kızlar aramızdan bazıları primadan hediye pakedi almıştı.. Başka nerelerden aldınız hediye pakedi?
maşallah canımpeki bişi sorcam sata göre önde ya bebeğin bu doğum tarihini etkileyecek mi?
seni kendime çok yakın hissettim çünküüüü; Satlarımız, doğum öncesi ve şimdiki kilolarımız aynı
gri olanı çok beğendim canım nereden aldın bunları
Cicikomun satış mağazasından aldım canım bende çok beğenerek aldım spor tarzda tam istedigim gibi oldu
Iyi aksamlar kizlar.herkes iyidir insallah.bugün cogu işimi bitirdik cok sükür perdeleride yikayip astik.bi tek kanepeler silinecek ve mutfak raflari yerlesice.c.teside halilarim temizlikciden gelcek evi saricaz cok sükürrr.bi ara hic tasinamicam sanmistim
benim niye aklımda sana gelecekler diye kalmış anlamadımbizi bırak canım git annenlerle hasret gider yahu... oda takımını hallettinizmi ne zaman halletceniz?
hadi bakalım eline sağlık canım. bitirmişsin çok şükür.. bebeğin doğumuna yakın halıları kaldırmayı düşünüyor musun? adana şimdien çok sıcak. kaldırsam mı diyorum şimdiden... nisan yağmurlarında soğuk olur mu bilemedim.. unutmuşum geçen sene bu zamanları
kızlar aramızdan bazıları primadan hediye pakedi almıştı.. Başka nerelerden aldınız hediye pakedi?
hadi bakalım eline sağlık canım. bitirmişsin çok şükür.. bebeğin doğumuna yakın halıları kaldırmayı düşünüyor musun? adana şimdien çok sıcak. kaldırsam mı diyorum şimdiden... nisan yağmurlarında soğuk olur mu bilemedim.. unutmuşum geçen sene bu zamanları
Ohh ne güzel temiz temiz doğumunu bekliyeceksin, darısı benim başıma her sabah kalkıp evin her tarafına acır gözle bakıyorumAllah dan anacığımla ablacığım var nisan ortası gibi onlar gelecek herşeyi halledecekler...
Evet canim cok zor oldu ama dogum temizligimi yapmis oldum.darisi basina canim Allah kolaylik versin.benimde annem olmasa hic bisey yapamazdim azcik yorulayim hemen sanci tutuyor.sende kontrole gitmissin gözünaydin canim.bende kizimi özledim evime geceyim hemen dr.a gitcem.
geçmiş olsun canım yaaa... bende bu akşam eşime diyorum şu süreç su gibi sorunsuz akıp geçsede yavrumuzu kucağımıza alabilsek... yinede sağlığımız yerinde canım boşver kaşın et wc ye git kus et ama sağlığımız ve bebişlerin sağlığı yerinde olsun yeter... bunları yaşamak için o kadar çok can atan insanlar mevcutki çok şükür rabbimin bize ödülü bu nimette... her güzel şeyin bir zorluğu vardır bizim zorluklarımızda bu:merhaba anneler kaşıntılarım çogaldı çok fenayım yaa bugun tahlillerim çıktı alerji seviyem 10 kat fazlaymış normalle göre daha öncede hiç alerji olmamıştım hayırlısı olsun bakalım inşallh kurtuurum bu illetten hamilelikte hiçbirşeyi es geçmedim ne yaşanıyorsa hepsini yaşadım umarım siz yaşamazsınız gece uykudan uyanıp kaşınmak kadar kötü birşey varmı yaw öfff biran önce zaman gelsin dogurmak istiyorum artık.turuncu hoşgeldin kayseriye
bizimde yoğunluklar hava düzelince başlamaya başladı iş yerinde... zaten iş olmuyor diye yukarıdakiler laf edip duruyorlardıOff, çok sıkıldım, geçmek bilmedi bugün... iş iş iş iş iş ... ve başım çatlıyor resmen.
Bi an önce evime gitmek ve ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum.
Dün akşam k.validem uğradı. Ciciler almış kızıma. Bi de dönence...
