2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bence moralini hiç bozma:) bana da eltim beni her gördüğünde ayyy ne çok şişmişsin diyor beni sinir ediyor... ama en son gelişinde kızdım ben de, doğru sürekli yemek yediğim için ve çok normal olduğum için şiştim. ben hamileyim bırakta kilo alıyım değil mi dedim. alınırsa alınsın sanki kendi normal bir insan olarak zayıfta bana şişmişsin diyor. eltilerim hamile kaldım kalalı bana taktılar dertleri neyse sinirimden oturdum geçen gün ağladım saatlerce kocam da kızdı bana ne takıyorsun herkesin ne söylediğini dinleme şunları dedi. benim gözümde dünyanın en güzel hamilesisin dedi. çok mutlu oldum:) canım kocam benim:)
bence kilona takılma tatlım. bebiş doğunca hepsi gidecek:) ben kendimi böyle kandırıyorum:)
ben de lcw den kot bakmıştım giydim çok yakıştı fiyatını görünce biraz daha beklesin dedim

:) evet, haklısın. hamileyiz tabii ki de alıcaz ama işte insanlar çok enteresan. neyyysssseee :)

Desertflofer kızının ceyizi pek guzelmiş:))) İyi günlerde sağlıkla kullanın hepsini:)inşallah içindeykende resimlerini cekip koymaya zamanımız olur:)
tşk ederim canım inş. giydiripte çekeriz resimlerinide dediğin gibi... bende diyet yapıyorum bu hafta biraz askıya aldım mesela 4 yemek kaşığı baklagil ye diyorsa diyet ben bir tabak yiyiyorum 200 gram sütse ben yarım kiloya yakın içiyorum arada kaçamak çikolata yiyiyorum çünkü kan şekerim düşüyor sanırım başım dönüyor şekerli bişi yiyiyince düzeliyor aynı senin gibi battı balık yan gider misali dün korkuyla annemden parmağımı çeke çeke zoraki kanımı ölçtüm normal çıktı dedim demekki dikkat etmesemde hafif dikkatle olabilyor.. ben patates ve havuç tüketimini birde meyveli soda tüketimini tamamen kestim sanırım onlar çok etkiliyormuş...

hoşbulduk cnm kaşıntı olmasa herşey çok güzel geçecekte bu sabah dr iğne vurdu erken dogum riskleriinde yapılıyormuş bebişin cigerleri için ondan oldum bakalım kaçgün rahatlatacak beni
belki banada pazartesi ciğer gelişimi için iğne verir... 1 hafta sonrada kızım gelir bellimi olur... geçmiş olsun sana tatlım...

58 günüm kalmışşşş :) ama bence bu taş patlasa 50 gün olur sağlıkla, hayırla, iyi günlerde Rabbimin izniyle................

merhaba hnmlar bende 2012 temmuz annesi olucam allah nasip ederse...

çok güzel ve yararlı paylaşımlar olmuş okumadan edemedim :))

hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden hepinize sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin rabbim...

tamma canım ne zaman müsait olursan yaz. benim cumartesi sabah 9da randevum. aklıma ibşey takıldı ama geç takıldı.. şuki: cumartesi ben 31+6 yım.. umarım sıkıntı olmaz raporu yazar dr.. bana o zaman 24 martta gel demişti. bende 24 marta aldım randevuyu hiç hesap yapmdan:44:. 32+0 dan itibaren veriliyosa pazartesi bidaha mı gidilecek ki anlamadım. inşalalh böyle bişey demez

bugün resmen benim hediye kabul günüm... kızıma gelen tüm hediyeleri kabul ediyorum sabah primanın hediye paketinin bugün elime ulaşacağı haberi yani iş yerime bırakılıp yarım elime alma haberim... taaa sabahtan kızıma gönderilen arkadaş hediyelerimiz... ve şimdiden milupadan evime gönderilen hediye paketi... ay çok sevindirik oldum acaba başka yerlerden daha neler gönderilecek annemde yetinmemiş heralde sadece bu kadarmı hediye daha gelecekmi diye sormuş kargocu çocuğa şimdilik bu geldi abla demiş anneme sizlerde gecikmeyin hemen başvuru yapın web sitelerinden arkadaşlar

zeynolim 1 günden sorun çıkartacağını sanmıyorum banada 20 gün sonra gelirsin rapor almaya dedi ama onun dediği tarihe göre 31+4 oluyodum o gün dolu olduğu için ben 32+0 olduğum güne alabildim randevuyu fark edeceğini sanmıyorum yani canım :)

