daha cantamı hazırlamadım bos odada butun alınanlar yıgılıııı bu hafta bıraz toparlıcam en azından cantamı hazırlayım dıorum... yıkama ısınıde 33ten sonra yapayım artıkk37 biraz geç gibi ilk hamileliğimde bende 37. haftaya kadar çalışmıştım. Onun etkisiyle herhalde izne çıktıkdan sonra elimi kolumu hiç kaldıramamış günün çoğunu yatarak geçirmiştim.
34-35 de falan yavaş yavaş haftasonları yıkamaya başla derim, naçizane fikrim bu tabi en doğrusunu yinede sen bilirsin....
Selam annişler.Şimdi doktordan geldim moralim bozuldu biraz.Oğluşumun böbrek kanallarından birinde genişleme varmış,bu da idrarını rahat akıtamamasını sağlıyormuşerkek bebeklerde görülüyormuş genelde.Doğumdan sonra takibe aldırın dedi. sınırrda dedi Dua edin de ciddi bir sorun olmasın Hamişlerin duası daha kabul olurmuş Yine de Allah'a çok şükür daha ciddi bir şey yok.
Ya hersey yolunda sukrediyorum cicim ama tabi yorgunluk ve uykusuzluk var bolca,
saka gibi ama bazen kendime aciyorum, bende cok fazla odem oldu,dr.da soyledi
vucudum su tutuyomus. Artik napalim katlanicaz herseye bebisler icin.
Sizde ne var ne yok,, ayni zamanda dogum yapacak olmamizdan herhalde
beni yalnizca burdakiler cok iyi anliyormus gibi geliyor ve bende bol bol icimi
doküyorm walla
cnm kaç kere vuruldun iğneyi ve daha vurulackmısın
Selam annişler.Şimdi doktordan geldim moralim bozuldu biraz.Oğluşumun böbrek kanallarından birinde genişleme varmış,bu da idrarını rahat akıtamamasını sağlıyormuşerkek bebeklerde görülüyormuş genelde.Doğumdan sonra takibe aldırın dedi. sınırrda dedi Dua edin de ciddi bir sorun olmasın Hamişlerin duası daha kabul olurmuş Yine de Allah'a çok şükür daha ciddi bir şey yok.
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr
İyi aKşamlar kızlar...
Özellikle son bikaç gündür kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum.Artık oğlumun kemikleri batıyor gibi.
Bi türlü rahat bi oturacak pozisyon bulamıyorum.
Hamilelerin son ayda neden sıkıldıklarını ve artık bi an önce doğurmak istediklerini daha iyi anlıyorum.:106:
iyi aksamlar kizlar,
bugn kendimi cok yorgun hissediyorum,son gunlerde feci bi uyku hali var ilk aylardaki gibi,
hic is yapasim falan yok,son hazrliklari nasil tamamliycam onuda bilmiyorum:18:
canım kızın kaç yaşındaydı? bence onu şimdiden alıştırırsan sonra rahat edersin.. minik bir kardeşinin geleceğini, onu beraber büyüteceğinizi, büyüyünce oyunlar oynuyacağını söylesenyavaş yavaş onu ısındır bu duruma derim kardeşler her ne kadar kıskanılıyor olsa da, kardeş gibi kimse olmuyor.. hele ilerde insana en büyük desteklerden biri oluyolar ..
merhaba zeynolim.bende bir gün erken gitmiştim .benım ki özel.tanıdık ssk anlasması olan bir dr yönlendirdi rapaor için.inan hiç bakmadı bile..sadece regli günüm 29 temmuzdu.bir gün önce söyle dedi.bende regli tarihini 28 temmuz dedim oda öyle rapoır yazdırdı.senın kıde öyle olur belki.ben uzatmak istemedim çünkü çok yoruluyodum genelde ayaktaydım.şimdi çok şükür rahatım evde.bide bir öncekı kontrolde pozisyonu kötü olmus bebek yorulmuş sen fark etmesende deyince.amamen ayrılmak için rapor almaya gitmiştim.bemimkinin gelişimide 34 haftalık çıkmıştı.hatta ssk anlş.olan dr uzatıcakmısın dedi.bende istemedim.sonuçta zateb bebek 1 hafta önde gidiyodur sesinki o yüzden problem olmazz bence yine de söyle dr bakalım ne diyecek..
Valla kızlar ben onu bunu bilmem.
Tek bildiğim artık alışverişlerin tamamlanması ve ev temizliğine başlanması gerektiği.