Yavaş yavaş bitiyor eksiklerimiz. Hafta sonu da mevlüt elbisesini aldım ben. Görseniz :)
Ufak eksikler vardı: havlu-küvet-çorap falan, onları aldım. Bide dayanamayıp tulum ve elbise aldım.
Çok şekerler ve ben acaip hevesleniyorum. En kısa zamanda foto çekip yayınlayacağım.
Kızmayın bana. Herşeyi tamamlansın diye bekliyorum açıkçası biraz da...
Daha hiç bişeyini yıkayıp ütülemedik. Yıkamak deyince; hacı şakir granül sabun aldım, makine için...
Kuzenim onu önermişti.
relax ol canım... göbüşünü okşa ve ikinizden önemli hiç bişi olmadığını düşünselam kızlaarr sabahtan beri temizlik vardı evde offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daha şimdi bi de tercüme yapcam yaaaaaa bi yandan akşama mercimek çorbası hazırlıyorum offfffffffffffffffff kafayı yicem yorgunluktannnn çok asabım bozuk ya
ay canım yaa geçmiş olsun hadi az kalmış biraz daha sabret ama dinlene dinlene yap işlerini olurmu... ben taşınalı 2 ay oldu halen temizliktir şurayı şöyle yapalım böyle yapalım kızın odasını şöyle yapalım derken tam oturtamadık bile :) zamanla anca oluyor yani.. hepsi birden olmuyor....Iyi aksamlar kizlar.herkes iyidir insallah.bugün cogu işimi bitirdik cok sükür perdeleride yikayip astik.bi tek kanepeler silinecek ve mutfak raflari yerlesice.c.teside halilarim temizlikciden gelcek evi saricaz cok sükürrr.bi ara hic tasinamicam sanmistim
ben kargo istemedim e-bebek mağazasından almam gerektiği söylendi 14 marttan sonra bugün ayın 22si ve ben gidip almaya üşeniyorumkızlar aramızdan bazıları primadan hediye pakedi almıştı.. Başka nerelerden aldınız hediye pakedi?
olsun canım sonuçta yine yolculuk yolculuktur... dikkat edin kendinize bebişinizle... benimde beşiğim belis marka uzaktan görünüşü güzel sağlam gibide duruyor ama kullanmadan bilemicem ne olur... inş. gönlüne göre istediğin gibi bulursun bitanemCanım normalde geçen hafta cuma onlar geleceklerdi.Hem 1-2 gün kalıp,dönüştede beni götüreceklerdi ama yoğun kar yağışı sebebi ile gelemediler.
Bende otobüsle geldim buraya.Zaten çok uzak değil aramız.Araba 2.5 saat,otobüs 3 saat sürüyor ama hamile olunca biraz belim ağrıdı oturmaktan.
Mobilya işinide haftasonu gezmeye çıkarız herhalde.
Normalde belis mobilyanın doğa modeli büyüyen takımını istiyordum ama gezmekte fayda var yinede.
Saol canım, Amin... Allah anacıklarımızı başımızdan eksik etmesin...
İnşallah sende iyi haberlerini alırsın prensesinin, bundan sonra 15 günde bir göreceğiz meleklerimizi....
Amiinn canim onlarin yeri apayri..ben devletten randevu bulamiyrm iki haftaya düstü ama 3 haftam gecti daha gidemedim.bu arada senle haftalarimiz ayni
Dimi aynı zamanlarda vereceğiz büyük ihtimalle doğum haberlerimizi, gerçi benim sezeryan büyük ihtimalle aramızda 1 hafta 10 gün olur.
İlk 4 ay bende devlet hastanesinde yaptırdım tetkiklerimi (Şişli Etfal) çok zor alıyordum. Ben çözümü sabah 7 de girerek almak da bulmuştum, eğer o saatlerde açılıyorsa randevu sayfası deneyebilirsin...
Tamam canim bide öyle denerim sagol.senin sezeryan olursa benden önce olur heralde ama yine de nasip bakalim az kaldi zatem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?