül etmek gerekir...sen elinden geleni yapar beslenmene dikkat edersin sonrasını ise Rabbimize bırakır dua edersin...ve Rab dualarını geri çevirmeyecektir. bebeğin zayıf ya da kilolu olması sorun değil. önemli olan sağlıklı olması....duymuşsundur. 600-700 gr doğan buruşmuş derili ve derisi kılla kaplı bebekler doğuyor. benim kuzeni onlardan biri ve şuan 25 yaşında dünyalar güzeli bir kız...o yüzden içini ferah tut
canım keşke benimde 1 değerinden atsa keşke... ama tüm değerlerinde oynama saptanıyor en yüksek satıma yakın fl değeriydi ama dün artık oda 2 hafta atınca sorun olduğunu anlamış bulunuyorum... sağlıklı olsun isterse minyatür olsun isterse cılız olsun ben onu pamuklarda büyütürüm gene büyütürüm yeterki akıl sağlığı ve bedenen sağlığı yerinde olsun...desert lütfen moralini bozma canım benim bebeğimin de AC değeri 2 haftadan fazla geri çıkmıştı doktor iyi beslen ve dinlen dedi şimdi iyiyiz moralini yüksek tut kendine dikkat et o toparlar kendini hiç merak etme..
canım dr benim iş yerimi ve çalışma ortamımı bildiğinden snırım gerek görmedi rapora ki bende zaten rapor istemiyordum öyle sıkıntılı yorucu bir işim yok çok şükür... ki ben son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyorum... önümüzdeki hafta tekrar dra gittiğimde aynı sorun teşkil ederse önlemimizi alıcaz demişti önlem olarak neyi kastettiğini anlayamadım ben nasıl bir önlem alıcam diyebildim sadece senin yapabileceğin birşey yok dedi diyetede devam dedi eğer diyetten kaynaklandığını düşünseydi zaten diyeti hemen bırakıyorsun derdi ki zaten gebelikte şekerde damarları tıkayan etkenlerden biri... olmadı pazartesi tekrar aynı cevabı alırsam 2. bir dra gözükürüm özelden artık duruma göre hareket edicem.. zaten drların neredeyse çoğu aynı şeyi söylüyorlar anne karnındayken müdale edilme şansı az diyorlar... benim anlayamadm belki sen bilirsin bu durumda erken doğum falanmı yaptırırlar yada hastaneye yatırıp serumla falanmı beslerler naparlar? bi bilgin varmı?cnm hemen bozma moralini rapor vermiştir umarım bu hafata dinlen.1 haftadaki kilo alımına bakarak karar verecektir.eğer gelişimde gerilik devam ederse volüm eksikliğine bağlı olarak,mümkün olduğunca bekletip,bebeğe ciğer geliştirici iğne yaparak seni olası bi erken doğuma hazırlarlar ama bu illa böyle olacak değil.moralönemli ağlayarak kendini zorlama şeker alımını kısıtladığını hatırlıyorum ama bu bir haftada mümkün olduğunca kendini kontrol ederek biraz şekerli ve birazda proteinden zengin beslenmeye bak bebeğe kilo en çok gr artıran besinler çünkü.ve bence bi dr a daha görün derim ben.özellikle bulabilirsen perinatoloji uzmanı bulmaya çalış.geçmiş olsun ama bence bu hafta çalışma dinlen vemoralini yüksek tut.çünkü farkedilmiş bir sorun iidir çünkü önlem alınabilir.
