Yerim ben o balkabağınıııı
Arabanız hayırlı olsun canım.İlk günler içinde oldukca kullanışlı görünüyor
araba güzelmiş nerden aldın
valla dogruluk payi nedir bilmiyorum ama burda cok bilindik birsey.doktorlar dogum gecikince ananas yediriyorlar.
valla dogruluk payi nedir bilmiyorum ama burda cok bilindik birsey.doktorlar dogum gecikince ananas yediriyorlar.
elektıırklı gogus pompası alanlar nerden ne kadara ne marka aldı yazabılırmı
ben ılk oglumda kıralamıştım oglum erken dogdugu ıcın ememişti
elektıırklı gogus pompası alanlar nerden ne kadara ne marka aldı yazabılırmı
ben ılk oglumda kıralamıştım oglum erken dogdugu ıcın ememişti
arkadaşlar nasıl resim yüklüyoruz?bi türlü beceremedim...
canım ben aventin elektriklisini aldımizmirde kemer altınnndan 175 tl ye.birde geçen markette gezerken kipada lansinoh manuel mandallı olan göğüs pompası 1 tane kalmış 13 tl ye inmiş kaçırnadım onuda aldım artık onu iş yerimde bırakırım diye düşündüm(bi de sütüm olmazsa çok gülerim kendime çünkü 4 çeşitte çatlak kremi aldımçünkü normaldede sütyen takmadığımda bile göğüs uçlarım yara olur hep)
canım ben 148 tlye lansinohun elektriklisini e-bebek mağazasından aldım..
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
arkadaşımınki sanırım braunmuş ama hiç memnun değilmiş, ama lansinohun pedinden, kreminden, süt poşetlerinden memnun kaldım, pompası da iyidir demişti, tabi kendim henüz deneyemediğimden bilemiyorum..
arkadaşlar yeni doğan bezini ne aldınız kaç numara aldınız ben daha almadım benim bebek biraz iriymiş boyu falan doktor öyle söyledi kaç numara almam lazım kaç numara aldınız
kızlar pek güzel çekmeyi beceremedim ama işte size kapı süsüm hastanede giyeceğim pembiş geceliğim ve iki adet lağusa pijama takımım bir de malum kırmızı ve gereksiz para verdiğim mevlüt için aldığım sabahlıklı takımım var bi onu eklemedim diğerleri burda hoş kırmızı taçla pembe gecelik nasıl olur bilemiyorum artık:)))
Eki Görüntüle 372661 Eki Görüntüle 372662 Eki Görüntüle 372663 Eki Görüntüle 372665
canım arkadaşlarım nasılsınız ? sizden çok uzun süredir ayrı kaldım çok özledim sizleriiii
hepiniz iyisiniz değil mi arkadaşlar :26:
canım nasıl alışmışız birbirimize sende güle güle git sağlıcakla dönün yavrunla
dün seni aklımdan geçirdim bebeğimin arabasını kraft horn aldım ikili set siyah çok şık ve güzel 550 tl canım
canım suyun ne kadar 200 sınır benımde fazl seker testı yaptı doktorum tekrardan ıyı cıktı sonra nts bagladı sancı cıktı
suyun fazla olunca erken dogum rıskı var bana cıger gelıştırıcı ıgne vuruldu canım
fazla dedı ama kagıda bakıyorum goremedım ne dıye yazarr ona bakıyım nst de bırsey cıkmadı ama şaşkınım halaa
ne zaman gel dedı..benım once 260 olcutuler sımdı bıraz daha azaldı..
kontrol ıcın2 hafta sonra gel dedı buldum sanırım AFI değeri 244.2 mm nedemek yanıı 244 mü benımde??
kagıtta yazmıyor canım karnın sagından solundan ortadan topluyor oyle sonuc buluyor..bende yazmamiştı
[
kızlarr buarada bırsey sorucam amnıyon sıvısının fazla olmasının sakıncaları nelerdır bebegın suyu fazla dedı doktor ve iri bi bebek dedi, şekerımde yok ama neden bboyle oldu anlamadım ne yapmak lazım acaba korkuyorum cok uzuldm bugun :2:
bnm ultrason kagıdında yazıyorr ama nasıl degerlendırıcegımı bılemıyorum AFI degerıymıs amnıyotık sıvıyı gosteren deger netten arastırdım ama nasıl degerlendırcem yaa off :2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?