2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr
çok kötü hasta oldum bütün kışı sapasağlam geçirdim ,havalar ısındı ben grip oldum bebişimde az hareket ediyo ( kendimi çok kötü hissediyorum dua edin bana

canım dinlen bol bol ve c vitamini al allah şifa versin ..

kan hapı+omega 3 hapı+kalsiyum hapı+magnezyum hapı+vitamin hapı+tiroid hapı hapçı olcak benim oğlan bu gidişle
(ilk zamnalrda kullandığımız bulantı enfeksiyon soğuk algınlığı haplarını saymadım bile)
neyseki gaviskon dediğiniz şurup sanırım hayatımıza renk katacak
daha 2 ayımız var hangi haplar eklenecek kimbilir....

bana da süt çare olmayınca eczaneden gaviscon aldım çok memnunum anında kesiyo yanmamı bende ilaç kullanmaktan nefret ediyorum ama diğer türlü dayanılır gibi değil.

desert cnm ya cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne cok uzuldum ıyısın ya sımdı ıcım rahatladı cnm bnm
iyiyz nurcum merak etme bizi aynı şekilde seninde çok güzel haberlerini beklemedeyim

sağol canım benim amin inş. herkesin yavrusunu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tahmin edebiliyorum herkesin akıllarından neler geçebildiğini ama içim şu konuda rahat bebeğim büyümeye başladığından beri sürekli bir hafta gerideydi başlar haricinde ma 2 hfta çıkınca üzülmüştüm çünkü 1 hafta için sorun etmiyorlar ama 19 gün yaklaşık 3 hafta oynuyor ve ciddi bir pay buda beni çok üzmüştü dağlara taşlara sadece beden değil hem beyni hem ciğerleri hem gözleri hem organlarındada gerileme olur diye korkuyordum... hala göbek kordonu korkum geçmiş değil ama sonuçta bebeğim iyi ve sadece 1 hafta fark diyince satla içim rahatladı ki benim zaten düzensiz bir adet tarihim vardı günü gününe görmedim hiççç... şimdi tek isteğim doktorun damarlarda sıkıntı olmadığını söylemesi inş. öyle söyler... ben haftası haftasına yani 40++larda doğmuşum ve 2800 gram doğmuşm hatta yengem beni görmemiş üstüme oturuyormuş o kadar minikmişim ama ablamda 2 kilo doğmuş oda 40++larda hemde evde doğum ve bir kere bile ultrasona girmemiş annem o zamanlar ultrason diye birşey yokmuş zaten oda uzun boyluymuş kilosu azmış... benim bir yeğenim 48 cm boyla doğdu ve haftasında doğdu yaşıtlarına göre çok iri yapılı ve uzun ama kardeşi 51 cm doğmasına rağmen yaşıtlarına göre kısa ve cılız tamamen çocukla alakalı bişidir diye düşünüyorum illa eşim uzun olucak ben kısayım diye kızımın uzun yada kısa oluşunu kimse bilmez sonuçta bi sakatlığı yada geriliği olsaydı 2li 3lü taramalarınıda yaptırdım renkli detaylı ultrasonlara da girdim millet yurt dışında hamileliği boyunca 3 kez girer ben hamileliğim boyunca en az 20 kez rahat girmişimdir heralde hepsinde bişi olsaydı çıkardı dimi?

mahyas
sanada geçmiş olsun canım sen halsiz olduğundan bebekte etkilenip hissediyordur annesini yormamak için fazla hareket etmiyordur

canım benım erkn dogum rıskım var ben sadece demir hapı ıcıyorum baska hap vermedı doktor

ekincim benim 21. Haftadan buyana erken doğum riskim var rahim uzunluğum kısaymıs 31,25 mm onun için 21. Haftadan buyana her hafta iğne vuruluyorum doktorum 35i atlatalım korkmucaz diyor daha erken gitseydim ona 21 haftada gitmiştim dikiş atıcaktı tüm hamilelre göre biraz daha dikatli davranmam lazım ama ben hiç erken doğacağını düşünmedim benim kızm mayısın basında gelcek onu biliom ama

geçmiş olsun hayatım böyle şeyler oluyor canım ya bende mesela dün akşm wc de bi damla kan gördüm aklım çıktı ama nerden geldi bilmiorum çünkü sadece bi damlaydı sonrasında kaç kez gittim bişi yok eşime de söylemedim telaşlanmasın die kendisi çok evhamlıdır da ama geçince rahatladım sanırım biraz soğukkanlı olmak faydalı. wc sorunu bende de var ben artık bıktım wc yw gitmekten bazen oğluma diorum ki o oynadığın üstüne bastığın oyuncak değil benim mesanem ama malesef devam canım doğuma kadar.

