2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim elifim en azından pazartesine kadar içim rahat pazarteside bir sorun çıkacağını sanmıyorum sanırım benim kızım benim gibi minyon tipli bi velet olucak

desertflower çok geçmiş olsun iyi olmanıza ve güzel haberler almanıza çok sevindim.mesajının sonundada gözlerim doldu.Rabbim aile sadetinizi tamamına erdirsin inş.
amin bitanem allah herkesin ailesini ailesine bağışlasın bebeklerimiz ve eşlerimizle sağlıklı ve mutlu huzurlu uzun ömürler geçiririz inş.

evet bitanem her şer de bir hayır aramak gerekliymiş demekki bunun hayrıda bu çıktı... çok şükür rabbim bu güzel haberi almamıda nasip etti inş. pazarteside dr amcamız iyi derde çalışabilir raporumuzuda verir :) güzel haberler almak için rüşvet amçlı önceden yolculuk bileti dahi hediye edicem adama

desertflower cokkk gecmiş olsun canımmm...saglıklı sekılde kucagına alırsınn ınsanlah
sağol canım... amin hepimiz alırız inş. sende inş. ilk kontrolünde bebişinle ilgili güzel haberleri alırsın

sağol sevgicim allah hepimizi lardan saklasın... bende sinir oluyorum ama yapıcak bişi yok insanlar anlayışlı değil sanırım gezmeye falan gittiğimi sanıyorlar o halde... ben inanıyorumki seninde bebeğin size şans getirecek ve herşey normale dönecek hatta ve hatta bin katı güzelleşecek çünkü bebekler güzel kısmetleriyle gelirlermiş

evet nurcum bendede iki doktorda farklı söylüyor en basidi 3 günde bebeğim 10 gün fark atmaz heralde :) o nedenle 2 kişide problem yaşıyorsan her zaman 3. bir göz çok iyidir

günaydınlarrr kızlar :)
deserttt çook sevindim canım bak ne ggüzel anlatmış doktorun eminim ki bebeiğinin kilosuda boyuda normal olarak doğucak sende artık kafana takma lütfen muck :)
sanada günaydın canım... amin inş. normal doğacak benim biricik meleğim sende kendine dikkat et canım... bak yollarda neler yaşıyoruz

canımmm ne güzel bir haber bu böyle maşallah tosbiğine daha 10 haftan var ve maşallahı var allah nazarlardan saklasın sizi

amin canım bende zaten hep sağlık diledim meleğim için... sonuçta engelli yada zayıf çelimsiz etkilenmiş olsa bu kadar kuvvetli ve hareketli tekmelemez diyorum ki bazen öyle acıtıyorki tekmelerken ahh uuuu diye sesler çıkartıyorum rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin anası gibi kısa boylu olsun babası gibi uzun olmayıversin hiççç sorun değil... bak beni beğenen dalyan gibi koca bulmuşum omu bulamıcak

canım günaydın... bende internet alışverişi yaparken şuan korkumdan site güvenli bile olsa pc de virüs varsa bilgileri ele geçirdiğinden sanal kart uygulaması yaparken şuan faturamı mail order sistemiyle ödemek dışında bir işlem yapmıyorum... herkesede dikkatli olmasını tavsiye ediyorum çünkü türkiyedeki tüm pclerde güvenlik açığı söz konusu türkiye açık ağ sistemine mevcut bu nedenle hiç bir kişisel bilgi saklımız değil online sistemlerde kartlarımız kişisel bilgilerimiz maillerimiz vs hepsi bir yerlerde depolanıyor havalardan sanırım canım benimde başım çok ağırıyor bahar havasından dolayı şapkasız çıkmaya başladığımdan beri baş ağrısı var inş. yakalanmam bende...

canım bende yazmadıysam kimsenin yazmaması normal mübarek herkese laf yetiştiriyorum ama görmedim inanki tekrar rica etsem yayınlarmısın resimi ağrını geçtim ben bebişin tipi merak ediyorum ağrı hepimizde var

desertflower cnm çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..Dikkat et.
amin canım kimse yaşamasın valla o kadar karlarda yürüyüp işe geldim düşmedim normal yerde düşeceğim tuttu işte

günaydın tatlım... amin inş. pazartesi günüde güzel haberlerimi paylaşıcam sizlerle rabbime hep öyle dualar ediyorum az kaldı valla ama ben artık ne zaman doğum yaparım bilemiyorum