canım bende senin yazını ve verdiğim cevabı hatırlıyorum benim kuzenimin bebişi içinde ayakları yok demişlerdi hatta sonra bir doktor 38. haftada olması gereken bacakları 30 haftalık çıkıyor demişlerdi suyu azaldığından erken doğum yaptı kuzenim 38. haftada ve 4 tane hastane dolaştı bir sürü uzmanla görüştü bebek şuan 46 günlük ve baldırları kaslı bile 2450 gram civarı doğdu 2 hafta erken doğduğundan ama sağlığı yerinde ve ayaklarıda sapasağlamdı... ben haftasına bu yüzden takılmıyorum çünkü ultrasonlar +-12 değişebiliyor tek korkum beslenememesi ve beyni yada herhangi bir yerinde sorun olması onun dışında inan kilosu yada haftası umurumda değil... erken doğummuş geç doğummuş umursamıyorum şuan sancıyla doğuma girsem korku morku birşey olmaz acı bile hissetmeden çatır çatır doğururum yeterki o sağlık olsun diye.. rabbim inş. haftaya sağlıklı haberini almayı nasip eder...Mrb canım,yazını okudum ve yazmak istedim seni çok iyi anlıyorum.Sakın kendini üzme beslenmene dikkat et ve bol bol dua et.Ve duyduğuma göre gün içinde sola yatmak bebeğe giden kan akışını hızlandırıyormuş.ben ogünden beri sola yatmaya özen gösteriyorum. 28. haftamda kontrole gittiğimde bebeğimin 2 hafta geri kaldığını öğrendim çok üzüldüm ve kendimi harab ettim.doktor korkma dedi iyi beslen ve iyi dinlen dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.O 2 haftada ben süt,bal,bol meyve,özellikle fındık ve ceviz yedim. 30. haftada doktora gittik ve bebeğim 2 haftada 400 gr almış çok sevindim ama haftası yine 1 hafta 2 gün geri çıkıyor . Doktorum sadece biraz zayıf bir bebek olur korkma dedi sütünle beslersin arayı kapatırsınız dedi.Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda zayıf olması problem değil.
sağol lalecim... haftaya gittiğimde ne olacak görücem bakalım... giden damarlar sağlıklı olsun akışı düzelsinde ben zayıf olmasına erken yada geç gelmesinede razıyım yeterki düzene girsin yani...Desertflower: stres yapma bitanem.geride degildir ujtrasonda öyle cikmasinin sebebi geç ovulasyonda olabilir.ayriyettem 2 hafta geride bile olsa henüz dogmadi demi dogana kadar kocaman olcak.bu haftalarda dogupta ne saglikli bebişler var.ki senin zaten dr.erken dogum dememiski 2 hafta gerideymis.dogana kadar son haftalara kadar zaten gelişimini tamamlamiş olcak Allahin izniyle
artık drlarada inancım pek kalmadı valla denemediğim dr kalmıcak bu gidişle bursadaDesertflower
cnm hiç belli olmaz açık kapanabilir benimkinede dk narin bebek dedi yani biraz zayıf ama ben saglıkla gelecegine inanıyorum
şimdi bize düşen bol bol dinlenip yemek yemek
geceliğin çok güzelmiş canım... az kaldı bak başımı gösterdim gerim birazdan geliyor der gibi resmenmerhaba herkese bende aldıklarımdan birkaçının fotografını ekledim..bir tek sabahlık eksiğim kaldı..kızımın ise her şeyi hazır..yavaş yavaş yıkayıp ütülemeye başlayacağız nisan başında.
gözün aydın tatlım az zaman kaldı söyle meleğine biraz daha sabretsin çıkmak için acele etmesinkızlar merhaba... bende dr den geldim şimdi.. rahimde ara ara sancılarım oluyordu.. birde alt karnımda doluluk var sankii... birde cırcırım hala geçmemişti...dr nsr bağladı,prob. çıkmadı çok şükür. alttan rahim ağzımı kontrol etti oda normal, bebişim başaşağı dönüş.. sanırım ondan baskı yapıyor... bu bebişler nede çabuk çıkmak istiyor yaw :)hemen doğum pozisyonuna giriveriyorlar :) cırcır için tahlil istedi onları verdik. sonuçlar umarım iyi çıkar. şimdilik bütün ilaçları kes dedi... bu arada kızçem 1875 gr olmuş.. 31+4 üz şuanda. çalışabilir raporumuzuzda aldık.. artık gittiği yere kadar :)2 haftaya düştü artık randevular :)
canım kramp girimini şuana kadar bir kere yaşadım düzeldi çok şükür ama sıtmalanma geçenlerde feci bir şekilde yaşadım arada halen yaşıyorum ama normal olduğunu düşünüyorum yalnız geçen gece bayğı titredim çift kat örtü altında kocam sarılsada kendime gelemedim yani...Geceleri belli bir saatde uykum kaçıyor.buna alışdım ama dün gece uyku sırasında çok fena kramp girdi birde yetmezmiş gibi bir üşüme sıtma geldiki anlatamam.sizlerde de buna benzer şeyler yaşayan var mı?ilk hamileliğimde yaşamamışdım ne kramp nede başka bir şey..
