2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aramızdan bazıları primadan hediye pakedi almıştı.. Başka nerelerden aldınız hediye pakedi?

kızlar aramızdan bazıları primadan hediye pakedi almıştı.. Başka nerelerden aldınız hediye pakedi?

Ben birde milupa dan aldım. Oraya üye olunca bebek doğmadan bir paket, hemen doğdukdan sonra bir paket, birde 6 aylık falan olunca bir paket geliyormuş. Ben şimdilik ilk paketi aldım içinden indirim çekleri, 8 adet haggies bebek bezi, bide ufak tefek şampuan, ıslak mendil numuneleri çıkmıştı.

maşallah canım peki bişi sorcam sata göre önde ya bebeğin bu doğum tarihini etkileyecek mi?

Şimdilik sancım veya sıkıntım yok 10 gün sonra ilk NST'ye gireceğim normalde 40 haftam 14 Mayıs da doluyor ama benim sezeryan olacağı için 7-8 mayıs gibi olacak doğumum o yüzden ben şanslı oluyorum yani normalmiş gibi günümde doğuracağım neredeyse tabi bir aksilik çıkmazsa Allah'ın izniyle... Dr bu konuda çok anlayışlı doğumun illa 38 de olacak diye bir kaide yok diyor, eğer bir sorun yoksa 39 bekleriz diyor.

seni kendime çok yakın hissettim çünküüüü; Satlarımız, doğum öncesi ve şimdiki kilolarımız aynı

Bir cinsiyet de tutmuyor galiba kaderdaş sayılırız
Bakalım ilk önce kim alacak meleğini kucağına, benim sezeryan olacağı için 7-8 mayıs gibi görünüyor şimdilik gerçi dr net bir tarih vermek için erken diyor.

Ohh ne güzel temiz temiz doğumunu bekliyeceksin, darısı benim başıma her sabah kalkıp evin her tarafına acır gözle bakıyorum Allah dan anacığımla ablacığım var nisan ortası gibi onlar gelecek herşeyi halledecekler...

benim niye aklımda sana gelecekler diye kalmış anlamadım bizi bırak canım git annenlerle hasret gider yahu... oda takımını hallettinizmi ne zaman halletceniz?

Canım normalde geçen hafta cuma onlar geleceklerdi.Hem 1-2 gün kalıp,dönüştede beni götüreceklerdi ama yoğun kar yağışı sebebi ile gelemediler.
Bende otobüsle geldim buraya.Zaten çok uzak değil aramız.Araba 2.5 saat,otobüs 3 saat sürüyor ama hamile olunca biraz belim ağrıdı oturmaktan.
Mobilya işinide haftasonu gezmeye çıkarız herhalde.
Normalde belis mobilyanın doğa modeli büyüyen takımını istiyordum ama gezmekte fayda var yinede.

Ben geçen sene Osmaniyedeydim.2 sene kaldım orda.Nisanda temizlik yapıp halıları kaldırıyordum eylül sonuna kadar.
Yani orda olsaydım doğumdan önce kaldırırdım yine mutlaka.
Zaten çok sıcak olduğu için o halının tozları evde uçuşuyor gibi oluyor.İnsan çıplak ayakla basacak yer arıyordu hep .

Son düzenleme:

Sagol canim..adana cok sicak olur tabi.ben istanbuldayim burasi mayista sicak olursa bile kaldirmaya gerek kalmaz zaten her tarafi kaplamiyor halilarim.nisanda gecen sene istanbul ful yagmurluydu adanada öyle olurmu ki. Bu arada bana primadan bide babystardan hediye gelmisti.milupa hala göndermedi..

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet canim cok zor oldu ama dogum temizligimi yapmis oldum.darisi basina canim Allah kolaylik versin.benimde annem olmasa hic bisey yapamazdim azcik yorulayim hemen sanci tutuyor.sende kontrole gitmissin gözünaydin canim.bende kizimi özledim evime geceyim hemen dr.a gitcem.

