2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet istedim bende ben yazdığımda yüklemişsiniz boşuna sormuşum burda sanmam okadar uygun olacagını güle güle kullanın

Yerim ben o balkabağınıııı
Arabanız hayırlı olsun canım.İlk günler içinde oldukca kullanışlı görünüyor

tesekkurler canim evet ozellikle tam yattigi ve cift yonlu kullanildigi icin bunu aldik.balkabaginida mothercare den indirimden almistim 12 tl :) daha once almak istedim pahalydi diye almamistim heralde gozumde kaldi bi hafta sonra bi baktim indirim var,kosup aldim hemen:)
araba güzelmiş nerden aldın

babyshop magzasindan aldim.magzada %25-75 indirim vardi.bizimkinde de indirim vardi aldi hemen.yarinda gidip otokoltugu alacaz:)

elektıırklı gogus pompası alanlar nerden ne kadara ne marka aldı yazabılırmı

ben ılk oglumda kıralamıştım oglum erken dogdugu ıcın ememişti

canım ben aventin elektriklisini aldımizmirde kemer altınnndan 175 tl ye.birde geçen markette gezerken kipada lansinoh manuel mandallı olan göğüs pompası 1 tane kalmış 13 tl ye inmiş kaçırnadım onuda aldım artık onu iş yerimde bırakırım diye düşündüm(bi de sütüm olmazsa çok gülerim kendime çünkü 4 çeşitte çatlak kremi aldımçünkü normaldede sütyen takmadığımda bile göğüs uçlarım yara olur hep)

canım ben 148 tlye lansinohun elektriklisini e-bebek mağazasından aldım ..
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
arkadaşımınki sanırım braunmuş ama hiç memnun değilmiş, ama lansinohun pedinden, kreminden, süt poşetlerinden memnun kaldım, pompası da iyidir demişti, tabi kendim henüz deneyemediğimden bilemiyorum ..

arkadaşlar nasıl resim yüklüyoruz?bi türlü beceremedim...

canım mesaj yazdığımız yerin aşağısında eklenti ekle ye tıklıyorsun, sonra dosya ekle, dosyaları seçe basıp ekleyeceklerimizi seçiyoruz...sonra upload files a basıp, içeriğe ekle diyoruz..eklenmiş oluyor, bizde ekleyeceklerini bekliyoruz

Son düzenleme:

avent ıyı dıyorlar..en cok satılan medela herhalde.. saol canım

e bebekte ındırıme gırdı bende bu yuzden konu actım kac kısı almış dıye saol canım

arkadaşlar yeni doğan bezini ne aldınız kaç numara aldınız ben daha almadım benim bebek biraz iriymiş boyu falan doktor öyle söyledi kaç numara almam lazım kaç numara aldınız
1 paket mlfıx yenıdogan 1 paket prima 1 numara aldım ama molfıx cok kucuk geldı banaa
cnm gule gule kullan
canım arkadaşlarım nasılsınız ? sizden çok uzun süredir ayrı kaldım çok özledim sizleriiii
hepiniz iyisiniz değil mi arkadaşlar :26:

resum cnm nerelerdesın ozledık senı valla hayırlı olsun arabanız
Eki Görüntüle 372804

kızlar bu da benim 31 haftalık bebeğim yada göbüşüm :)
masallhhh
hayatbayramolsacnm aldıkların hayırlı olsun

kızlarr buarada bırsey sorucam amnıyon sıvısının fazla olmasının sakıncaları nelerdır bebegın suyu fazla dedı doktor ve iri bi bebek dedi, şekerımde yok ama neden bboyle oldu anlamadım ne yapmak lazım acaba korkuyorum cok uzuldm bugun:2:

[

kızlarr buarada bırsey sorucam amnıyon sıvısının fazla olmasının sakıncaları nelerdır bebegın suyu fazla dedı doktor ve iri bi bebek dedi, şekerımde yok ama neden bboyle oldu anlamadım ne yapmak lazım acaba korkuyorum cok uzuldm bugun:2:[/QUOTE]

canım suyun ne kadar 200 sınır benımde fazl seker testı yaptı doktorum tekrardan ıyı cıktı sonra nts bagladı sancı cıktı

suyun fazla olunca erken dogum rıskı var bana cıger gelıştırıcı ıgne vuruldu canım

fazla dedı ama kagıda bakıyorum goremedım ne dıye yazarr ona bakıyım nst de bırsey cıkmadı ama şaşkınım halaa

kagıtta yazmıyor canım karnın sagından solundan ortadan topluyor oyle sonuc buluyor..bende yazmamiştı

bnm ultrason kagıdında yazıyorr ama nasıl degerlendırıcegımı bılemıyorum AFI degerıymıs amnıyotık sıvıyı gosteren deger netten arastırdım ama nasıl degerlendırcem yaa off :2::2::2::2::2:

benim bebeğimde iriymiş canım şekerim normal ama olabiliyor bazen amnıyon sıvısı ile ilgili bilgim yok bana doktor normal doğum ihtimalin azalır dedi canım sıkıldı benimde

bnm ultrason kagıdında yazıyorr ama nasıl degerlendırıcegımı bılemıyorum AFI degerıymıs amnıyotık sıvıyı gosteren deger netten arastırdım ama nasıl degerlendırcem yaa off :2::2::2::2::2:

canım oktorum bana 200 sınır dedı ...cok hareket etme dınlen...senle alakalı degıl..benım sancımda cktı ıcın ıgne vuruldum

stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…