2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTE
sana sonuna kadar katılıyorum canım bende sinir oluyorum (( kim bilir daha neler duyucaz
bu arada bebişin tepiklemeye başladımı canım bizim ki de dün fenaydı bugun daha sakiin

Evet canım bugün son 2 güne göre daha iyi..O tekmeledikçe ben çok mutlu oluyorummm

Çok geçmiş olsun cnm. banada doktor erken doğum belirtisi yaşıyorsun demişti. Sancılarım vardı. O günden bu yana sürekli kendimi dinliyorum dinledikçe habire bişiler çıkıyor valla..Aslında hiç iyi birşey yapmıyorum strese sokarak bebeğimide üzüyorum Sık idrara çıkma olayı bende de var..Bebeğimin başı rahme baskı yapıyor demişki doktor sanırım o yüzden yaşıyoruz...Bende ev işlerinden felan terfi ettim. İşten geldiğim gibi yatıyorum..Eşim, kayınvalidem saolsun büyük destekçiler.

olur bazen yaa çok takılma bence yoruldun mu bu aralar bende mesela dün biraz yürüyüş yaptım bebeğim çok az hareket etti

Yok aksine hiç yormuyorum 2 haftadır sadece dinleniyorum..Arada yapıyor bugün mesele diğer günlere göre daha hareketli inş. hep böyle olur

kızlarr
çok kötü hasta oldum bütün kışı sapasağlam geçirdim ,havalar ısındı ben grip oldum bebişimde az hareket ediyo ( kendimi çok kötü hissediyorum dua edin bana

Çok geçmiş . havalar az ısındı ya yaz geldi sandık sanırım hepimiz Benide dün üşüme tutmuştu . Bebek hareketlerini takma diycem ama diyene bak dünden beri çok huzursuzdum bizimki oynamıyor diye bugün maşallah daha hareketli..Tecrübe konuşuyor düzene girer merak etme cnm

Hakkatten ya al benden de o kadar..Çok ilaç içiyorum..İnş. bebeğimize hepsi birden ağır gelmez..

canım benım erkn dogum rıskım var ben sadece demir hapı ıcıyorum baska hap vermedı doktor
Bana en son gittiğimde erken doğum için 2 tane ilaç verdi biri magnezyum diğeri molit..Bence sende sormalısın.

Bence kesinlikle doktoruna söylemesin. Doğumda daha çok zorlanacak ve kendini toparlaman zaman alabilir. Senin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklı ise tabiki ona karar vermeli doktorun..

Maşallah sana ve bebişine canım Nasıl becerdin kilo almamayı..İnş. hepimizden iyi haberler gelir.

canlarımm kılo durumlarnız nasılll:)))))))
12 kilocuk aldım..Tosun gibiyim maşallahhhhhhh

seni kendime çok yakın hissettim çünküüüü; Satlarımız, doğum öncesi ve şimdiki kilolarımız aynı

sağol canım amin inş. sabahtan beri yoktun yoksa annenler mi geldi canım?

Canım sabah otobüse bindim.Şuan annemlerdeyim

En son 32+0 da toplam 9 kiloydu.1kilo vermişim bu hafta.8 kilo şimdilik

kızlar ben hamileliğimin başından beri sadece ferrum fort 4.aydan beri de elevit kullanıyorum 3 doktor da başka hiçbir hapa gerek yok sağlıklı beslen yeter dedi..

Bende sadece ferrum fort,
2-3 günde bir elevit ve kasılmalar için magnezyum kullanıyorum sadece.
Kasılmalar başlarsa yakında magnezyum verebilirler sanada.

