kızlarr
çok kötü hasta oldum bütün kışı sapasağlam geçirdim ,havalar ısındı ben grip oldum bebişimde az hareket ediyo( kendimi çok kötü hissediyorum dua edin bana
kızlar satımız herkeslerden sonra olunca şikayetlerimizde sonradan çıkıyor.
kaç gündür gün içinde ve akşamları midem ve yemek borum alev alev yanıyo sanki..ılık süt iyi geliyor diye konuşulmuştu öyle hatırlıyorum denedim ama geçmedi başka fikri olan varmı bu konuda doktoruma sormakta istemiyorum artık ilaç kullanmaktan sıkıldım .
iyiyz nurcum merak etme bizidesert cnm ya cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne cok uzuldum ıyısın ya sımdı ıcım rahatladı cnm bnm
sağol canım benim amin inş. herkesin yavrusunu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bence hemen bi sadaka çıkar. bebişinin iyi olduğuna da o kadar çok sevindim ki sana belli etmemiştim ama çok üzülmüştüm durumuna ama çok şükür ki diğer dr. yanılmş Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı inş.
kan hapı+omega 3 hapı+kalsiyum hapı+magnezyum hapı+vitamin hapı+tiroid hapı hapçı olcak benim oğlan bu gidişle
(ilk zamnalrda kullandığımız bulantı enfeksiyon soğuk algınlığı haplarını saymadım bile)
neyseki gaviskon dediğiniz şurup sanırım hayatımıza renk katacak
daha 2 ayımız var hangi haplar eklenecek kimbilir....
canım gaz sancısı olabilir , bazen banada oluyo bide yorulduysanda olabilir , senin niye erken doğum riskin vardı ?
Ben wc nin kapısında yatıcam yakında zaten gidiyorum çok sıkışarak ama pek bişey yok heralde bebek baskı yapıyo bide ben en az 3 lt su içiyorum onunda etkisi çok
alıngan bir hamile oldum galiba:44::44::44: Cok koktum size yazdığımda iş yerindeydim karnımda gaz sancısı gibi beni rahatsız eden bir sancı vardı zorluodu beni işten cıktım servise bindim ağrı kasıklarıma kadr indi servisten inince eve zor gittim evdede devae etti önce korktum erken doğum riskimde varya anam doğuruyom dedim bacaklar hemen fora biraz sakinleşt,im sonra tüm gece yattım yemek yapmadı hç bişi ellemedim sabah kalktım h,ç bişi yokt ağrı kalmmıs dün hiç dinlenmedim kızımı ck yordum sanırım oda bana beni yorarsa bende seni yorarı dedi sanırım size bide bişey sorcam ben cok wc ye gidiyorum yapıyorum hep çişim var gibi:26::26::26::26: Sizedede öyle oluyormu
ekincim benim 21. Haftadan buyana erken doğum riskim var rahim uzunluğum kısaymıs 31,25 mm onun için 21. Haftadan buyana her hafta iğne vuruluyorum doktorum 35i atlatalım korkmucaz diyor daha erken gitseydim ona 21 haftada gitmiştim dikiş atıcaktı tüm hamilelre göre biraz daha dikatli davranmam lazım ama ben hiç erken doğacağını düşünmedim benim kızm mayısın basında gelcek onu biliom ama
ya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya
çok tşk ederim canım gerçekten evladı insanın sağlıklı olunca insanda mutlu huzurlu vede sağlıklı oluyormuşGecmis olsun desertflowers,,herseyin yolunda olmasi
keyif verici
canım geçmiş olsun öncelikle benim bildiğim dağlara taşlara ilerlemiş bir fıtıksa normal doğum sakat bile bırakabiliyor ama bazı durumlardada tam tersi fıtığı düzelterek iyileştiriyor doktorun normal doğum taraftarı bir drsa söylemelisin olmadı danışma amaçlı başka br doktora gözükebilirsinya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya
ya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya
aa evet hatırladım şimdi yazınca canım konuşmuştuk daha öncede , sen o zaman çok çok dikkat et kendine ama bende inanıyorum bebişin zamanında gelicek zaten 32 haftalık olmuş bileyolun sonuna az kaldı :)içini ferah tut canım
benim ablam göbek fıtığıydı.4.370 kg,54 cm 25 gün önce tosun bir erkek bebek doğurdu.hemde normalle.ama bel fıtığını bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?