2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canımm arabanz bende kraft horn sıyah aldım:)

ben de bezını almadım daha ama 2 numara 3-6 kılo alacagım bebegım 3500 cıvarı dogsa ılk gunler kaybetse bıle bı haftada dogum kılosuna gerı dönecek 2-5 kg düşük agırlıklı bebekler ıcın bence

Kızlar karnımda garip bir ağrı var sizlerdede oluyormu hani gaz sancısı olrya öyle sanki karnımda cok sert değil benzer şikayeti olan varmı canlarım

canım arkadaşlarım nasılsınız ? sizden çok uzun süredir ayrı kaldım çok özledim sizleriiii
hepiniz iyisiniz değil mi arkadaşlar :26:

iyiyiz canım çok şükür sende iyisin umarım ne güzel izmir de gez dolaş bizim yerimizede kafanı dağıttt oh miss günler çok hızlı geçiyor bence hamileliğin tadını çıkar canımm

Kızlar hastaneye gitmeden pompanızı alın veya hastaneden orada bulunduğunuz sürece temin etmelerini isteyebilirsiniz. Bebeğinizin yeterli güçle emmesi veya yeterince emmesinden dolayı sütünüz göğsünüzde birikebilir. Bu sütün boşaltılmadığı durumlarda sizde ateş yapacaktır ve süt kanallarının tıkanması ve ağrıya neden olacaktır. Sonrasında siz uğraşmak durumunda kalır ve bir süre bebeğinizi de emziremez duruma gelebilirsiniz.

normal buzluğamı atıyoruz bu sütleri donup sonra çözünen süt bozulmuyormu bende saklamak isterim ama nasıl kullanacağımı bilmiyroum

Uygun koşullarda (kilitli poşet) saklana sütler buzlukta donuk durumda 6 ay hiçbirşey olmadan ve besin değerlerini kaybetmeden saklanabilir.
Lansiloh'un süt torbaları üzerine tarih yazarak saklayabilirsiniz ama diğer markalardan ayıran en önemli özellki benim gözlemim çift kilitli olması.

canım bnce çok güzel.artık internet alışverişi o kadar yaygınlaştı ki bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.ben de yaptırmayı düşünüyorum hatta:) bana da fikir verdiğin için çok teşekkür ederim

ben dün aldım prima premium care aldım 1 numara 2-5 g olandan bir paket bulunsun diye, yeni doğan yazıyordu üzerinde açıp bakmadım ama bazı bezlerin yeni doğan modellerinde göbeği düşmediği için o kısmı oyuk oluyormuş demişti biri ben oyüzden yenidoğan aldım. Ama dediğim gibi prima öyle mi açıp bakmadım.

Elit marka çikolata kullandıklarını söylemişler. Elit ortalama güzel denilecek bir marka bence ama çikolata olarak bu şekilde tablet çikolata mı yaptıracaksın ayrıca bu tarz şeyler pek internetten almaya gelmiyor. Yakınındaki biryerden aldığında en azından problem olursa adamın kafasına atabilirsin

Turuncu nun paylaştığı Blogcu annenin yazılarını okuduktan sonra dr. harvey karp ın kitabını almayı düşünüyorum. 352 sayfalık bir kitap sanırım geç bile kaldım başlamak için

canım ben diğer tarz tüllü lavanta kokulu 50 adet mevlüt için yaptırdım ama bu hastaneye gelenlere ikram için ne bilim İzmir'de bunlardan yapan bi yere denk gelmedim o yüzden mecbur kaldım internetten almaya.. gerçi daha almadım da alıcam inşallah yani:))

arkadaşlar limongoya primanın bezleri gelmiş baya uygun daha önce burda okumuştum alanları limongodan pre.. care bezinde koku oluyormuş dogrumu acaba birde 4 paket 3-6 kg almayı düşünüyorum kullanabilirmiyim yoksa 4 paket 3-6 kg çokmu bi paketinde 64 tane var bu arada 4paket+2 ıslak mendil 89 tl uygun geldi bana

kızlar ananas ve hurma cidden doğumu mu tetikliyor. ben bunların ikisine de bayılıyorum:26: hergün 3-4 tane hurma yiyorum. ananası da haftasonu kahvaltılarında:44: ben şimdi erken mi doğrucam yanii

valla dogruluk payi nedir bilmiyorum ama burda cok bilindik birsey.doktorlar dogum gecikince ananas yediriyorlar.

Eklentiler

• $IMG_3003.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_3004.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_3005.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3006.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_3007.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_3008.webp
    19 KB · Görüntüleme: 31

Güle güle kullanın canım
Bende annemlere gittiğimde bi bakayım,bulamazsam internetten sipariş vereceğim.İnşaallah pişman olmayız

Çok değil tabikide...Her bünyenin aldığı kilo farklıdır.
Çokluğundan ziyade doğum sonrası onu verebilmektir önemli olan.

Ben ultrason kilosuna inanmıyorum açıkcası.3,5 deyip 3 kilo doğan çok bebek var.
İlk hafta kilo kaybı falan derken 2-5 olanın ideal olduğunu düşünüyorum.
Zaten içinde 54 tane falan oluyor.Günde 10 bez değiştirsen 5-6 günde biter paket.
Sonrasında duruma göre ya devam ya da 3-6 kilo olana geçilir.

Bez stoku yapmayı pek tavsiye etmiyorlar ama bu soruyu önceki aylarda anne olmuş olanlara sorabilirsin.
En iyi cevabı onlar vereceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…