2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kızlar günaydınlaaarrr :)

çalışanları özendirmek gii olmasın ama uzandım yatağıma size öyle yazıyorum eşim maalesef işe gitti bugun bizde oğlumlakahvaltıya gidicez bi arkadaşıma ama uyku tutmadı gecede zaten uyuyamıyorum..
dün oğlumuzu görmeye gittikk yine eli ağzında karşıladı bizi :)) tam biz gülüyoken ellere bak filn diye elini çekti ve güldü bize o anı hiç bi zaman unutamıycam heralde çok çok çok tatlıydı :) benim canım oğlum 1778 gr olmuş boyuda 42 cm miş :) bu arada bebiş dönmüş sağ göğüs altında hissettiğim tekmeler ayaklardan geliyomuş :)
bel fıtığı konusunu konuştuk dokorum son iki hafta kala MR çekelim beyin cerrahıyla birlike doğum şekline karar veririz dedi , başka bi engel görünüyomu normal doğum için dedim şuanda görünmüyo bebeğin çok iri bi bebek değil ama çatı muayenesinede bakıcaz tabi dedi.doktorumuz bu bebek aynı babasına benziyo dedi :)) tabi eşimin kulaklarında olan ağzı dahada açıldı
çalışabilir raporumu aldım , bunun için herhangi bi şey istemedi doktorum rutın kontroldu yani nts ye de girmedim.20 gün sonra tekrar gidicem günleri sayıyoruz şimdiden :))
bu arada kanım 10,2 çıkmıştı son tahlilimde doğumdan sonrada 4 ay ilacı kllanıcaksın dedi

gunaydin kizlar...
dun de bana tatildigidip gezdim cok sukur sanci falan olmadi.ama kizim sanki dunun acisini bugun cikariyor gibi belime de bicak saplanir gibi oluyor belimle kasigima ayni anda sanci giriyor.kizimla hergun konusuyorum mayista gel diye...
ben her gittigimde soruyorum hep ayni cevap hem bebek baski yapiyor hemde rahim kasi buyudugu icin cok normalmis.agrilar,sancilar normal olsunda ben cekerim diyorum yeter ki baska birsey cikmasin...

benimde her sabah bulantilarim oluyor,tabi ilk aylarda ki gibi kusma olmuyor ona sukrediyorum

kilosunu etkiler mi bilmiyorum ama eger erken yatip gec kahvalti edersen bebegin o kadar sure ac kaliyor.ben aksam da yiyorum sabah 7 de kahvalti etmeme ragmen ultrasonda kizosun midesi bombos cikmisti.birde soyle birsey var sen kahvalti ettikten 2 saat sonra bebisine yemek ulasiyormus.yani ne kadar gec edersen bebis o kadar ac kaliyor.

sabah sabah coookkkk guldurdun beni.buyuk konusmayim ama ben 2. dusunmuyorum.esimde simdilik diyor ama yinede sanki yeter gibi bi cocuk diyor.bakalim artik ilerleyen zaman ne gosterir tabi maddi durumda cok onemli.

hosgelmissin biyologbende biyologum ama kendi isimi yapmiyorum.bundan sonra sadece okuma sende sohbetlere yazismalara katil

ben yeminliyim bir daha eve oyle kutu dondurma,1 kilo tatli falan haytta almam kendimi kontrol edemiyorum.surekli yiyiyorum,kilodan degilde seker yukselmesinden korkuyorum,ama kontrol edemiyorum kendimi surekli kendimi mutfakta buluyorum.ama evde olmadigi sure icinde aklima gelmiyor.
gecmis olsunn...erkek bebeklerde cok goruluyormus,daha oncede cok duymustum ben,ama doktorlar artik cok bilgili teknolojide cok gelisti,bir sorun ciakcagini sanmiyorum.sende moralini bozma dualrim senin ve bebisinle.insallah hepsi sapasaglam gelecekkkk....

