masallhh bebgınıze ve ablanıza doktorlar 4 kılodan sonra normalı onermedıgı ıcın soyledım vlla helal olsn
bişey kafama takıldı şimdi biz çalısabilir raporu ile 37 haftayakadar çalısabiliyoruz ya diyelimki 36da doğum yaptık ne olcak doğum sonrası 8 hafta olan iznime kaç hafta eklenecek
vallahi öyle.ama herkeste aynısı olacak diye birşey yok.kendimizi korkutmayalım bence.Allah'tan hayırlısı.bana da normal doğumu 30+5'te iken söyleyen doktorumu kınıyorum.hemde ikimizinde hiç sorunu yokken.sırf kilodan dolayı.
o bi hafta doğumdan sonraya ekleniyo diye biliyorum canım :)
Bende diomki nasılsa 8 hafta doğumdan önce onu kullanmamıs olcam yaa 8 hafta eklerler die ama çalıstığım kadarını ekliolar bebek gelmiş oluyor cünkü
ya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya
Bende diomki nasılsa 8 hafta doğumdan önce onu kullanmamıs olcam yaa 8 hafta eklerler die ama çalıstığım kadarını ekliolar bebek gelmiş oluyor cünkü
ya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya
Günaydınlar :)
aslında hem hüzünlü hemde mutluyum...
günaydınlarrr kızlar :)
bugun bi tane kendinizi bilmez öküzün yüzünden kaza yapıyodum :18: çok korktum o an karnım taş gibi oldu sanki ama sonra düzeldi ve tepikler gelmeye başladı çok şükür.
Kızlar günaydın..
Bu sabah yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Unnado da bugün aventin kampanyası var diye eksiğim olan süt saklama kabı ve göğüs kalkanını alacaktım.........................
Burdaki tüm annelere küsüm dün size ağrımla ilgili bişi yazdım bir tane bile cevap vern olmadı daha önce kızmın resmini koymustum ilk koyduğumda kimse bakmadı cok züdünüz beni dün siz beni hiç takmıonuz küsüz size haberiniz olsun
kızlar günaydın hepinize;
ben akşama bebişin kıyafetlerini roxy matik ile yıkayacağım..
size bişi sorucam.. siz o yünlü yumuş yumuş battaniyeride yıkadınızmı?
bozulur diye korkuyorum ya .. yumuşaklığı filan gider mi acaba?
kızlar satımız herkeslerden sonra olunca şikayetlerimizde sonradan çıkıyor.
kaç gündür gün içinde ve akşamları midem ve yemek borum alev alev yanıyo sanki..ılık süt iyi geliyor diye konuşulmuştu öyle hatırlıyorum denedim ama geçmedi başka fikri olan varmı bu konuda doktoruma sormakta istemiyorum artık ilaç kullanmaktan sıkıldım .
alıngan bir hamile oldum galiba:44::44::44: Cok koktum size yazdığımda iş yerindeydim karnımda gaz sancısı gibi beni rahatsız eden bir sancı vardı zorluodu beni işten cıktım servise bindim ağrı kasıklarıma kadr indi servisten inince eve zor gittim evdede devae etti önce korktum erken doğum riskimde varya anam doğuruyom dedim bacaklar hemen fora biraz sakinleşt,im sonra tüm gece yattım yemek yapmadı hç bişi ellemedim sabah kalktım h,ç bişi yokt ağrı kalmmıs dün hiç dinlenmedim kızımı ck yordum sanırım oda bana beni yorarsa bende seni yorarı dedi sanırım size bide bişey sorcam ben cok wc ye gidiyorum yapıyorum hep çişim var gibi:26::26::26::26: Sizedede öyle oluyormu
kızlar ya hani hurma ve ananas doğumu kolaylaştırıyor ya..
şimdi bunlaru yememizde bi sakınca olur mu ki acaba?
söyle tabi ekins, daha da ilerler Allah esirgesin. yarın mı gidiyorsun dr'ye
walla canım birazda çalıştığın kurumla alakalı heralde , ben kendi adıma 16 hafta iznim var doğum iznim olarak ne zaman çıkacağım öncesi sonrası etkilemiyo iznimi o şekilde konuştuk
çok şükür valla canım içim rahatladı herşerde bir hayır vardır diyorum bendedesertflower canım geçmiş olsun.bak çok şükür herşey yolunda.bi daha üzülmek stres yapmak yok annesi
canım toplam 16 haftanı sen her halükarda kullanıyorsun zaten sadece sgk ya bildirirken ona göre işlem yaptırıyorsun o işyeriyle alakalı değil sen iş yerine anlatırsın böyle izin tarihlerim diye genelde anlamıyorlar yani kafaları basmıyor ama sen şu tarihe kadar raporluyum şöyle şöyle olucak diyince kendilerine geliyorlar ve izin veriyorlar gerisi sgk hastane ve senin aranda olan bişiwalla canım birazda çalıştığın kurumla alakalı heralde , ben kendi adıma 16 hafta iznim var doğum iznim olarak ne zaman çıkacağım öncesi sonrası etkilemiyo iznimi o şekilde konuştuk
sağol canım amin inş. sabahtan beri yoktun yoksa annenler mi geldi canım?Çok geçmiş olsun canım.
Böylesine üzücü bir olayın diğer yandan içini rahatlatmış olmasına sevindim.
Rabbim hepimizide korusun..
kan hapı+omega 3 hapı+kalsiyum hapı+magnezyum hapı+vitamin hapı+tiroid hapı hapçı olcak benim oğlan bu gidişle
(ilk zamnalrda kullandığımız bulantı enfeksiyon soğuk algınlığı haplarını saymadım bile)
neyseki gaviskon dediğiniz şurup sanırım hayatımıza renk katacak
daha 2 ayımız var hangi haplar eklenecek kimbilir....
kan hapı+omega 3 hapı+kalsiyum hapı+magnezyum hapı+vitamin hapı+tiroid hapı hapçı olcak benim oğlan bu gidişle
(ilk zamnalrda kullandığımız bulantı enfeksiyon soğuk algınlığı haplarını saymadım bile)
neyseki gaviskon dediğiniz şurup sanırım hayatımıza renk katacak
daha 2 ayımız var hangi haplar eklenecek kimbilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?