[QUOTE
sana sonuna kadar katılıyorum canım bende sinir oluyorum(( kim bilir daha neler duyucaz
bu arada bebişin tepiklemeye başladımı canım bizim ki de dün fenaydı bugun daha sakiin
Evet canım bugün son 2 güne göre daha iyi..O tekmeledikçe ben çok mutlu oluyorummm
alıngan bir hamile oldum galiba:44::44::44: Cok koktum size yazdığımda iş yerindeydim karnımda gaz sancısı gibi beni rahatsız eden bir sancı vardı zorluodu beni işten cıktım servise bindim ağrı kasıklarıma kadr indi servisten inince eve zor gittim evdede devae etti önce korktum erken doğum riskimde varya anam doğuruyom dedim bacaklar hemen fora biraz sakinleşt,im sonra tüm gece yattım yemek yapmadı hç bişi ellemedim sabah kalktım h,ç bişi yokt ağrı kalmmıs dün hiç dinlenmedim kızımı ck yordum sanırım oda bana beni yorarsa bende seni yorarı dedi sanırım size bide bişey sorcam ben cok wc ye gidiyorum yapıyorum hep çişim var gibi:26::26::26::26: Sizedede öyle oluyormu
Çok geçmiş olsun cnm. banada doktor erken doğum belirtisi yaşıyorsun demişti. Sancılarım vardı. O günden bu yana sürekli kendimi dinliyorum dinledikçe habire bişiler çıkıyor valla..Aslında hiç iyi birşey yapmıyorum strese sokarak bebeğimide üzüyorum
olur bazen yaa çok takılma bence yoruldun mu bu aralar bende mesela dün biraz yürüyüş yaptım bebeğim çok az hareket etti
Yok aksine hiç yormuyorum 2 haftadır sadece dinleniyorum..Arada yapıyor bugün mesele diğer günlere göre daha hareketli inş. hep böyle olur
kızlarr
çok kötü hasta oldum bütün kışı sapasağlam geçirdim ,havalar ısındı ben grip oldum bebişimde az hareket ediyo( kendimi çok kötü hissediyorum dua edin bana
Çok geçmiş . havalar az ısındı ya yaz geldi sandık sanırım hepimiz
kan hapı+omega 3 hapı+kalsiyum hapı+magnezyum hapı+vitamin hapı+tiroid hapı hapçı olcak benim oğlan bu gidişle
(ilk zamnalrda kullandığımız bulantı enfeksiyon soğuk algınlığı haplarını saymadım bile)
neyseki gaviskon dediğiniz şurup sanırım hayatımıza renk katacak
daha 2 ayımız var hangi haplar eklenecek kimbilir....
Hakkatten ya al benden de o kadar..Çok ilaç içiyorum..İnş. bebeğimize hepsi birden ağır gelmez..
Bana en son gittiğimde erken doğum için 2 tane ilaç verdi biri magnezyum diğeri molit..Bence sende sormalısın.canım benım erkn dogum rıskım var ben sadece demir hapı ıcıyorum baska hap vermedı doktor
ya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya
Bence kesinlikle doktoruna söylemesin. Doğumda daha çok zorlanacak ve kendini toparlaman zaman alabilir. Senin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklı ise tabiki ona karar vermeli doktorun..
Merhaba arkadaşlar
Dün kontrolümüz vardı 1 aydır görmüyordum paşamı maşallah çok şükür herşey yolundaymış. SAT'a göre 32+5 günlük ama ultrasonda 34 gösteriyor. Zaten başından beri 1 hafta önde gidiyordu dr erken döllenme diyor. Kilomuz 2,460 boyumuz 46 cm, suyumuzda gayet iyiymiş ben dönmediğini düşünüyordum ama akıllı bıdığım dönmüş ve en güzelide ben bu ay hiç kilo almamışım.
Rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah...
Maşallah sana ve bebişine canım
12 kilocuk aldım..Tosun gibiyim maşallahhhhhhhcanlarımm kılo durumlarnız nasılll:)))))))