hiçbi iş yapmamak gerekiyo canım artık hep dinlenmek lazım zaten ne kaldı ama işte illa bişeyler çıkıyobi sor bakalım doktoruna bebiş ağır geliyodur belkide annesi :)
ama şu da bir gerçekki 32. haftada izin vermeleri doğruymuş. ben 1 haftadır tam izinlik haldeyim ama çalışcam 37'ye kadar.. en çok neye üzülürüm biliyomusunuz 3 hafta dinlenemeden bebğin hemen doğmasına.. daha bahar temizliği duruyo, bebeğin yatağı kurulmadı. ve bizim kışlıklar yıkanıp kalkacak.. bunları yapınca zaten mahvolacaz. temizlikçi olsa bile çoğu iş bize bakıyo maalesef
Dün ben de doktora gidenlerdenim,kızım 1950 gr olmuş,3 haftada 500gr almış.böbreklerinde genişleme vardı milimetrik,onlar yok olmuş.Bütün ölçümleri gününü sağlıyor ama burayı okuyunca sanırım narin bir bebek olacak.Doktor kritik süreci geçtik bundan sonra erken doğum olsa bile yaşama şansı çok yüksek dedi.Doğum yapacağım hastanenin odalarını da gördüm,içimize sindi.Çalışabilir raporumu da aldım,bundan sonra kendimi çok zorlamadan istediğim zaman ayrılabilirim.
Morali bozulan anneler olmuş.İyi düşünelim iyi olsun.
Herkese iyi günler dilerim.
anladım canım sen benim kıza damat hazırlıyorsun seninkinibizim gelinliklerimiz hazır bile şaka bir yana çok güzeller tatlım allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
canım arkadaşının bebeği hakkında doğum anı ve doğumdan sonra benide bilgilendirirmisin? sağlık durumlarını merak ederim ben şimdi...
ama şu da bir gerçekki 32. haftada izin vermeleri doğruymuş. ben 1 haftadır tam izinlik haldeyim ama çalışcam 37'ye kadar.. en çok neye üzülürüm biliyomusunuz 3 hafta dinlenemeden bebğin hemen doğmasına.. daha bahar temizliği duruyo, bebeğin yatağı kurulmadı. ve bizim kışlıklar yıkanıp kalkacak.. bunları yapınca zaten mahvolacaz. temizlikçi olsa bile çoğu iş bize bakıyo maalesef
maşallah canım nerdeyse 2 kilo bence narin değil kilosu tam güzel :) böbreklerindeki probleminde yok olmasına sevindim canım , rapor alırken her hangi bi test tahlil yaptı mı genel her zaman ki gibi muayene mi etti
sabah uyanır uyanmaz güzel bi haber aldım.7 aydır hamilelik yolculuğunda haftada 2-3 kez mailleştiğimiz arkadaşım gece doğum yapmış:)günü yarındı.hatta dr çok ısrar etti ona sen normal yapamazsın ağrı eşiğin düşük sezeryan yapalım die.arkadaşımda inat etti beklicem dedi.cuma nişanı geldi.akşamda 8 buçukta gitmişler hastaneye 4 cm açılma varmış.ilaç vermişler.12 buçukta da epidural normal doğumla dünyaya gelmiş kızımız...son ultrasonda 3500gr mıs,fakat 3150gr 49 cm olarak doğmuş.ikisinin sağlıkları çok ii:)darısı bizlere...
gunaydın canlarım dun kontorle gıttım bebısım 33 haftalık cıktıı kılosu 2100 boyuda 45 cm olmus teyzeleri:)))))
Kızlaaar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı,,bebisimiz 15 gun erken geldi.
3.3 kg,52cm. Maşallah çok sağlıklı bir bebek. Ziyarete gittiğimde biran kendimi
onun yerine koydum,,gözlerim doldu hep,,hamilelik beni iyice duygusal yaptı.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,,resmen bayram
havası vardı hastane odasında. Darısı başımıza
yok bitanem dr a sordum genetik olabilirmi dedim ben minyon tipliyim sonuçta dedim alakası yok dedidesertflower canım teşekkür ederiz sata göre 1 hafta önde gidiyor.ama irsilikte vardır muhakkak anasına çeker belki bende iri yarıyımdır azıcık
senin bebiş narindir belki üzülme inş herşey youna girer..
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... acı eşiğinin düşük olduğunu drlar nereden anlıyorlar ki?sabah uyanır uyanmaz güzel bi haber aldım.7 aydır hamilelik yolculuğunda haftada 2-3 kez mailleştiğimiz arkadaşım gece doğum yapmış:)günü yarındı.hatta dr çok ısrar etti ona sen normal yapamazsın ağrı eşiğin düşük sezeryan yapalım die.arkadaşımda inat etti beklicem dedi.cuma nişanı geldi.akşamda 8 buçukta gitmişler hastaneye 4 cm açılma varmış.ilaç vermişler.12 buçukta da epidural normal doğumla dünyaya gelmiş kızımız...son ultrasonda 3500gr mıs,fakat 3150gr 49 cm olarak doğmuş.ikisinin sağlıkları çok ii:)darısı bizlere...
herkese tesekkur ederız teyzelerııı ben zayıf dogmusum 2500gr ama esım 5000gr dogmus demekkı genetık yönü varrrr neyse yedıklerımın oğluma yaraması ıyı:)))))))
ben cantami hazirladim 33.haftam bitti 34 e girdim.doktorum 35 veya 36 hafta(tam hatirlamiyorum) ndan sonraki dogumlar erken dogum degildir dedi.bende gaza geldi ya 36-37 de olursa diye hazirladim cantami.dun eksiklerimi tamamladim. dis fircasi aldim cantaya atmak icin bi tanede esime aldimantibacteriyal sabun,islak mendil,gece pedi,havlu pecete aldim ne olur ne olmaz.genelde bu yazdiklarim hastanelerde oluyor ama aldim yinede...birara da hurc alip kizosun yedeklerini koyacam sonra cantam hazir hiii birde soylemeyi unuttum.100 tl ye araba aldim kahverengi-krem bi araba modeli vardi cok ebgendim model olrak tam istedgm gibiydi.adam bana sadece amvisi var demsiti.sonra gecen esimle almaya bi gittik hem indirimde hemde kirmizisi gelmisti acayip mutlu oldum,hemen kaptik arabayi
kızlar sağ goğsümün altında ara ara bi yanma hissediyorum... böyle üfleyesim geliyo, kaşınıyo, buz koyasım geliyo, kıyafetlerim batıyo sanki tenime... sizlerdede böyle birşey oluyomu? normalmi? internette bulamıyorum bişey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?