aa evet hatırladım şimdi yazınca canım konuşmuştuk daha öncede , sen o zaman çok çok dikkat et kendine ama bende inanıyorum bebişin zamanında gelicek zaten 32 haftalık olmuş bile yolun sonuna az kaldı :)içini ferah tut canım

ya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya

Boyle ciddi bir şeyi druna soylememezlik yapma.o senin için en uygun yöntemi belirlemek ve bu konuda eninle hem fikir olmak durumnda.
Sağlıklı bir bebek tabiki cok önemli ama anneninde sağlıklıı olması şart.Eğer imkanın varsa düzenli yuzme git,bel fıtığına ve bebeğinine iyi gelecektir.

Gecmis olsun desertflowers,,herseyin yolunda olmasi
keyif verici
çok tşk ederim canım gerçekten evladı insanın sağlıklı olunca insanda mutlu huzurlu vede sağlıklı oluyormuş

canım geçmiş olsun öncelikle benim bildiğim dağlara taşlara ilerlemiş bir fıtıksa normal doğum sakat bile bırakabiliyor ama bazı durumlardada tam tersi fıtığı düzelterek iyileştiriyor doktorun normal doğum taraftarı bir drsa söylemelisin olmadı danışma amaçlı başka br doktora gözükebilirsin nörolog seni bu konuda uyarmadımı peki normal doğum yapamazsın yaasak yada normal doğumda düzelebilir diye? bence sen önce bir nörologuna danış derim...

cnm cok gecmıs olsun tekrardan ama hıc bı fıkrım yok tanıdıgmda yok

ALLHTAN MORalimi hç bozmadım ben kzıma hep söylüyorum o benide kendinide üzmücek 36yı atlatalım ondan sonra istediği zamn olabilir r 35 dedi ben 36 verdim kendime ondan sonra gelebilir tabi en büyük isteği zamnında olması ama daha fazla onuda zorlamıyım değilmi

bel fıtığına gelince bak su Gebelikte Bel Ft Gebelik Bel Ars Hamilelikte Siyatik Ars Ar Belft, Gebelikte Boyun Ft Tedavisi nice baksana

benim ablam göbek fıtığıydı.4.370 kg,54 cm 25 gün önce tosun bir erkek bebek doğurdu.hemde normalle.ama bel fıtığını bilemiyorum.

canım tabıkıde söylemelısın bel fıtıgı önemlı bı rahatsızlık allah korusun ters bı harekette ıyıce kötü olursun derecesı ne fıtıgın bılmıorum ama anne olcaz dıe kendı saglıgımızdan olmayalım doktorunla konuss yarın bence

kızlar ya hani hurma ve ananas doğumu kolaylaştırıyor ya..
şimdi bunlaru yememizde bi sakınca olur mu ki acaba?

bişey kafama takıldı şimdi biz çalısabilir raporu ile 37 haftayakadar çalısabiliyoruz ya diyelimki 36da doğum yaptık ne olcak doğum sonrası 8 hafta olan iznime kaç hafta eklenecek

kızlar çok teşekkür ederim , gittiğim norolog doğumla ilgili bişey demedi sormayı unuttum bende saf gibi şimdi yarın kendi doktoruma gidicem anlatıcam durumumu doğumda zorlanmadan dahada ilerleyebiliyomuş ama bişey olmayanda oluyomuş bunun kararını kim vericek bilemiyorum belkide o beni başka bir norologa gönderip beraber karar verirler , ben şuan yeni yeni düzgün yürümeye başladım yürümeme bile engeldi , normal olup doğumdan sonra sakat gibi geziceksem tabiki sezeryanı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…