ben her gittigimde soruyorum hep ayni cevap hem bebek baski yapiyor hemde rahim kasi buyudugu icin cok normalmis.agrilar,sancilar normal olsunda ben cekerim diyorum yeter ki baska birsey cikmasin...Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar...:18:
Bu gece çok ağrılarım oldu,bi türlü rahat edemedim.Oğlumda gece boyunca döndü durdu öyle,sanki benim rahatsız olduğumu anlayıp o da rahatsızlanmış gibiydi...
Galiba birazda yerimizi yabancıladık
Halbuki bekarlık yatağımda yatıyorum ama eşimin kokusuna ve kendi yatağıma-yastığıma çok alışmışım.
Çok sıkta gelsem annemlere her seferinde ilk gün mutlaka uykusuzluk çekiyorum.
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor.İnce ince belime ve bacağıma vuran bir sızı var.Hafif adet sancısı şeklinde.
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu diye düşünüyorum ama idrarda yanma,ağrı-sızı yok hiç:44:...
Daha önce enfeksiyon geçirenler yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesin yine rahim büyüdüğü için normal bir durumdur ama çok rahatsız edici bir ağrı olduğu için sizlere sormak istedim.
gunaydin kizlar,hayirli cumalar herkese allah butun dualarimizi kabul etsin bebeklerimize sag salim kavustursun insallah
guzel bi uyku cektik gece cok sukur ,dun yorulmusm erkenden uyudum,
ben gece bebegimin tekmelerini hissediyorum uyurken bile ,o zaman gece uyumayacak mi bu cocuk:18:,
ama bende ilk gunlerdeki kadar olmasada hafif mide bulantilari basladi,
ya bu arada kizlar gunler cok cabuk geciyor artik haftalar kaldi bebeklerimize kavusmaya
günaydın herkese hayırlı cumalar
ilk defa duydum gecede hissediorum ama hiç rahatsız edici degil ii olsunda annesi babası uykusuzluga razı
bu arada geç kahvaltı etmek bebeğin kilosunu etkiler mi ben 10 dan önce edemiorum
Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.İnsan tecrübesiz olunca ne zaman doktora gidip gitmeyeceğini anlıyamıyor bir türlü.
İkinci bebeğe anlaşıp hep beraber hamile kalalım yine
Bide tecrübeli hamileliğin tadına bakmış oluruz
Haftaya cumartesi doktora gideceğim,o zaman bu şikayetimide söyleyeceğim mutlaka ama dayanamazsam öncesinde de gidebilirim.
Bakalım artık.
merhaba mayıs anneleri:)bu konuya cvp vererek forumada giriş yapmak istedim...gebeliğimin 6.haftasından beri ara ara son aylarımdan beride sık sık hatta hergün yazdıklarınızı okuyorum:) ağrım oldugunda foruma giriyorum aa normalmiş diyorum mesela:) hatta şuramda bi sızı var desem eşime mayıs annelerine bak bakalım diyor:)
bende ne yazıkki asla ve asla süt içmedim hiç...tiksintiler geçtikten sonra beni istifra ettiren besinlerden çünkü süt,ıspanak vs vs....içtiğimin 10 dk sı wc de buluyorum kendimi tabi yetişebilirsem:):):) dr um bunu hiç sorun etmedi en 3 gebelik geçirdim 1 bardak süt içemedim için rahat olsun dedi ama bol bol lor ve yoğurt ve vitamin:)
bu arada benide listeye eklermisiniz. sat:4 ağustos bdt:5mayıs fındığımda kız:)
akşam eşimle aramızda geçen diyoloğu anlatayım bak belki işinize yarar:) geçen markette indirim vardı 2 kutu dondurmayı koydum buzluğa misafir geldiginde veririrz ısındı havalar ben zaten yemem dedim:)ağustosa kadar yedirmez:) dün akşam dediki sana azcık dondurma getircem benimde canım çekti veeeeeeeeeeeeee ne görsün ben tırtıklaya tırtıklaya bitirmişim diğer kutu nerde bu dondurmanın yarısı nerdeeee ??? kızdı biraz ama o yasak bu yasak şu yasak sıkıldım yedikçe fındık tekmeliyor hoşuma gidiyor napiyim dedim
gecmis olsunn...erkek bebeklerde cok goruluyormus,daha oncede cok duymustum ben,ama doktorlar artik cok bilgili teknolojide cok gelisti,bir sorun ciakcagini sanmiyorum.sende moralini bozma dualrim senin ve bebisinle.insallah hepsi sapasaglam gelecekkkk....Selam annişler.Şimdi doktordan geldim moralim bozuldu biraz.Oğluşumun böbrek kanallarından birinde genişleme varmış,bu da idrarını rahat akıtamamasını sağlıyormuşerkek bebeklerde görülüyormuş genelde.Doğumdan sonra takibe aldırın dedi. sınırrda dedi Dua edin de ciddi bir sorun olmasın Hamişlerin duası daha kabul olurmuş Yine de Allah'a çok şükür daha ciddi bir şey yok.
