2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım sen 31+1 1820 gr yazmışsın topice şimdide 31+5 2.197 gr diyosun bu ölçümlerde yanlışlık olmasın. bebeğin normalde 2 hafta da alacağı kiloyu senin bebiş 4 günde almış oluyor bana mantıklı gelmedi bence kendi özeldeki doktoruna görünmelisin.

yaa benim kafama takılan bişi var şu lavman olayını tam anlamış değilim.şimdi bu lavman hem normal hemde sezaryen doğumda veya her gebeye uygulanan bişey mi?

normalde yaptılar ama sezeryanı bilemiyorum... sezeryanda aç karnına gidiliyo. lavman yapıyolar mı bilemirum.sondanın takıldığını duymştum

elektıırklı gogus pompası alanlar nerden ne kadara ne marka aldı yazabılırmı

ben ılk oglumda kıralamıştım oglum erken dogdugu ıcın ememişti

Bana görümcem hediye aldı bu ay e-bebekte 249 dan 175 TL ye inmişti Philips avent hatta o gün burda yazdım herkesin haberi olsun diye. Şuanda da 199 da yine indirimde. Ayrıca Nuk indirimde 249 dan 138 e inmiş.

yaa benim kafama takılan bişi var şu lavman olayını tam anlamış değilim.şimdi bu lavman hem normal hemde sezaryen doğumda veya her gebeye uygulanan bişey mi?

Normal doğum yapan gebelere ıkınırken dışkı kaçırmasınlar diye yapılıyor canım.

peki doğumdan önce normal yolla o işi halledersek gerek kalmaz değil mi?

kızlar ananas ve hurma cidden doğumu mu tetikliyor. ben bunların ikisine de bayılıyorum:26: hergün 3-4 tane hurma yiyorum. ananası da haftasonu kahvaltılarında:44: ben şimdi erken mi doğrucam yanii
ananası bilmiyorum ama hurma benim mide bulantılarımı kesti ve faydası olmuştu onu biliyorum :)

canım senınde erken dogum rıskın mı var....
eğer bebeğimin beslenmesinden dolayı sıkıntı varsa olabilir sanırım canım... cgdm diye bir arkadaş var hemşire o öyle demişti...

hayatbayramolsa canım şimdi arabanızı 100tl yemi aldınız? kilosu ve markası nedir? o tulumlar ne öyle ayrıca yaa tam cadılar bayramlık bayıldım resmen iyi günlerde kullanın araba detaylarınıda bekliyorum...

cgdm2008
ay canım ne güzel cicileriniz var öyle uğur böcüklüye bayıldım resmen :) göbüşünede maşallah....

canım geçmiş olsun yaa... hayırdır ne dedi dr tam anlayamadım ben suyumu azaldı? hay allah sabret bitanem yaa sende dualarımdasın...

canım benimde ciğerlerimde baskı var nefes alırken bazen zorlanıyorum ama herkes nefes almakta zorlanıyor...

canım 32+1 de kilosu 2.254 çıktı benim ve doktor kilosu için olumsuz bi yorum yapmadı. sen de içini ferah tut, bi şey olmaz hayırlısıyla

O zaman kan hapına gerek yoktur herhalde.
Benim kanım en son 10,5 olduğu için günde iki tane içiyorum.

canım benimde kanım 11.1 nekadar kan hapı içsemde anneden geliyor sanırım anneminde hep düşük küçükken kan surupları içtim olmadı şimdi hapını içiyorum düşüyor yükselmiyor

gunaydın kızlar,
dun kafamı işten kaldıramadım valla. yorulmuşum.
evde cepten baktım yazdıklarınıza, maşallah ciciler süper.
doktora gidenler, endişeli olanlar var. lütfen üzülmeyin.
siz üzülünce bebiklerimiz de etkileniyo. pozitif düşünün ki
güzel gitsin her şey.
şimdilik çok öpüyorum hepinizi...

evet cnm 17.sinde acile gitmiştim 1820 demıstı dün normal kontrole gıttım 2197 dedı ölçümler bence tamamen yanlıs anlamıs degılım hadı bebegımı gectım suyu cok fazla kafama takıldı neden fazlaa napıcam bılmıyorum
suyu fazla dedı elıfcm ya anlamıs degılım ne yaptımda acaba fazlalastı normalde 144 olması gerek sınır 200 ama benım 244mm cıktı dua et bana nolur duzelsın, bırde iriliğinden ve su fazlalalıgından sezeryan olur dedı ve erken dogma rıskıde yuksek bol bol dınlenceksın dedı
canım 32+1 de kilosu 2.254 çıktı benim ve doktor kilosu için olumsuz bi yorum yapmadı. sen de içini ferah tut, bi şey olmaz hayırlısıyla

