hayırlı olsun aldıkların cnm, güle güle kullanın inş. foto bekliyoruz ..günayydıınn herkese kızzlaarrgüzel güneşli bir sabah uyanmak güzel dün izinliydim okadar yoruldum ki ama güneşi görmek iyi geldi bana ve kendimi işe kadar sürükleyebildim tabi minik yavrumuda
dün eminönü ne gidip oda süsümüzü çikolata dağıtmak için bebek arabası şeklinde sepetimizi ve 40 mevlidi için süslerimizi aldııııkkkçok sevimliler gerçekten sizinle paylaşacağımm haftasonu
Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar...:18:
Bu gece çok ağrılarım oldu,bi türlü rahat edemedim.Oğlumda gece boyunca döndü durdu öyle,sanki benim rahatsız olduğumu anlayıp o da rahatsızlanmış gibiydi...
Galiba birazda yerimizi yabancıladık
Halbuki bekarlık yatağımda yatıyorum ama eşimin kokusuna ve kendi yatağıma-yastığıma çok alışmışım.
Çok sıkta gelsem annemlere her seferinde ilk gün mutlaka uykusuzluk çekiyorum.
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor.İnce ince belime ve bacağıma vuran bir sızı var.Hafif adet sancısı şeklinde.
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu diye düşünüyorum ama idrarda yanma,ağrı-sızı yok hiç:44:...
Daha önce enfeksiyon geçirenler yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesin yine rahim büyüdüğü için normal bir durumdur ama çok rahatsız edici bir ağrı olduğu için sizlere sormak istedim.
bi bebek arabamız kaldı onuda kayınvalidemler halledecekler inş. :) onun dışında birşey kalmadı... e birde mevlütte falanda bir sürü hediye gelicek bence bu kadarı kafii diye düşünüyorum... eksiklerim göğüs pompası, emzirme sütyeni, göğüs ucu yada kalkanı, lohusa tacı ve bebek şekerlerimiz, ateş ölçerimizoyy oyy maşallah. tahmin edebiliyorum nasıl sevindiğini canım :)) Şimdi durup durup bakıyorsundurben öyleyim gelip gidip odasına, eşyalarına bakıyorum.. eksikler kalmadı gibi.. bi 10-15 gün sonra hepimiz tüm listelerimizi tekrar bi yazalım. gözden kaçan 1-2 şey buluruz bence
günaydın canım.... resimleri bekliyoruz aldıklarının canım bebek arabasının içinde kaçtane var ve ne kadara aldınız?günayydıınn herkese kızzlaarrgüzel güneşli bir sabah uyanmak güzel dün izinliydim okadar yoruldum ki ama güneşi görmek iyi geldi bana ve kendimi işe kadar sürükleyebildim tabi minik yavrumuda
dün eminönü ne gidip oda süsümüzü çikolata dağıtmak için bebek arabası şeklinde sepetimizi ve 40 mevlidi için süslerimizi aldııııkkkçok sevimliler gerçekten sizinle paylaşacağımm haftasonu
desertflowers; canım güle güle kullan cicilerini
günaydın tatlım... sanada hayırlı cumalar amin inş. bendede geçen haftalarda başladı doktora sordum kusmadan hastanede yattığım için kusmalarımı sordu hemen ne sıklıkta diye kusmam çok şükür hiç olmadı dedim o zaman endişelenecek birşey yok bu bulantılar normal dedi... sıkma canını yani... süt, sade soda iyi gelebilir diye düşünüyorumgunaydin kizlar,hayirli cumalar herkese allah butun dualarimizi kabul etsin bebeklerimize sag salim kavustursun insallah
guzel bi uyku cektik gece cok sukur ,dun yorulmusm erkenden uyudum,
ben gece bebegimin tekmelerini hissediyorum uyurken bile ,o zaman gece uyumayacak mi bu cocuk:18:,
ama bende ilk gunlerdeki kadar olmasada hafif mide bulantilari basladi,
ya bu arada kizlar gunler cok cabuk geciyor artik haftalar kaldi bebeklerimize kavusmaya
desertflowers; ben 100 adet aldım örgü şeklinde hırka ve elbise modelinde bebek arabalı sepeti ise ayrı aldım
bebek arabası şeklinde sepet 25 tl , kapı süsü 20 tl , 100 adet süs , lavanta koymak için tül, yarım kg lavanta , mıknatıs, 30 metre kurdeleye 150 tl verdim
