2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

masallhh bebgınıze ve ablanıza doktorlar 4 kılodan sonra normalı onermedıgı ıcın soyledım vlla helal olsn

vallahi öyle.ama herkeste aynısı olacak diye birşey yok.kendimizi korkutmayalım bence.Allah'tan hayırlısı.bana da normal doğumu 30+5'te iken söyleyen doktorumu kınıyorum.hemde ikimizinde hiç sorunu yokken.sırf kilodan dolayı.

bişey kafama takıldı şimdi biz çalısabilir raporu ile 37 haftayakadar çalısabiliyoruz ya diyelimki 36da doğum yaptık ne olcak doğum sonrası 8 hafta olan iznime kaç hafta eklenecek

o bi hafta doğumdan sonraya ekleniyo diye biliyorum canım :)

arkadaşımın annesi 45 yaşında ve kilolu bi bayandı gayette normal doğurdu , artık doktorlar çok sezeryancı olmaya başladılar malesef (

desertflower canım geçmiş olsun.bak çok şükür herşey yolunda.bi daha üzülmek stres yapmak yok annesi

Bende diomki nasılsa 8 hafta doğumdan önce onu kullanmamıs olcam yaa 8 hafta eklerler die ama çalıstığım kadarını ekliolar bebek gelmiş oluyor cünkü

Bende diomki nasılsa 8 hafta doğumdan önce onu kullanmamıs olcam yaa 8 hafta eklerler die ama çalıstığım kadarını ekliolar bebek gelmiş oluyor cünkü

Aynen rapor başlattıktan sonra kaç hafta çalıştıysan o kadar ekliyorlar.

Bel fıtığı ciddiye alınmayacak bir rahatsızlık değil ekinscim kesinlikle drna söylemelisin.

walla canım birazda çalıştığın kurumla alakalı heralde , ben kendi adıma 16 hafta iznim var doğum iznim olarak ne zaman çıkacağım öncesi sonrası etkilemiyo iznimi o şekilde konuştuk

söyle tabi ekins, daha da ilerler Allah esirgesin. yarın mı gidiyorsun dr'ye

Günaydınlar :)
aslında hem hüzünlü hemde mutluyum...

Çok geçmiş olsun canım.
Böylesine üzücü bir olayın diğer yandan içini rahatlatmış olmasına sevindim.
Rabbim hepimizide korusun..

Canım sana da çok ama çok geçmiş olsun...
Böylesi insanların elinden alacaksın ehliyeti o olacak..

Canım valla ucuz atlatmışın gerçekten.
İyi ki banka hemen kredi kartını iptal etmiş.Gözüm korktu şimdi bak

bitanemo sanırım bir çoğumuzun gözünden kaçmış sıkıntın ama inan bu bilerek yapılan bişey değil.
Umarım şimdi daha iyisindir

Canım o battaniyeler er ya da geç nasıl olsa yıkanacak.Bence 30 derece yünlüler programına atarsan bişey olmaz gibi.

Mide yanması için ılık değilde 2-3 yudum soğuk süt içmenin rahatlattını biliyorum.Ama 2-3 yudumdan fazlası içilmeyecek.
Eğer sıkıntın geçmez ise gaviscon şurubu tavsiye edebilirim.

Wc sıkıntısı bizlerde de çok sık olan bişey.Bebekler büyüdükleri için mesaneye baskı yapıyorlar.
Gaz sıkıntısı içinde rezene çayı öneriyorum.Çok rahatlatıyor.

Canım bel fıtığını mutlaka doktoruna bildirmelisin.
Doktor zaten bel fıtığının durumuna bakıp ona göre karar verecektir.Bazı fıtığı olan anneler normal doğum yapabilirken bazılarına kesinlikle yasak olabiliyor.Elde olmayan sebeblerden dolayı sezeryan olursanda sakın üzülme lütfen.Doğum sonrası bel ağrısı çekmektense sezeryan olmak çok daha iyidir.

kızlar ya hani hurma ve ananas doğumu kolaylaştırıyor ya..
şimdi bunlaru yememizde bi sakınca olur mu ki acaba?

Ben az miktarlarda yendiği takdirde bi sakıncasının olduğunu düşünmüyorum.
Oturup 1-2 kilo yiyecek değiliz sonuçta.