Valla kızlar ben onu bunu bilmem.
Tek bildiğim artık alışverişlerin tamamlanması ve ev temizliğine başlanması gerektiği.
Eve gider gitmez işe girişeceğim.
Yoksa şimdiden böyleysek 3-4 hafta sonra yerimizden kalkamayız valla.En iyisi herşeyi hazırlayıp rahat rahat doğumu beklemek.
masallahh oglusunaaakızlar kızlar günaydınlaaarrr :)
çalışanları özendirmek gii olmasın ama uzandım yatağıma size öyle yazıyorum eşim maalesef işe gitti bugunbizde oğlumlakahvaltıya gidicez bi arkadaşıma ama uyku tutmadı gecede zaten uyuyamıyorum..
dün oğlumuzu görmeye gittikk yine eli ağzında karşıladı bizi :)) tam biz gülüyoken ellere bak filn diye elini çekti ve güldü bize o anı hiç bi zaman unutamıycam heralde çok çok çok tatlıydı :) benim canım oğlum 1778 gr olmuş boyuda 42 cm miş :)bu arada bebiş dönmüş sağ göğüs altında hissettiğim tekmeler ayaklardan geliyomuş :)
bel fıtığı konusunu konuştuk dokorum son iki hafta kala MR çekelim beyin cerrahıyla birlike doğum şekline karar veririz dedi , başka bi engel görünüyomu normal doğum için dedim şuanda görünmüyo bebeğin çok iri bi bebek değil ama çatı muayenesinede bakıcaz tabi dedi.doktorumuz bu bebek aynı babasına benziyo dedi :)) tabi eşimin kulaklarında olan ağzı dahada açıldı
çalışabilir raporumu aldım , bunun için herhangi bi şey istemedi doktorum rutın kontroldu yani nts ye de girmedim.20 gün sonra tekrar gidicem günleri sayıyoruz şimdiden :))
bu arada kanım 10,2 çıkmıştı son tahlilimde doğumdan sonrada 4 ay ilacı kllanıcaksın dedi
günaydın canım kıskanmadım dersem yalan olur... ne güzel evde olup yatağımda olmak isterdim bende... ama doktora bile izin günlerimde gittiğimden unuttum izinleri uzun süredirkızlar kızlar günaydınlaaarrr :)
çalışanları özendirmek gii olmasın ama uzandım yatağıma size öyle yazıyorum eşim maalesef işe gitti bugunbizde oğlumlakahvaltıya gidicez bi arkadaşıma ama uyku tutmadı gecede zaten uyuyamıyorum..
dün oğlumuzu görmeye gittikk yine eli ağzında karşıladı bizi :)) tam biz gülüyoken ellere bak filn diye elini çekti ve güldü bize o anı hiç bi zaman unutamıycam heralde çok çok çok tatlıydı :) benim canım oğlum 1778 gr olmuş boyuda 42 cm miş :)bu arada bebiş dönmüş sağ göğüs altında hissettiğim tekmeler ayaklardan geliyomuş :)
bel fıtığı konusunu konuştuk dokorum son iki hafta kala MR çekelim beyin cerrahıyla birlike doğum şekline karar veririz dedi , başka bi engel görünüyomu normal doğum için dedim şuanda görünmüyo bebeğin çok iri bi bebek değil ama çatı muayenesinede bakıcaz tabi dedi.doktorumuz bu bebek aynı babasına benziyo dedi :)) tabi eşimin kulaklarında olan ağzı dahada açıldı
çalışabilir raporumu aldım , bunun için herhangi bi şey istemedi doktorum rutın kontroldu yani nts ye de girmedim.20 gün sonra tekrar gidicem günleri sayıyoruz şimdiden :))
bu arada kanım 10,2 çıkmıştı son tahlilimde doğumdan sonrada 4 ay ilacı kllanıcaksın dedi
günaydın canım... iyi yapmışsınız... bende birazcık yürüyeyim artık canım acıyor aşağıya adet sancısı gibide değil değişik acılarda baskı yapıyor miniğim... heralde normaldir bunlar çünkü 5.5 aydan sonra oldu ama yorulunca ekstradan çıkıyor...gunaydin kizlar...
