yaşasın benim gibi birini bulmak süper olduben de 56 ile kaldım ve 75 i gördüm tartıda bu sabah. Moral sıfır... Bi de insanlar; şişko, hamile, vs.. gibi abuk laflar söyleyince (şirket doktoru da buna dahil) nefret ediyorum hepsinden. Ben de tayt ve tunik tarzı şeylerle geçirdim. Geçen haftasonu LCW den kot aldım son bir kez çünkü diğer kotum artık iyice sıkmaya başlamıştı. 50 nakit, 55 tl taksitli fiyatları, çok verdim ama daha ucuzu yok maalesef. Acıdım valla verdiğim paraya...
canım bence moralini hiç bozma:) bana da eltim beni her gördüğünde ayyy ne çok şişmişsin diyor beni sinir ediyor... ama en son gelişinde kızdım ben de, doğru sürekli yemek yediğim için ve çok normal olduğum için şiştim. ben hamileyim bırakta kilo alıyım değil mi dedim. alınırsa alınsın sanki kendi normal bir insan olarak zayıfta bana şişmişsin diyor. eltilerim hamile kaldım kalalı bana taktılar dertleri neyse sinirimden oturdum geçen gün ağladım saatlercekocam da kızdı bana ne takıyorsun herkesin ne söylediğini dinleme şunları dedi. benim gözümde dünyanın en güzel hamilesisin dedi. çok mutlu oldum:) canım kocam benim:)
bence kilona takılma tatlım. bebiş doğunca hepsi gidecek:) ben kendimi böyle kandırıyorum:)
ben de lcw den kot bakmıştım giydim çok yakıştı fiyatını görünce biraz daha beklesin dedim
Desertflofer kızının ceyizi pek guzelmiş:))) İyi günlerde sağlıkla kullanın hepsini:)inşallah içindeykende resimlerini cekip koymaya zamanımız olur:)
tşk ederim canım inş. giydiripte çekeriz resimlerinide dediğin gibi... bende diyet yapıyorum bu hafta biraz askıya aldım mesela 4 yemek kaşığı baklagil ye diyorsa diyet ben bir tabak yiyiyorum 200 gram sütse ben yarım kiloya yakın içiyorum arada kaçamak çikolata yiyiyorum çünkü kan şekerim düşüyor sanırım başım dönüyor şekerli bişi yiyiyince düzeliyor aynı senin gibi battı balık yan gider misali dün korkuyla annemden parmağımı çeke çeke zoraki kanımı ölçtüm normal çıktıHamilelik şekeri çıkmışdı bende ve dietle kontrol etmeye calışıyorum.Yaklaşık 5 gundur oğlum hasta ve akşam acile gitmişdik ve eve dönüşde tatlı krizine girdim.Eşime guzelce aldırdım tatlıları sağolsun battı balık yan gider hesabı dondurmada almış.gözüm dönmüşcesine yedim ve sabah pişmanlık ve korku içinde şekerimi ölçttüm.sonuc şekerim normal cıktı cok ama cok sevindim:))tabii bu kadar kacamak yeter diyete devam.....
