2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimde bel agrım var hamile kalmadan öncede vardı acaba fıtıkmı gitmem lazım dimi

Bugünün ilk günaydını benden olsun :)

Ayy ben de evim bebek koksun istiyorum. Başlasam ufaktan diyorum ama sonra annemi beklemeye karar veriyorum :) Foto işini de halledicem en kısa zamanda hayatım, söz :)

Son düzenleme:
Güneşli bir cuma sabahından herkese günaydın

cnm benim araştırddığım kadarıyla son torba yasaya göre tamamı ekleniyor çalıştığın için yani 8+8 oluyor

evet canım kullnmadığım tüm izinler doğum ertesine ekleniyor yani ben çalısabilir raporu alıp o sırada doğum yapsam toplam 16 hafta izni olcak dün sorusturdum hayırlısı bakalım

Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar...:18:

Bu gece çok ağrılarım oldu,bi türlü rahat edemedim.Oğlumda gece boyunca döndü durdu öyle,sanki benim rahatsız olduğumu anlayıp o da rahatsızlanmış gibiydi...
Galiba birazda yerimizi yabancıladık
Halbuki bekarlık yatağımda yatıyorum ama eşimin kokusuna ve kendi yatağıma-yastığıma çok alışmışım.
Çok sıkta gelsem annemlere her seferinde ilk gün mutlaka uykusuzluk çekiyorum.

Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor.İnce ince belime ve bacağıma vuran bir sızı var.Hafif adet sancısı şeklinde.
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu diye düşünüyorum ama idrarda yanma,ağrı-sızı yok hiç:44:...
Daha önce enfeksiyon geçirenler yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesin yine rahim büyüdüğü için normal bir durumdur ama çok rahatsız edici bir ağrı olduğu için sizlere sormak istedim.

bu arada kızlar gecen sağlık ocağından ebe aramıstı kontroliçin orda bana bebek gece kıpırdıomu dedi benim kızım geceleri hiç kıpırdamıo ebede dua et böyle devam etsi dedi gece ile gündüzü ayırt edio demkki dedi byle devam ederse doğdundada gecleri uyur ddedi sizin bebişler nasıl bakalım masallh benim kızımıa inşallah hep böyle kalır

İnşallah öyle olur. Benim kızım da anneciğini rahatsız etmiyo ama annesi kalça ağrısından ve çişe gitmeken uyuyamıyo :)
Hadi bakalım doğduktan sonra görecez...

TURUNCU; ben enfeksiyon yaşamadım. ama adet ağrısına benzer ağrıdan dolayı gittim doktora. hatta o çağırdı haber verince.
ihmal etme istersen...

GÜNAYDIN GÜZELLİKLER..

primadan ve milupadan aldım, 8 adet huggiesin organik pamuklu bezi vardı paketin içerisinde, bi kaç tane de niveanın testerları, şampuan, ve ariel leke çıkarıcı...

tşk kızlar.. dün primaya üye oldum ama mail adresime hiç mesaj gelmedi, milupaya da üye oldum hemen mailime size hediye göndereceğiz diye emsaj geldi.. babystar ın sitesine girdim ama hediye gönderileceğine dair hiçbir yazı göremedim ve üye girişi de yapamadım bulamadım.. gece gaza geldim yani saldırdım tüm sitelere :))

Desertcim sagol canim.zaten hep oturarak yerlestiriyorum digerlerini annem yapiyo :) ne oldu bana bilmiyoru ben cok enerjiktim simdi koca karilar gibi buldugu yere oturuyorum,oturdugum yere yigiliyorum :)

biri benden bahsetmiş sanki :)))

tatlım durmak bilmeyen sızı halinde kasık ağrım var benim.. idrarda hiçbirşey yok. doktor çook normal rahim kasların baskıya fazla dayanamıyor dedi. korkma normal dedi..

amanınnn benimki gece kıpır kıpır , gündüz sakin ses çıkarmıyor pek.. ben zaten hep diyorum bu kuş geceyle gündüzü karıştırıyor diye

Günaydın kıslar,
bitanemo, bende geceleri hissetmiyorum. Belki oynuyordur ama kuzucuğum annesini rahatsız etmeden tekmeliyordur
Turuncu, çok geçmiş olsun..Benimde belimde sabah kalktığımdan beri belimde ağrı var..Adet olurkenki gibi bir ağrı...Acaba doktorlarımızı mı arasak? ihmal etmemek lazım

herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar...
bu sabah işe gelmeden eşim işten geldiğinde eli kolu dolu geldi bizi bir ay götürecek kadar huggies 3-6 kilo doğal bezlerinden getirmiş... bebedor tarağı, sebamed şampuanı, mustelanın bir kaç ürünü, avent göğüs pedi, 1 adet devam sütü, bebek havlusu... bunların hepsini özel bir hastanede yeni doğan ünitesinde çalışan arkadaşının nişanlısı bizler için biriktirmiş ve bize hediye yollamış o kadar mutlu oldum ki... arkadaşım ve görümcemde 1er paket 2-4 kilo bezi vermişti hediye annemde dün 2 tane zıbın 1 tane daha pijama takımı almış meleğime o kadar mutlu oldum ki... birde avent göğüs pedlerinin içinde emzirmekle ilgili cd var... izleyip bilgilerini burada sizlerle paylaşırım arkadaşlar... çok mutlu oldum sabah sabah... kızım çok şanslı neredeyse hiççç eksiği kalmadı