Turuncu beni de tabloya ekleyebilrsen çok sevinirim.
kartalsevil yaş 33 SAT 8 Ağustos BDT 14 Mayıs cinsiyetimiz de Erkek ve İstanbul

Tamam canım ekliyorum

desert :)))))) yaptığın yorumlara çok gülüyorum canım ya walla kafaları az basıyo doğru diyosun ben anlattım anlattım yani kaç hafta toplamda iznin onu söle bana dedi :)))))
gerçek insan kaynakları falan olsa müfredatı bilirler bizimkilerde anca bordro hazırlamayı biliyorlar raporlarda bile kafaları krışık anlamıyorlar ki dışarıdan bakıldığında aşırı kurumsal gözüküyorum ben drumdan rica edicem 33. haftamı 32. hafta gibi göstersin çalışabilir raporu verirken erken doğum dahi olsa nasılsa izinlerim ekleniyor ne kadar geç o kadar çok bebişle zaman demek benim bir arkadaşım 32. haftasını 34. haftasında aldı dr 32. hafta gibi gösterdi o nedenle doktorla aramı iyi tutmam gerek rüşvet olarak 2 bilet ayarladım inş. işe yarar malum devlet yerleri...

benim karnım büyüdü sanırım bebiş kilo aldı heralde ben 58.5 olmuşumdur 1.5 kilo falan almışımdır toplam suyuyla birlikte doğumda 8 kilonun gideceğini hayal ederek 50 kiloyu düşlüyorum doğal olarak -5 +1,5 şeklindeyim

desertflower; çok sevindim canım benimm bak herşey nasıl da yoluna giriyor hayırlısıyla Rabbim herşeyin daha da güzel olmasını nasip eder inşallah..
evet canım çok şükür... amin inş.

benımde herkes bu hafta göbegıme taktıı kocaman oldun dıyolarr her gören ılla hamılelık muhabbetıne gırıooo sıktılar artık ızne ayrılsaydımm
üniformalı çalıştığımdan beni otobüslerde öğrenci sanıyorlar üstüne üstlük yer vermiyorlar hamileyim dediğimde aaa ne kadarlık diyorlar 7 deyince hiç belli değil diyorlar... çok üzülüyorum halbuki ben penguen gibi gezerken göbişimi gere gere gururlana gururlana yürümek istiyordum şimdi ise anlaşılmıyor... inş. 9. ayımı görürümde en çok 8-9 arası şişiliyormuş o zaman millet baksın dursun göbişime

hahaha bi tek işyerindekiler mi kızlar ya bana yoldan gecenler bile öcü gibi bakıyo
kıskandıklarındandır nazar duası oku kendine ben bol bol okuyorum ne olur ne olmaz belki milletin gözü kalıyordur allah olmayanlarada nasip etsin ama bende şıp diye hemen hamiş kalmadım sonuçta bi 2 yıl evli kaldım sonra çocuk yapabildik... ilk ay olmadı 2. ayda uzun uğraşlar sonucu savaşı kazandık kocacağızımla tabi libidom o zamanlar bu kadar yüksek değildi

birisi anlatmıştı seninki kesin kız mı erkekmi ne diye bi kadın söylüyormuş kesin doğru söylüyormuş ultrasonu söyledikleri halde doğru falan diyordu... burada biri takmıştı kafaya aklıma o geldi seninkide o muhabbet dün düştüm ya kaç aylıksın dediler 7 aylık dedim ama ağlıyorum kadında çıkmış cinsiyeti bellimi cinsiyeti diyor kız dedim

dun aksam metrodan ınerken bı kız arkdasına benı gösterıp benım gelecektı halim dediii
nazar duası oku canım kendine nazar gözleri kalanın gözleri çıksın

tşk ederim canım... sorma valla kızım beni çok üzdü ama olsun o iyi olsunda ben üzülmeye razıyım yeterki o hiç bişiden etkilenmesin... inş. şu zor süreçte güzel ve sağlıklı geçerde hızlı birşekilde geçer sağ sağlim kucaklarımıza alırız... bencede ultrasondan ultrasona değişebiliyor... bak mesela sen 30+0da 1600 olduğunu öğrendin ben 30+6 da 1198 gramı gördüm... o tamamen bebişle alakalı bişi... 3 günde 10 gün fark attı o nedenle ultrasonlar -+12 değişebiliyor ve kilodada en az 100-200 gram oynayabiliyormuş :)

Canım sabah otobüse bindim.Şuan annemlerdeyim
benim niye aklımda sana gelecekler diye kalmış anlamadım bizi bırak canım git annenlerle hasret gider yahu... oda takımını hallettinizmi ne zaman halletceniz?

maşallah canım peki bişi sorcam sata göre önde ya bebeğin bu doğum tarihini etkileyecek mi?

