saol cnm bu gıttıgım devletti bıde özelde kontrol oluyorum oda 03 nısanda nasıl sabredıcem bılmıyorum doktor ırı bı bebek dedı zaten 2.197 gr. cıktı cok sasırdım sezeryan olursun dedı ve erken dogum olabılır dedı dua et bana ne olur herkes dua etsın cok ıhtıyacım var umarım duzelır suyu ve zamanında gelır napıcagımı sasırmıs durumdayım özeldekı dr.um hıc boyle bısey soylemedı sımdı baktım ultrason kagıtlarına hıc ölçmemıskı suyumu hep ıyı dıyordu ama neye gore ıyı dıyordu onuda gıdınce sorucam
yaa benim kafama takılan bişi var şu lavman olayını tam anlamış değilim.şimdi bu lavman hem normal hemde sezaryen doğumda veya her gebeye uygulanan bişey mi?
elektıırklı gogus pompası alanlar nerden ne kadara ne marka aldı yazabılırmı
ben ılk oglumda kıralamıştım oglum erken dogdugu ıcın ememişti
yaa benim kafama takılan bişi var şu lavman olayını tam anlamış değilim.şimdi bu lavman hem normal hemde sezaryen doğumda veya her gebeye uygulanan bişey mi?
normalde yaptılar ama sezeryanı bilemiyorum... sezeryanda aç karnına gidiliyo. lavman yapıyolar mı bilemirum.sondanın takıldığını duymştum
Bana görümcem hediye aldı bu ay e-bebekte 249 dan 175 TL ye inmişti Philips avent hatta o gün burda yazdım herkesin haberi olsun diye. Şuanda da 199 da yine indirimde. Ayrıca Nuk indirimde 249 dan 138 e inmiş.
Normal doğum yapan gebelere ıkınırken dışkı kaçırmasınlar diye yapılıyor canım.
ananası bilmiyorum ama hurma benim mide bulantılarımı kesti ve faydası olmuştu onu biliyorum :)kızlar ananas ve hurma cidden doğumu mu tetikliyor. ben bunların ikisine de bayılıyorum:26: hergün 3-4 tane hurma yiyorum. ananası da haftasonu kahvaltılarında:44: ben şimdi erken mi doğrucam yanii
eğer bebeğimin beslenmesinden dolayı sıkıntı varsa olabilir sanırım canım... cgdm diye bir arkadaş var hemşire o öyle demişti...canım senınde erken dogum rıskın mı var....
canım geçmiş olsun yaa... hayırdır ne dedi dr tam anlayamadım ben suyumu azaldı? hay allah sabret bitanem yaasaol cnm bu gıttıgım devletti bıde özelde kontrol oluyorum oda 03 nısanda nasıl sabredıcem bılmıyorum doktor ırı bı bebek dedı zaten 2.197 gr. cıktı cok sasırdım sezeryan olursun dedı ve erken dogum olabılır dedı dua et bana ne olur herkes dua etsın cok ıhtıyacım var umarım duzelır suyu ve zamanında gelır napıcagımı sasırmıs durumdayım özeldekı dr.um hıc boyle bısey soylemedı sımdı baktım ultrason kagıtlarına hıc ölçmemıskı suyumu hep ıyı dıyordu ama neye gore ıyı dıyordu onuda gıdınce sorucam
canım benimde ciğerlerimde baskı var nefes alırken bazen zorlanıyorum ama herkes nefes almakta zorlanıyor...cnm bıde rahım daha buyuk oluyor ve baskı yapıyor nefes almakta zorlanırsın dedı ve hakıkatende ıkı haftadır cok zor nefes alıyorum hıc aklıma gelmezdı boyle bısey bende normal dıye kendımı avutuyordum
cnm en kotu yrn arayıp sorucam cok kafama takıldı cunku cok uzuldum nıe bboyle oldu sımdıye kadar hersey yolunda gıdıyorken umarım zamanında gelır cnm saol bıraz ıcımı rahatlattın bnde ıkı gun sonra 32+0 olcam ya dogru off kafa kalmadıkı
O zaman kan hapına gerek yoktur herhalde.
Benim kanım en son 10,5 olduğu için günde iki tane içiyorum.
nurcum bende turuncu gibi düşünüorum aramızda satı senle aynı olup bebişi bu kiloda olan anneler var hiç birine de doktor iri bebek dememiş en fazla bi iki hafta önde olabilir gelişimi o da bence çok önemli değil ki benim dr.um ultrason kesin değerleri vermez (+)(-) 500 gr fark olabilir dior. suyuna gelince bilgim yok ama bana da geçen hafta gittiğimde suyun az demişti ki hamileliğimin başından beri aynı ölçüde su tüketiyorum ve yaşam biçimim stabil yani bu su olayı neye göre azalır artar fikrim yok bence çok da önemsememek lazım çünkü herşeye bişi dio dr.lar. ama dualarım seninle canım.