bende 1inde izne ayrilacam ama simdiden giyisilerin cogunu yikayip uteledim.yatagini ve yatasini,bebek arabasini dezenfektanla silecem sonrada nevresimleri yikayp utuledim mi kizos icin cook birsey kalmiyor.ama ev temisligi kaliyor,onun icinde yapilmasi gerekenleri liste yapip yazdim.simdi o listeden yapabildigimi yapiyorum.yoksa mumkun degil son zamanlarda yapamam simdiden kotu oluyorum.

masallahh oglusunaaagenel anlamda haberler cok iyi,boyle devam eder insallah.kan ilaci icinde normalde degerleri normal olanlara bile dogumdan sonra devam ettiriyorlar.benimki normal ama dogumdan sonra en az 3 ay devam edicekmisim.gecen hafta doktora icmesem olur mu tadi cok kotu dedim.oda dogumdan sonra 3 ay daha dedi

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı ve güzeel bir haftasonu diliyorum.

Oğluşumla çok acıktık.
Gidip kahvaltımızı yapalım.

günaydınlar... herkese güzel güneşli günler diliyorum...
dün akşam kızıma resmen yalvardım kıpraşsın diye dün çok az oynadı ve bizi üzdü özellikle bu hafta hareketlerine daha çok dikkat eder oldum miniğimin... bu akşam en yakın arkadaşımın kınası var! dandirikten bir kıyafet uydurdum... oynamayı planlıyordum ama bu durumda yerimden kalkmayı dahi düşünmüyorum kızım belki rahatsız olur diyede fazla kalmıcam bile nişanda ne olur ne olmaz sürekli sandalye tepesi iyi olmaz meleğime...

günaydın canım kıskanmadım dersem yalan olur... ne güzel evde olup yatağımda olmak isterdim bende... ama doktora bile izin günlerimde gittiğimden unuttum izinleri uzun süredir bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim resmini çekmedimi doktor o haldeyken merak ettim şimdi tosunu :)

günaydın canım... iyi yapmışsınız... bende birazcık yürüyeyim artık canım acıyor aşağıya adet sancısı gibide değil değişik acılarda baskı yapıyor miniğim... heralde normaldir bunlar çünkü 5.5 aydan sonra oldu ama yorulunca ekstradan çıkıyor...

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı ve güzeel bir haftasonu diliyorum.
Oğluşumla çok acıktık.
Gidip kahvaltımızı yapalım.
günaydın canım... bende şimdi işe geldim bi size bakıim napıosunuz dedim... şimdi kahvemi hazırlıcam ve bende kahvaltı edicem kızımla afiyet olsun sizlerede

günaydın herkese
canım benımde bel fıtığım var.emarın senın için tehlikesi yokmu..radyasyon alınmıyor mu?hatırlayamadım birden.bende beyin cerrahi dr sorduğumda oda demiştiki normal doğum yapabilirsin bizim için sıkıntı yok.çünkü her iki doğumda riskler hemen hemen aynı diye konusmustuk..
benım zaten sezaryan olacağı için tekrar görüşmedim.çatı muay.nasıl yapılıyor peki?banada yaparmı bilmiyorum hiç dr konusmadık..
bu arada benim suyum falan gelmezse 24 nisan düşünüyor doktorumçok korkuyorum
tanıdığım arkadaslarım hep suyu geldi 36 haftalıkken sezaryan oldular..bendede son 15 gun mu kaldı diye dolasıyorum ortalıklarda :26::26:
bizim kinin tekmelerınden oturamıyorum gögsumun altında süreklı dik duruyorum..sağlıkla kucağımıza alsaydık şu sıpaları offfffffff yaaaaaaaaaaaa

bazen benimkide az hareket ediyor.ama sonra dusunuyorum yazik zaten yerleri daraldi.birde biz ikidebir rahatsiz ediyoruz oynasinlar diyeonlarin da isi zor.yuksek sesten rahatsiz odlukalrini biliyorum,strese giriyorlarmis tabi sen bilirsin ama ozellikle bu aydan sonra yuksek sesli yerlerde cok kalma.ben dun alisveris yaptimbi tane sortlu tulum aldim baska seylerde aldim da en cok o sortlu tulumu aldigima sevindim.onceden yine gozumde kalmistidun indirimdeydi sevincten uctum resmen.aksam foto ceker eklerim.