dua ediyorum canım zaten başka elimden birşey gelmiyor allahıma yalvarışlarımdan başka... ama ağlamayayım desemde ağlamadan duramıyorum zaten duygusal karmaşıklık modlarındayım birde böyle sorunlar yaşıyorum işte daha çok ağlıyorum.. ağlamazsam dahada kötü olurum diye düşünüyorumcanıım ne olur üzülme dua et bol bol eminim herşey güzel olacak.bu zamanlar da hayırlısıyla geçecek.seni ve bebeğini daha çok üzersin ne olur ağlama artık.
yok tatlım diyete devam çünkü dra özellikle sordum doğuma kadar bu şekilde devam ediceksin dedi hatta dedim 5.5 aya kadar kusmaktan yiyemedim tam yiyeceğim diye düşünürken 2-3 hafta yemeyle şeker çıktı dr bey eşime naz yapamıyorum yaa dedim olsun sağlıklı olunda nazı sonrada yaparsın dedi :) tabii bunlar muayneden önceki soruma olan cevabıydıÜzme kendini bu kadar bebeğin sağlıklı olsun da kilosu önemli değil. 1 hafta sonra gittiğinde doktorun söylediklerine göre gerekirse başka bir doktora daha görünürsün. Biliyorsun stres ve üzüntü şekeri de çok etkiliyor bazı arkadaşlar ye iç yat demişler ama sen yinede diyetine, yürüyüşüne çok dikkat et lütfen aksi takdirde şekerden olayı bir problemle karşılaşabilirsin. Olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun.
amin canım tşk ederim... allah hamilenin duasını kabul edermiş allah razı olsunCanIm stres yapmamaya uzulmemeye calIs biliyorum cok zor bi durum ama sen uzuldukce bebisinde etkileniyorrabbimin izniyle haftaya kontrol gunune kadar hersey duzene girmis olcaktir dualarimiz seninle.
bende öyle düşünüyorum bitanem usg yanılması ama beslenme damarları kafamı karıştıran kısım birde tüm kontrollerimde bu şekilde çıkması... sende bursadasın sanırım! hangi hastane ve hangi dra gidiyorsun?Moralni lutfen yuksek tut bu sen ve bebeğin için çok önemli.drunun dedikleini uygula ve guzel şeyler düşünmeye çalış.Yaşadığın olayın aynısını komşumda yaşadı ve usgnin tamamen yanıltıcı bir sonucu olduğu anlaşıldı.maşalah kızı şimdi 1 yaşına girmek üzere.bebeklerin 2 hafta ileri olabileceği gibi 2 hatada geri kalabilmekte usgde.ben inanıyorum ki bir dahaki kntrolde herşey yolunda olduğunu bize bldireceksin..
tekrar sağol bitanem inş. diyeceğiz ve hiç pişman olmadım o üzüntülere sıkıntılara rabbim iyiki seni vermişte diyebileceğim inanıyorum... iyi tatiller şimdiden sana... güzel haberlerini bekliyorum...desertlower daha önce de yazdım ama tekrarlayayım. aslında sen ve senin gibi endişelenen tüm mayıs annelerine: olumlu düşünün. Rabbim hayırlısıyla sizi ve miniklerinizi korur. bikaç ay sonra dönüp bakacak ve yavrularınız kucağınızdayken "neler çektirdin bana kerata" diyeceksiniz inşallah
ben de yarın kontrole gideceğim, bi de artık izne ayrılmak için rapor alacağım inşallahherkese iyi geceler
inş. tosticim... uzun bir zaman var 1198 gramda az değil biliyorum ama hem kilosu az hemde haftası geri çıkınca üzüldüm işte ama herşey rabbimden sağlıklı olsunda kilo milo sorun değil...günaydın mayıs anneleri
sabah sabah kalktım börek yaptım koçişle bana bir bakım dedim foruma
bebişinin kilosu az olan arkadaşım ismini hatırlayamadım hiç moralini bozma daha önünde haftalar var şimdi bile doğsa bebeğin yaşama sansı cok yüksek 700 gr dogan bebekler tosuncuk gibi oluyor sen şimdi moralini yüksek tut kendini ve bebeğini üzme herşey güzel olacak emin ol allahın izniyle
günaydın canım.... iyi günlerde kullan gelen eşyalarını ve kapı süsünü bekliyoruz... arkadaşımın ve kuzenimin eşleri bebeklerini emzirmeleri için eşlerine hitapları...günaydın canlar nasılsınız bakalım