dun de bana tatildigidip gezdim cok sukur sanci falan olmadi.ama kizim sanki dunun acisini bugun cikariyor gibi belime de bicak saplanir gibi oluyor belimle kasigima ayni anda sanci giriyor.kizimla hergun konusuyorum mayista gel diye...
günaydın canım... bende şimdi işe geldim bi size bakıim napıosunuz dedim... şimdi kahvemi hazırlıcam ve bende kahvaltı edicem kızımlaGünaydın kızlar
Herkese hayırlı ve güzeel bir haftasonu diliyorum.
Oğluşumla çok acıktık.
Gidip kahvaltımızı yapalım.
kızlar kızlar günaydınlaaarrr :)
günaydınlar... herkese güzel güneşli günler diliyorum...
dün akşam kızıma resmen yalvardım kıpraşsın diye dün çok az oynadı ve bizi üzdüözellikle bu hafta hareketlerine daha çok dikkat eder oldum miniğimin... bu akşam en yakın arkadaşımın kınası var! dandirikten bir kıyafet uydurdum... oynamayı planlıyordum ama bu durumda yerimden kalkmayı dahi düşünmüyorum kızım belki rahatsız olur diyede fazla kalmıcam bile nişanda ne olur ne olmaz sürekli sandalye tepesi iyi olmaz meleğime...
günaydın herkese
canım benımde bel fıtığım var.emarın senın için tehlikesi yokmu..radyasyon alınmıyor mu?hatırlayamadım birden.bende beyin cerrahi dr sorduğumda oda demiştiki normal doğum yapabilirsin bizim için sıkıntı yok.çünkü her iki doğumda riskler hemen hemen aynı diye konusmustuk..
benım zaten sezaryan olacağı için tekrar görüşmedim.çatı muay.nasıl yapılıyor peki?banada yaparmı bilmiyorum hiç dr konusmadık..
bu arada benim suyum falan gelmezse 24 nisan düşünüyor doktorumçok korkuyorum
tanıdığım arkadaslarım hep suyu geldi 36 haftalıkken sezaryan oldular..bendede son 15 gun mu kaldı diye dolasıyorum ortalıklarda :26::26:
bizim kinin tekmelerınden oturamıyorum gögsumun altında süreklı dik duruyorum..sağlıkla kucağımıza alsaydık şu sıpaları offfffffff yaaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı ve güzeel bir haftasonu diliyorum.
Oğluşumla çok acıktık.
Gidip kahvaltımızı yapalım.
Günaydın arkadaşlar,dün doktora gittim bebeğim 1.875 gr olmuş çok sevindik.karın çevresi haftasında çıktı bu kez ŞÜKÜRLER OLSUN.
biliyorum içteki yerde çok ses duyuyorlarmış hatta dışarı çıktıklarında bu üzden elektrik süpürgesi ve fön makinesi seslerine bayılıyorlarmışbazen benimkide az hareket ediyor.ama sonra dusunuyorum yazik zaten yerleri daraldi.birde biz ikidebir rahatsiz ediyoruz oynasinlar diyeonlarin da isi zor.yuksek sesten rahatsiz odlukalrini biliyorum,strese giriyorlarmis tabi sen bilirsin ama ozellikle bu aydan sonra yuksek sesli yerlerde cok kalma.ben dun alisveris yaptim bi tane sortlu tulum aldim baska seylerde aldim da en cok o sortlu tulumu aldigima sevindim.onceden yine gozumde kalmisti dun indirimdeydi sevincten uctum resmen.aksam foto ceker eklerim.
günaydın canım hadi gözün aydın kilosuna sevindim ama karın çevresinin haftasında çıkmasına dahada çok sevindim... maşallah nazar değmesin doğuma kadar böyle sağlıklı gider inş.Günaydın arkadaşlar,dün doktora gittim bebeğim 1.875 gr olmuş çok sevindik.karın çevresi haftasında çıktı bu kez ŞÜKÜRLER OLSUN.