yaa sen 24 nisan yazinca benim kalbim carpiyor.tarihin belirlendi ya cok heycanlandim.acaba benimki ne zaman gelecek,cok heycanlaniyorum bu aralarbizimkiler 36 haftada gelmesinler tum mayis bebekleri akilli olsun iyice beklesinler

Günaydın arkadaşlar,dün doktora gittim bebeğim 1.875 gr olmuş çok sevindik.karın çevresi haftasında çıktı bu kez ŞÜKÜRLER OLSUN.

Kızlar ben asıl mevzuyu unuttum sizlere yazmayı dün gece rüyamda nisan ayına girmişiz doğum yapanlar var... ve upuzun bir liste mevcuttu isimlere ayrıntılarıyla bakmak istedim ama sadece 3 isim aklımda kalmış hemen söyleyeyim turuncu, bebisgeliy, pembelervemaviler anımsadıklarım listede bunlar bi kaç kişi daha vardı nisanda doğum yapan ama onların isimlerini ya net göremedim yada hatırlamıyorum hadi bakalım inş. erken doğum olmaz ama listemiz bayağı kabarıktı hemde ayın 9u-10u gibi

biliyorum içteki yerde çok ses duyuyorlarmış hatta dışarı çıktıklarında bu üzden elektrik süpürgesi ve fön makinesi seslerine bayılıyorlarmış sakinleşiyorlarmış... bende fazla kalmıcam ama resmen herkes benim hamileliğimi beklemiş diye sinirlenmeden edemiyorum 8-9 haftalıkken yine en yakın arkadaşlarımdan birinin kınası ve düğünü oldu... sonra en yakın iş arkadaşım kocaya kaçtı nikah şahidi oldum şimdi bugün nişan var 8 nisanda kaçan arkadaşımın düğünü 16 kınası şeklinde 17 nisanda yine başka bir en yakın arkadaşımın düğünü olacak resmen beni beklemişler... bu nişanı olanında 30haziran kına 1 temmuz düğün 40ım yeni çıkmış olucak resmen beni sinir ettiler gitmesende olmuyor işte hem aklımda kalır gıcık şeyler bu zamana kadar evde kaldılar benim kızım geldi şansıyla onlarada şans getirdi koca buldular kaç aylık tulumu canım? resimleri bekliyorum akşama.. bakamazsamda yarın muhakak bakarım benim için yükle çok merak ettim

Günaydın arkadaşlar,dün doktora gittim bebeğim 1.875 gr olmuş çok sevindik.karın çevresi haftasında çıktı bu kez ŞÜKÜRLER OLSUN.
günaydın canım hadi gözün aydın kilosuna sevindim ama karın çevresinin haftasında çıkmasına dahada çok sevindim... maşallah nazar değmesin doğuma kadar böyle sağlıklı gider inş.

günaydınnnnn mayıs anneleri bebişleri herkes iyidir inş.
oğluşumla kahvaltı yapmadan önce bi selam vermek istedimmm

Kizlar hepinize merhaba.daha gecmisi okuyamadim.desertcim hayirdir insallah rüyan cok heyecanliymis :) p.tesi kaynanamlar memleketten geliyomus ya öyle sinir oldum ki tam is bitti üzerind geliyo annemin cani cikti burda tam dinlencem evimdd temiz temiz derken gelecegi tuttu tövbe tövbee

herkese günaydınnnn, hava çok güzel resmen insanın içini açıyor.... İşe geldik kızımla... az öncede arkadaşlarla kahvaltımızı yaptık simitli kaşarlı
Şimdi çalışmaya başlayacağız... Kızlar rüyamda bu gece hep yumurta gördüm, sabah gelince anlamı neymiş diye baktım Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuga isarettir, diyordu...
İçimde hep acabalar var zaten yoksa erkek mi olacakkkk şaka bir yana doktorum 15 haftalıkken kız demişti, sonra birde ikili testte kız dediler... sonra kız falan demedi hiç.cinsiyetiyle ilgili konuşmadı... bize sürpriz yapmasın sonraa bizim bebek :))))