aslında çok uyguna almışsın bende bebek alıp kendim tüllerle süsleyeyim diyorum mıknatısta alıcam nasıl olucak artık bilmiyorum arkadaşım yapıcak benim el becerim hiç yoktur o tarz şeylere... kuzenim annesiyle tek tek oğlu için pembeli beyazlı patikler örmüştü 150 tane hem hastanede hem mevlütte dağıtmışlardı mevlütte ekstradan allah muhammed yazılı camdan süsler aldılar tanesi 1 tlden... eğer maliyetle eşit olcaksa hazırı hiç uğraşmadan hazır alıcam bende duruma göre bakıcam artık... kapı süsünü falan çok iyiye almışsın.. benim görümcem yapıcaktı keçeden isimli şekilde eğer yeterli gelmezse bende bir tane daha alırım heralde... işin bitince bekliyorum fotolarınızı :)desertflowers; ben 100 adet aldım örgü şeklinde hırka ve elbise modelinde bebek arabalı sepeti ise ayrı aldım
bebek arabası şeklinde sepet 25 tl , kapı süsü 20 tl , 100 adet süs , lavanta koymak için tül, yarım kg lavanta , mıknatıs, 30 metre kurdeleye 150 tl verdim
siyahlale cnm hadı gozun aydın cogu ısını bıtırmıssın darısı bana artık bende nısan ortası gıbı genel temızlıge baslarım artık of bı halletsek zatn uzerımden yuk kalkıc ak
hayırlı cumalar kızlarrr ve minik tospikler
bugun kafamızı kaşıyamadık desek yeridir sabahtan beri bi iş trafiği cumadan mıdır bilemedik :) geçmişi okuyamadımm kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
bugun 4,30 da oğlumuzu görmeye gidicezz çook mutluyuuzz
bu arada benim belimin ve bacağımın ağrısı hala geçmedi( aradada adet olucakmışım gibi bi sızlama oluyo kasıklarımda umarım rapor almamı etkilemez :18:
bugun kafamızı kaşıyamadık desek yeridir sabahtan beri bi iş trafiği cumadan mıdır bilemedik :) geçmişi okuyamadımm kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
bu arada benim belimin ve bacağımın ağrısı hala geçmedi( aradada adet olucakmışım gibi bi sızlama oluyo kasıklarımda umarım rapor almamı etkilemez :18:
aslında çok uyguna almışsın bende bebek alıp kendim tüllerle süsleyeyim diyorum mıknatısta alıcam nasıl olucak artık bilmiyorum arkadaşım yapıcak benim el becerim hiç yoktur o tarz şeylere... kuzenim annesiyle tek tek oğlu için pembeli beyazlı patikler örmüştü 150 tane hem hastanede hem mevlütte dağıtmışlardı mevlütte ekstradan allah muhammed yazılı camdan süsler aldılar tanesi 1 tlden... eğer maliyetle eşit olcaksa hazırı hiç uğraşmadan hazır alıcam bende duruma göre bakıcam artık... kapı süsünü falan çok iyiye almışsın.. benim görümcem yapıcaktı keçeden isimli şekilde eğer yeterli gelmezse bende bir tane daha alırım heralde... işin bitince bekliyorum fotolarınızı :)
sağlıklı güzel haberlerle dönüp bizleride sevindirmen dileğiyle canım... inş. çalışabilir raporunu alabilirsinhayırlı cumalar kızlarrr ve minik tospikler
yok ya ben uğraşamam heralde becerememde bahanesi oluyor sanırımcanım aslında çok kolay birşey el becerisi diye düşünme yapacağına eminimeğer yolun düşerse zaten çok çeşit var ben hırka modelini nette gördüm ördürecektim hatta ama gidip bir baktım zaten örmüşler ve satıyorlar daha ne olsunnn
Bugun kafamızı kaşıyamadık desek yeridir sabahtan beri bi iş trafiği cumadan mıdır bilemedik :) geçmişi okuyamadımm kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
Bugun 4,30 da oğlumuzu görmeye gidicezz çook mutluyuuzz
Bu arada benim belimin ve bacağımın ağrısı hala geçmedi( aradada adet olucakmışım gibi bi sızlama oluyo kasıklarımda umarım rapor almamı etkilemez :18:
Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar...:18:
Bu gece çok ağrılarım oldu,bi türlü rahat edemedim.Oğlumda gece boyunca döndü durdu öyle,sanki benim rahatsız olduğumu anlayıp o da rahatsızlanmış gibiydi...
Galiba birazda yerimizi yabancıladık
Halbuki bekarlık yatağımda yatıyorum ama eşimin kokusuna ve kendi yatağıma-yastığıma çok alışmışım.
Çok sıkta gelsem annemlere her seferinde ilk gün mutlaka uykusuzluk çekiyorum.
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor.İnce ince belime ve bacağıma vuran bir sızı var.Hafif adet sancısı şeklinde.
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu diye düşünüyorum ama idrarda yanma,ağrı-sızı yok hiç:44:...
Daha önce enfeksiyon geçirenler yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesin yine rahim büyüdüğü için normal bir durumdur ama çok rahatsız edici bir ağrı olduğu için sizlere sormak istedim.
