2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım kac cıktı hemoglobın degerın mutlaka bakılıodurr doktorr bu kdar emın konustuguna göre ama sezeryan fln olursann dengede tutmak ıcın ıc bence demır ılacını

canım kac cıktı hemoglobın degerın mutlaka bakılıodurr doktorr bu kdar emın konustuguna göre ama sezeryan fln olursann dengede tutmak ıcın ıc bence demır ılacını

ya bak içime kurt düştü şimdi. ama en son özel doktora gitmiştim o da sordu ne içiyorsun diye. elevit ve balık yağı dedim. kan hapı da iç demedi:44: 30 martta kontrolüm var kan tahili isteyim de bir bakayım. ya da evdeki dosyada en son kan tahlilime bakayım. kaçtan aşağı olursa düşük oluyo ki

normal degerlerı 12-16 canım 12nın altına dusmememsı lazım bana doktorum kesınlıkle kullan dedııı en son bakıldıgında 13 flndı ona ragmen bırakma dedııı

Günaydınlar :)
aslında hem hüzünlü hemde mutluyum... dün belediye otobüsünde tam inicekken kızımla beraber en arkadan en öne uçarak (şoförün ani freninden dolayı ) iki genç kızıda kendimle beraber götürerek karnımın üstüne kapaklandım... bi kızın dizi diğer kızında ayağı karnımdaydı hatta kızım öyle bir düşmüşki üstüne sanırım ayağım kırıldı hareket ettiremiyorum diyordu tabii ben yerden kalkamadım sadece bebeğim dedim... hamilemisin dediler kafa sallayabildim can acımdan ve korkumdan sonra araçtan indim tabii şoföre bağrınıp vurarak annemi aradılar kadıncağız hemen geldi yarım saat içinde kadındoğum hastanesindeydim... ama benle ilgilenemdiler! birazdan sağlık bakanlığına mail atıcam şikayet için çünkü gerizekalı ebeler alttan muayne etti karnım acıyor dedikçe ve kalp sesini dinlediler ne nts ye bağladılar ne ultrasonla baktılar nede doktor geldi birde boşuna alttan muayne edip baktı o kadar canım yandıki birde kalkıp bana akıntın var dedi... dicektim o kadar bende seninkini kurcalasam seninde akıntın olur sonra bana dalağında falan bir yırtılma vardır belki başka bir hastanede kontrol ettir gel yatış yapıcaz yarın detaylı ultrasona sokucaz seni... dedim benim bebeğimin zaten göbek kordonunda beslemesinde azalma var 2 hafta geriden gelen özel bir bebek drum buradaysa arayıp görüşün aramadılarda önce gidin gelin yatış yaptırıcaz dediler gittim diğer devlet hastanesine tabii gidermiyim normal acile direk kadın doğum aciline gittim neyseki hani şu bebeğimin kilosunu söylemeyen biz boy kilo ölçmüyoruz diyen eski ama kendi druma denk geldim diğer hastaneden hiç bahsetmeden düştüm böyle böyle oldu dedim (istesem bu kadar denk gelmez yani... allahtan beni hatırladı ve normal olduğumu biliyor) hemen ultrasona aldı kızının plasentası normal dedi monitörü bana çevirerek kalp atışını gösterdi.. sonra 28+6 dedi (ben diğer drdan bahsetmeden) ama siz bana 1 hafta yapısından dolayı oynuyorsunuz demiştiniz dr bey dedim... üstten ölçtümde dur tam ölçelim dedi fl den ölçtü ve monitör bana çevriliyken ölçme tuşuna bastı ve dırırırıım dırım kızım 29+6 çıktı ben bir hafta oynuyor dediysem bir haftadır dedi doktor ve kafamdan hemen bir hesap yaptım eğer fl değeri ... ysa *7 yapınca ortalama boyu veriyorsa kızım 35 cm civarı değil 39.9 cm ve 40 cm de sadece 1-2 cm kısa e belki kısa boylu olucaktır dedim onu baz alarak sonuçta kiloları hesaplıyor makinelerde diye düşündüm ve bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi korkmam gerektiğini plasentanın pamuk ipliği olmadığını söyledi ve sağlıklısınız geçmiş olsun dedi aralara bi kaç espri katarak bizi gönderdi... herşerde bir hayır vardır diyorum sonuçta bu dr da görürdü dimi bağında bişi olsaydı hem sadece 2 günde 10 gün fark atamaz bebek dimi... drda dedi zaten yapısal olarak küçüktür minyondur bir hafta ondan atar boya o kadar takılma 2li 3lüde birşey çıkmadıysa korkma dedi ve ben en azından bunun mutluluğunu yaşıyorum... yine babamız gözleri kıpkırmızı karşıladı bizi kapıda ve sıkı sıkı sarıldı kızımda bizi üzmemek için bol bol tekmeledi ve eşim sürekli onu hissetti en sonunda bu kız bu kadar hareketlimi ya hep dedi canın acımıyormu? yok dedim hep böyle ve dahada beter tekmeliyor bazen... eşimde maşallah benim kızıma çok kuvvetli babasının minik kızı minik aşkı dedi... ve bir kez daha kızımla kocama aşıkkkkk oldum

