2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.. bugün ne giysek derdiyle yine uğraştık kızımla.. sonunda birşeyler uydurup, çıkabildik ve işe geldik.. iki kişi bir elbiseye girebilmek zormuş ..

hayırlı olsun aldıkların cnm, güle güle kullanın inş. foto bekliyoruz ..

turuncu, benim de kasıklarım ağrıyor demiştim druma, yanma yoktu ama idrar tahlilinde hafif enfeksiyon çıkmıştı.. o da ağrı yapabiliyor.. bi dra danış istersen ..

Son düzenleme:
bi bebek arabamız kaldı onuda kayınvalidemler halledecekler inş. :) onun dışında birşey kalmadı... e birde mevlütte falanda bir sürü hediye gelicek bence bu kadarı kafii diye düşünüyorum... eksiklerim göğüs pompası, emzirme sütyeni, göğüs ucu yada kalkanı, lohusa tacı ve bebek şekerlerimiz, ateş ölçerimiz çok şükür geri kalan herşeyimiz tamam

günaydın canım.... resimleri bekliyoruz aldıklarının canım bebek arabasının içinde kaçtane var ve ne kadara aldınız?

günaydın tatlım... sanada hayırlı cumalar amin inş. bendede geçen haftalarda başladı doktora sordum kusmadan hastanede yattığım için kusmalarımı sordu hemen ne sıklıkta diye kusmam çok şükür hiç olmadı dedim o zaman endişelenecek birşey yok bu bulantılar normal dedi... sıkma canını yani... süt, sade soda iyi gelebilir diye düşünüyorum

desertflowers; ben 100 adet aldım örgü şeklinde hırka ve elbise modelinde bebek arabalı sepeti ise ayrı aldım

bebek arabası şeklinde sepet 25 tl , kapı süsü 20 tl , 100 adet süs , lavanta koymak için tül, yarım kg lavanta , mıknatıs, 30 metre kurdeleye 150 tl verdim

toplam 150 tl bu arada kapı süs ve bebek arabasıda içerisinde

aslında çok uyguna almışsın bende bebek alıp kendim tüllerle süsleyeyim diyorum mıknatısta alıcam nasıl olucak artık bilmiyorum arkadaşım yapıcak benim el becerim hiç yoktur o tarz şeylere... kuzenim annesiyle tek tek oğlu için pembeli beyazlı patikler örmüştü 150 tane hem hastanede hem mevlütte dağıtmışlardı mevlütte ekstradan allah muhammed yazılı camdan süsler aldılar tanesi 1 tlden... eğer maliyetle eşit olcaksa hazırı hiç uğraşmadan hazır alıcam bende duruma göre bakıcam artık... kapı süsünü falan çok iyiye almışsın.. benim görümcem yapıcaktı keçeden isimli şekilde eğer yeterli gelmezse bende bir tane daha alırım heralde... işin bitince bekliyorum fotolarınızı :)

siyahlale cnm hadı gozun aydın cogu ısını bıtırmıssın darısı bana artık bende nısan ortası gıbı genel temızlıge baslarım artık of bı halletsek zatn uzerımden yuk kalkıcak

Sagol canim ya darisi senin ve tüm temizlik yapacak arkadaslarin basina.sonrasi cok güzel temiz temiz yavrularimizi bekleriz

hayırlı cumalar kızlarrr ve minik tospikler

bugun kafamızı kaşıyamadık desek yeridir sabahtan beri bi iş trafiği cumadan mıdır bilemedik :) geçmişi okuyamadımm kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir

bugun 4,30 da oğlumuzu görmeye gidicezz çook mutluyuuzz

bu arada benim belimin ve bacağımın ağrısı hala geçmedi ( aradada adet olucakmışım gibi bi sızlama oluyo kasıklarımda umarım rapor almamı etkilemez :18:

sanada hayırlı cumalar canım ne güzell ne mutlu sana ozaman oğlunu göreceksiinnn hayırlı haberlerle dönmen dileği ile

