kızlar hepinize günaydın..
dün dr randevum vardı. kızım 1600 gr 42 cm çıktı boyuda. başı aşağıda doğum pozisyonundaymış, suyum yeterliymiş, 1 hafta önde herşey gayet iyi dedi.
magnezyum verdi bu haftadan sonra erken doğumları engellemek için verioruz dedi. bizde mutlu olduk kızımla. çok şükür kızlar çok mutluyum.
şimdi geçmişi okuyum geliyim kızlar
günaydınlarrr kızlar :)
bugun bi tane kendinizi bilmez öküzün yüzünden kaza yapıyodum :18: çok korktum o an karnım taş gibi oldu sanki ama sonra düzeldi ve tepikler gelmeye başladı çok şükür.
Nurcum bence sakın üzülme bebeğinin gelişimi çok iyi ilk gittiğin doktor bence yanlış ölçmüştür canım , su fazlalığı neden oluyomuş peki bişey dedi mi ? bence kafana takma şu saatten sonra bebişin doğsa bile kritik zamanları geçtik artık biz :)
desertttçook sevindim canım bak ne ggüzel anlatmış doktorun eminim ki bebeiğinin kilosuda boyuda normal olarak doğucak sende artık kafana takma lütfen muck :)
çiğdemcim bayıldım cicilerinizeeee maşallah hepsi çok güzel güle güle kullanın canım :)
sevgiii hemen foto istiyoruz beşiğiniz gelince canımcım :)
zeynolim bencede benimde içimdeki his mayısın ilk haftası diyo ama bakalım kısmet tabi :)
Kızlar günaydın..
Bu sabah yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Unnado da bugün aventin kampanyası var diye eksiğim olan süt saklama kabı ve göğüs kalkanını alacaktım. Ancak kredi kartımda limit olduğu halde 2-3 kere denedim alamadım. Bankanız red işlemi verdi diyor. En sonunda bankayı aradım, müşteri temsilcisi evet kartınız güvenlik nedeniyle internet alışverişine kapatılmış diyip bir numara verdi orayı aramamı söyledi. Güvenlik birimini aradığımda ilgili bayan bana önceki ay internet üzerinden alışveriş yaptığım bir firmanın bilgilerimi ele geçirmeye çalıştığını bu sebepten banka güvenlik birimi olarak kartın internet alışverişine kapatıldığını hatta kartımın iptal edildiğini ve yenisinin şubeme iletileceğini söylediCidden bunu duyunca şok oldum. Aslında ben hep sanal kart kullanmaya özen gösteririm internet alışverişlerinde ama son birkaç aydır bebek alışverişinden dolayı çok fazla internet alışverişi yaptığımdan üşeniyordum onunla uğraşmaya. Hangi firma olduğunu sordum, yasal olarak bunu söyleme yetkisi olmadığını söyledi temsilci ama ben az çok tahmin edebiliyorum hangisi olduğunu. Geçen ay hamile bir arkadaşım 5.000 tl dolandırıldı kredi kartından. Aman diyim kızlar dikkat edin tam da masraflarımızın arttığı dönemde hiçte merhamet yok bu insanlarda.
desertflower sana da geçmiş olsun canım. Talihsiz bir olay yaşamışsın aman dikkat et bir daha olmasın ama bu olay sıkıntılarından kurtardı seni. Senin adına çok sevindim.