ay canım suyu fazla olsun üzülme az olmasından daha iyidir belki suyu düzelir ama suyu fazla olunca sezeryan oluyor diye senden duydum ben şimdi... kontrol altında tutulursan düzelirsin muhakak tedavisi vardır olmadı hastaneye falan yatarsın tedavi altında tamamlarsın bu süreci sıkma canını... dualarım bizlerle meleğim allah yardımcımız olucak... bebişlerimiz erken bile doğsalar çok sağlıklı olacaklar... bunu düşün rahat ol... sonuçta sınırı 2000 gram olarak algılıyorlar ve senin sınırı geçmiş ayrıca ultrasonlarda bazen sıkıntı yaratabiliyorlar devlet dr una gidiyorsun sanırım 2. için... istersen başka birtane 3. göze gözükmek herzaman iyidir bir gözük ne olur ne olmaz canım yaaa....

Çoook sevindim senin adına. Ohh be dedim, tamamını okuyunca. Sabah seni düşünüyordum acaba naptı diye

Cidden her işte bir hayır varmış, düşmeseydin için içini yemeye devam edecekti. Bu şekilde herşeyin normal olduğunu öğrenip rahatlamış oldun. Hadi gözün aydın arkadaşım

desertflower çok geçmiş olsun iyi olmanıza ve güzel haberler almanıza çok sevindim.mesajının sonundada gözlerim doldu.Rabbim aile sadetinizi tamamına erdirsin inş.

günaydınn kızlarrrr... herkes iyidir umarım eskileri okuyamadım.. nisan annelerine baktımmm.. 9 anne doğurmuşşş... napcazzz. bizim listenin yarısı da nisanın 15'inden sonra doğar sanki.. sizcee

desertflower, çok sevindim senin adına canım, valla herşey de vardır bir hayır.. bugüne kadar sağlıklı gelmiş, tüm testlerde normal çıkmış, biraz minyon olması da onu doğasında var demekki .. neymiş, drların her dediğine takılıp üzülmemeliymişiz :)).. sağlıcakla bebişini kucağına aldığında söylenenlerin hepsine güleceksin canım.. hamileliğimizde geçiyor, bugünlerin tadını çıkaralım bence ..

desertflower cnmm cok sevındım yaaa dıkkat et ama kendıne ya yer vermıolar ya hamılelere otobuslerde gıcık oluyorumm.... bak ne guzell hersey normale donuo her cocuk bır degıldırr anne babanın genetıgıyle ılgılı kılolu yada mınyon olmasııı esınde ne guzel seyelr soylemıs gözlerım dolduu valla masallah sizeee

gunaydin kizlar bugun evdeyim,elektrikciyi bekliorum sozde sabah gelcekti bende sonra disari cikacaktim,gelmediler uyuzlar...

nursavaskan
bence bi doktora gorum sende bak desertflower da da benzer bi olay olmustu,simdi hersey normal.her doktor birsey soyluyor ve ultrasondaki olcumlerde ciddi anlamda farkliliklar var,bos yere canini sikma.benim kendi kilom bile farkli cikiyor 2 hafta hic kilo almamisken son 5 gunde 2 kg almis gorunuyorum.onun icin cok takma,her olcum cihazi ayni olcmuyor.

