ya kızlar benim kafam çooook karışık şimdi norolog bel fıtığın var dedi , ama bunu kend doktoruma sölesem mi bilemiyorum sölersem hemen sezeryan dicek biliyorum , bel ftığı olup normal doğum yapan tanıdıklarınız var mı hiç ? sizce ne yapmalıyım ya
ii akşamlar kızlar,geçmişi okuyordum,bi arkadaş dalan roxy matik nerde satılıyor diye yazmış.baktım cevap yazan olmamış.ben 2 hafta önce adeseden almıştım.umarım arkadaş bu mesajı okur...
bizimde yoğunluklar hava düzelince başlamaya başladı iş yerinde... zaten iş olmuyor diye yukarıdakiler laf edip duruyorlardı
iyi günlerde kullanın cicilerinizide resimlerini bekliyoruz canım... bende cicilerin resmini çektim ama toplu toplu yapıp çektim hemde çekimi pek beceremedim yayınlıcam ama mb ları büyüt uğraşmam gerekiyorbende hacı şakir granülle yıkadım... evin içi daha kızım gelmeden kızımın kokusuyla doldu resmen
Güneşli bir cuma sabahından herkese günaydın
cnm benim araştırddığım kadarıyla son torba yasaya göre tamamı ekleniyor çalıştığın için yani 8+8 oluyor
bu arada kızlar gecen sağlık ocağından ebe aramıstı kontroliçin orda bana bebek gece kıpırdıomu dedi benim kızım geceleri hiç kıpırdamıo ebede dua et böyle devam etsi dedi gece ile gündüzü ayırt edio demkki dedi byle devam ederse doğdundada gecleri uyur ddedi sizin bebişler nasıl bakalım masallh benim kızımıainşallah hep böyle kalır
Ben birde milupa dan aldım. Oraya üye olunca bebek doğmadan bir paket, hemen doğdukdan sonra bir paket, birde 6 aylık falan olunca bir paket geliyormuş. Ben şimdilik ilk paketi aldım içinden indirim çekleri, 8 adet haggies bebek bezi, bide ufak tefek şampuan, ıslak mendil numuneleri çıkmıştı.
primadan ve milupadan aldım, 8 adet huggiesin organik pamuklu bezi vardı paketin içerisinde, bi kaç tane de niveanın testerları, şampuan, ve ariel leke çıkarıcı...
Sagol canim..adana cok sicak olur tabi.ben istanbuldayim burasi mayista sicak olursa bile kaldirmaya gerek kalmaz zaten her tarafi kaplamiyor halilarim.nisanda gecen sene istanbul ful yagmurluydu adanada öyle olurmu ki. Bu arada bana primadan bide babystardan hediye gelmisti.milupa hala göndermedi..
Desertcim sagol canim.zaten hep oturarak yerlestiriyorum digerlerini annem yapiyo :) ne oldu bana bilmiyoru ben cok enerjiktim simdi koca karilar gibi buldugu yere oturuyorum,oturdugum yere yigiliyorum :)
Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar...:18:
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor.İnce ince belime ve bacağıma vuran bir sızı var.Hafif adet sancısı şeklinde.
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu diye düşünüyorum ama idrarda yanma,ağrı-sızı yok hiç:44:...
Daha önce enfeksiyon geçirenler yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesin yine rahim büyüdüğü için normal bir durumdur ama çok rahatsız edici bir ağrı olduğu için sizlere sormak istedim.