Saol canım, Amin... Allah anacıklarımızı başımızdan eksik etmesin...
İnşallah sende iyi haberlerini alırsın prensesinin, bundan sonra 15 günde bir göreceğiz meleklerimizi....

bugün karnım ekstra ekstra şişti sanki artık yürürken otururken dahada zorlanır gibi oluyorum... birde ne tarafa yatsam kızım o tarafa kayıyor çok komik duruyor ve oluyor ama yinede ağırlık ve yükseklik sağ tarafta... oynamalarıyla mutluyum ama tam yemek yerken zıplıyor ya velet resmen yemeğimi mavf ediyor bişi yiyemiyorum kursağımda kalıyor
herkese iyi geceler...

geçmiş olsun canım yaaa... bende bu akşam eşime diyorum şu süreç su gibi sorunsuz akıp geçsede yavrumuzu kucağımıza alabilsek... yinede sağlığımız yerinde canım boşver kaşın et wc ye git kus et ama sağlığımız ve bebişlerin sağlığı yerinde olsun yeter... bunları yaşamak için o kadar çok can atan insanlar mevcutki çok şükür rabbimin bize ödülü bu nimette... her güzel şeyin bir zorluğu vardır bizim zorluklarımızda bu

bizimde yoğunluklar hava düzelince başlamaya başladı iş yerinde... zaten iş olmuyor diye yukarıdakiler laf edip duruyorlardı
iyi günlerde kullanın cicilerinizide resimlerini bekliyoruz canım... bende cicilerin resmini çektim ama toplu toplu yapıp çektim hemde çekimi pek beceremedim yayınlıcam ama mb ları büyüt uğraşmam gerekiyor bende hacı şakir granülle yıkadım... evin içi daha kızım gelmeden kızımın kokusuyla doldu resmen

relax ol canım... göbüşünü okşa ve ikinizden önemli hiç bişi olmadığını düşün ohh mis gibi oturacaksınızda şimdi ne tercümesi bu arada?

ay canım yaa geçmiş olsun hadi az kalmış biraz daha sabret ama dinlene dinlene yap işlerini olurmu... ben taşınalı 2 ay oldu halen temizliktir şurayı şöyle yapalım böyle yapalım kızın odasını şöyle yapalım derken tam oturtamadık bile :) zamanla anca oluyor yani.. hepsi birden olmuyor....

ben kargo istemedim e-bebek mağazasından almam gerektiği söylendi 14 marttan sonra bugün ayın 22si ve ben gidip almaya üşeniyorum milupadan 2 ay sonra geliyormuş üyelikten... lansion falan oralarada doldurdum ama gelen giden yok en erken ve haberli prima yaptı hediye süprizini ama kargosu ücretli olduğundan mağazaya yönlendirdim mağazada allahın def ettiği yerde şehir dışına çıkarken acaba kargo rica etsem gönderirlermi ki?

olsun canım sonuçta yine yolculuk yolculuktur... dikkat edin kendinize bebişinizle... benimde beşiğim belis marka uzaktan görünüşü güzel sağlam gibide duruyor ama kullanmadan bilemicem ne olur... inş. gönlüne göre istediğin gibi bulursun bitanem

Saol canım, Amin... Allah anacıklarımızı başımızdan eksik etmesin...
İnşallah sende iyi haberlerini alırsın prensesinin, bundan sonra 15 günde bir göreceğiz meleklerimizi....

Amiinn canim onlarin yeri apayri..ben devletten randevu bulamiyrm iki haftaya düstü ama 3 haftam gecti daha gidemedim.bu arada senle haftalarimiz ayni

Desertcim sagol canim.zaten hep oturarak yerlestiriyorum digerlerini annem yapiyo :) ne oldu bana bilmiyoru ben cok enerjiktim simdi koca karilar gibi buldugu yere oturuyorum,oturdugum yere yigiliyorum :)

Amiinn canim onlarin yeri apayri..ben devletten randevu bulamiyrm iki haftaya düstü ama 3 haftam gecti daha gidemedim.bu arada senle haftalarimiz ayni

Dimi aynı zamanlarda vereceğiz büyük ihtimalle doğum haberlerimizi, gerçi benim sezeryan büyük ihtimalle aramızda 1 hafta 10 gün olur.
İlk 4 ay bende devlet hastanesinde yaptırdım tetkiklerimi (Şişli Etfal) çok zor alıyordum. Ben çözümü sabah 7 de girerek almak da bulmuştum, eğer o saatlerde açılıyorsa randevu sayfası deneyebilirsin...

Tamam canim bide öyle denerim sagol.senin sezeryan olursa benden önce olur heralde ama yine de nasip bakalim az kaldi zatem

siyahlale cnm hadı gozun aydın cogu ısını bıtırmıssın darısı bana artık bende nısan ortası gıbı genel temızlıge baslarım artık of bı halletsek zatn uzerımden yuk kalkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…