2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuna canım herşey normal gidiyor, ne mutlu .. magnezyumun bu özelliğini bilmiyodum, iyi oldu söylediğin.. kramplarım yok, bırakmıştım.. ben de arada bir alim o zaman..

desertflower canımm gözlerin aydın. bende şimdi okudum, çok sevindim.. Allahım herkesin bebeğini kendine sağlıklı bir şekilde kavuştursun. erken ya da geç hiç sorun değil. sağlıklı olduktan sonra dışarıda da büyüyolar... hiç moralini bozma Rabbim akıl derdi özür vermesin, kilo boy herşey yerine gelir. manken olmasınlar da sağlıklı orta boylu olsunlar... öpüyorumm.. bu gibi durumlarda birkaç doktora danışmak gerekli bence de en doğrusunu yapmışsın..

Kızlar günaydın..

Bu sabah yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Unnado da bugün aventin kampanyası var diye eksiğim olan süt saklama kabı ve göğüs kalkanını alacaktım. Ancak kredi kartımda limit olduğu halde 2-3 kere denedim alamadım. Bankanız red işlemi verdi diyor. En sonunda bankayı aradım, müşteri temsilcisi evet kartınız güvenlik nedeniyle internet alışverişine kapatılmış diyip bir numara verdi orayı aramamı söyledi. Güvenlik birimini aradığımda ilgili bayan bana önceki ay internet üzerinden alışveriş yaptığım bir firmanın bilgilerimi ele geçirmeye çalıştığını bu sebepten banka güvenlik birimi olarak kartın internet alışverişine kapatıldığını hatta kartımın iptal edildiğini ve yenisinin şubeme iletileceğini söyledi Cidden bunu duyunca şok oldum. Aslında ben hep sanal kart kullanmaya özen gösteririm internet alışverişlerinde ama son birkaç aydır bebek alışverişinden dolayı çok fazla internet alışverişi yaptığımdan üşeniyordum onunla uğraşmaya. Hangi firma olduğunu sordum, yasal olarak bunu söyleme yetkisi olmadığını söyledi temsilci ama ben az çok tahmin edebiliyorum hangisi olduğunu. Geçen ay hamile bir arkadaşım 5.000 tl dolandırıldı kredi kartından. Aman diyim kızlar dikkat edin tam da masraflarımızın arttığı dönemde hiçte merhamet yok bu insanlarda.

desertflower sana da geçmiş olsun canım. Talihsiz bir olay yaşamışsın aman dikkat et bir daha olmasın ama bu olay sıkıntılarından kurtardı seni. Senin adına çok sevindim.

Bu arada bende grip mi olucam ne Başım ağrıyor sinüzlerimde bir yoğunluk hissi var. Hiç sırası değildi ya

ekins benim de bu son zamanlarda araba kullanırken karnımın sertleştiğini hissediyorum.. eşimin bu durumdan haberi yok ama henüz birde cadı emniyet kemerine tekme atıyo. sıkılıyo hanımmm

Son düzenleme:
Burdaki tüm annelere küsüm dün size ağrımla ilgili bişi yazdım bir tane bile cevap vern olmadı daha önce kızmın resmini koymustum ilk koyduğumda kimse bakmadı cok züdünüz beni dün siz beni hiç takmıonuz küsüz size haberiniz olsun

eğer normal olursa 39 da bekliyorum ben.. sezeryan olursa bilemem daha erken olur mayısın ilk haftası olur dediğin gibi
iznimizi alıp bir hafta sonra doğurmayalımmm

canım yaa ben de çok sık internet alışverişi yapıyorum. senin süphelendiğin firma hangisi? zaten limiti zorluyorum bir de dolandırlırsam yandım walla

canım bana da oluyo bazen, bişi yazıyorum kimse iplemiyo ama boşver o kadar da takılacak bişi değil...bu arada nerende ağrı var? geçmiş olsun...hepimizin ağrıları sızıları başladı:18:

ayy canımm sitem etmeee. ne sormuştun ben okumadım geçmişi.. ne ağrın var canım

oyyy canım benimm küsme bize lütfen walla gözümüzden kaçmıştırr yoksa cvp vermez olurmuyuz ya aşkolsun ( ne ağrın var canım ??