desertflower cnm oncelikle coookkkkk gecmis olsunnnnnnn.....bak herseyde bi hayir varmis gerccekten dah aonceki doktorun denk gelmesi bebisin normal cikmasi.hem sevindim hem uzuldum,ama yazinin sonunu okuyunca tekrar sevindim arabamizda pierre cardin modeli de modern ama devamida vardi hatirlamiorum kutuyuda attik..onunde muzik calan tuslar var cok eglenceli ya

cigdem aldiklarina tek kelimeyle bayildimmmmmmmmmmm.gule gule giydir.

kızlar haftasonu bir arkadaşımın eşi sezeryanlar doğum yapacak sabah 9da. sizce ziyarete hastaneye mi gidilir yoksa çıktıktan sonra evine mi gitmek doğru olur. sabah olacağı için o gece yatacakmış hastanede. eşimle diyorum akşam üzeri kendinede gelmiş olur bir yarım saat uğrasak hastaneye. hem yeni doğmuş bir bebek görmek istiyorum. acaba evine mi gitmek doğru olur. eşi benm iş yerinden arkadaşım gidip geliriz birbirimize. napalım karar veremedim.

birde eğer hastaneye gideceksem kaç gibi gitmek uygun olur ve ne götürmeli yanımda. eve gidersem ne götüreyim. fikirlerinizi bekliyorm

günaydınlarrr kızlar :)

bugun bi tane kendinizi bilmez öküzün yüzünden kaza yapıyodum :18: çok korktum o an karnım taş gibi oldu sanki ama sonra düzeldi ve tepikler gelmeye başladı çok şükür.

Nurcum bence sakın üzülme bebeğinin gelişimi çok iyi ilk gittiğin doktor bence yanlış ölçmüştür canım , su fazlalığı neden oluyomuş peki bişey dedi mi ? bence kafana takma şu saatten sonra bebişin doğsa bile kritik zamanları geçtik artık biz :)

deserttt çook sevindim canım bak ne ggüzel anlatmış doktorun eminim ki bebeiğinin kilosuda boyuda normal olarak doğucak sende artık kafana takma lütfen muck :)

çiğdemcim bayıldım cicilerinizeeee maşallah hepsi çok güzel güle güle kullanın canım :)

sevgiii hemen foto istiyoruz beşiğiniz gelince canımcım :)

zeynolim bencede benimde içimdeki his mayısın ilk haftası diyo ama bakalım kısmet tabi :)

kızlar hepinize günaydın..
dün dr randevum vardı. kızım 1600 gr 42 cm çıktı boyuda. başı aşağıda doğum pozisyonundaymış, suyum yeterliymiş, 1 hafta önde herşey gayet iyi dedi.
magnezyum verdi bu haftadan sonra erken doğumları engellemek için verioruz dedi. bizde mutlu olduk kızımla. çok şükür kızlar çok mutluyum.
şimdi geçmişi okuyum geliyim kızlar

normal degerlerı 12-16 canım 12nın altına dusmememsı lazım bana doktorum kesınlıkle kullan dedııı en son bakıldıgında 13 flndı ona ragmen bırakma dedııı

bende yeni tahlil yaptırdım 11,2 çıktı cuma doktoruma götürücem bakalım ne dicek :18::18:
kan hapımı içiyorum ama unutuyorum bazen

oy dıkkat et kendıne cnmm benım.... ya gelmıomus besıgımız cumartesıye kalmıss geneeeeeee yaa gelmıooo

günaydınn kızlarrrr... herkes iyidir umarım eskileri okuyamadım.. nisan annelerine baktımmm.. 9 anne doğurmuşşş... napcazzz. bizim listenin yarısı da nisanın 15'inden sonra doğar sanki.. sizcee
evet ya, bizimkilerden de mayısı bekleyemeyen olur bakalım ilk kimler doğuracak ve ilk bebeler ne zaman gelcekler

sezeryanlıysa ben olsam eve çıkmasını beklerim, gerçi durumuna bağlı ama o da henüz kendini rahat hissetmeyebilir. biraz daha ertele istersen canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…