2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bebek bezinide 3 paket 3.6kg aldım primanın bende hemşirelere sordum en çok prima kullanılıyor onu alın dedi gerçi benim dogum yapacagım hastaneye bez götürmüyorsun onlar veriyorlar çocugun bezini oda primaymış bende ondan aldım marka değişikliği çok önemliymiş bir markayla başlayın diyorlar sonra pişik oluyormuş

Bunu öğrendiğim iyi oldu benimde canım 1 haftadır ananas istiyor bir türlü alamadım geçen gittiğimde kesme makinasını kullanan adam oralarda yoktu. Dün marketin kapanış saati diye apar topar çıktık alamadım. Her işte bir kısmet varmış, çünkü eşim ağzına sürmez alsaydım hepsini ben yiyecektim

amin hepimize inş.tşk ederim verdiğin bilgiler için.

anne sütünü artırıcı olarak geçen ibrahim saraçoğlu günde 2 tane maden suyu için dedi anne sütünü çok arttırıyormuş

cıger gelıştırıcı ıgneyı bırı sordu kalacadan vuruluyor 24 saat arayla
ben sormuştum canım delinmeyen zaten bir popom kalmıştı birde orayı delerler iğneyle tam olurum

canım arkadaşlarım nasılsınız ? sizden çok uzun süredir ayrı kaldım çok özledim sizleriiii
hepiniz iyisiniz değil mi arkadaşlar :26:
bir kaç gündür yoktun sanırım canım bizde seni merak ettik acaba bişimi oldu ki dedik bizler iyiyiz bıraktığın gibi hepimiz hamişiz çok şükür sen nasılsın?

benim göğüs pedlerim var görümcem vermişti hastaneye götürebilecğeim kadar var ama ben yinede ememezse diye göğüs ucuda alıcam sanırım kalkana gerek kalmıcak :)

doğumdan sonramı içeceğiz yoksa şimdidenmi başlıyacağız ama gaz yapmazmı maden suyu
şimdiden içebilirsin canım vücuttaki mineral ihtiyacını karşıladığından vücut ve bebek içinde faydalı ama ben günde 1 tane sadece soda yada gazlı su şeklinde geçiyor diye biliyorum....

şimdiden içebilirsin canım vücuttaki mineral ihtiyacını karşıladığından vücut ve bebek içinde faydalı ama ben günde 1 tane sadece soda yada gazlı su şeklinde geçiyor diye biliyorum....

günde 1 tane soda faydalıysa içerim canım ben gaz yapar diye içmiyordum

34+2 haftalık hamileyim, son adet tarihim 26 temmuz, beklenen doğum tariihi 1 mayıs , oğluma kavuşmama çok az kaldı,
doğum iznine ayrılcam artık haftaya sırtım çok ağrıyo artık, ben 13 kilo aldım şimdiye kadar sizce çok mu?

hayır çok değil bence gayet normal hayırlı güzel bir şekilde dünyaya gelir inş. bebeşin..

anne sütünü artırıcı olarak geçen ibrahim saraçoğlu günde 2 tane maden suyu için dedi anne sütünü çok arttırıyormuş

maden suyu hamilelik surecindede cok faydalı ama dikkat edilmesi gereken şey doğal maden suyu olması.Piyasada satılan meyve aromalı(limonlu,elmalı ,çilekli vs..) birde doğal mineralli su adı altındakilerin pek faydası olmadığını okumuşdum.Doğal Maden suyu yada sodası yazanları tercih edin.

kızlar ananas ve hurma cidden doğumu mu tetikliyor. ben bunların ikisine de bayılıyorum:26: hergün 3-4 tane hurma yiyorum. ananası da haftasonu kahvaltılarında:44: ben şimdi erken mi doğrucam yanii

anne sütünü en iyi artıran saf sudur, en iyisi bence bol su içmek, bazen pekmez, hoşaf vs bol tuketın sut yapar derler ama aslında bunlar susattığı için süt yapıyo sanılıyo, kardşimde hamile 36 haftalık doktoru maden suyu içeceksen sade iç demiş meyvelılerde katkı maddesi varmış

hayır çok değil bence gayet normal hayırlı güzel bir şekilde dünyaya gelir inş. bebeşin..

amiin, inşallah hepimiz sağlıklı bebişler doğururuz , 73 kilo oldum, hiç bu kiloya çıkmamıstım, yuruyusum bıle değişti, ama sadece mideme kadar bı gobeğim var arkadan hıc hamıle gıbı durmuyomusum

bende 63 kiloyum sonuna doğru kaç kilo daha alırım bilmiyorum ama yürüyüş değişme meselesinde haklısın penguen gibi yürüdüğümü söylüyor eşim :)

bence cok ıyı canım..kafana takma..

Eki Görüntüle 372804

kızlar bu da benim 31 haftalık bebeğim yada göbüşüm :)

cok tatlıı maşşalahhhhhh

bende 63 kiloyum sonuna doğru kaç kilo daha alırım bilmiyorum ama yürüyüş değişme meselesinde haklısın penguen gibi yürüdüğümü söylüyor eşim :)

son aylara gırdık cok normalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…