2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aynen unıforma gıbı oldu benım kıyafetlerrr:)))) bende 55 ıle basladım suan68 69 arası gıdıp gelıomm oys yusyuvarlak oldumm vallaa:)

artık dogurup hafıflemek ıstıorumm :)

keşke mümkün olsada litre litre içebilsek ama mümkün değil:) ben hiç içmedim düşün yanii....içiyorum ama kendiliğinden çıkıyor:):):) kızım geri tepiyor diyorum anne fazla bunlar yollama diye:)walla dondurmaya ben başladım bile

ben daha acılısı yapamadım esım erken diorrrr ama sanırım bugun aksam eve gıderken alcam

aynen unıforma gıbı oldu benım kıyafetlerrr:)))) bende 55 ıle basladım suan68 69 arası gıdıp gelıomm oys yusyuvarlak oldumm vallaa:)

artık dogurup hafıflemek ıstıorumm :)

ben ilk aylarımda müthiş yiyordum oyüzden çok kilo aldım. Bir ayda 5 kilo aldığım bile oldu:) ama bu son aydır doğru dürüst canım bir şey istemiyor:s havalardan mı yoksa bebeğimin daha malzemelrini alamadım onun stresinden mi bilemedim. Ama yemiyorum diyorsam da çok inanma aşırı yemiyorum normale döndüm yani:)

Desertcim kizinin cicileri cnk tatli güle güle giydir insallah.hele o kaplanli tuluma bayildim çok seksi
tşk ederim canım :) daha güzelleri sizin olsun inş. daha seksileri anasına çekiyor zilli...

ben daha acılısı yapamadım esım erken diorrrr ama sanırım bugun aksam eve gıderken alcam
bende geçen aşerdim eşime söyledim erken falan yasak sana şekerli dedi ama kıyamadı yine aldı garibim

akşam eşimle aramızda geçen diyoloğu anlatayım bak belki işinize yarar:) geçen markette indirim vardı 2 kutu dondurmayı koydum buzluğa misafir geldiginde veririrz ısındı havalar ben zaten yemem dedim:)ağustosa kadar yedirmez:) dün akşam dediki sana azcık dondurma getircem benimde canım çekti veeeeeeeeeeeeee ne görsün ben tırtıklaya tırtıklaya bitirmişim diğer kutu nerde bu dondurmanın yarısı nerdeeee ??? kızdı biraz ama o yasak bu yasak şu yasak sıkıldım yedikçe fındık tekmeliyor hoşuma gidiyor napiyim dedim

harikasın canım ya vala çok güldüm afiyet bal şeker olsun bende bazı akşamlar yürüyüşe çıkıyoruz bahanesi ile çıkartıyorum eşimi dönüşte dondurma ile dönüyoruz

Selam kızlarrr ne güzel bir günn baaharr içimi açtıı. ama kıyafette benim de sıkıntılarım var. ne giysek bilemiyorum. ben ateşli bir hamilelik geçirdiğim için herşeyi ince aldım, hiç triko almadım, kadife giymedim, taytlar aldım 3 renk, üzerlerine siyah gri mavi hamile bluzleri aldım. üzerlerine de bi hırka giyinip kışımı geçirdim . ama hava öyle güzel ki dışarıda hırka ile dolaşsam sanki herkes bana bakacakmış gibi çıplak hiddediyorum kendimi, ha birde siyah hamiş eteği diktirmiştim, toplantılarda falan giymek için. idare etzez artık. 1 ay geçse. sonra evdeyim, evde ne giysek olur TuRUNCU dediği gibi kocamın kıyafetleriyle gezerim.. ama ben onu hala yakalayamadım üzerimdenn düşer sanki ya

bende 7 ay boyunca 3 kere balık yedim. balık yiyemiyorum. yavrum w3'ü artık azbiraz yediğim cevizden alıyodur.artık napıyım olmadı denedim yiyemedim, lavoboya koşuyrum yiyince...

ekins
bende yarın gidiyorum raporu almaya.. gelince yaz olur mu, oğluşun ne kadarlık olmuş, raporu nasıl aldın merak ederim

desert senin de ciciler çok güzeler, iyi günlerde giydir... ben kızım evde yokken yıka ütüle yaptım, sakladım. bunalıma giriyo yavrucum. o yüzden herşey saklı şimdilik bizim evde. hatta yatağını bil daha kurmadık. son 2 haftada kurcaz. yoksa için yerşleşir diye korkuyoruz aşkım benim aşırı ilgi ve sevgiden sonra kardeşinin gelişiyle hayatının altüst olacağını düşünüyo.. çok kaygılı. konuşup rahatlatsam da çok kısa sürüyo. umarım zor günler geçirmeyiz

kızlarrrrrrrrrrrrrr
herkese merhaba...biz elif baharımızla 34 olduk bugün:)çok şükür bugünleride görebildikk