belki banada pazartesi ciğer gelişimi için iğne verir... 1 hafta sonrada kızım gelir bellimi olur...hoşbulduk cnm kaşıntı olmasa herşey çok güzel geçecekte bu sabah dr iğne vurdu erken dogum riskleriinde yapılıyormuş bebişin cigerleri için ondan oldum bakalım kaçgün rahatlatacak beni
zeynolim canım bende hiç kışlık bişey almadım bütü n kışı gömlek üstü ince hırkayla geçirdim , hatta çoğu zaman tek gömlek bizim iş yeri cehennem gibi sıcak oluyo , canım benim 16,30 da randevum akşam da çıkışta alışverişe gidicez biraz geç yazabilirim yani :)
bugün resmen benim hediye kabul günüm... kızıma gelen tüm hediyeleri kabul ediyorumsabah primanın hediye paketinin bugün elime ulaşacağı haberi yani iş yerime bırakılıp yarım elime alma haberim... taaa sabahtan kızıma gönderilen arkadaş hediyelerimiz... ve şimdiden milupadan evime gönderilen hediye paketi... ay çok sevindirik oldum acaba başka yerlerden daha neler gönderilecek annemde yetinmemiş heralde sadece bu kadarmı hediye daha gelecekmi diye sormuş kargocu çocuğa şimdilik bu geldi abla demiş anneme sizlerde gecikmeyin hemen başvuru yapın web sitelerinden arkadaşlar
tşk ederim canım inş. giydiripte çekeriz resimlerinide dediğin gibi... bende diyet yapıyorum bu hafta biraz askıya aldım mesela 4 yemek kaşığı baklagil ye diyorsa diyet ben bir tabak yiyiyorum 200 gram sütse ben yarım kiloya yakın içiyorum arada kaçamak çikolata yiyiyorum çünkü kan şekerim düşüyor sanırım başım dönüyor şekerli bişi yiyiyince düzeliyor aynı senin gibi battı balık yan gider misali dün korkuyla annemden parmağımı çeke çeke zoraki kanımı ölçtüm normal çıktıdedim demekki dikkat etmesemde hafif dikkatle olabilyor.. ben patates ve havuç tüketimini birde meyveli soda tüketimini tamamen kestim sanırım onlar çok etkiliyormuş...
belki banada pazartesi ciğer gelişimi için iğne verir... 1 hafta sonrada kızım gelir bellimi olur...geçmiş olsun sana tatlım...
Selam kızlarrrne güzel bir günn baaharr içimi açtıı. ama kıyafette benim de sıkıntılarım var. ne giysek bilemiyorum. ben ateşli bir hamilelik geçirdiğim için herşeyi ince aldım, hiç triko almadım, kadife giymedim, taytlar aldım 3 renk, üzerlerine siyah gri mavi hamile bluzleri aldım. üzerlerine de bi hırka giyinip kışımı geçirdim . ama hava öyle güzel ki dışarıda hırka ile dolaşsam sanki herkes bana bakacakmış gibi çıplak hiddediyorum kendimi, ha birde siyah hamiş eteği diktirmiştim, toplantılarda falan giymek için. idare etzez artık. 1 ay geçse. sonra evdeyim, evde ne giysek olur TuRUNCU dediği gibi kocamın kıyafetleriyle gezerim.. ama ben onu hala yakalayamadım üzerimdenn düşer sanki ya
bende 7 ay boyunca 3 kere balık yedim. balık yiyemiyorum. yavrum w3'ü artık azbiraz yediğim cevizden alıyodur.artık napıyım olmadı denedim yiyemedim, lavoboya koşuyrum yiyince...