Bu arada kızlar çalışabilir raporunu 32+ dan sonra mı alacağız yoksa 31. haftanın içindeyken mi, benim önümüzdeki hafta geç olmadan bu raporu almam gerekiyor...

esini arayip sormustur ne yaptiniz diye.oda yerlestik demistir.kaynananda evi gormek icin meraktan hazirda is bitmisken geliyorduryani genelde oyle yapiyorlar kimsenin durup dururken gunahini almayim da.

ayyyy herkes acayip ruyalar goruyoryok ben gec doguracam en erken 29 nisan burayada yaziyorum birde 29 nisan da gelirmis ne gulerimaksam cekip eklerim canim.ama sende ekle fotolari o kaplan desenli ayaksiz tulumuna bayildim.saglikla giysin kizin.bende ruyamda bayiliyordum.tak diye yere dusuyordum.

daha sonra tekrar baktirsaydiniz keske.bu gidisinizde baktirin yine.herseyin hayirlisi olsun tabi ama icinde rahat eder.belki ruyan bi isarettir.

günaydın canım afiyet olsun oğluşunla sana

sorma canım çok heyecanlıydı valla dedim direk kızlara yazmam lazım uyandığımda senin kaynananlarda bir alem canım gerçekten annenle senin canın çıktı iş varken gelmediler iş bitti sefaya geliyorlar şimdide gelmeselerdi doğumdan sonra gelselerdide azıcık rahat etseydin ama el anası böyle bişi işte çekenler hep kız anneleri oluyor

günaydın canım allah hayır etsin ve hayırlara çıkarsın rüyanı 32++lardayken 33+0 şeklindeki süreç içinde alabiliyorsun yani alttaki lilypie ne göre önümüzdeki cuma günü alabilirsin... bende doktoruma pazartesi sorucam sata göre veriyrouz demişti eğer engel çıkmazsa geç alayım çünkü en son 28+2 şeklinde bakmıştı benim kıza... hayırlısı artık bakalım!

yaa sen 24 nisan yazinca benim kalbim carpiyor.tarihin belirlendi ya cok heycanlandim.acaba benimki ne zaman gelecek,cok heycanlaniyorum bu aralarbizimkiler 36 haftada gelmesinler tum mayis bebekleri akilli olsun iyice beklesinler

tabiiiiiii bu işler kısmettt ama ..aslında 40 haftam 4 mayıs.sezeryan olunca 1hafta erken alıyorrr.hanı biz beklıyoruz ama hep de konusuyorum sakın erken geleyim deme diye.. ama önümdede örnekler olunca olmuyo heyecanlanıyorummm

daha ev temizliği ütüsü varr.ne bileyim pijamamı bile almadım
pazartesi kontrol var..bekliyorum heyecanla...yine de bana çekip insallah sabırsız bebek olmaz..
sen kaç haftadasın?:

Günaydınnnnnn kıslar...Bugün hava müthiş..Evde olanlar eve tıkanıp kalmasınn şöle bir temiz hava alsın mis mis..
Hanımlar 32. haftada izne çıkanlar izin bittiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bize ücretsiz izin vermedikleri için ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. Doktorum izin verirse tabiki...Öbür türlü 2 aylık bebişi bırakıp işe dönmek istemiyorummmmm

Son düzenleme:

hoşgeldın nasılsın..

ooh temız eve oturmaya kım gelmez..

bu haftalarda ruyalar cok normal canım....32 verıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…