canım nasıl alışmışız birbirimize sende güle güle git sağlıcakla dönün yavrunla
dün seni aklımdan geçirdim bebeğimin arabasını kraft horn aldım ikili set siyah çok şık ve güzel 550 tl canım
canım arkadaşlarım nasılsınız ? sizden çok uzun süredir ayrı kaldım çok özledim sizleriiii
hepiniz iyisiniz değil mi arkadaşlar :26:
yavru kedinin yavru kuşuna koccaaman maşalllh merve teyzesindenbenim miniğimde dönmedi daha :18:
kızlar hastane için bebek çikolatası yaptırmak istiyorum internette bu işi düzgün yapan güvenilir bi site bilen var mı? burayı buldum ama güvenirliğinden emin olamadım Bebek Çikolataları, Erkek Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
kızlar, bugün yeni doğum yapan ve işe dönen bir arkadaşımla konuştum. göğüs pompasını ihmal etme ve süt poşetlerinden al dedi. ilk zamanlar sütü bol oluyormuş, sağmak da iyi geliyormuş. hem göğüsleri boşaltmak hem de sütü artırmak için.. kendisi sağmış, süt poşetlerine koyup, tarih yazıp, buzluğa atmış. şimdi stokta sütleri var göğüs pompasını doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyordum ama önceden alcam gibi. lansinohunkini süt poşetleriyle birlikte almayı düşünüyorum..
normal buzluğamı atıyoruz bu sütleri donup sonra çözünen süt bozulmuyormu bende saklamak isterim ama nasıl kullanacağımı bilmiyroum
internetten bilmiyorum canım bende dün pastaneye sordum kg fiyatı 85 tl imiş 1 kg de 35 adet varmış
kızlar hastane için bebek çikolatası yaptırmak istiyorum internette bu işi düzgün yapan güvenilir bi site bilen var mı? burayı buldum ama güvenirliğinden emin olamadım Bebek Çikolataları, Erkek Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
ben de bezını almadım daha ama 2 numara 3-6 kılo alacagım bebegım 3500 cıvarı dogsa ılk gunler kaybetse bıle bı haftada dogum kılosuna gerı dönecek 2-5 kg düşük agırlıklı bebekler ıcın bence
gunaydin kizlar.doktordan geliyorum klasik doktor macerasini yasadik.allahim ya yine ultrasonla bakmadilar bana hastaneyi degistirdim burdaki bakmadik.bana diyor ki daha 3 hafta once baktik.ayyy sinir oldum ben kizimi gormeye gidiyorum sonucta.surekli ultrasonla bakip bebegi rahatsiz etmemek gerekir dedi.diger ultrason randevum 11 nisanda...sinir oluyorum ya ilac yazdi sadece bi sikayetin var mi dedi?birde bacakalrimda morluk sislik var mi diye bakti o kadar.yine goremedim kizimi.nefret ettim buranin saglik sisteminden ama kizim saglikli olsunda allah bizi hastaneye dusurmesin diye dua ettim.
kizlar kusura bakmayin dun aldigim bebek arabasinin resmini eklicem diye soz vermsitim.hem calisan hem hamile bayanin evine davetsiz gelinmeyecegini ogrenemeyen misafirler var ne yazikki!!!!aksam o yuzden foto cekemedim.bugun soz eklicem,kusura bakmayin...
çok uyguna almışsınız bende bekliyorum resmini markasını birde nerden aldınız acaba
ben dün aldım prima premium care aldım 1 numara 2-5 g olandan bir paket bulunsun diye, yeni doğan yazıyordu üzerinde açıp bakmadım ama bazı bezlerin yeni doğan modellerinde göbeği düşmediği için o kısmı oyuk oluyormuş demişti biri ben oyüzden yenidoğan aldım. Ama dediğim gibi prima öyle mi açıp bakmadım.
Elit marka çikolata kullandıklarını söylemişler. Elit ortalama güzel denilecek bir marka bence ama çikolata olarak bu şekilde tablet çikolata mı yaptıracaksın ayrıca bu tarz şeyler pek internetten almaya gelmiyor. Yakınındaki biryerden aldığında en azından problem olursa adamın kafasına atabilirsin
Turuncu nun paylaştığı Blogcu annenin yazılarını okuduktan sonra dr. harvey karp ın kitabını almayı düşünüyorum. 352 sayfalık bir kitap sanırım geç bile kaldım başlamak için
kızlar ananas ve hurma cidden doğumu mu tetikliyor. ben bunların ikisine de bayılıyorum:26: hergün 3-4 tane hurma yiyorum. ananası da haftasonu kahvaltılarında:44: ben şimdi erken mi doğrucam yanii
gunaydin kizlar.doktordan geliyorum klasik doktor macerasini yasadik.allahim ya yine ultrasonla bakmadilar bana hastaneyi degistirdim burdaki bakmadik.bana diyor ki daha 3 hafta once baktik.ayyy sinir oldum ben kizimi gormeye gidiyorum sonucta.surekli ultrasonla bakip bebegi rahatsiz etmemek gerekir dedi.diger ultrason randevum 11 nisanda...sinir oluyorum ya ilac yazdi sadece bi sikayetin var mi dedi?birde bacakalrimda morluk sislik var mi diye bakti o kadar.yine goremedim kizimi.nefret ettim buranin saglik sisteminden ama kizim saglikli olsunda allah bizi hastaneye dusurmesin diye dua ettim.
kizlar kusura bakmayin dun aldigim bebek arabasinin resmini eklicem diye soz vermsitim.hem calisan hem hamile bayanin evine davetsiz gelinmeyecegini ogrenemeyen misafirler var ne yazikki!!!!aksam o yuzden foto cekemedim.bugun soz eklicem,kusura bakmayin...
çok uyguna almışsınız bende bekliyorum resmini markasını birde nerden aldınız acaba
allahtan baska birsey daha istesen oalcakmis hatta iste simdi.yeni ekledim fotoyu,ben yurtdisinda yasiyorum canim,pierre cardin ama modelinde sadece modern yaziyor.kutuyuda attim modeli tam olarak ne bilmiyorum.
canım nasıl alışmışız birbirimize sende güle güle git sağlıcakla dönün yavrunla
dün seni aklımdan geçirdim bebeğimin arabasını kraft horn aldım ikili set siyah çok şık ve güzel 550 tl canım
34+2 haftalık hamileyim, son adet tarihim 26 temmuz, beklenen doğum tariihi 1 mayıs , oğluma kavuşmama çok az kaldı,
doğum iznine ayrılcam artık haftaya sırtım çok ağrıyo artık, ben 13 kilo aldım şimdiye kadar sizce çok mu?
ben de bezını almadım daha ama 2 numara 3-6 kılo alacagım bebegım 3500 cıvarı dogsa ılk gunler kaybetse bıle bı haftada dogum kılosuna gerı dönecek 2-5 kg düşük agırlıklı bebekler ıcın bence
arkadaşlar limongoya primanın bezleri gelmiş baya uygun daha önce burda okumuştum alanları limongodan pre.. care bezinde koku oluyormuş dogrumu acaba birde 4 paket 3-6 kg almayı düşünüyorum kullanabilirmiyim yoksa 4 paket 3-6 kg çokmu bi paketinde 64 tane var bu arada 4paket+2 ıslak mendil 89 tl uygun geldi bana
valla dogruluk payi nedir bilmiyorum ama burda cok bilindik birsey.doktorlar dogum gecikince ananas yediriyorlar.
valla dogruluk payi nedir bilmiyorum ama burda cok bilindik birsey.doktorlar dogum gecikince ananas yediriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?