dün kızımın sebamed ürünleri ve elektrikli süt pompam geldi görünce kendimi biran inek gibi hissettimbu arada kızımın kapı süsünü ben kendim yaptım resmini cekip eklicem becerikliymişim biraz sanırım bakalım sizler ne düşüneceksiniz hala eksiklerimiz var kızlar bizim az kaldı gerci emzik biberon ve banya filesi süngeri falan kaldı sizlerde durum nasıl
tşk ederim ilgin için elifcim tabiiki pzrtesi kontrolüm var tekrar ve haber veririm... devlete gidiyorum ama özelede gitmedim değil bir sürü doktorla görüştüm 2 sabit drum dışında... toplamda 9 dr görmüş bebişimi şuana kadar ama 2 drmuz sabit ve şuan gittiğim dr zaten çok memnunum ve özel gibi ilgileniyor ve bebeğimin durumunu biliyor beni kusmamdan dolayı hastaneye yatıran ve o süreçten beri bizi inceleyen dr... normalde hep dolu olmasına rağmen randevusuz bile gitsem beni alıp benle ilgileniyor sağolsun... eğer son gidişimdede tekrar aynı bir sorunla karşılaşırsam özele gidip tekrar bi 4d ayrıntılıya giricem... ama sanırım dünküde detaylı ultrasondu çünkü hep o ultrasonda bakıyor birde dün renklendirip kanlara bakıp kalp atışlarını dinledi meleğimin bu hafta dualarımla geçecek pzrtesi herşey belli olacak sana yazarım inş. güzel haberlerimi bitanemCanımmmm, çok geçmiş olsun. Ben maalesef bu işlerden çok anlamıyorum ama sanki verdiğin rakamlara göre bebişin küçük değil gibi geldi. Bir de bilmiyorum özele mi yoksa devlete mi gidiyorsun ama bazı doktorların ultrason cihazları çok yanıltıcı bilgiler veriyor. Bence hemen kendine çok iyi bir özel doktor bul ya da tabi devlet hastanesinde isim yapmış iyi bir doktor da olabilir tabi. Git güzelce baktır kendine. Bakalım onlar ne diyecek.
Lütfen sıkıntı yapma kendine. Eminim boşuna üzülmüşüm, herşey yolundaymış dityeceksin. İyi haberlerini bekliyorum. Ben maalesef çok sık giremiyorum foruma ve düzenli takip edemiyorum. Durmumunla iligli bir gelişme olursa bana özelden haber verir misin. Aklım send kalacak şimi yaaa.
Çook öpüyorum.
nazar değmesin sevgicim maşallah seninkide 2 hafta önden gidiyorgunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))
tşk ederiz duaların için teyzesi allahım inş. kabul eder... benim reglim düzensizdi dr zaten haftaya takılmıyor olabilir diyor tek takıldığı damarlarda daralma ve kan akışındaki azalma olmuş... buda zaten bebişi etkiliyor inş. önümüzdeki randevuda güzel haberlerini alırım ben 30-42 hiç fark etmez doğum için sağlıkla geldikten sonra takılmıcam moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama hep suçu kendimde buluyorum sanki benden kaynaklanıyormuş gibi... ama elimde değil napabilirimki... rabbim düşmanımı dahi evladıyla anneliğiyle sınamasın çok zormuş çok...canim yazdiklarini yeni okudum.lutfen moralini bozma,cunku moral bozuklugu ve stres bebegine olumsuzluktan baska birsey getirmez.bu birhafta ebslenmene biraz daha dikkat et daha fazla dinlen ki extradan kalori harcama..doktor bunlari hic soylememis gibi davranip normalde nasilsan oyle ol bu haftada,hatta seni mutlu eden muzik,film enerji harcamdan yapacagin seyleri bul.inan cok etkiliyor.ayrica teknoloji cok gelisti,bi hafta sonunda doktor sonuclari begenmese bile onlem alir,hicbirsey olmaz guzel kizina saglikla dogar gelir,ama sen yeterki moralini yuksek tut.ayrica su ihtimalde var bazilarinda gec ovulasyon olabiliyor,doktorlar bile ovulasyon tarihini bilemiyorlar.o ihtimal de var,bu durumda da bebegin 40 hafta yerine 42 de falan geliyor.ben senin kizos icin dua edicem,sende elinden geldigince moralini yuksek tutmaya calis.