Kizlar hepinize merhaba.daha gecmisi okuyamadim.desertcim hayirdir insallah rüyan cok heyecanliymis :) p.tesi kaynanamlar memleketten geliyomus ya öyle sinir oldum ki tam is bitti üzerind geliyo annemin cani cikti burda tam dinlencem evimdd temiz temiz derken gelecegi tuttu tövbe tövbee
Kızlar ben asıl mevzuyu unuttum sizlere yazmayıdün gece rüyamda nisan ayına girmişiz doğum yapanlar var... ve upuzun bir liste mevcuttu isimlere ayrıntılarıyla bakmak istedim ama sadece 3 isim aklımda kalmış hemen söyleyeyim turuncu, bebisgeliy, pembelervemaviler anımsadıklarım listede bunlar bi kaç kişi daha vardı nisanda doğum yapan ama onların isimlerini ya net göremedim yada hatırlamıyorum hadi bakalım inş. erken doğum olmaz ama listemiz bayağı kabarıktı hemde ayın 9u-10u gibi
herkese günaydınnnn, hava çok güzel resmen insanın içini açıyor.... İşe geldik kızımla... az öncede arkadaşlarla kahvaltımızı yaptık simitli kaşarlı
Şimdi çalışmaya başlayacağız... Kızlar rüyamda bu gece hep yumurta gördüm, sabah gelince anlamı neymiş diye baktımRüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuga isarettir, diyordu...
İçimde hep acabalar var zaten yoksa erkek mi olacakkkkşaka bir yana doktorum 15 haftalıkken kız demişti, sonra birde ikili testte kız dediler... sonra kız falan demedi hiç.cinsiyetiyle ilgili konuşmadı... bize sürpriz yapmasın sonraa bizim bebek :))))
Bu arada kızlar çalışabilir raporunu 32+ dan sonra mı alacağız yoksa 31. haftanın içindeyken mi, benim önümüzdeki hafta geç olmadan bu raporu almam gerekiyor...
günaydın canım afiyet olsun oğluşunla sanagünaydınnnnn mayıs anneleri bebişleri herkes iyidir inş.
oğluşumla kahvaltı yapmadan önce bi selam vermek istedimmm
sorma canım çok heyecanlıydı valla dedim direk kızlara yazmam lazım uyandığımdaKizlar hepinize merhaba.daha gecmisi okuyamadim.desertcim hayirdir insallah rüyan cok heyecanliymis :) p.tesi kaynanamlar memleketten geliyomus ya öyle sinir oldum ki tam is bitti üzerind geliyo annemin cani cikti burda tam dinlencem evimdd temiz temiz derken gelecegi tuttu tövbe tövbee
günaydın canım allah hayır etsin ve hayırlara çıkarsın rüyanıherkese günaydınnnn, hava çok güzel resmen insanın içini açıyor.... İşe geldik kızımla... az öncede arkadaşlarla kahvaltımızı yaptık simitli kaşarlı
Şimdi çalışmaya başlayacağız... Kızlar rüyamda bu gece hep yumurta gördüm, sabah gelince anlamı neymiş diye baktımRüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuga isarettir, diyordu...
İçimde hep acabalar var zaten yoksa erkek mi olacakkkkşaka bir yana doktorum 15 haftalıkken kız demişti, sonra birde ikili testte kız dediler... sonra kız falan demedi hiç.cinsiyetiyle ilgili konuşmadı... bize sürpriz yapmasın sonraa bizim bebek :))))
Bu arada kızlar çalışabilir raporunu 32+ dan sonra mı alacağız yoksa 31. haftanın içindeyken mi, benim önümüzdeki hafta geç olmadan bu raporu almam gerekiyor...
yaa sen 24 nisan yazinca benim kalbim carpiyor.tarihin belirlendi ya cok heycanlandim.acaba benimki ne zaman gelecek,cok heycanlaniyorum bu aralar bizimkiler 36 haftada gelmesinler tum mayis bebekleri akilli olsun iyice beklesinler
günaydınnnnn mayıs anneleri bebişleri herkes iyidir inş.
oğluşumla kahvaltı yapmadan önce bi selam vermek istedimmm
Kizlar hepinize merhaba.daha gecmisi okuyamadim.desertcim hayirdir insallah rüyan cok heyecanliymis :) p.tesi kaynanamlar memleketten geliyomus ya öyle sinir oldum ki tam is bitti üzerind geliyo annemin cani cikti burda tam dinlencem evimdd temiz temiz derken gelecegi tuttu tövbe tövbee
herkese günaydınnnn, hava çok güzel resmen insanın içini açıyor.... İşe geldik kızımla... az öncede arkadaşlarla kahvaltımızı yaptık simitli kaşarlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?