Desertcim sagol canim.zaten hep oturarak yerlestiriyorum digerlerini annem yapiyo :) ne oldu bana bilmiyoru ben cok enerjiktim simdi koca karilar gibi buldugu yere oturuyorum,oturdugum yere yigiliyorum :)
bende yattığım yerden kalkarken birilerinden hep destek alıyorum koca karılar böyle kalkamaz ya aynen öyle birde hani bebeği ellerinden tutup kuvvetini ölçersin yattığı yerden hafif hafif kaldırırsın aynen o durumları yaşıyorum

Bugünün ilk günaydını benden olsun :)
Ayy ben de evim bebek koksun istiyorum. Başlasam ufaktan diyorum ama sonra annemi beklemeye karar veriyorum :) Foto işini de halledicem en kısa zamanda hayatım, söz :)
günaydın canım... valla işten çıkıp eve giriyorum ya hemen elim göbüşüme kızıma gidiyor annecim sen gelmeden eve senin kokun gelmiş... özletme artık kendini zaman geçsinde sağlığınla hemen gel diye konuşuyorum meleğimle :) sanki zaman geçmiyor artık yaa :)

günaydın canım... insan bekarlık yataı bile olsa yanında herzaman kocasını arıyor benim eşim gececiyken bile sürekli yattığım yatağı yabancılıyorum koskocaman geliyor... idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim ama lökositim sürekli yüksekti oda mide bulantımın artmasına sebep oluyordu... vücut hafif kasılmalara başlayarak doğuma hazırlık yapıyor bence kendini esnetiyor o yüzden... dün benimde belim ağırdı normalde hep kasıklarım ağırırdı ama düşmenin etkisimi yoksa kızımdan kaynaklı normal birşeymi bilemiyorum :)

benim kızımın belirli saatleri var o zaman kıpraşmazsa içim rahat etmiyor... sabah 9da başlıyor o zaman heralde yeni uyanmış oluyor... 11-1 arası öğlen kuvvetli vuruşlar yapıyor... sonra akşam 5 civarı tekrar sert vuruşlar yapıyor.. akşam 7den 10a 11e kadar bayağı kuvvetli atışlar vuruyor gece çok nadir kıpraşıyor :) inş. benimkide ayırt ediyordur hatta sırf bu yüzden koyu renk giyinip ışığı yakıyorum cööö öğğğğ oynuyorum kızımla bazen tepki veriyor çünkü tek algıladığı ışıkmış ama ne kadar doğru bilemiyorum

oyy oyy maşallah. tahmin edebiliyorum nasıl sevindiğini canım :)) Şimdi durup durup bakıyorsundur ben öyleyim gelip gidip odasına, eşyalarına bakıyorum.. eksikler kalmadı gibi.. bi 10-15 gün sonra hepimiz tüm listelerimizi tekrar bi yazalım. gözden kaçan 1-2 şey buluruz bence

günayydıınn herkese kızzlaarr güzel güneşli bir sabah uyanmak güzel dün izinliydim okadar yoruldum ki ama güneşi görmek iyi geldi bana ve kendimi işe kadar sürükleyebildim tabi minik yavrumuda
dün eminönü ne gidip oda süsümüzü çikolata dağıtmak için bebek arabası şeklinde sepetimizi ve 40 mevlidi için süslerimizi aldııııkkk çok sevimliler gerçekten sizinle paylaşacağımm haftasonu

turuncu geçmiş olsuunnn canım

desertflowers; canım güle güle kullan cicilerini

çok geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir.

bende de yanma kasıntı yoktu cok az da olsa enfesıkyon dedı bol bol su ıc dedı gectı..

günaydın güzel bahar anneleri havalar iyileştikçe insanın içi açılıyor güneşli günlere merhaba özlemişiz

bebekler dogudugunda anlamıyor ben ılk olgumu 15 20 gunlukten sonra her aksam saat 8 den sonra yatırdım ısıkları kapatım oyle ogrendı

canim ,belki enfeksiyon olabilir idrarda yanma vs. olmasi sart degil,
belki yeni baslamistir bi idrar kulturu yaptir

gunaydin kizlar,hayirli cumalar herkese allah butun dualarimizi kabul etsin bebeklerimize sag salim kavustursun insallah

guzel bi uyku cektik gece cok sukur ,dun yorulmusm erkenden uyudum,

ben gece bebegimin tekmelerini hissediyorum uyurken bile ,o zaman gece uyumayacak mi bu cocuk:18:,

ama bende ilk gunlerdeki kadar olmasada hafif mide bulantilari basladi,

ya bu arada kizlar gunler cok cabuk geciyor artik haftalar kaldi bebeklerimize kavusmaya

günaydın herkese hayırlı cumalar

ilk defa duydum gecede hissediorum ama hiç rahatsız edici degil ii olsunda annesi babası uykusuzluga razı

bu arada geç kahvaltı etmek bebeğin kilosunu etkiler mi ben 10 dan önce edemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…