Bu arada bende grip mi olucam neBaşım ağrıyor sinüzlerimde bir yoğunluk hissi var. Hiç sırası değildi ya
Burdaki tüm annelere küsüm dün size ağrımla ilgili bişi yazdım bir tane bile cevap vern olmadı daha önce kızmın resmini koymustum ilk koyduğumda kimse bakmadı cok züdünüz beni dün siz beni hiç takmıonuz küsüz size haberiniz olsun
Burdaki tüm annelere küsüm dün size ağrımla ilgili bişi yazdım bir tane bile cevap vern olmadı daha önce kızmın resmini koymustum ilk koyduğumda kimse bakmadı cok züdünüz beni dün siz beni hiç takmıonuz küsüz size haberiniz olsun
oy dıkkat et kendıne cnmm benım.... ya gelmıomus besıgımız cumartesıye kalmıss geneeeeeee yaa gelmıooo
benim oğlumda sanki saatle kurulmuş gibi akşam 19-21 saatlerinde kıpırdıyor.sanırım annesi gibi yan gel yat insanı olacak.az kıpırdamasının bi zararı olacağını düşünmüyorum.
ama hani elini hissettim ayağını hissettim diyenleri kıskanıyorum ben hiç biyerini hissedemiyorum daha.bu arada sana yüzün şişmiş diyorlarmış, işyerindeki bi grup arkadaş her gördüklerinde bana gebeş diyorlar.bir değil iki değil insan bi saatten sonra sinir oluyo.şakayla geçiştirmeye çalışıyorum ama aslında sinir oluyorum.gıcıklar
Günaydınlar :)
aslında hem hüzünlü hemde mutluyum... dün belediye otobüsünde tam inicekken kızımla beraber en arkadan en öne uçarak (şoförün ani freninden dolayı) iki genç kızıda kendimle beraber götürerek karnımın üstüne kapaklandım... bi kızın dizi diğer kızında ayağı karnımdaydı hatta kızım öyle bir düşmüşki üstüne sanırım ayağım kırıldı hareket ettiremiyorum diyordu tabii ben yerden kalkamadım sadece bebeğim dedim... hamilemisin dediler kafa sallayabildim can acımdan ve korkumdan sonra araçtan indim tabii şoföre bağrınıp vurarak annemi aradılar kadıncağız hemen geldi yarım saat içinde kadındoğum hastanesindeydim... ama benle ilgilenemdiler! birazdan sağlık bakanlığına mail atıcam şikayet için çünkü gerizekalı ebeler alttan muayne etti karnım acıyor dedikçe ve kalp sesini dinlediler ne nts ye bağladılar ne ultrasonla baktılar nede doktor geldi birde boşuna alttan muayne edip baktı o kadar canım yandıki birde kalkıp bana akıntın var dedi... dicektim o kadar bende seninkini kurcalasam seninde akıntın olur sonra bana dalağında falan bir yırtılma vardır belki başka bir hastanede kontrol ettir gel yatış yapıcaz yarın detaylı ultrasona sokucaz seni... dedim benim bebeğimin zaten göbek kordonunda beslemesinde azalma var 2 hafta geriden gelen özel bir bebek drum buradaysa arayıp görüşün aramadılarda önce gidin gelin yatış yaptırıcaz dediler gittim diğer devlet hastanesine tabii gidermiyim normal acile direk kadın doğum aciline gittim neyseki hani şu bebeğimin kilosunu söylemeyen biz boy kilo ölçmüyoruz diyen eski ama kendi druma denk geldim diğer hastaneden hiç bahsetmeden düştüm böyle böyle oldu dedim (istesem bu kadar denk gelmez yani... allahtan beni hatırladı ve normal olduğumu biliyor) hemen ultrasona aldı kızının plasentası normal dedi monitörü bana çevirerek kalp atışını gösterdi.. sonra 28+6 dedi (ben diğer drdan bahsetmeden) ama siz bana 1 hafta yapısından dolayı oynuyorsunuz demiştiniz dr bey dedim... üstten ölçtümde dur tam ölçelim dedi fl den ölçtü ve monitör bana çevriliyken ölçme tuşuna bastı ve dırırırıım dırım kızım 29+6 