ANKARA da havalar ısınmaya başladı.bende yürüyüşlere başladım.bu şişko göbekle çok zor oluyormuş..eskiden ne yürürmüşüm meğer..
pazartesi muaynemiz var.heyecanla beklıyorum bizim ufaklık kaç kilo olmus boyu ne kadar uzamış diyee

bugün çok yatamadım uykusuz bıraktı geceleyin.sağa yatıyorum harekeını hissediyorum .sonra sola döneyim diyyorum bu sefer orda artık gece çok kızdım adam akıllı yat diye ama sırt üstü yatmak zorunda kaldım bu sefer
insan korkuyor aca bişey olurmu diye sonuçta yan yatsamda bi yerlerı geliyor....

biz alışverısımızı yaptık .biberon ve yıkamak için küvet bide filesi kaldı.öyle çok seyler almadım açıkcası detaylı ürünlerde almadım.lağzım olunca alırım diye düşündüm.benım pijamam eksik.bi türlü istediğim gibi bulamadım olmazsa alıcağız bişeyler..

bende kocamın atletlerıne takılıyorumm.valla çok rahatmıs..

selam canım... tşk ederiz :) dikkatli ol bencede o evde yokken hallet kardeşinin yüzünü görünce dayanamaz ama çocuk işte ne kadar konuşsanda konuş anlamıyorlar unutuyorlar... benim yeğenlerim bana çok düşkündür 2 tane bir oğlan bir kız hatta kız daha düşkün 8 yaşında ama ne kadar çok kızımı sevsede kuzen geliyor diye sevinsede geçen kıskandığını belli etti bayağı içerlemiş ufaklık 3.5 yaşında oğlan oda teyzecim hira nas'ı özlemedinmi diyorum geliyor pat diye karnıma vuruyor hiya naj yokki diyor gidiyor onun beşiğini yatıyor benim burası falan diyor ki sürekli kardeş kardeş oynıcaksınız sana oyuncak getirecek falan diye kandırmaya çalışıyorum ama çocuk işte her zaman sevgiye muhtaçlar...

evet sevgiye her zaman muhtaçlar. bnm bu yaştayken kardeşim olsa bu halimle kıskanırdım heralde. zor mesele velhasıl haklı çocuklar..

Desertflofer kızının ceyizi pek guzelmiş:))) İyi günlerde sağlıkla kullanın hepsini:)inşallah içindeykende resimlerini cekip koymaya zamanımız olur:)

Hamilelik şekeri çıkmışdı bende ve dietle kontrol etmeye calışıyorum.Yaklaşık 5 gundur oğlum hasta ve akşam acile gitmişdik ve eve dönüşde tatlı krizine girdim.Eşime guzelce aldırdım tatlıları sağolsun battı balık yan gider hesabı dondurmada almış.gözüm dönmüşcesine yedim ve sabah pişmanlık ve korku içinde şekerimi ölçttüm.sonuc şekerim normal cıktı cok ama cok sevindim:))tabii bu kadar kacamak yeter diyete devam.....

yaşasın benim gibi birini bulmak süper oldu ben de 56 ile kaldım ve 75 i gördüm tartıda bu sabah. Moral sıfır... Bi de insanlar; şişko, hamile, vs.. gibi abuk laflar söyleyince (şirket doktoru da buna dahil) nefret ediyorum hepsinden. Ben de tayt ve tunik tarzı şeylerle geçirdim. Geçen haftasonu LCW den kot aldım son bir kez çünkü diğer kotum artık iyice sıkmaya başlamıştı. 50 nakit, 55 tl taksitli fiyatları, çok verdim ama daha ucuzu yok maalesef. Acıdım valla verdiğim paraya...

zeynolim canım bende hiç kışlık bişey almadım bütü n kışı gömlek üstü ince hırkayla geçirdim , hatta çoğu zaman tek gömlek bizim iş yeri cehennem gibi sıcak oluyo , canım benim 16,30 da randevum akşam da çıkışta alışverişe gidicez biraz geç yazabilirim yani :)

sevgiii doğumdan hemen sonra zayıflamamız lazımmmm

cnm bende sendenim 58 le hamile kaldım şuan 75 oldum dr kıssada no problem diyorum ben kilomla mutluyum dogumdan sonra veririm diyorum dogumun kolay olsun diyor ama ne yapıyım aslında çokta yemiyorum çikolata yiyorum şimdi tatlı yerine dondurma yiyorum börek vsde yapmıyorum 80 kadar yolu var cnm

Ben de tatlıyı çok yiyorum. Devlet hastanesindeki doktorum kızıyodu. Zaten artık ona gitmiyorum. Özeldeki (yani devam ettiğim) doktorum hiç önemsemiyo :) "Sen vereceksin bu kiloları boşver, takılma" diyor. Eğer 80 kiloyla falan hamile kalsaymışım o zaman sorun olurmuş. O yüzden ben de takılmıyorum, ama insanlara sinir oluyorum. O lafları duyunca; o kişiye tekme tokat daldığımı hayal ediyorum :) rahatlıyorum :)

Bu arada kardeşim geldi İstanbul'dan :) 2 de çıkıcam, izin aldım :) Deliler gibi coşacağız bu bahar gününde (deeerrrmmmiiişşşiiimmm; bu yuvarlak halimle ne kadar dayanıcam bakalım gezip tozmalara )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…