sana da hayırlı cumalar canım.dr.a gidince kasık ağrınıda söyle canım.oğluşunu gördükten sonra güzel haberlerle bekliyoruz

canım aslında çok kolay birşey el becerisi diye düşünme yapacağına eminim eğer yolun düşerse zaten çok çeşit var ben hırka modelini nette gördüm ördürecektim hatta ama gidip bir baktım zaten örmüşler ve satıyorlar daha ne olsunnn

sağlıklı güzel haberlerle dönüp bizleride sevindirmen dileğiyle canım... inş. çalışabilir raporunu alabilirsin

yok ya ben uğraşamam heralde becerememde bahanesi oluyor sanırım inş. arkadaşım becerir

Son düzenleme:

tekrar tekrar gecmiş olsun canım insallh etkilemz raporu ne zamn alcan raporu

sadece bady ve tulumlarla, altların bir kısmını! ekledim örgülerini, ekstralarını ve kıyafetlerini daha sonra eklicem... çok acemi bir fotocu olduğumdan çekimlerim güzel olmadı idare edin

Herkese hayırlı cumalar, Rabbim hepimize sağlıklı, sıhhatli, zamanında doğumlar nasip eyler inşallah...

Büyük ihtimalle rahim büyümesi ile ilgili ağrılardır, bebek de döndüğü ve yeri yavaş yavaş azalmaya başladığı için baskıları daha şiddetli oluyor. Ama imkanın varsa bir dr görün, sağlık ocakları da idrar tahlili yapıyor. Annendesin yanılmıyorsam misafir olup öncelikli hastalara yardımcı oluyorlar yakınsa bir şansını dene derim.

Zannetmiyorum bende 10,30-11 den önce pek kahvaltı edemiyorum ama bebişimin sağlığıda kilosuda yerinde çok şükür....

İnşallah iyi haberlerle gelirsin....

Son düzenleme:
teyzoşlarr hepinize teşekkür ederizzz benim oğluşum bakalım güel poz vericekmi bize bugun , her gittiğimizde eli ağzında poz alıyoruz :)) aç galiba bu çocuk hep
evet ağrılarımdan bahsedicem kızlar bakalım neyin nesi , gerçi ben artık normal olduğunu düşünüyorum kasık ağrısının şunun şurasında bişey kalmadı ki doğuma :)
bugun rapor alıcam canım 27 nisana kadar çalışabilmek için inşşşşşşşşşş

desertcimmm o popişi tavşanlı olanı yerim ben yerimmmm hepsi süper güle güle kullanın canım benimm

Allah giydirmayi nasip etsin cnm

herkese günaydın güzzel anneleer!

desertflowercim:ben ing öğretmeniyim eşim y.lisans yapıyor onun araştırma konularını çeviriyordum:)ama bedavaya ha:)durda bir dahakine sayfa başına ücret isteyim

turuncuu:sen de mi kayserilisin!biz de ama biz a,ilecek gaziantepte yaşıyoruz bütün akrabalarımız kayseride ama teyzemler dayımlarr...çk özlüyorum onları.allahtan annemle aynı şehirdeyiz.

kızlar dünkü temizliğim çok şükür geçti bugün annem geldi yün yıkayıp seymenimin yorganını filan yapcaaz yatak koyduğumuz dolapları silip onların kılıflarını değiştirceeez ooooo işim yine çok anlayacağınız.gerçi ben yapmıyorum hiçbirini ama anneme çok üzülüyorum.o çok yoruluyor çünküü ay bugün çok keyifliyim çok şükür!!dün gece oğlumla resmen boğuştuk kızlaaar bir tepikliyor annesini kuzum sormayın eşim şok geçirdii canın yanıyomu ya bu negüç kuvvet diyo öylece uyudum bide hiç rahatsız olmadan!1ki ben azcık harekkete tahammül edemeyen biriyim!annelik böyle birşeymiş demekki hayırlı cumalar herkesee

gule gule hiysin bebisin canim,ayicikli pijamalar cok tatli

Hepsi birbirinden güzel, güle güle iyi günlerde giysin meleğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…