canım almaz olur muyum? Kilonun gözüne vurdum resmen 56 ile hamile kaldım şu an 74 kiloyum. 18 kilocuk aldımeski kıyafetlerimi giyemiyorum tabii:) elbise giyiyorum şu an hani esneyen elastik olanlar var ya ondan. Hamile kalmadan önce de giyiyordum onu şimdide giyebiliyorum. Ama hergün hergün de giyilmiyor ki
kışın kadife pantln, boğazlı esneyen bluzlar ve hırkalarla geçirdim. Ama pantlnu akşam yıkıyrdum kombinin üzerine atıyordum sabah giyiyordum:) şimdi hava ısınınca ne giysemlere düştümbir şey de almak istemiyorum şu an ne alsam sonra giyemiycğim diye:)
sabahları elim kafamda oğluşumla, ne giysem diye düşünüyorum hep, eşim de gülüyor çok komik gözüküyorsun diye:)
hosgeldın cnmm benım doktorum kızıo sut ıcmıorum dıe ama gebelıkten önce her sabah hatta aksamları bıle sut ıcen ben gebelıkteee parmakla sayılacak kadar ıctımm ama hergun yogurt peynırr mutlaka yıyorumm.... artık dondurma yerızzzz doguma kadarrr:)
keşke mümkün olsada litre litre içebilsek ama mümkün değil:) ben hiç içmedim düşün yanii....içiyorum ama kendiliğinden çıkıyor:):):) kızım geri tepiyor diyorum anne fazla bunlar yollama diye:)walla dondurmaya ben başladım bile
aynen unıforma gıbı oldu benım kıyafetlerrr:)))) bende 55 ıle basladım suan68 69 arası gıdıp gelıomm oys yusyuvarlak oldumm vallaa:)
artık dogurup hafıflemek ıstıorumm :)
tşk ederim canım :) daha güzelleri sizin olsun inş. daha seksileriDesertcim kizinin cicileri cnk tatli güle güle giydir insallah.hele o kaplanli tuluma bayildim çok seksi
bende geçen aşerdimben daha acılısı yapamadım esım erken diorrrrama sanırım bugun aksam eve gıderken alcam
ben daha acılısı yapamadım esım erken diorrrrama sanırım bugun aksam eve gıderken alcam
akşam eşimle aramızda geçen diyoloğu anlatayım bak belki işinize yarar:) geçen markette indirim vardı 2 kutu dondurmayı koydum buzluğa misafir geldiginde veririrz ısındı havalar ben zaten yemem dedim:)ağustosa kadar yedirmez:) dün akşam dediki sana azcık dondurma getircem benimde canım çekti veeeeeeeeeeeeee ne görsün ben tırtıklaya tırtıklaya bitirmişim diğer kutu nerde bu dondurmanın yarısı nerdeeee ??? kızdı biraz ama o yasak bu yasak şu yasak sıkıldım yedikçe fındık tekmeliyor hoşuma gidiyor napiyim dedim
selam canım... tşk ederiz :) dikkatli ol bencede o evde yokken hallet kardeşinin yüzünü görünce dayanamaz ama çocuk işte ne kadar konuşsanda konuş anlamıyorlar unutuyorlar... benim yeğenlerim bana çok düşkündür 2 tane bir oğlan bir kız hatta kız daha düşkün 8 yaşında ama ne kadar çok kızımı sevsede kuzen geliyor diye sevinsede geçen kıskandığını belli etti bayağı içerlemişdesert senin de ciciler çok güzeler, iyi günlerde giydir... ben kızım evde yokken yıka ütüle yaptım, sakladım. bunalıma giriyo yavrucum. o yüzden herşey saklı şimdilik bizim evde. hatta yatağını bil daha kurmadık. son 2 haftada kurcaz. yoksa için yerşleşir diye korkuyoruzaşkım benim aşırı ilgi ve sevgiden sonra kardeşinin gelişiyle hayatının altüst olacağını düşünüyo.. çok kaygılı. konuşup rahatlatsam da çok kısa sürüyo. umarım zor günler geçirmeyiz
selam canım... tşk ederiz :) dikkatli ol bencede o evde yokken hallet kardeşinin yüzünü görünce dayanamaz ama çocuk işte ne kadar konuşsanda konuş anlamıyorlar unutuyorlar... benim yeğenlerim bana çok düşkündür 2 tane bir oğlan bir kız hatta kız daha düşkün 8 yaşında ama ne kadar çok kızımı sevsede kuzen geliyor diye sevinsede geçen kıskandığını belli etti bayağı içerlemişufaklık 3.5 yaşında oğlan oda teyzecim hira nas'ı özlemedinmi diyorum geliyor pat diye karnıma vuruyor hiya naj yokki diyor gidiyor onun beşiğini yatıyor benim burası falan diyor ki sürekli kardeş kardeş oynıcaksınız sana oyuncak getirecek falan diye kandırmaya çalışıyorum ama çocuk işte her zaman sevgiye muhtaçlar...
canım almaz olur muyum? Kilonun gözüne vurdum resmen 56 ile hamile kaldım şu an 74 kiloyum. 18 kilocuk aldımeski kıyafetlerimi giyemiyorum tabii:) elbise giyiyorum şu an hani esneyen elastik olanlar var ya ondan. Hamile kalmadan önce de giyiyordum onu şimdide giyebiliyorum. Ama hergün hergün de giyilmiyor ki
kışın kadife pantln, boğazlı esneyen bluzlar ve hırkalarla geçirdim. Ama pantlnu akşam yıkıyrdum kombinin üzerine atıyordum sabah giyiyordum:) şimdi hava ısınınca ne giysemlere düştümbir şey de almak istemiyorum şu an ne alsam sonra giyemiycğim diye:)
sabahları elim kafamda oğluşumla, ne giysem diye düşünüyorum hep, eşim de gülüyor çok komik gözüküyorsun diye:)
hoşgeldın canım nasıl gıdıyorr
yaşasın benim gibi birini bulmak süper olduben de 56 ile kaldım ve 75 i gördüm tartıda bu sabah. Moral sıfır... Bi de insanlar; şişko, hamile, vs.. gibi abuk laflar söyleyince (şirket doktoru da buna dahil) nefret ediyorum hepsinden. Ben de tayt ve tunik tarzı şeylerle geçirdim. Geçen haftasonu LCW den kot aldım son bir kez çünkü diğer kotum artık iyice sıkmaya başlamıştı. 50 nakit, 55 tl taksitli fiyatları, çok verdim ama daha ucuzu yok maalesef. Acıdım valla verdiğim paraya...
cnm bende sendenim 58 le hamile kaldım şuan 75 oldum dr kıssada no problem diyorum ben kilomla mutluyum dogumdan sonra veririm diyorum dogumun kolay olsun diyor ama ne yapıyım aslında çokta yemiyorum çikolata yiyorum şimdi tatlı yerine dondurma yiyorum börek vsde yapmıyorum 80 kadar yolu var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?