sen sıkıntılı dönemi atlatmışsın canım valla haline şükret... benim sata göre 31+1 gözüksede 1-2 hafta oynuyor satımla ve bebeğim pzrtesi günü 1198 gram çıktı ve bayağı az dedi doktor... inş. bende 32. haftamı atlatırımda derin bir oh çekip rahatlarım... ama ondan sonrası sorun işte küvezler bakımı ufacık elleri ayakları hep problem... sağlıklı olsunda napalım artık...inşlh hayırlı haberlerle gelirsin canım benimde erken dogum riskim var bebek kanala baskı yaptıgından dolayı yatıyorum hem bu iğnede onun içinde iyi oldu hakkımızda allh hayırlısını versin cnm
inş. canım tüm bebişler kısmetiyle gelirlermiş,demek ki kısmetli bibebek olcak
tşk ederiz teyzesi amin inş.çokk güzeller canım güle güle giysin hira nas ..
Iyi aksamlar kizlar.herkes iyidir insallah.bugün cogu işimi bitirdik cok sükür perdeleride yikayip astik.bi tek kanepeler silinecek ve mutfak raflari yerlesice.c.teside halilarim temizlikciden gelcek evi saricaz cok sükürrr.bi ara hic tasinamicam sanmistim
Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar...:18:
Bu gece çok ağrılarım oldu,bi türlü rahat edemedim.Oğlumda gece boyunca döndü durdu öyle,sanki benim rahatsız olduğumu anlayıp o da rahatsızlanmış gibiydi...
Galiba birazda yerimizi yabancıladık
Halbuki bekarlık yatağımda yatıyorum ama eşimin kokusuna ve kendi yatağıma-yastığıma çok alışmışım.
Çok sıkta gelsem annemlere her seferinde ilk gün mutlaka uykusuzluk çekiyorum.
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor.İnce ince belime ve bacağıma vuran bir sızı var.Hafif adet sancısı şeklinde.
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu diye düşünüyorum ama idrarda yanma,ağrı-sızı yok hiç:44:...
Daha önce enfeksiyon geçirenler yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesin yine rahim büyüdüğü için normal bir durumdur ama çok rahatsız edici bir ağrı olduğu için sizlere sormak istedim.
bu arada kızlar gecen sağlık ocağından ebe aramıstı kontroliçin orda bana bebek gece kıpırdıomu dedi benim kızım geceleri hiç kıpırdamıo ebede dua et böyle devam etsi dedi gece ile gündüzü ayırt edio demkki dedi byle devam ederse doğdundada gecleri uyur ddedi sizin bebişler nasıl bakalım masallh benim kızımıainşallah hep böyle kalır
sen sıkıntılı dönemi atlatmışsın canım valla haline şükret... benim sata göre 31+1 gözüksede 1-2 hafta oynuyor satımla ve bebeğim pzrtesi günü 1198 gram çıktı ve bayağı az dedi doktor... inş. bende 32. haftamı atlatırımda derin bir oh çekip rahatlarım... ama ondan sonrası sorun işte küvezler bakımı ufacık elleri ayakları hep problem... sağlıklı olsunda napalım artık...
çok riskli görseydi ama hemen müdahale ederdi cnm seninki minyon olur belki bide kişiden kişiye değişiyormuş bebişlerin kilosu bebişin saglıklıdır korkma bide hastane çok önemli erken dogumda ben oyüzden acıbademi seçtim başlarım parasına dedim benim çocugumun saglıgı daha önemli dedim ilk doktorum korkutmuştıu beni. enazından erken doggarsa küvez ve yogun bakım çok iyi
ben 5. aydan beri evde onunkileri giyiyorum, demek benim gibi olanlar da varmış.. ama iyi oluyor belimi karnımı bir onlar tutuyor .. adamlara yazık oluyor gerçi, atletleri pijamaları yetmiyor ikimize ..
merhabalar...bende yaman'ın odasıyla uğraşıyorum boyandı bitti cumartesi de takımı gelecek...eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim....çok heyecanlıyım kızlar...
ben çok kilo almadım eşimin pijamaları olmaz ama sweetleri olur die düşünüorum bakalım denicemm
:):) canım güldürdün beni:) ben de eşimin eşofmanına dadandım ama ben kocişin boyu çok uzun olduğu için paçaları benden önce gidiyor:) ya da paçama basıyorum eşofman belimden aşağıya iniyor komik oluyorum ama rahat ediyorum:) şimdi de gömleklerine el atayım diyorum kirasını isterim diyor:)
merhabalar...bende yaman'ın odasıyla uğraşıyorum boyandı bitti cumartesi de takımı gelecek...eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim....çok heyecanlıyım kızlar...
hoşbulduk cnm kaşıntı olmasa herşey çok güzel geçecekte bu sabah dr iğne vurdu erken dogum riskleriinde yapılıyormuş bebişin cigerleri için ondan oldum bakalım kaçgün rahatlatacak beni
58 günüm kalmışşşş :) ama bence bu taş patlasa 50 gün olursağlıkla, hayırla, iyi günlerde Rabbimin izniyle................
ay bugun son iş günüüü ıkı gun tatılll artık calısmak zor gelıoo vallaaaa benımde bebegımın kıyafetlerını duzenlemem lazım ama ben 37.haftada ızne ayrıldıgımda yıkıcam hepsını sımdıden erken gıbıme gelıooo:)
Selam Kızlar,,
Bugun işteki cuma sendromundan giremedim topige, tabi icimiz rahat
etmedi bi selam verelim dedik teyzoslara
Umarim herkes iyidir.
Haftasonunu iple cekenlerden oldum,,cok yoruluyorum artik iste
canım benımde erken dogum rskım var banada cıgerlerı gelıştırıcı ıgne vuruldu
saglıklı sekılde kucagına alırsın ınsanlah
saglıklı sekılde kucagına alırsın ınsanlah tatlı heyecanlar
hoşgeldın nasıl gıdıyor
hoşgeldın nasıl gıdıyor
hoşgeldın nasıl gıdıyor
sen hepimizden uyanık çıktınadamın gömleklerinde gözün var demek .. biz henüz ona cesaret edemedik valla komik halimiz, resim çekilelim, ilerde güleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?