canım benimkinin kıyafetlerinde sorun yok ama polar bahtaniyesi sepsert olmuştu.. bendede bitane tüylü bahtaniye var yumuşak kaliteli bişi korkuyorum ama yıkamadanda olmaz sonuçta benim normal 30 dakkalık 30 derecelik programım vardı hepsini onda yıkamıştım... yumuşatıcı koymadım... şimdi elde yıkama programım var 30 derecelik sıkmıyor ve sertleştirmiyor o yüzden sadece bahtaniye ve yatak takımını elde yıkama programında yıkayıp ıslak ıslak asıcam

senin niye erken doğum riskin vardı ki canım ya? arada öyle olabiliyor süt falan çok tükettiysen yadak ayaklarını üşüttüysen onlardan olabilir... bebişi aşağıda taşıyorsan hani ilk hamile olduğumuz zamanlarda idrar torbasına baskı yapmasından sürekli wc ye gidiyorduk ya ondan dolayı tekrar aşağıya indiyse yada iç karnın büyükse baskı yapıyor olabilir ve wc ye sık gitmen normal... su çok tüeketiyorsan onunda etkisi vardır çok gitmende...

ben hepsını dusuk ayarada yıkadım utuledım canım

az az yemeye calış bu haftalardan snra sıkayetlr artacakk

mayastrofobi canım ben migrostan aldım...

acaba o polar gibi yumuş battaniyerleri yıkamasam mı yaaa.. kararsız kaldım..

keçe gibi olursa bide : s

olmazmi canim bende de var,gece bile kac kez uyaniyorum tuvalet icin ,gittigimdeyse afedersin bi kac damla beni o kadar rahatsiz etmis oluyor,tamamen bebegin idrar torbasina yaptigi baskidan,artik buyuduler annesi kafalar asagida

benim baştan beri gaz şikayetim var, doktor zencefil iyi gelir demişti.. ondan olmuştur heralde canım, çok karın ağrısı yapıyor, bir de karnın sertleşiyor .. ben de çok gidiyorum, suyu da çok içiyorum.. bebek de baskı yapıyor heralde biraz ondan bence, bir de enfeksiyon da olabilir :26:

bende de aynı drourn var.drum Gaviskon şurup verdi anında etkisini gösteriyor.......

nursavaskan, cnm ölçümlerde bir tutarsızlık olduğu kesin.. onlara bakarak sıkma canını.. başka bir doktora daha görün, o zaman için rahatlayacak bence ..

olur bazen yaa çok takılma bence yoruldun mu bu aralar bende mesela dün biraz yürüyüş yaptım bebeğim çok az hareket etti

bende bugun oğlumdan kalma yelekleri soğuk suda makinada yıkamaya başladım....Anşadığım kadarıyla peluş battaniyeden bahsediyorun.Soğuk suda ve cok az deterjan koyup yıkamalısın,birde makinanda ütü azaltma ve ek drulama özelliği varsa cok işine yarar.Ayrıca doğrudan guneşe sermek yerine yarı gölgede kurut ben bu şekilde yıkıyorum.Oğlum 4 yaşında ve kzımda abisinin battaniyelerini kullanacak...bir şeycikler olmadı bizikilere......

canım gaz sancısı olabilir , bazen banada oluyo bide yorulduysanda olabilir , senin niye erken doğum riskin vardı ?
ben wc nin kapısında yatıcam yakında zaten gidiyorum çok sıkışarak ama pek bişey yok heralde bebek baskı yapıyo bide ben en az 3 lt su içiyorum onunda etkisi çok

kızlarr
çok kötü hasta oldum bütün kışı sapasağlam geçirdim ,havalar ısındı ben grip oldum bebişimde az hareket ediyo ( kendimi çok kötü hissediyorum dua edin bana

öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bence hemen bi sadaka çıkar. bebişinin iyi olduğuna da o kadar çok sevindim ki sana belli etmemiştim ama çok üzülmüştüm durumuna ama çok şükür ki diğer dr. yanılmş Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı inş.

kızlarr
çok kötü hasta oldum bütün kışı sapasağlam geçirdim ,havalar ısındı ben grip oldum bebişimde az hareket ediyo ( kendimi çok kötü hissediyorum dua edin bana

Gecmiş olsun bol bol dinlenip C vitamini almalısın..Acil şifalar dilerim

gözün aydın canım maşallh bebişine bana da magnezyum verdi ama çok çabuk yoruluyorum belim sırtım ve kasıklarım ağrıyo die erken doğumu önlemek için demedi öyle bi etkisi var mı gerçekten?

DESERTFLOWERS öncelikle gecmiş olsun..Senin ve bebeğinin iyi olmasına cok sevindim.Herşeyde bir hayır vardır,kac gündür üzüldüğün şeyler bir anda silinip gitmei harika..Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin....

hayırdır canım ne sıkıntın var ben gün boyu bakamadım ara ara giriodum görmemişim demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…