canım sen 31+1 1820 gr yazmışsın topice şimdide 31+5 2.197 gr diyosun bu ölçümlerde yanlışlık olmasın. bebeğin normalde 2 hafta da alacağı kiloyu senin bebiş 4 günde almış oluyor bana mantıklı gelmedi bence kendi özeldeki doktoruna görünmelisin.
canım geçmiş olsun yaa... hayırdır ne dedi dr tam anlayamadım ben suyumu azaldı? hay allah sabret bitanem yaasende dualarımdasın...
canım benimde ciğerlerimde baskı var nefes alırken bazen zorlanıyorum ama herkes nefes almakta zorlanıyor...
canım 32+1 de kilosu 2.254 çıktı benim ve doktor kilosu için olumsuz bi yorum yapmadı. sen de içini ferah tut, bi şey olmaz hayırlısıyla
Bana görümcem hediye aldı bu ay e-bebekte 249 dan 175 TL ye inmişti Philips avent hatta o gün burda yazdım herkesin haberi olsun diye. Şuanda da 199 da yine indirimde. Ayrıca Nuk indirimde 249 dan 138 e inmiş.
saool canım bakıyım ben
Normal doğum yapan gebelere ıkınırken dışkı kaçırmasınlar diye yapılıyor canım.
günaydın guzellerrr bız geldık bugun oğlumun besıgı gelıooooooooo pek eksıgı kalmadı mınıgımın:)))
ben bı gecmısı okuyup gelıorumm:)
masallah göbegın cok seker canımm cıcılerınızede bayıldım ve arabanızzzz superr cok uyguna almıssınızzz esım gormesın oda cıft yönlü arabalardan ıstıoduuuu:))))kızlar bunlarda kızımla benim cicilerimiz.yıkadık ütüleyip yerleştirdik.beşiğimizi falan kurunca tekrar çakeriz.daha eksiklerimiz var ama yavaş yavaş tamamlıyoruz. göbeğimde bugün itibariyle 6.5 kg almış halimindir
canımm benım benımkıde 31+3 de 2100 grdııı yanı en ırı bebek benımkı bencee doktorr kılosu gayet normal dedııı ırı olsa ne olcak en fazla normal dogum yapamam bı arkadsımında suyu fazlaydı bırazzz doktor takıp edıodu sadece sımdı oğlusu kucagında yenı dogum yaptı sorunsuzz bence ınternetten arastırıp kendını üzmeeesaol cnm bu gıttıgım devletti bıde özelde kontrol oluyorum oda 03 nısanda nasıl sabredıcem bılmıyorum doktor ırı bı bebek dedı zaten 2.197 gr. cıktı cok sasırdım sezeryan olursun dedı ve erken dogum olabılır dedı dua et bana ne olur herkes dua etsın cok ıhtıyacım var umarım duzelır suyu ve zamanında gelır napıcagımı sasırmıs durumdayım özeldekı dr.um hıc boyle bısey soylemedı sımdı baktım ultrason kagıtlarına hıc ölçmemıskı suyumu hep ıyı dıyordu ama neye gore ıyı dıyordu onuda gıdınce sorucam
valla dogruluk payi nedir bilmiyorum ama burda cok bilindik birsey.doktorlar dogum gecikince ananas yediriyorlar.
Kıslar günaydınnnnnn,
Sabah 05:00 da kan ilacımı içmek için uyandım..6'ya kadar uyuyamadım yaa..
Bebeğimin hareketleri azaldı..Elim sürekli karnımda..Niye böyle oldu? Yeri daralması için henüz erken değil mi? Ben mi elham yapıyorum.
Hareket etmiyor değil ama çok uzun aralıklarla az az hissediyorummm
Bu arada beni görenlerin yüzün şişmiş demesine gıcık oluyorum
canım benımkıde bazen cosuoo ertesı gun gayet sakın sadece uzanınca fark edebılıorumm bazen artık daraldı yerlerıııı stres yapıp üzme bebısını kahvaltını yappp tatlı bıseyler ye uzann bekle baakalım mınısını:)
Kıslar günaydınnnnnn,
Sabah 05:00 da kan ilacımı içmek için uyandım..6'ya kadar uyuyamadım yaa..
Bebeğimin hareketleri azaldı..Elim sürekli karnımda..Niye böyle oldu? Yeri daralması için henüz erken değil mi? Ben mi elham yapıyorum.
Hareket etmiyor değil ama çok uzun aralıklarla az az hissediyorummm
Bu arada beni görenlerin yüzün şişmiş demesine gıcık oluyorum
evet cnm 17.sinde acile gitmiştim 1820 demıstı dün normal kontrole gıttım 2197 dedı ölçümler bence tamamen yanlıs anlamıs degılım hadı bebegımı gectım suyu cok fazla kafama takıldı neden fazlaa napıcam bılmıyorum
kızlar bunlarda kızımla benim cicilerimiz.yıkadık ütüleyip yerleştirdik.beşiğimizi falan kurunca tekrar çakeriz.daha eksiklerimiz var ama yavaş yavaş tamamlıyoruz. göbeğimde bugün itibariyle 6.5 kg almış halimindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?