kizlar bebislere havluyu kac adet aldiniz?bende 2 tane var ama bi tane daha alsam mi diye dusunuyorum...
birde ananas var canim.ama kesinlikle ozellike bu aylarda TUKETILMEMESI gerekiyor.burda dogumu geciken hamilelere uygulanan bi yontem.gecikirse ananas ve hurma yiyin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Sen bebeğin iri olmasına rağmen mutlaka 1 paket 1 numara (yenidoğan) almalısın.Çünkü bebekler doğduklarının hemen akabinde 250- 300 gr veririler.Doğum şişlikleri gider.Ben kendimden ve çevremden biliyorum iri bebek bile olsa ilk gunler en iyi netice bebeğin poposuna tam oturan ve bariyerleri acılınca tam kavrayan bezler....Ben sana bu önerileri verirken aklıma geldi bizde daha bez almamışız:))
ben sormuştum canım delinmeyen zaten bir popom kalmıştı birde orayı delerler iğneyle tam olurumcıger gelıştırıcı ıgneyı bırı sordu kalacadan vuruluyor 24 saat arayla
bir kaç gündür yoktun sanırım canım bizde seni merak ettik acaba bişimi oldu ki dedik bizler iyiyiz bıraktığın gibi hepimiz hamişiz çok şükür sen nasılsın?canım arkadaşlarım nasılsınız ? sizden çok uzun süredir ayrı kaldım çok özledim sizleriiii
hepiniz iyisiniz değil mi arkadaşlar :26:
benim göğüs pedlerim var görümcem vermişti hastaneye götürebilecğeim kadar var ama ben yinede ememezse diye göğüs ucuda alıcam sanırım kalkana gerek kalmıcak :)Her ihtimale karşı küçük bir kutu ped alalım yinede.Kalkanı gün boyu takmak iyi olmuyormuş.Arada bi memişleri açtığımızda ped iyi olur
Bu arada sen silikon uc alacaksan belki kalkan almana gerek kalmayabilir.Çünkü bildiğim kadarı ile o uc zaten göğüsü emzirme esnasında koruyor.Yinede bi araştır istersen.
anne sütünü artırıcı olarak geçen ibrahim saraçoğlu günde 2 tane maden suyu için dedi anne sütünü çok arttırıyormuş
şimdiden içebilirsin canım vücuttaki mineral ihtiyacını karşıladığından vücut ve bebek içinde faydalı ama ben günde 1 tane sadece soda yada gazlı su şeklinde geçiyor diye biliyorum....doğumdan sonramı içeceğiz yoksa şimdidenmi başlıyacağız ama gaz yapmazmı maden suyu
şimdiden içebilirsin canım vücuttaki mineral ihtiyacını karşıladığından vücut ve bebek içinde faydalı ama ben günde 1 tane sadece soda yada gazlı su şeklinde geçiyor diye biliyorum....
doğumdan sonramı içeceğiz yoksa şimdidenmi başlıyacağız ama gaz yapmazmı maden suyu
34+2 haftalık hamileyim, son adet tarihim 26 temmuz, beklenen doğum tariihi 1 mayıs , oğluma kavuşmama çok az kaldı,
doğum iznine ayrılcam artık haftaya sırtım çok ağrıyo artık, ben 13 kilo aldım şimdiye kadar sizce çok mu?
anne sütünü artırıcı olarak geçen ibrahim saraçoğlu günde 2 tane maden suyu için dedi anne sütünü çok arttırıyormuş
bir kaç gündür yoktun sanırım canım bizde seni merak ettik acaba bişimi oldu ki dedik bizler iyiyiz bıraktığın gibi hepimiz hamişiz çok şükür sen nasılsın?
göbüşünüzü severim canımmmm sizi özledimmm
hayır çok değil bence gayet normal hayırlı güzel bir şekilde dünyaya gelir inş. bebeşin..
amiin, inşallah hepimiz sağlıklı bebişler doğururuz , 73 kilo oldum, hiç bu kiloya çıkmamıstım, yuruyusum bıle değişti, ama sadece mideme kadar bı gobeğim var arkadan hıc hamıle gıbı durmuyomusum
ben sormuştum canım delinmeyen zaten bir popom kalmıştı birde orayı delerler iğneyle tam olurum
canım senınde erken dogum rıskın mı var....
34+2 haftalık hamileyim, son adet tarihim 26 temmuz, beklenen doğum tariihi 1 mayıs , oğluma kavuşmama çok az kaldı,
doğum iznine ayrılcam artık haftaya sırtım çok ağrıyo artık, ben 13 kilo aldım şimdiye kadar sizce çok mu?
bende 63 kiloyum sonuna doğru kaç kilo daha alırım bilmiyorum ama yürüyüş değişme meselesinde haklısın penguen gibi yürüdüğümü söylüyor eşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?