Çoook sevindim senin adına. Ohh be dedim, tamamını okuyunca. Sabah seni düşünüyordum acaba naptı diye
Cidden her işte bir hayır varmış, düşmeseydin için içini yemeye devam edecekti. Bu şekilde herşeyin normal olduğunu öğrenip rahatlamış oldun. Hadi gözün aydın arkadaşım
tşk ederim elifim
en azından pazartesine kadar içim rahat pazarteside bir sorun çıkacağını sanmıyorum sanırım benim kızım benim gibi minyon tipli bi velet olucak
desertflower çok geçmiş olsun iyi olmanıza ve güzel haberler almanıza çok sevindim.mesajının sonundada gözlerim doldu.Rabbim aile sadetinizi tamamına erdirsin inş.
amin bitanem allah herkesin ailesini ailesine bağışlasın
bebeklerimiz ve eşlerimizle sağlıklı ve mutlu huzurlu uzun ömürler geçiririz inş.
desertflower, çok sevindim senin adına canım, valla herşey de vardır bir hayır.. bugüne kadar sağlıklı gelmiş, tüm testlerde normal çıkmış, biraz minyon olması da onu doğasında var demekki
.. neymiş, drların her dediğine takılıp üzülmemeliymişiz :)).. sağlıcakla bebişini kucağına aldığında söylenenlerin hepsine güleceksin canım.. hamileliğimizde geçiyor, bugünlerin tadını çıkaralım bence
..
evet bitanem her şer de bir hayır aramak gerekliymiş demekki bunun hayrıda bu çıktı... çok şükür rabbim bu güzel haberi almamıda nasip etti inş. pazarteside dr amcamız iyi derde çalışabilir raporumuzuda verir :) güzel haberler almak için rüşvet amçlı önceden yolculuk bileti dahi hediye edicem adama
desertflower cokkk gecmiş olsun canımmm...saglıklı sekılde kucagına alırsınn ınsanlah
sağol canım... amin hepimiz alırız inş. sende inş. ilk kontrolünde bebişinle ilgili güzel haberleri alırsın
desertflower cnmm cok sevındım yaaa dıkkat et ama kendıne ya yer vermıolar ya hamılelere otobuslerde gıcık oluyorumm.... bak ne guzell hersey normale donuo her cocuk bır degıldırr anne babanın genetıgıyle ılgılı kılolu yada mınyon olmasııı esınde ne guzel seyelr soylemıs gözlerım dolduu valla masallah sizeee
sağol sevgicim allah hepimizi
lardan saklasın... bende sinir oluyorum ama yapıcak bişi yok insanlar anlayışlı değil sanırım gezmeye falan gittiğimi sanıyorlar o halde... ben inanıyorumki seninde bebeğin size şans getirecek ve herşey normale dönecek hatta ve hatta bin katı güzelleşecek çünkü bebekler güzel kısmetleriyle gelirlermiş
nursavaskan bence bi doktora gorum sende bak desertflower da da benzer bi olay olmustu,simdi hersey normal.her doktor birsey soyluyor ve ultrasondaki olcumlerde ciddi anlamda farkliliklar var,bos yere canini sikma.benim kendi kilom bile farkli cikiyor 2 hafta hic kilo almamisken son 5 gunde 2 kg almis gorunuyorum.onun icin cok takma,her olcum cihazi ayni olcmuyor.
desertflower cnm oncelikle coookkkkk gecmis olsunnnnnnn.....bak herseyde bi hayir varmis gerccekten dah aonceki doktorun denk gelmesi bebisin normal cikmasi.hem sevindim hem uzuldum,ama yazinin sonunu okuyunca tekrar sevindim
arabamizda pierre cardin modeli de modern ama devamida vardi hatirlamiorum kutuyuda attik..onunde muzik calan tuslar var cok eglenceli ya
evet nurcum bendede iki doktorda farklı söylüyor en basidi 3 günde bebeğim 10 gün fark atmaz heralde :) o nedenle 2 kişide problem yaşıyorsan her zaman 3. bir göz çok iyidir
günaydınlarrr kızlar :)
deserttt
çook sevindim canım bak ne ggüzel anlatmış doktorun eminim ki bebeiğinin kilosuda boyuda normal olarak doğucak sende artık kafana takma lütfen muck :)
sanada günaydın canım... amin inş. normal doğacak benim biricik meleğim
sende kendine dikkat et canım... bak yollarda neler yaşıyoruz
kızlar hepinize günaydın..
dün dr randevum vardı. kızım 1600 gr 42 cm çıktı boyuda. başı aşağıda doğum pozisyonundaymış, suyum yeterliymiş, 1 hafta önde herşey gayet iyi dedi.
magnezyum verdi bu haftadan sonra erken doğumları engellemek için verioruz dedi. bizde mutlu olduk kızımla. çok şükür kızlar çok mutluyum.
şimdi geçmişi okuyum geliyim kızlar
canımmm ne güzel bir haber bu böyle maşallah tosbiğine
daha 10 haftan var ve maşallahı var allah nazarlardan saklasın sizi
desertflower canımm gözlerin aydın. bende şimdi okudum, çok sevindim.. Allahım herkesin bebeğini kendine sağlıklı bir şekilde kavuştursun. erken ya da geç hiç sorun değil. sağlıklı olduktan sonra dışarıda da büyüyolar... hiç moralini bozma Rabbim akıl derdi özür vermesin, kilo boy herşey yerine gelir. manken olmasınlar da sağlıklı orta boylu olsunlar... öpüyorumm.. bu gibi durumlarda birkaç doktora danışmak gerekli bence de en doğrusunu yapmışsın..
amin canım bende zaten hep sağlık diledim meleğim için... sonuçta engelli yada zayıf çelimsiz etkilenmiş olsa bu kadar kuvvetli ve hareketli tekmelemez diyorum ki bazen öyle acıtıyorki tekmelerken ahh uuuu diye sesler çıkartıyorum
rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin anası gibi kısa boylu olsun babası gibi uzun olmayıversin hiççç sorun değil... bak beni beğenen dalyan gibi koca bulmuşum omu bulamıcak
Kızlar günaydın..