:merhaba anneler kaşıntılarım çogaldı çok fenayım yaa bugun tahlillerim çıktı alerji seviyem 10 kat fazlaymış normalle göre daha öncede hiç alerji olmamıştım hayırlısı olsun bakalım inşallh kurtuurum bu illetten hamilelikte hiçbirşeyi es geçmedim ne yaşanıyorsa hepsini yaşadım umarım siz yaşamazsınız gece uykudan uyanıp kaşınmak kadar kötü birşey varmı yaw öfff biran önce zaman gelsin dogurmak istiyorum artık.turuncu hoşgeldin kayseriye

Off, çok sıkıldım, geçmek bilmedi bugün... iş iş iş iş iş ... ve başım çatlıyor resmen.
Bi an önce evime gitmek ve ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum.

Dün akşam k.validem uğradı. Ciciler almış kızıma. Bi de dönence...
Yavaş yavaş bitiyor eksiklerimiz. Hafta sonu da mevlüt elbisesini aldım ben. Görseniz :)
Ufak eksikler vardı: havlu-küvet-çorap falan, onları aldım. Bide dayanamayıp tulum ve elbise aldım.
Çok şekerler ve ben acaip hevesleniyorum. En kısa zamanda foto çekip yayınlayacağım.
Kızmayın bana. Herşeyi tamamlansın diye bekliyorum açıkçası biraz da...
Daha hiç bişeyini yıkayıp ütülemedik. Yıkamak deyince; hacı şakir granül sabun aldım, makine için...
Kuzenim onu önermişti.

selam kızlaarr sabahtan beri temizlik vardı evde offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daha şimdi bi de tercüme yapcam yaaaaaa bi yandan akşama mercimek çorbası hazırlıyorum offfffffffffffffffff kafayı yicem yorgunluktannnn çok asabım bozuk ya

slm kızlar nasılsınız mesaiden yeni geldim yarın büyük ihtimalle evdeyim çünküüüüüüü kızım su çiçeği çıkartıyor kreşten öğretmeni aradı nasıl olacak bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız mesaiden yeni geldim yarın büyük ihtimalle evdeyim çünküüüüüüü kızım su çiçeği çıkartıyor kreşten öğretmeni aradı nasıl olacak bilmiyorum

canım benım oglumda cıkarmıştı aşısı varsa korkma cok ateşlenmıyor

bu arada sen su cıcegı oldun mu

ii akşamlar kızlar,geçmişi okuyordum,bi arkadaş dalan roxy matik nerde satılıyor diye yazmış.baktım cevap yazan olmamış.ben 2 hafta önce adeseden almıştım.umarım arkadaş bu mesajı okur...

Iyi aksamlar kizlar.herkes iyidir insallah.bugün cogu işimi bitirdik cok sükür perdeleride yikayip astik.bi tek kanepeler silinecek ve mutfak raflari yerlesice.c.teside halilarim temizlikciden gelcek evi saricaz cok sükürrr.bi ara hic tasinamicam sanmistim

Bende diomki nasılsa 8 hafta doğumdan önce onu kullanmamıs olcam yaa 8 hafta eklerler die ama çalıstığım kadarını ekliolar bebek gelmiş oluyor cünkü

cnm benim araştırddığım kadarıyla son torba yasaya göre tamamı ekleniyor çalıştığın için yani 8+8 oluyor

hadi bakalım eline sağlık canım. bitirmişsin çok şükür.. bebeğin doğumuna yakın halıları kaldırmayı düşünüyor musun? adana şimdien çok sıcak. kaldırsam mı diyorum şimdiden... nisan yağmurlarında soğuk olur mu bilemedim.. unutmuşum geçen sene bu zamanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…