2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 15 gündür yamuk ve sakat gibi yürüyodum yeni yeni düzeldi , hatta eşim en çok ağrı olan gün ki yürüyüşünü ömrüm boyunca unutmucam dedi
çok şükür şimdi daha iyiyim

kartalsevil maşallah canım bebeğine doğum tarihi içi ne diyo doktorun ???

kızlar ben hamileliğimin başından beri sadece ferrum fort 4.aydan beri de elevit kullanıyorum 3 doktor da başka hiçbir hapa gerek yok sağlıklı beslen yeter dedi..

cgdm2008; hepsini güle güle kullan canım çok tatlılar

bence fiyatı gayet iyi canım ama nasıl bişey fotoğrafı var mı?

desertflower; çok sevindim canım benimm bak herşey nasıl da yoluna giriyor hayırlısıyla Rabbim herşeyin daha da güzel olmasını nasip eder inşallah..

günaydınn kızlarrrr... herkes iyidir umarım eskileri okuyamadım.. nisan annelerine baktımmm.. 9 anne doğurmuşşş... napcazzz. bizim listenin yarısı da nisanın 15'inden sonra doğar sanki.. sizcee

bana da öyle geliyor başta kendim nisan da pırtlarsam şaşırmam:)))

mayastrofobi; ucuz atlatmışsın valla artık internete de güven yok zaten ben kapıda ödeme seçeneği olmayan yerlerden bişe alma taraftarı değilim

pokahontas; ben herşeyini o yumuş battaniyesini de 30 derecede 30 dakikada yıkadım sıvı deterjan ve yumuşatıcıyla mis gibi koktu ve halaa yumuşacık hiçbir şey olmuyor

bitanemo; hepimiz aynı durumdayız bir damal çiş için bile gidiyorum wcye fenalık geliyor insana

12, ben kilo almadım bu ay. ama göbeğim çok büyüdü, uzadı öne doğru, kendimi çookkk kötü hissediyorum işyerindeeeeee, herkes ilk göbeğime bakıyo

benımde herkes bu hafta göbegıme taktıı kocaman oldun dıyolarr her gören ılla hamılelık muhabbetıne gırıooo sıktılar artık ızne ayrılsaydımm

hahaha bi tek işyerindekiler mi kızlar ya bana yoldan gecenler bile öcü gibi bakıyo

benımde herkes bu hafta göbegıme taktıı kocaman oldun dıyolarr her gören ılla hamılelık muhabbetıne gırıooo sıktılar artık ızne ayrılsaydımm

ben dün marketteyim iş çıkışı. bir kadın bana çok dikkatli bakıyodu. birkaç kere hissederek baktım hala bakıyo. rahatsız edecek seviyede. sonra eşim biraz benden uzaklaşınca hemen yanıma geldi.. dedi ki : kıızm bebeğin erkek mi. ayır dedim kız.. yokk dedi erkek karnı bu iddia ediyo ciddi ciddi. bende güldüm yok dedim kız kız. sonra iyi allah bağıslasın dedi ayrıldı yanımdan

bişey kafama takıldı şimdi biz çalısabilir raporu ile 37 haftayakadar çalısabiliyoruz ya diyelimki 36da doğum yaptık ne olcak doğum sonrası 8 hafta olan iznime kaç hafta eklenecek

Kalan zaman doğum sonrasına ekleniyor.

Bence dr. bilgilendir, sonradan çıkacak bir komplikasyon yüzünden sıkıntı çekeceğine şimdiden önlemini almış olursun...

kızlarr
çok kötü hasta oldum bütün kışı sapasağlam geçirdim ,havalar ısındı ben grip oldum bebişimde az hareket ediyo ( kendimi çok kötü hissediyorum dua edin bana

Bol bol sıvı, c vitamini, günde 1 fincan kadarda ıhlamur öksürük falan varsa içine yarım ayva katarsan çok hafifletiyor, en önemlisi de imkanın varsa dinlen. 10 gün önce kızım hastlandı banada geçti söylediklerimle atlattık çok şükür....

Ilık suyla narin programında yıkayınca hiçbirşey olmuyor.