inş. cnm bnm hayırlısıyla duzelır dualarınıza ıhtıycacm var

bu arada herkese GGünaydın kızlarr.. Bebişlerimiz ve siz Allaha emanet olun dualarım szınle sızde benden esırgemeyın umarım hersey duzelır sag saglım alırız kucagımızaa

günaydın guzellerrr bız geldık bugun oğlumun besıgı gelıooooooooo pek eksıgı kalmadı mınıgımın:)))

ben bı gecmısı okuyup gelıorumm:)

günaydın guzellerrr bız geldık bugun oğlumun besıgı gelıooooooooo pek eksıgı kalmadı mınıgımın:)))

ben bı gecmısı okuyup gelıorumm:)

hoşgeldın gunaydın

Kıslar günaydınnnnnn,

Sabah 05:00 da kan ilacımı içmek için uyandım..6'ya kadar uyuyamadım yaa..
Bebeğimin hareketleri azaldı..Elim sürekli karnımda..Niye böyle oldu? Yeri daralması için henüz erken değil mi? Ben mi elham yapıyorum.
Hareket etmiyor değil ama çok uzun aralıklarla az az hissediyorummm
Bu arada beni görenlerin yüzün şişmiş demesine gıcık oluyorum

günaydın herkese.. nasılsınız? benim üzerimde bir yorgunluk, uyuşukluk, bir tuhafım bugün

nursavaskan, cnm ölçümlerde bir tutarsızlık olduğu kesin.. onlara bakarak sıkma canını.. başka bir doktora daha görün, o zaman için rahatlayacak bence ..

masallah göbegın cok seker canımm cıcılerınızede bayıldım ve arabanızzzz superr cok uyguna almıssınızzz esım gormesın oda cıft yönlü arabalardan ıstıoduuuu:))))
canımm benım benımkıde 31+3 de 2100 grdııı yanı en ırı bebek benımkı bencee doktorr kılosu gayet normal dedııı ırı olsa ne olcak en fazla normal dogum yapamam bı arkadsımında suyu fazlaydı bırazzz doktor takıp edıodu sadece sımdı oğlusu kucagında yenı dogum yaptı sorunsuzz bence ınternetten arastırıp kendını üzmeee
valla dogruluk payi nedir bilmiyorum ama burda cok bilindik birsey.doktorlar dogum gecikince ananas yediriyorlar.

ilgıncc bızde doguramazsak yıyelım barıııııııı

canım benımkıde bazen cosuoo ertesı gun gayet sakın sadece uzanınca fark edebılıorumm bazen artık daraldı yerlerıııı stres yapıp üzme bebısını kahvaltını yappp tatlı bıseyler ye uzann bekle baakalım mınısını:)

Kahvaltımı yaptım ama uzanamam canım çalışıyorum

benim oğlumda sanki saatle kurulmuş gibi akşam 19-21 saatlerinde kıpırdıyor.sanırım annesi gibi yan gel yat insanı olacak.az kıpırdamasının bi zararı olacağını düşünmüyorum.
ama hani elini hissettim ayağını hissettim diyenleri kıskanıyorum ben hiç biyerini hissedemiyorum daha.bu arada sana yüzün şişmiş diyorlarmış, işyerindeki bi grup arkadaş her gördüklerinde bana gebeş diyorlar.bir değil iki değil insan bi saatten sonra sinir oluyo.şakayla geçiştirmeye çalışıyorum ama aslında sinir oluyorum. gıcıklar

gününüz aydın olsun annişler....

canım hiç üzülme kesinlikle cihazdan cihaza farkediyor. bana da bu bebek çok iri demişti sürekli gittiğim doktorum.29+4 de bana 1935gr dedi. sonra başka bir doktorun özeline gittim. aradan bir hafta geçmesine rağmen 1680gr dedi. aradaki farkı bak o yüzden bu konuda hiç tedirgin olma. su olayına gelince ben de bir ara devlete gittim suyun üst sınırda dedi. sonra kendi doktoruma gittim normal dedi. yani çok endişelenmeye gerek yok. için ferah tut.bizim bebişlerimiz turp gibi doğacaklar inş

ya çiğdem uğurböceklerine hayran biri olarak acayip kıskıandım prensesinin cicişini...ben oğlan bekliyorum ama ben de istiyorum o cicişten nerden aldın? hepsi birbirinden şeker sağlıklı ve huzurlu günlerde giydirirsin inşallah...

göğüs pompasıyla ilgili mesajları okuyorum da nasıl da kazıklanmışım diyorum:44: tabi aceleci olunca böyle oluyor. ben aventin elektriklisini 220 tl ye almıştım neyse bari en iyisidir diye kendimi avutayım. tek tesellim kutusunda manueli de var.

kan hapı olayına gelince doktorum bana da hiç vermedi ve ben hiç içmedim. hatta sizin içtiğinizi duyunca sordum. kan hapını ihtiyacı olanlar kullanır. senin ihtiyacın yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…