Bu sabah yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Unnado da bugün aventin kampanyası var diye eksiğim olan süt saklama kabı ve göğüs kalkanını alacaktım. Ancak kredi kartımda limit olduğu halde 2-3 kere denedim alamadım. Bankanız red işlemi verdi diyor. En sonunda bankayı aradım, müşteri temsilcisi evet kartınız güvenlik nedeniyle internet alışverişine kapatılmış diyip bir numara verdi orayı aramamı söyledi. Güvenlik birimini aradığımda ilgili bayan bana önceki ay internet üzerinden alışveriş yaptığım bir firmanın bilgilerimi ele geçirmeye çalıştığını bu sebepten banka güvenlik birimi olarak kartın internet alışverişine kapatıldığını hatta kartımın iptal edildiğini ve yenisinin şubeme iletileceğini söyledi
Cidden bunu duyunca şok oldum. Aslında ben hep sanal kart kullanmaya özen gösteririm internet alışverişlerinde ama son birkaç aydır bebek alışverişinden dolayı çok fazla internet alışverişi yaptığımdan üşeniyordum onunla uğraşmaya. Hangi firma olduğunu sordum, yasal olarak bunu söyleme yetkisi olmadığını söyledi temsilci ama ben az çok tahmin edebiliyorum hangisi olduğunu. Geçen ay hamile bir arkadaşım 5.000 tl dolandırıldı kredi kartından. Aman diyim kızlar dikkat edin tam da masraflarımızın arttığı dönemde hiçte merhamet yok bu insanlarda.
desertflower sana da geçmiş olsun canım. Talihsiz bir olay yaşamışsın aman dikkat et bir daha olmasın ama bu olay sıkıntılarından kurtardı seni. Senin adına çok sevindim.
Bu arada bende grip mi olucam ne
Başım ağrıyor sinüzlerimde bir yoğunluk hissi var. Hiç sırası değildi ya
canım günaydın... bende internet alışverişi yaparken şuan korkumdan site güvenli bile olsa pc de virüs varsa bilgileri ele geçirdiğinden sanal kart uygulaması yaparken şuan faturamı mail order sistemiyle ödemek dışında bir işlem yapmıyorum... herkesede dikkatli olmasını tavsiye ediyorum çünkü türkiyedeki tüm pclerde güvenlik açığı söz konusu türkiye açık ağ sistemine mevcut bu nedenle hiç bir kişisel bilgi saklımız değil online sistemlerde kartlarımız kişisel bilgilerimiz maillerimiz vs hepsi bir yerlerde depolanıyor
havalardan sanırım canım benimde başım çok ağırıyor bahar havasından dolayı şapkasız çıkmaya başladığımdan beri baş ağrısı var inş. yakalanmam bende...
Burdaki tüm annelere küsüm dün size ağrımla ilgili bişi yazdım bir tane bile cevap vern olmadı daha önce kızmın resmini koymustum ilk koyduğumda kimse bakmadı cok züdünüz beni dün siz beni hiç takmıonuz küsüz size haberiniz olsun
canım bende yazmadıysam kimsenin yazmaması normal mübarek herkese laf yetiştiriyorum
ama görmedim inanki
tekrar rica etsem yayınlarmısın resimi ağrını geçtim ben bebişin tipi merak ediyorum
ağrı hepimizde var
desertflower cnm çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..Dikkat et.
amin canım kimse yaşamasın valla o kadar karlarda yürüyüp işe geldim düşmedim normal yerde düşeceğim tuttu işte
gunaydinlar kizlar,herkes iyidir insallah
,
dessercim bak gordun mu,ne guzel bi haber almassin gozun aydin daima boyle guzel haberler alalim insallah,moraller yuksek olsun ki hersey guzel olsun,az kaldi bu tatli telaslarin hepsi geride hatira olarak kalacak
günaydın tatlım... amin inş. pazartesi günüde güzel haberlerimi paylaşıcam sizlerle rabbime hep öyle dualar ediyorum
az kaldı valla ama ben artık ne zaman doğum yaparım bilemiyorum
kızlar günaydın hepinize;
ben akşama bebişin kıyafetlerini roxy matik ile yıkayacağım..
size bişi sorucam.. siz o yünlü yumuş yumuş battaniyeride yıkadınızmı?
bozulur diye korkuyorum ya .. yumuşaklığı filan gider mi acaba?
canım benimkinin kıyafetlerinde sorun yok ama polar bahtaniyesi sepsert olmuştu.. bendede bitane tüylü bahtaniye var yumuşak kaliteli bişi korkuyorum ama yıkamadanda olmaz sonuçta benim normal 30 dakkalık 30 derecelik programım vardı hepsini onda yıkamıştım... yumuşatıcı koymadım... şimdi elde yıkama programım var 30 derecelik sıkmıyor ve sertleştirmiyor o yüzden sadece bahtaniye ve yatak takımını elde yıkama programında yıkayıp ıslak ıslak asıcam