benim bebeğimde iriymiş canım şekerim normal ama olabiliyor bazen amnıyon sıvısı ile ilgili bilgim yok bana doktor normal doğum ihtimalin azalır dedi canım sıkıldı benimde
canım oktorum bana 200 sınır dedı ...cok hareket etme dınlen...senle alakalı degıl..benım sancımda cktı ıcın ıgne vuruldum
stres yapma
kızlar bunlarda kızımla benim cicilerimiz.yıkadık ütüleyip yerleştirdik.beşiğimizi falan kurunca tekrar çakeriz.daha eksiklerimiz var ama yavaş yavaş tamamlıyoruz. göbeğimde bugün itibariyle 6.5 kg almış halimindir
nursavaskacim bu konu hakkinda pek bilgim yok,doktor ne soyledi tehlikesi hakkinda,baska doktorada git istersen insallah kotu bisey degildir,gecmisler olsun canim..
nursavaskacim bu konu hakkinda pek bilgim yok,doktor ne soyledi tehlikesi hakkinda,baska doktorada git istersen insallah kotu bisey degildir,gecmisler olsun canim..
saol cnm bu gıttıgım devletti bıde özelde kontrol oluyorum oda 03 nısanda nasıl sabredıcem bılmıyorum doktor ırı bı bebek dedı zaten 2.197 gr. cıktı cok sasırdım sezeryan olursun dedı ve erken dogum olabılır dedı dua et bana ne olur herkes dua etsın cok ıhtıyacım var umarım duzelır suyu ve zamanında gelır napıcagımı sasırmıs durumdayım özeldekı dr.um hıc boyle bısey soylemedı sımdı baktım ultrason kagıtlarına hıc ölçmemıskı suyumu hep ıyı dıyordu ama neye gore ıyı dıyordu onuda gıdınce sorucam
kızlar bunlarda kızımla benim cicilerimiz.yıkadık ütüleyip yerleştirdik.beşiğimizi falan kurunca tekrar çakeriz.daha eksiklerimiz var ama yavaş yavaş tamamlıyoruz. göbeğimde bugün itibariyle 6.5 kg almış halimindir
Canım kibela arkadaşımızın dediği gibi bol bol dinlenmeye çalış.İnşaallah bebeğin zamanında gelirde annesini üzmez.
Ayrıca bebeğinin çok da abartı bi iriliği olduğunu düşünmüyorum.32+0 da benim oğlum 2 kilo idi.Seninki bizimkinden 200 gr fazla.Bu fazlalıkta en fazla 1 haftaya tekabül eder.Yani bebeğin en fazla 2 hafta ileride.Buda çok büyük bir sorun değil.
Önemli olan suyunun normal seviyeye gelmesi.Buda herhalde sadece dinlenerek oluyor.
Bu arada kendi doktorunun tarihini daha öne alma gibi bir durum yok mu acaba ?
saol cnm bu gıttıgım devletti bıde özelde kontrol oluyorum oda 03 nısanda nasıl sabredıcem bılmıyorum doktor ırı bı bebek dedı zaten 2.197 gr. cıktı cok sasırdım sezeryan olursun dedı ve erken dogum olabılır dedı dua et bana ne olur herkes dua etsın cok ıhtıyacım var umarım duzelır suyu ve zamanında gelır napıcagımı sasırmıs durumdayım özeldekı dr.um hıc boyle bısey soylemedı sımdı baktım ultrason kagıtlarına hıc ölçmemıskı suyumu hep ıyı dıyordu ama neye gore ıyı dıyordu onuda gıdınce sorucam [/QUOTE
ederim canim,tabiki ne demek,ama sen aklina kotu seyler getirme nolur allah yardimcin olsn,hersey guzel olacak..insallah
cnm en kotu yrn arayıp sorucam cok kafama takıldı cunku cok uzuldum nıe bboyle oldu sımdıye kadar hersey yolunda gıdıyorken umarım zamanında gelır cnm saol bıraz ıcımı rahatlattın bnde ıkı gun sonra 32+0 olcam ya dogru off kafa kalmadıkı
ederim canim,tabiki ne demek,ama sen aklina kotu seyler getirme nolur allah yardimcin olsn,hersey guzel olacak..insallah
canım geçmiş olsun.üzülecek bişey yokcanım.canını boş yere sıkma dr.lar takip ed,p yoluna koyuyolar zaten.sen kendini inandır.bol bol da dinlen kendini yorma zamanında gelir merak etme bitanem dualarımız seninle.
saol cnm bu gıttıgım devletti bıde özelde kontrol oluyorum oda 03 nısanda nasıl sabredıcem bılmıyorum doktor ırı bı bebek dedı zaten 2.197 gr. cıktı cok sasırdım sezeryan olursun dedı ve erken dogum olabılır dedı dua et bana ne olur herkes dua etsın cok ıhtıyacım var umarım duzelır suyu ve zamanında gelır napıcagımı sasırmıs durumdayım özeldekı dr.um hıc boyle bısey soylemedı sımdı baktım ultrason kagıtlarına hıc ölçmemıskı suyumu hep ıyı dıyordu ama neye gore ıyı dıyordu onuda gıdınce sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?