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar...
bu sabah işe gelmeden eşim işten geldiğinde eli kolu dolu geldibizi bir ay götürecek kadar huggies 3-6 kilo doğal bezlerinden getirmiş... bebedor tarağı, sebamed şampuanı, mustelanın bir kaç ürünü, avent göğüs pedi, 1 adet devam sütü, bebek havlusu... bunların hepsini özel bir hastanede yeni doğan ünitesinde çalışan arkadaşının nişanlısı bizler için biriktirmiş ve bize hediye yollamış o kadar mutlu oldum ki... arkadaşım ve görümcemde 1er paket 2-4 kilo bezi vermişti hediye annemde dün 2 tane zıbın 1 tane daha pijama takımı almış meleğime o kadar mutlu oldum ki... birde avent göğüs pedlerinin içinde emzirmekle ilgili cd var... izleyip bilgilerini burada sizlerle paylaşırım arkadaşlar... çok mutlu oldum sabah sabah... kızım çok şanslı neredeyse hiççç eksiği kalmadı
Ohhh iyi günlerde sağlıkla kullansın meleğin... Bir ömür boyunca böyle şans hep yanında olur inşallah...
bende yattığım yerden kalkarken birilerinden hep destek alıyorum koca karılar böyle kalkamaz ya aynen öyle birde hani bebeği ellerinden tutup kuvvetini ölçersin yattığı yerden hafif hafif kaldırırsın aynen o durumları yaşıyorum
günaydın canım... valla işten çıkıp eve giriyorum ya hemen elim göbüşüme kızıma gidiyor annecim sen gelmeden eve senin kokun gelmiş... özletme artık kendini zaman geçsinde sağlığınla hemen gel diye konuşuyorum meleğimle :) sanki zaman geçmiyor artık yaa :)
günaydın canım... insan bekarlık yataı bile olsa yanında herzaman kocasını arıyor benim eşim gececiyken bile sürekli yattığım yatağı yabancılıyorum koskocaman geliyor... idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim ama lökositim sürekli yüksekti oda mide bulantımın artmasına sebep oluyordu... vücut hafif kasılmalara başlayarak doğuma hazırlık yapıyor bence kendini esnetiyor o yüzden... dün benimde belim ağırdı normalde hep kasıklarım ağırırdı ama düşmenin etkisimi yoksa kızımdan kaynaklı normal birşeymi bilemiyorum :)
benim kızımın belirli saatleri var o zaman kıpraşmazsa içim rahat etmiyor... sabah 9da başlıyor o zaman heralde yeni uyanmış oluyor... 11-1 arası öğlen kuvvetli vuruşlar yapıyor... sonra akşam 5 civarı tekrar sert vuruşlar yapıyor.. akşam 7den 10a 11e kadar bayağı kuvvetli atışlar vuruyor gece çok nadir kıpraşıyor :) inş. benimkide ayırt ediyordur hatta sırf bu yüzden koyu renk giyinip ışığı yakıyorum cööö öğğğğ oynuyorum kızımla bazen tepki veriyor çünkü tek algıladığı ışıkmış ama ne kadar doğru bilemiyorum
günayydıınn herkese kızzlaarrgüzel güneşli bir sabah uyanmak güzel dün izinliydim okadar yoruldum ki ama güneşi görmek iyi geldi bana ve kendimi işe kadar sürükleyebildim tabi minik yavrumuda
Hayırlı olsun, önümüzde ki hafta bende gitmeyi düşünüyorum Eminönü'ne tam olarak nerden aldın, bir iki kişi o kahvecinin ordaki ara sokak dan girince önüne çıkıyor dedi, sende oradan mı aldın?
turuncu geçmiş olsuunnn canım
desertflowers; canım güle güle kullan cicilerini
çok geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir.
günaydın herkese hayırlı cumalar
ilk defa duydum gecede hissediorum ama hiç rahatsız edici degil ii olsunda annesi babası uykusuzluga razı
bu arada geç kahvaltı etmek bebeğin kilosunu etkiler mi ben 10 dan önce edemiorum
Allah giydirmayi nasip etsin cnmsadece bady ve tulumlarla, altların bir kısmını! ekledim örgülerini, ekstralarını ve kıyafetlerini daha sonra eklicem... çok acemi bir fotocu olduğumdan çekimlerim güzel olmadı idare edin
Eki Görüntüle 373899 Eki Görüntüle 373907 Eki Görüntüle 373906 Eki Görüntüle 373905 Eki Görüntüle 373904 Eki Görüntüle 373903 Eki Görüntüle 373902 Eki Görüntüle 373901 Eki Görüntüle 373900 Eki Görüntüle 373908
sadece bady ve tulumlarla, altların bir kısmını! ekledim örgülerini, ekstralarını ve kıyafetlerini daha sonra eklicem... çok acemi bir fotocu olduğumdan çekimlerim güzel olmadı idare edin
Eki Görüntüle 373899 Eki Görüntüle 373907 Eki Görüntüle 373906 Eki Görüntüle 373905 Eki Görüntüle 373904 Eki Görüntüle 373903 Eki Görüntüle 373902 Eki Görüntüle 373901 Eki Görüntüle 373900 Eki Görüntüle 373908
sadece bady ve tulumlarla, altların bir kısmını! ekledim örgülerini, ekstralarını ve kıyafetlerini daha sonra eklicem... çok acemi bir fotocu olduğumdan çekimlerim güzel olmadı idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?