günydın bitanem amin inş. sağlıkla doğsunda ben onu tosuncuk yaparımgünaydııınnn kızzzlaarrrrherkese iyi bir hafta ve iyi bir gün geçirmeyi diliyorummmm
desertflower ; Canım yazdıklarına çok üzüldüm ama bu kadar moralini bozmamalısın bence bebeğin küçük doğması anormal bir durum olamaz önemli olan sağlıklı olması bebeğini dünyaya getirdikten sonra bol bol süt verirsin çabucak toparlar kendini öyle düşün iyi şeyler düşün canımAllah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsinn
sabah işe gelirken eşimde işten eve geldi ve kapıda karşılaştık sokak sonuna kadar beni getirip bıraktı dün uykusuz uykusuz bıraktım eşimi 3 saatlik uykuyla mesai yaptı ve resmen gözleri tüm gün kıpkırmızıydı kızıyla bana çok üzülmüş ağlamışherkese günaydın:):)
kocama uyanır uyanmaz SENİ ÇOK SEVİYORUM dedim:) yarı uykulu yarı uyanık yüzüme baktı gülümsedi:)
bu yüzden midir nedir içim içime sığmıyor:) şu an oğluşum ve ben çok mutluyuz kıpır kıpırız:)
iyi ki hamilelik dönemimizde çok fedakarlık gösteren, sabırla, anlayışla bizi anlamaya, bize yardımcı olmaya çalışan eşlerimiz var. ne anne ne de baba eşin yerini alamaz.
bende ne olur ne olmaz pazartesi kontrolde belki sezeryanla falan beslenemediği için erken doğum yaptırır diye bugün ve yarın tüm hazırlıklarımı çanta odası vs bitiricez annemleben cantami hazirladim 33.haftam bitti 34 e girdim.doktorum 35 veya 36 hafta(tam hatirlamiyorum) ndan sonraki dogumlar erken dogum degildir dedi.bende gaza geldi ya 36-37 de olursa diye hazirladim cantami.dun eksiklerimi tamamladim. dis fircasi aldim cantaya atmak icin bi tanede esime aldimantibacteriyal sabun,islak mendil,gece pedi,havlu pecete aldim ne olur ne olmaz.genelde bu yazdiklarim hastanelerde oluyor ama aldim yinede...birara da hurc alip kizosun yedeklerini koyacam sonra cantam hazir hiii birde soylemeyi unuttum.100 tl ye araba aldim kahverengi-krem bi araba modeli vardi cok ebgendim model olrak tam istedgm gibiydi.adam bana sadece amvisi var demsiti.sonra gecen esimle almaya bi gittik hem indirimde hemde kirmizisi gelmisti acayip mutlu oldum,hemen kaptik arabayi
canım arkadaşının bebeği hakkında doğum anı ve doğumdan sonra benide bilgilendirirmisin? sağlık durumlarını merak ederim ben şimdi...ahh canım benim yaa Allah senden de razı olsun.. arkadaşım son haftasında yani 40 haftasını tam bitirince alacak doktor. herşeyi normal sadece daha önce saydığım şeyelr yüzünden kilosu düşük o kadar.. o da çok ağladı doktoru kızdı yeter kendine gel sadece küçük başka hiçbirşeyi yok. böyle stres yaparsan sütün de gelmeyebilir dedi.. şükretmek lazım herşeye.. dediğim gibi misler gibi emzirirsin 1 ayda arayı kapatırsınız canım benim .içini ferah tut. öpüyorum seni çokkkkk
benimde dünkü durumdan dolayı çok uykum var ve bşım ağırıyor saat 4 olsada eve gitsem uyusam hemen diye düşlüyorum sabahtan beri...kızlar acayip baş ağrısı çekiyorum şuanda. gözlermi açamıyorum resmen. yürümeye dermanım yok. işteyim çalışıyorum. ( çalışmaya çalışıyorum da denebilir.) iştende sıkıldım artık ipin ucunu iice koyverdim. 5 dk2lık işi yarım saatte yapıyorum yapasım yok hiç
YA EKİNS benimde geniital bölgenin alt kısmında var ağrı.bende sorcam gittiğimde. geçmiyo bir türlü . sadece azalıyo dinlenince:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?