2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızının cicişleri de çok tatlıymış annesi:) gülü güle hep iyi günlerde giysin

Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.İnsan tecrübesiz olunca ne zaman doktora gidip gitmeyeceğini anlıyamıyor bir türlü.
İkinci bebeğe anlaşıp hep beraber hamile kalalım yine
Bide tecrübeli hamileliğin tadına bakmış oluruz
Haftaya cumartesi doktora gideceğim,o zaman bu şikayetimide söyleyeceğim mutlaka ama dayanamazsam öncesinde de gidebilirim.
Bakalım artık.

hadi bakalim canim,guzel haberlerle gel insallah

Tatlım güle güle giysin kuzun inşallah.. kaplan desenliyi çok beğendim
desertcimmm o popişi tavşanlı olanı yerim ben yerimmmm hepsi süper güle güle kullanın canım benimm
Allah giydirmayi nasip etsin cnm
gule gule hiysin bebisin canim,ayicikli pijamalar cok tatli
Hepsi birbirinden güzel, güle güle iyi günlerde giysin meleğin...
kızının cicişleri de çok tatlıymış annesi:) gülü güle hep iyi günlerde giysin
herkese çok tşk ederiz kızlar... daha güzelleri sizin meleklerinize nasip olsun inş. allah tüm melekleri şanslarıyla güzel kıyafetlerle donatsın inş.

[Ohhh iyi günlerde sağlıkla kullansın meleğin... Bir ömür boyunca böyle şans hep yanında olur inşallah...
amin canım hepimizin meleklerinin yanında olur şansları inş.

eflatunben
günaydın canım... tabii ki iste dışarıda yaptırmış olsa çevirmelerini dehşet para ödücekti bari sana hediyeler versin benim beyimde aynı şekilde canın acımıyormu diye soruyor hatta bazen kızımıza kızıyor beni çok rahatsız ediyor diye tabii içinden ohh tekmele kızım iyi yapıyorsun diyorsa bilemicem

hayırlı haberlerle dön inşallah cnmm... agrıların ıcın magnezyum kullanmıomusun benım acayıp kalca ve bacak agrım olmustu bı ara magnezyum cok ıse yaradı ınsallah alırsın raporu cnmm....

hehe ıkıncı cocugu dort sene sonra yapcam bennnnn:))))) bu arada benım esımde kayserılıııPPP

Hayırlı cumalar hamişler:) 2 gündür siteye giremedim. Geçmişi şöyle bi okudum herkes bebeği için hazırlıklar içerisinde:):) bende yarın beşik bakacağım inişallah uygundur fiyatları
her sabah kalktığımda ne giysem diye dolabın önünde düşünmekten sıkıldım. Hamilelik adına tek bir kadife pantln aldım zor çetin kış şartları için. Başka bir şey almadım.
şimdi de havalar ısındı. Ne giysem diye düşünüp durdum sabah:) hamilelik dışında nasıl alternatifler geliştirdiniz arkadaşlar?

Ben de senin gibi 4 sene ara vermeyi düşünüyorum
Bu arada biz kayserili değiliz aslen ama iş gereği burda ikamet ediyor ailem

kızlarrrrrrrrrrr...
bebekliğimden buyana sütten tiksinen ve asla içemeyen ben bebeğimin hatrı için zorda olsa nesguikli süt içiyordum..bi yerden kakounun kalsiyum emilimini azatlığını okudum..varmı bilginiz işe yaramıyomu nesguikle içince ama başlka türlü içmem imkansızzz :44:

kartalsevil;

evet aynen kahvecinin önunden geçiyorsun düz gidiyorsun 2. soldan dönüyorsun yavuz süs diye biryer fiyatları uygun

aynen ya ne gıycegımı sasırıom artık 3 tane elbısemm bes altı hamıle penyem var bebeklı olanlardan 3 tane bol gömleğim varr valla bırsey almayı dusunmuorum artık ztn bı ay sonra ızne ayrılcamm.... sen fazla kılo almadın heralde?