bu arada kızlar gecen sağlık ocağından ebe aramıstı kontroliçin orda bana bebek gece kıpırdıomu dedi benim kızım geceleri hiç kıpırdamıo ebede dua et böyle devam etsi dedi gece ile gündüzü ayırt edio demkki dedi byle devam ederse doğdundada gecleri uyur ddedi sizin bebişler nasıl bakalım masallh benim kızımıainşallah hep böyle kalır
bende yattığım yerden kalkarken birilerinden hep destek alıyorum koca karılar böyle kalkamaz ya aynen öyle birde hani bebeği ellerinden tutup kuvvetini ölçersin yattığı yerden hafif hafif kaldırırsın aynen o durumları yaşıyorumDesertcim sagol canim.zaten hep oturarak yerlestiriyorum digerlerini annem yapiyo :) ne oldu bana bilmiyoru ben cok enerjiktim simdi koca karilar gibi buldugu yere oturuyorum,oturdugum yere yigiliyorum :)
günaydın canım... valla işten çıkıp eve giriyorum ya hemen elim göbüşüme kızıma gidiyor annecim sen gelmeden eve senin kokun gelmiş... özletme artık kendini zaman geçsinde sağlığınla hemen gel diye konuşuyorum meleğimle :) sanki zaman geçmiyor artık yaa :)Bugünün ilk günaydını benden olsun :)
Ayy ben de evim bebek koksun istiyorum. Başlasam ufaktan diyorum ama sonra annemi beklemeye karar veriyorum :) Foto işini de halledicem en kısa zamanda hayatım, söz :)
günaydın canım... insan bekarlık yataı bile olsa yanında herzaman kocasını arıyor benim eşim gececiyken bile sürekli yattığım yatağı yabancılıyorum koskocaman geliyor... idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim ama lökositim sürekli yüksekti oda mide bulantımın artmasına sebep oluyordu... vücut hafif kasılmalara başlayarak doğuma hazırlık yapıyor bence kendini esnetiyor o yüzden... dün benimde belim ağırdı normalde hep kasıklarım ağırırdı ama düşmenin etkisimi yoksa kızımdan kaynaklı normal birşeymi bilemiyorum :)Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar...:18:
Bu gece çok ağrılarım oldu,bi türlü rahat edemedim.Oğlumda gece boyunca döndü durdu öyle,sanki benim rahatsız olduğumu anlayıp o da rahatsızlanmış gibiydi...
Galiba birazda yerimizi yabancıladık
Halbuki bekarlık yatağımda yatıyorum ama eşimin kokusuna ve kendi yatağıma-yastığıma çok alışmışım.
Çok sıkta gelsem annemlere her seferinde ilk gün mutlaka uykusuzluk çekiyorum.
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor.İnce ince belime ve bacağıma vuran bir sızı var.Hafif adet sancısı şeklinde.
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu diye düşünüyorum ama idrarda yanma,ağrı-sızı yok hiç:44:...
Kesin yine rahim büyüdüğü için normal bir durumdur ama çok rahatsız edici bir ağrı olduğu için sizlere sormak istedim.
benim kızımın belirli saatleri var o zaman kıpraşmazsa içim rahat etmiyor... sabah 9da başlıyor o zaman heralde yeni uyanmış oluyor... 11-1 arası öğlen kuvvetli vuruşlar yapıyor... sonra akşam 5 civarı tekrar sert vuruşlar yapıyor.. akşam 7den 10a 11e kadar bayağı kuvvetli atışlar vuruyor gece çok nadir kıpraşıyor :) inş. benimkide ayırt ediyordur hatta sırf bu yüzden koyu renk giyinip ışığı yakıyorum cööö öğğğğ oynuyorum kızımla bazen tepki veriyor çünkü tek algıladığı ışıkmış ama ne kadar doğru bilemiyorumbu arada kızlar gecen sağlık ocağından ebe aramıstı kontroliçin orda bana bebek gece kıpırdıomu dedi benim kızım geceleri hiç kıpırdamıo ebede dua et böyle devam etsi dedi gece ile gündüzü ayırt edio demkki dedi byle devam ederse doğdundada gecleri uyur ddedi sizin bebişler nasıl bakalım masallh benim kızımıainşallah hep böyle kalır
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar...
bu sabah işe gelmeden eşim işten geldiğinde eli kolu dolu geldibizi bir ay götürecek kadar huggies 3-6 kilo doğal bezlerinden getirmiş... bebedor tarağı, sebamed şampuanı, mustelanın bir kaç ürünü, avent göğüs pedi, 1 adet devam sütü, bebek havlusu... bunların hepsini özel bir hastanede yeni doğan ünitesinde çalışan arkadaşının nişanlısı bizler için biriktirmiş ve bize hediye yollamış o kadar mutlu oldum ki... arkadaşım ve görümcemde 1er paket 2-4 kilo bezi vermişti hediye annemde dün 2 tane zıbın 1 tane daha pijama takımı almış meleğime o kadar mutlu oldum ki... birde avent göğüs pedlerinin içinde emzirmekle ilgili cd var... izleyip bilgilerini burada sizlerle paylaşırım arkadaşlar... çok mutlu oldum sabah sabah... kızım çok şanslı neredeyse hiççç eksiği kalmadı
Bu gece çok ağrılarım oldu,bi türlü rahat edemedim.Oğlumda gece boyunca döndü durdu öyle,sanki benim rahatsız olduğumu anlayıp o da rahatsızlanmış gibiydi...
Halbuki bekarlık yatağımda yatıyorum ama eşimin kokusuna ve kendi yatağıma-yastığıma çok alışmışım.
günaydın güzel bahar anneleri havalar iyileştikçe insanın içi açılıyor güneşli günlere merhaba özlemişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?