Maşallah kuzuna, hep böyle iyi haberlerini alırsın inşallah...

bende yeni tahlil yaptırdım 11,2 çıktı cuma doktoruma götürücem bakalım ne dicek :18::18:
kan hapımı içiyorum ama unutuyorum bazen

Benimde 2 aydır 10'du günde 3 tane alarak bu ay 11 çıkartabildik. Ama sezeryan olacağım için 3 taneyle sonuna kadar devam edeceğiz. Yememe çok dükkat etmeme rağmen ırsi olduğu için fazla yükselmiyor

yaa benim kafama takılan bişi var şu lavman olayını tam anlamış değilim.şimdi bu lavman hem normal hemde sezaryen doğumda veya her gebeye uygulanan bişey mi?

Normalde mutlaka yapılıyor diye biliyorum, birde plansız sezeryanlarda da yapılıyor mesela ben ilk doğumumu suyumun tamamen boşalması, sancımın- açılmamın hiç olmaması ve bebeğimin kalp atışlarının düzelsiz olması yüzünden sezeryana girdim bana da yapmışlardı. Çok korkulacak birşey değil en azından benim fazla canım yanmamımıştı.

Oh ne güzel hepsi birbirinden güzel iyi günlerde sağlıkla giyinirsiniz inşallah... Göbüşede kocaman bir

7

İçini rahat tut, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Bazı dr bu bebeklerin kilosunu çok fazla büyütüyor. Benim eltim 3 çocuğunu da 4 kilonun üstünde doğurdu hepsini de normal yaptı. Özele gideceğin güne kadar dinlenip kendini yormamaya çalış dualarım seninle...

Toplamda 11 kilo aldım, 53'le kaldım şimdi 64'üm. Geçen ay 3 kilo alınca çok korkmuştum ama bu ay hiç almamışım sevindim. 14-15'le kapatırım inşallah. Kızımda daha az almıştım toplamda 12 kilo...

Turuncu beni de tabloya ekleyebilrsen çok sevinirim.
kartalsevil yaş 33 SAT 8 Ağustos BDT 14 Mayıs cinsiyetimiz de Erkek ve İstanbul

bişey kafama takıldı şimdi biz çalısabilir raporu ile 37 haftayakadar çalısabiliyoruz ya diyelimki 36da doğum yaptık ne olcak doğum sonrası 8 hafta olan iznime kaç hafta eklenecek

çalıştıgın kadar canım

tum doktorlar sezeryancı canım maaalesef

sevındım ıyı haberlerıne..

çiğdemcim bende bir kız bebek bekleyen bir anne olarak aldıklarını çok beğendim cnm harikalar, o poposu gözüken elbiseler süper güle güle giydir cnm Nazar

cnm sakın buna takılma. 26+5te 1200gr bebeğim, başka bir doktorda 28+5te 1135 gr çıktı. hatta burda paylaştım çok üzüldüm. dün yani 30+0da kendi doktorumda 1600gr çıktı. kendimi boşyere üzmüşüm gerçekten. o yüzden sakın kafana takma. banada dr. suyun azalmış demişti devamlı su içtim. son gittiğimde normal dedi.yani seninkide düzelebilir olumlu düşün cnm allah yardımcımız olsun hemen stres yok öğrndik artık

cnm bnde ne zman doktore gitsem kızım hep hareketsiz yüzünüde kapamış oluyo. dr.a sordum normalde hareket edio ama burda hep hareketsiz dedim. dr. yoruluosundur buraya geirken oda tembellik yapıodur dedi. önemli olan gün içinde hissetmen dedi. kimi karnı incedir elini kolunu ayağını bile ayırdeder dedi, kimi kalındır dedi çocuk normalde tekmelese hafif hisseder dedi. yani seninde önemli olan hissetmen cnm. bnmde bazen çok hareketli oluo açıp izliorum bazen bi iki gün yerimden kalkmıorum hareket etsin diye 2-3 bi kıpraşma oda azıcık hissediorum. olabilio yani bunlar. ama yinede dr. a sor için rahatlasın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…