Merhaba arkadaşlar
Dün kontrolümüz vardı 1 aydır görmüyordum paşamı maşallah çok şükür herşey yolundaymış. SAT'a göre 32+5 günlük ama ultrasonda 34 gösteriyor. Zaten başından beri 1 hafta önde gidiyordu dr erken döllenme diyor. Kilomuz 2,460 boyumuz 46 cm, suyumuzda gayet iyiymiş ben dönmediğini düşünüyordum ama akıllı bıdığım dönmüş ve en güzelide ben bu ay hiç kilo almamışım.
Rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah...

desertflower çok geçmiş olsun her şerde hayır vardır bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim
kiloyla doğum alakalı tabi ama ben şuan 84 kiloyum ve dr um normal yaparsın dedi ben hamilelikten önce kiloluydum 6 kilo falan aldımm dr da normal istiyor bakalım hayırlısı
benim yengemde yıllardır fıtık la ugraşıyor bi fıtık başlangıcı diyorlar bi fıtık 3 çocuk doğurdu kendisi ama bence onda öyle fıtık yok halı falan gayet rahat çırpıyo akşama kladar iş yapar fıtık olan rahat yürüyemez bile değilmi

walla canım birazda çalıştığın kurumla alakalı heralde , ben kendi adıma 16 hafta iznim var doğum iznim olarak ne zaman çıkacağım öncesi sonrası etkilemiyo iznimi o şekilde konuştuk

ekin sen nerde calıson ben kamuda calısom burda süt izinlerimide sordum mesela toplu vermiyorlar ilk altı aay 3 saat sonra 1,5 saat olcak kanundada yazn aslında günde ibaresi gecio toplu vermek aslında yasal değil ama kurumun insiyatifine kalmıs bu konuda kesin çözüm bulmalıyım ne kadr kullncam ben şimdi

desertflower canım geçmiş olsun.bak çok şükür herşey yolunda.bi daha üzülmek stres yapmak yok annesi
çok şükür valla canım içim rahatladı herşerde bir hayır vardır diyorum bende ama işte yinede olmuyor anne olmak böyle birşeymiş

canım toplam 16 haftanı sen her halükarda kullanıyorsun zaten sadece sgk ya bildirirken ona göre işlem yaptırıyorsun o işyeriyle alakalı değil sen iş yerine anlatırsın böyle izin tarihlerim diye genelde anlamıyorlar yani kafaları basmıyor ama sen şu tarihe kadar raporluyum şöyle şöyle olucak diyince kendilerine geliyorlar ve izin veriyorlar gerisi sgk hastane ve senin aranda olan bişi

Çok geçmiş olsun canım.
Böylesine üzücü bir olayın diğer yandan içini rahatlatmış olmasına sevindim.
Rabbim hepimizide korusun..
sağol canım amin inş. sabahtan beri yoktun yoksa annenler mi geldi canım?

Ben kalsiyum magnezyum çinko ve D vitaminini bir arada içeren Osmin Positive diye bir ilaç kullanıyorum. Hamilelikte D vitamini alımıda önemliymiş. Geçen forumda biri yazmıştı ama başka topic olabilir dr demişki sen hiç mi güneşe çıkmadın hamileliğinde D vitamini eksikliği bebeğin bıngıldağının geç kapanmasına yol açıyormuş. Eksiklik olursa bebekte kullanmak gerekiyormuş sonrasında.

kızlar bence bebeklerin kilolarına çok takılmayın ilk bebeğimde ben çok iyi bi dr gittim her ay 3 boyutlu görüyodumcihazı falan süperdi adamın ben 36 haftadasuyum geldi korkma dedi bebek 3 kilo 2800 arası doğacak gelişimi iyiii 38 haftalık gibi dedi bi dogdu 2400 o yüzden çok üzülmeyin eksik falan diye herşey olacağına varır şuan gelişimi çok güzel tosuncuk bi kızım var

Ben kalsiyum magnezyum çinko ve D vitaminini bir arada içeren Osmin Positive diye bir ilaç kullanıyorum. Hamilelikte D vitamini alımıda önemliymiş. Geçen forumda biri yazmıştı ama başka topic olabilir dr demişki sen hiç mi güneşe çıkmadın hamileliğinde D vitamini eksikliği bebeğin bıngıldağının geç kapanmasına yol açıyormuş. Eksiklik olursa bebekte kullanmak gerekiyormuş sonrasında.

Turuncu sağol canım

bitanemo canım ben özel sektör çalışanıyım , süt izni konusunu konuşmadık hiç izin dönüşü konuşucam ben sanırım ilk altı ay 3 saat ikinci altı ayda 1,5 saat olarak kullanmayı düşünüyorum tabi iş durumuna göre insiyatif kullanıcam bi gün yarım saat geç çıakrım bi gün bi saat erken işlerin durumuna göre yani :)

desert :)))))) yaptığın yorumlara çok gülüyorum canım ya walla kafaları az basıyo doğru diyosun ben anlattım anlattım yani kaç hafta toplamda iznin onu söle bana dedi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…