ekins bende yarın gidiyorum raporu almaya.. gelince yaz olur mu, oğluşun ne kadarlık olmuş, raporu nasıl aldın merak ederim
desert senin de ciciler çok güzeler, iyi günlerde giydir... ben kızım evde yokken yıka ütüle yaptım, sakladım. bunalıma giriyo yavrucum. o yüzden herşey saklı şimdilik bizim evde. hatta yatağını bil daha kurmadık. son 2 haftada kurcaz. yoksa için yerşleşir diye korkuyoruzaşkım benim aşırı ilgi ve sevgiden sonra kardeşinin gelişiyle hayatının altüst olacağını düşünüyo.. çok kaygılı. konuşup rahatlatsam da çok kısa sürüyo. umarım zor günler geçirmeyiz
şanslı senin kızın şanslı :))
canım erken doğum riski şu şekilde hani plasentadan bebek beslenmiyorsa ve bu pzrtesi doktor buna kanaat getirirse böyle durumlarda danıştım erken doğum riski olabiliyormuş yani doktor kontrolünde kendiliğinden değil... heralde iğne verir onları bitiririm tekrar kontrol eder eğer sorun devam ederse o zaman doğuma alır diye düşünüyorum... inş. güzel haberler alırımda sıkıntı yaşamam bitanem...ncanım nie erken dogum riskinmi vardı aman zamanında gelsinler şimdi dogmasınlar49:
bu arada kızlar gecen sağlık ocağından ebe aramıstı kontroliçin orda bana bebek gece kıpırdıomu dedi benim kızım geceleri hiç kıpırdamıo ebede dua et böyle devam etsi dedi gece ile gündüzü ayırt edio demkki dedi byle devam ederse doğdundada gecleri uyur ddedi sizin bebişler nasıl bakalım masallh benim kızımıainşallah hep böyle kalır
bana çekmediği babasınada çekmediği kesin bu konuda aman nazar değmesin valla senin gelmediyse canım muhakak başvuru yap geldikçe diğer yerlerdende paylaşırım ben sizlerle nerelere başvurular yapılacağını
canım erken doğum riski şu şekilde hani plasentadan bebek beslenmiyorsa ve bu pzrtesi doktor buna kanaat getirirse böyle durumlarda danıştım erken doğum riski olabiliyormuş yani doktor kontrolünde kendiliğinden değil... heralde iğne verir onları bitiririm tekrar kontrol eder eğer sorun devam ederse o zaman doğuma alır diye düşünüyorum... inş. güzel haberler alırımda sıkıntı yaşamam bitanem...
,demek ki kısmetli bibebek olcakbugün resmen benim hediye kabul günüm... kızıma gelen tüm hediyeleri kabul ediyorumsabah primanın hediye paketinin bugün elime ulaşacağı haberi yani iş yerime bırakılıp yarım elime alma haberim... taaa sabahtan kızıma gönderilen arkadaş hediyelerimiz... ve şimdiden milupadan evime gönderilen hediye paketi... ay çok sevindirik oldum acaba başka yerlerden daha neler gönderilecek annemde yetinmemiş heralde sadece bu kadarmı hediye daha gelecekmi diye sormuş kargocu çocuğa şimdilik bu geldi abla demiş anneme sizlerde gecikmeyin hemen başvuru yapın web sitelerinden arkadaşlar
sadece bady ve tulumlarla, altların bir kısmını! ekledim örgülerini, ekstralarını ve kıyafetlerini daha sonra eklicem... çok acemi bir fotocu olduğumdan çekimlerim güzel olmadı idare edin
Eki Görüntüle 373899 Eki Görüntüle 373907 Eki Görüntüle 373906 Eki Görüntüle 373905 Eki Görüntüle 373904 Eki Görüntüle 373903 Eki Görüntüle 373902 Eki Görüntüle 373901 Eki Görüntüle 373900 Eki Görüntüle 373908
tamma canım ne zaman müsait olursan yaz. benim cumartesi sabah 9da randevum. aklıma ibşey takıldı ama geç takıldı.. şuki: cumartesi ben 31+6 yım.. umarım sıkıntı olmaz raporu yazar dr.. bana o zaman 24 martta gel demişti. bende 24 marta aldım randevuyu hiç hesap yapmdan:44:. 32+0 dan itibaren veriliyosa pazartesi bidaha mı gidilecek ki anlamadım. inşalalh böyle bişey demez
Kızlar evde kocamın kıyafetleri ile geziyordum,burda da babamınkilere dadandım.
Adam gülüp duruyor
Napim anca oluyor tişörtler
iyifikir valla bende kocişin kıyafetlerine dadanayım bakalımm
ben 5. aydan beri evde onunkileri giyiyorum, demek benim gibi olanlar da varmış.. ama iyi oluyor belimi karnımı bir onlar tutuyor .. adamlara yazık oluyor gerçi, atletleri pijamaları yetmiyor ikimize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?