çıktı ben bir hafta oynuyor dediysem bir haftadır dedi doktor ve kafamdan hemen bir hesap yaptım eğer fl değeri ... ysa *7 yapınca ortalama boyu veriyorsa kızım 35 cm civarı değil 39.9 cm ve 40 cm de sadece 1-2 cm kısa e belki kısa boylu olucaktır dedim onu baz alarak sonuçta kiloları hesaplıyor makinelerde diye düşündüm ve bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi korkmam gerektiğini plasentanın pamuk ipliği olmadığını söyledi ve sağlıklısınız geçmiş olsun dedi aralara bi kaç espri katarak bizi gönderdi... herşerde bir hayır vardır diyorum sonuçta bu dr da görürdü dimi bağında bişi olsaydı hem sadece 2 günde 10 gün fark atamaz bebek dimi... drda dedi zaten yapısal olarak küçüktür minyondur bir hafta ondan atar boya o kadar takılma 2li 3lüde birşey çıkmadıysa korkma dedi ve ben en azından bunun mutluluğunu yaşıyorum... yine babamız gözleri kıpkırmızı karşıladı bizi kapıda ve sıkı sıkı sarıldı kızımda bizi üzmemek için bol bol tekmeledi ve eşim sürekli onu hissetti en sonunda bu kız bu kadar hareketlimi ya hep dedi canın acımıyormu? yok dedim hep böyle ve dahada beter tekmeliyor bazen... eşimde maşallah benim kızıma çok kuvvetli babasının minik kızı minik aşkı dedi... ve bir kez daha kızımla kocama aşıkkkkk oldum
ay canım suyu fazla olsun üzülme az olmasından daha iyidir belki suyu düzelir ama suyu fazla olunca sezeryan oluyor diye senden duydum ben şimdi... kontrol altında tutulursan düzelirsin muhakak tedavisi vardır olmadı hastaneye falan yatarsın tedavi altında tamamlarsın bu süreci sıkma canını... dualarım bizlerle meleğimallah yardımcımız olucak... bebişlerimiz erken bile doğsalar çok sağlıklı olacaklar... bunu düşün rahat ol... sonuçta sınırı 2000 gram olarak algılıyorlar ve senin sınırı geçmiş ayrıca ultrasonlarda bazen sıkıntı yaratabiliyorlar devlet dr una gidiyorsun sanırım 2. için... istersen başka birtane 3. göze gözükmek herzaman iyidir bir gözük ne olur ne olmaz canım yaaa....
Evet ya nasıl sinir oluyorum bende..Kim bilir doğuma kadar daha da çok şişeceğim..Bu halimi görmelerini hiç istemiyorum. Motivemi bozuyorlar mannaklar
sana sonuna kadar katılıyorum canım bende sinir oluyorum(( kim bilir daha neler duyucaz
bu arada bebişin tepiklemeye başladımı canım bizim ki de dün fenaydı bugun daha sakiin
canım yaa ben de çok sık internet alışverişi yapıyorum. senin süphelendiğin firma hangisi? zaten limiti zorluyorum bir de dolandırlırsam yandım walla
canım bana da oluyo bazen, bişi yazıyorum kimse iplemiyo ama boşver o kadar da takılacak bişi değil...bu arada nerende ağrı var? geçmiş olsun...hepimizin ağrıları sızıları başladı:18:
kızlar günaydın hepinize;
ben akşama bebişin kıyafetlerini roxy matik ile yıkayacağım..
size bişi sorucam.. siz o yünlü yumuş yumuş battaniyeride yıkadınızmı?
bozulur diye korkuyorum ya .. yumuşaklığı filan gider mi acaba?
kusura bakma canim topigimiz cok kalabalik
sayfalar cok cabuk ilerliyo,
haklisin gormedik,bi daha yaz sorunu ,bazen boyle alingan olabiliyoruz hormonlarin etkisinden
oyyy canım benimm küsme bize lütfen walla gözümüzden kaçmıştırr yoksa cvp vermez olurmuyuz ya aşkolsun( ne ağrın var canım ??
ayy canımm sitem etmeee. Ne sormuştun ben okumadım geçmişi.. Ne ağrın var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?