şanslı senin kızın şanslı :))

ncanım nie erken dogum riskinmi vardı aman zamanında gelsinler şimdi dogmasınlar49:

canım kızın kaç yaşındaydı? bence onu şimdiden alıştırırsan sonra rahat edersin.. minik bir kardeşinin geleceğini, onu beraber büyüteceğinizi, büyüyünce oyunlar oynuyacağını söylesen yavaş yavaş onu ısındır bu duruma derim kardeşler her ne kadar kıskanılıyor olsa da, kardeş gibi kimse olmuyor.. hele ilerde insana en büyük desteklerden biri oluyolar ..

şanslı senin kızın şanslı :))
bana çekmediği babasınada çekmediği kesin bu konuda aman nazar değmesin valla senin gelmediyse canım muhakak başvuru yap geldikçe diğer yerlerdende paylaşırım ben sizlerle nerelere başvurular yapılacağını

ncanım nie erken dogum riskinmi vardı aman zamanında gelsinler şimdi dogmasınlar49:
canım erken doğum riski şu şekilde hani plasentadan bebek beslenmiyorsa ve bu pzrtesi doktor buna kanaat getirirse böyle durumlarda danıştım erken doğum riski olabiliyormuş yani doktor kontrolünde kendiliğinden değil... heralde iğne verir onları bitiririm tekrar kontrol eder eğer sorun devam ederse o zaman doğuma alır diye düşünüyorum... inş. güzel haberler alırımda sıkıntı yaşamam bitanem...

valla benim oğlum gece çok hareketli sabahın erken saatinde de hareketli ama benim bildiğim gece gündüz kavramını bilmiolar içerisi hep karanlık çünkü.

inşlh hayırlı haberlerle gelirsin canım benimde erken dogum riskim var bebek kanala baskı yaptıgından dolayı yatıyorum hem bu iğnede onun içinde iyi oldu hakkımızda allh hayırlısını versin cnm

,demek ki kısmetli bibebek olcak

çokk güzeller canım güle güle giysin hira nas ..

merhaba zeynolim.bende bir gün erken gitmiştim .benım ki özel.tanıdık ssk anlasması olan bir dr yönlendirdi rapaor için.inan hiç bakmadı bile..sadece regli günüm 29 temmuzdu.bir gün önce söyle dedi.bende regli tarihini 28 temmuz dedim oda öyle rapoır yazdırdı.senın kıde öyle olur belki.ben uzatmak istemedim çünkü çok yoruluyodum genelde ayaktaydım.şimdi çok şükür rahatım evde.bide bir öncekı kontrolde pozisyonu kötü olmus bebek yorulmuş sen fark etmesende deyince.amamen ayrılmak için rapor almaya gitmiştim.bemimkinin gelişimide 34 haftalık çıkmıştı.hatta ssk anlş.olan dr uzatıcakmısın dedi.bende istemedim.sonuçta zateb bebek 1 hafta önde gidiyodur sesinki o yüzden problem olmazz bence yine de söyle dr bakalım ne diyecek..

ben 5. aydan beri evde onunkileri giyiyorum, demek benim gibi olanlar da varmış .. ama iyi oluyor belimi karnımı bir onlar tutuyor .. adamlara yazık oluyor gerçi, atletleri pijamaları yetmiyor ikimize ..

ben çok kilo almadım eşimin pijamaları olmaz ama sweetleri olur die düşünüorum bakalım denicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…