2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

inşlh hayırlı haberlerle gelirsin canım benimde erken dogum riskim var bebek kanala baskı yaptıgından dolayı yatıyorum hem bu iğnede onun içinde iyi oldu hakkımızda allh hayırlısını versin cnm
sen sıkıntılı dönemi atlatmışsın canım valla haline şükret... benim sata göre 31+1 gözüksede 1-2 hafta oynuyor satımla ve bebeğim pzrtesi günü 1198 gram çıktı ve bayağı az dedi doktor... inş. bende 32. haftamı atlatırımda derin bir oh çekip rahatlarım... ama ondan sonrası sorun işte küvezler bakımı ufacık elleri ayakları hep problem... sağlıklı olsunda napalım artık...

,demek ki kısmetli bibebek olcak
inş. canım tüm bebişler kısmetiyle gelirlermiş sende başvuru yap seninde kısmetlerin gelsin

çokk güzeller canım güle güle giysin hira nas ..
tşk ederiz teyzesi amin inş.

güle güle otur canım ohh miss gibidir her yer ben de temizlik istiyorumm anneme müracat en iyisi

canım bence mutlaka doktora git normal diyecek ama yine de git..

anaaam benimki çok uslu o zaman gece bi ilk yattığımızda hareket var sonra tık yok:))

desert; hepicine bayıldım güle güle giysin kızçen

merhabalar...bende yaman'ın odasıyla uğraşıyorum boyandı bitti cumartesi de takımı gelecek...eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim....çok heyecanlıyım kızlar...

ben 5. aydan beri evde onunkileri giyiyorum, demek benim gibi olanlar da varmış .. ama iyi oluyor belimi karnımı bir onlar tutuyor .. adamlara yazık oluyor gerçi, atletleri pijamaları yetmiyor ikimize ..

:):) canım güldürdün beni:) ben de eşimin eşofmanına dadandım ama ben kocişin boyu çok uzun olduğu için paçaları benden önce gidiyor:) ya da paçama basıyorum eşofman belimden aşağıya iniyor komik oluyorum ama rahat ediyorum:) şimdi de gömleklerine el atayım diyorum kirasını isterim diyor:)

kızlar kurumla anlaşmalı özel hastaneye gidenler bugün itibariyle muayene ücretleri artmış durumda bilginize.. bugün kontrolüm vardı 27,5 ödüyorduk 37,5 olmuş doğum ücreti nasıl olur bilmiyorum artık %75ini ödüyormuşuzzz

merhabalar...bende yaman'ın odasıyla uğraşıyorum boyandı bitti cumartesi de takımı gelecek...eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim....çok heyecanlıyım kızlar...

allah kolaylık versin canım. boya badana bitti mi gerisi daha kolay olur. ütü için şimdiden kolaylıklar diliyorum canım. mini mini kıyafetleri de bebişlerin oyuncak elbise kıyafeti ütüler gibi oluyor insan:)

sen hepimizden uyanık çıktın adamın gömleklerinde gözün var demek .. biz henüz ona cesaret edemedik valla komik halimiz, resim çekilelim, ilerde güleriz..

ohh odası da gelsin, temizler, mis gibi yerleştirirsin inşallah .. bizim de odası geldi, kıyafetler yıkanacak, ütülenecek, oda temizlenecek, yerleştirilecek.. daha çok işim var :44:..

ay bugun son iş günüüü ıkı gun tatılll artık calısmak zor gelıoo vallaaaa benımde bebegımın kıyafetlerını duzenlemem lazım ama ben 37.haftada ızne ayrıldıgımda yıkıcam hepsını sımdıden erken gıbıme gelıooo:)

Selam Kızlar,,

Bugun işteki cuma sendromundan giremedim topige, tabi icimiz rahat
etmedi bi selam verelim dedik teyzoslara
Umarim herkes iyidir.
Haftasonunu iple cekenlerden oldum,,cok yoruluyorum artik iste

hoşbulduk cnm kaşıntı olmasa herşey çok güzel geçecekte bu sabah dr iğne vurdu erken dogum riskleriinde yapılıyormuş bebişin cigerleri için ondan oldum bakalım kaçgün rahatlatacak beni

canım benımde erken dogum rskım var banada cıgerlerı gelıştırıcı ıgne vuruldu

58 günüm kalmışşşş :) ama bence bu taş patlasa 50 gün olur sağlıkla, hayırla, iyi günlerde Rabbimin izniyle................

saglıklı sekılde kucagına alırsın ınsanlah

saglıklı sekılde kucagına alırsın ınsanlah tatlı heyecanlar

37 biraz geç gibi ilk hamileliğimde bende 37. haftaya kadar çalışmıştım. Onun etkisiyle herhalde izne çıktıkdan sonra elimi kolumu hiç kaldıramamış günün çoğunu yatarak geçirmiştim.
34-35 de falan yavaş yavaş haftasonları yıkamaya başla derim, naçizane fikrim bu tabi en doğrusunu yinede sen bilirsin....

hoşgeldın nasıl gıdıyor

Ya hersey yolunda sukrediyorum cicim ama tabi yorgunluk ve uykusuzluk var bolca,
saka gibi ama bazen kendime aciyorum, bende cok fazla odem oldu,dr.da soyledi
vucudum su tutuyomus. Artik napalim katlanicaz herseye bebisler icin.
Sizde ne var ne yok,, ayni zamanda dogum yapacak olmamizdan herhalde
beni yalnizca burdakiler cok iyi anliyormus gibi geliyor ve bende bol bol icimi
doküyorm walla

hoşgeldın nasıl gıdıyor

Ya hersey yolunda sukrediyorum cicim ama tabi yorgunluk ve uykusuzluk var bolca,
doküyorm walla

hoşgeldın nasıl gıdıyor

doküyorm walla

sen hepimizden uyanık çıktın adamın gömleklerinde gözün var demek .. biz henüz ona cesaret edemedik valla komik halimiz, resim çekilelim, ilerde güleriz..

hep o mu giyecek canım gömlekleri az da ben giyiyim değil mi rahat oluyor eşimin kıyafetleri gece yatarken sweatlerinden birini giyiyorum bazen. kendi kıyafetlerimi göbişim kaldırdığı için karnım açılıyor oğluşum üşüyor annem bebeği nezle yaparsın içerde diyor:):) hıçkırık tutuyorda bebişleri nezle olurlar mı bilmem:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…