Kızlar evde kocamın kıyafetleri ile geziyordum,burda da babamınkilere dadandım.
Adam gülüp duruyor
Napim anca oluyor tişörtler

sevgicim sağol canım , doktorum kramp giriyomu diye sormuştu bende girmiyo deyince magnezyum vermedi ama belki bu sefer yazar :)

bu arada kızlar bende dolabın önünde her sabah can çekişiyorum bildiğiniz gibi değil yaniii ne düğmeler kapanıyo ne bişeyy hiç bişeyim kalmadı yaa öff almakta istemiyorum , doğumdan sonra yeni bi kreasyon yapıcam kendime :))

prmanın ilk hediye paketi için kargo istememiş e bebek mağazasına yönlendirmiştim oda çok ters bir yerde bana hiç bir şekilde yolum düşecek gibi değil hani gidip göreyim bişiler beğenirsem alırım diye ama üşeniyorum o tarafada gitmeye şimdi mağazayı aradım iş yerime kargolamalarını söyledim tam adresi verdim adam demezmi benim evim orada hiç zahmet etmeyin ben akşam iş çıkışı bırakırım iş yerinize bir memnun oldum ki anlatam kargo parasındanda kurtuldum gidip alıp rahatımı bozmaktanda... kalite bir başka oluyor canım

hamilenin fazla seçeneği olmuyor canım bence ekstra masraf etme pantolonu giymeye devam et ama çok rahatsız oluyorum dersen lcw de 26 tl civarı sezonluk hamile pantolonları vardı...

Kızlar evde kocamın kıyafetleri ile geziyordum,burda da babamınkilere dadandım.
Adam gülüp duruyor
Napim anca oluyor tişörtler
bende eşimin pijamalarına dadandım belleri karnımı sıkmıyor rahat ediyorum ama adamcağıza giyecek bişi kalmıyor birde paçaları uzun geliyor kıvırıyorum düşmeyeyim diye

kramp bendede yok ama ınan agrılara ıyı geldıı....

ayyy evet havalar ısındı bı trenckotum varr kapanmıo dugmelerı ne gıycem bılmıom dogumdan sonraa hemen kılo verıppp modayı takıp etmeye baslıcammm yenı bısey almıcam artıkkk ne kaldı sunun surasında...

merhaba mayıs anneleri:)bu konuya cvp vererek forumada giriş yapmak istedim...gebeliğimin 6.haftasından beri ara ara son aylarımdan beride sık sık hatta hergün yazdıklarınızı okuyorum:) ağrım oldugunda foruma giriyorum aa normalmiş diyorum mesela:) hatta şuramda bi sızı var desem eşime mayıs annelerine bak bakalım diyor:)

bende ne yazıkki asla ve asla süt içmedim hiç...tiksintiler geçtikten sonra beni istifra ettiren besinlerden çünkü süt,ıspanak vs vs....içtiğimin 10 dk sı wc de buluyorum kendimi tabi yetişebilirsem:):):) dr um bunu hiç sorun etmedi en 3 gebelik geçirdim 1 bardak süt içemedim için rahat olsun dedi ama bol bol lor ve yoğurt ve vitamin:)
bu arada benide listeye eklermisiniz. sat:4 ağustos bdt:5mayıs fındığımda kız:)

canım almaz olur muyum? Kilonun gözüne vurdum resmen 56 ile hamile kaldım şu an 74 kiloyum. 18 kilocuk aldım eski kıyafetlerimi giyemiyorum tabii:) elbise giyiyorum şu an hani esneyen elastik olanlar var ya ondan. Hamile kalmadan önce de giyiyordum onu şimdide giyebiliyorum. Ama hergün hergün de giyilmiyor ki
kışın kadife pantln, boğazlı esneyen bluzlar ve hırkalarla geçirdim. Ama pantlnu akşam yıkıyrdum kombinin üzerine atıyordum sabah giyiyordum:) şimdi hava ısınınca ne giysemlere düştüm bir şey de almak istemiyorum şu an ne alsam sonra giyemiycğim diye:)
sabahları elim kafamda oğluşumla, ne giysem diye düşünüyorum hep, eşim de gülüyor çok komik gözüküyorsun diye:)

Desertcim kizinin cicileri cnk tatli güle güle giydir insallah.hele o kaplanli tuluma bayildim çok seksi

hosgeldın cnmm benım doktorum kızıo sut ıcmıorum dıe ama gebelıkten önce her sabah hatta aksamları bıle sut ıcen ben gebelıkteee parmakla sayılacak kadar ıctımm ama hergun yogurt peynırr mutlaka yıyorumm.... artık dondurma yerızzzz doguma kadarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…