Eve gider gitmez işe girişeceğim.
Yoksa şimdiden böyleysek 3-4 hafta sonra yerimizden kalkamayız valla.En iyisi herşeyi hazırlayıp rahat rahat doğumu beklemek.
tşkler canım daha güzelleri senin bebişinin olsun inş.desert; hepicine bayıldım güle güle giysin kızçen
inş. bitanem benimde tek dileğim o... inş. bana çekip minyon tipli bişi olmuştur hareketlerini artık sayar oldum ne olur ne olmaz... resmen hamilelikte yaşanan tüm sıkıntıları yaşadım diyebilirim ama yinede bu günlerimize şükür allah beterlerinden saklasın... bende yeni doğan ünitesi yüzünden devlet hastanesinde kendi gözümle gördükten sonra içim rahatladı birde benim bulunduğum şehirde + avantajım olarak eğer çok ciddi müdale gerekirse tıp fakültesine yani üniversite hastanesini yolluyorlar... oradaki uzman çocuk dr uda annemin kuzenin oğlu yani akrabamız en azından daha hassas davranır diye düşünüyorum ve halime şükrediyorum... inş. bunlara gerek kalmaz ama yeni doğan ünitesinin iyi olması çok önemli eğer benim gittiğim hastaneninde yeni doğan ünitesi iyi olmasaydı bende heralde acı bademe yada jimere giderdim özellerde birtek onların iyi... ama acı badem 8binlira alıyor normal doğuma!çok riskli görseydi ama hemen müdahale ederdi cnm seninki minyon olur belki bide kişiden kişiye değişiyormuş bebişlerin kilosu bebişin saglıklıdır korkma bide hastane çok önemli erken dogumda ben oyüzden acıbademi seçtim başlarım parasına dedim benim çocugumun saglıgı daha önemli dedim ilk doktorum korkutmuştıu beni. enazından erken doggarsa küvez ve yogun bakım çok iyi
%30 ile %70 arası alıyorlardı şimdi %90a kadar çıkabilirlermiş katılımlarda...kızlar kurumla anlaşmalı özel hastaneye gidenler bugün itibariyle muayene ücretleri artmış durumda bilginize.. bugün kontrolüm vardı 27,5 ödüyorduk 37,5 olmuş doğum ücreti nasıl olur bilmiyorum artık %75ini ödüyormuşuzzz
geçmiş olsun canım dualarım sizinle... ama genelde erkek bebişlerde oluyor olmadı yarı sünnet olur hastanede rahat edersiniz sıkma canını giderilmicek bi rahatsızlık değil çok şükür...Selam annişler.Şimdi doktordan geldim moralim bozuldu biraz.Oğluşumun böbrek kanallarından birinde genişleme varmış,bu da idrarını rahat akıtamamasını sağlıyormuşerkek bebeklerde görülüyormuş genelde.Doğumdan sonra takibe aldırın dedi. sınırrda dedi Dua edin de ciddi bir sorun olmasın Hamişlerin duası daha kabul olurmuş Yine de Allah'a çok şükür daha ciddi bir şey yok.
bende senle aynıyım canım uyuduğum halde dahada uyumak hep yatmak istiyorum... sürekli oturduğum için iş yerinde hep yatasım var evde ama yatıncada sırtım ağrıyor soluma yatmaya çalışıyorum artık batıyor... sağa ve düz yatmıyorum kan akışında düşüş olmasın diye... 8-9. aylar zaten en zor kısımlarmış hem şişiliyormuş hemde ağırlaşılıyormuş nasip olursa 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum napıcaz artık allah kerim bakalımiyi aksamlar kizlar,
bugn kendimi cok yorgun hissediyorum,son gunlerde feci bi uyku hali var ilk aylardaki gibi,
hic is yapasim falan yok,son hazrliklari nasil tamamliycam onuda bilmiyorum:18:
ay ne güzel bir haber bu böyle... nazar değmesin tombalağaiyi aksamlar herkeze dün gittim doktora bebegim 2.130gr olmusve hersey normal dedi dogum pozisyonunuda almıs ve ben 74.8 kilo olmusum 60la hamile kaldım doktorum kızdı 70le doguma gitmeni isterdim dedi ama nerde daha kac hafta var bide bu doktorumda gidiyomus baska doktora gecicem 8 aylık hamileyim bebegimi 5 doktor gördü oglum daha dogmadan herkeze gösterdi pipisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?