oy dıkkat et kendıne cnmm benım.... ya gelmıomus besıgımız cumartesıye kalmıss geneeeeeee yaa gelmıooo

canım geç olsun güç olmasın biliyorum beklemek zor bizimkide 10 gün rötarlı gelmiştii
ama önemli olan sağlam ve kusursuz gelmesi :)

zeynolim bende eşime bişe demedim tabikide zaten kızıyo söyleniyo araba konusunda ama napiyim ya uff

Evet ya nasıl sinir oluyorum bende..Kim bilir doğuma kadar daha da çok şişeceğim..Bu halimi görmelerini hiç istemiyorum. Motivemi bozuyorlar mannaklar

desertflower cnm çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..Dikkat et.

alıngan bir hamiş mi var aramızda , canım arada gözden kaçabiliyor, ben de bu durumları çok yaşıyorum. bişey yazıyorum kimsede tık yok , ben de takmayıp, muhabbete dalıp, yazdığımı da unutuyorum.. olsun senbi daha hatırlat bize, olmazmı ..

gunaydinlar kizlar,herkes iyidir insallah,

dessercim bak gordun mu,ne guzel bi haber almassin gozun aydin daima boyle guzel haberler alalim insallah,moraller yuksek olsun ki hersey guzel olsun,az kaldi bu tatli telaslarin hepsi geride hatira olarak kalacak

kusura bakma canim topigimiz cok kalabalik

sayfalar cok cabuk ilerliyo,

haklisin gormedik,bi daha yaz sorunu ,bazen boyle alingan olabiliyoruz hormonlarin etkisinden

kızlar günaydın hepinize;

ben akşama bebişin kıyafetlerini roxy matik ile yıkayacağım..

size bişi sorucam.. siz o yünlü yumuş yumuş battaniyeride yıkadınızmı?

bozulur diye korkuyorum ya .. yumuşaklığı filan gider mi acaba?

kızlar satımız herkeslerden sonra olunca şikayetlerimizde sonradan çıkıyor.
kaç gündür gün içinde ve akşamları midem ve yemek borum alev alev yanıyo sanki..ılık süt iyi geliyor diye konuşulmuştu öyle hatırlıyorum denedim ama geçmedi başka fikri olan varmı bu konuda doktoruma sormakta istemiyorum artık ilaç kullanmaktan sıkıldım .

Ben kartımla geçen ay sadece gittigidiyor ve bebefix sitesinden alışveriş yaptım.

ya ben bu dalan roxy yi bulamıyorum marketlerde. Siz nerden aldınız?

kusura bakma canim topigimiz cok kalabalik

sayfalar cok cabuk ilerliyo,

haklisin gormedik,bi daha yaz sorunu ,bazen boyle alingan olabiliyoruz hormonlarin etkisinden

oyyy canım benimm küsme bize lütfen walla gözümüzden kaçmıştırr yoksa cvp vermez olurmuyuz ya aşkolsun ( ne ağrın var canım ??

ayy canımm sitem etmeee. Ne sormuştun ben okumadım geçmişi.. Ne ağrın var canım

alıngan bir hamile oldum galiba:44::44::44: Cok koktum size yazdığımda iş yerindeydim karnımda gaz sancısı gibi beni rahatsız eden bir sancı vardı zorluodu beni işten cıktım servise bindim ağrı kasıklarıma kadr indi servisten inince eve zor gittim evdede devae etti önce korktum erken doğum riskimde varya anam doğuruyom dedim bacaklar hemen fora biraz sakinleşt,im sonra tüm gece yattım yemek yapmadı hç bişi ellemedim sabah kalktım h,ç bişi yokt ağrı kalmmıs dün hiç dinlenmedim kızımı ck yordum sanırım oda bana beni yorarsa bende seni yorarı dedi sanırım size bide bişey sorcam ben cok wc ye gidiyorum yapıyorum hep çişim var gibi:26::26::26::26: Sizedede öyle oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…