2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bızler heyecanlı oluyoruz maaalesef onlar anlamıyor en ıyısı kendı ısını kendın yapmak

mıllete muhtac olunca kıymete bınıyor

gerçekten öle ben heveslendikçe, biran evvel işlere başlamak istedikçe onlar kendilerini naza çekiyor... kayınpederim çok farklı bir insan, biz ne kadar konuşursak konuşalım kendi gönlü olmayınca yapmaz bişi... eşimde işsiz oldugu için şuan başka bir usta getiremem ne yazık ki, hemde büyük olay çıkar... üzülmemek elde değil ya.. kıyafetleri yıkamak bile gelmio içimden... iki ayağımı bi pabuça koyucaklar, zaten tek başıma bişeyin üstesinden gelemiorum, ama yine de herşeyi kendim yapmak istiyorum ama gücüm yok, onlar da böle yaptıkça olan enerjimde tükeniyor..

teşekkür ederim canım.. bende öğretmenim ilk bebeğim izin konularında pek bilgim yok bende ücretsiz almayı düşünüyorum ama ekimde ayrılıp 6 ay alıp nisanda dönmeyi düşünüyorum bana kalsa 1 yıl almak istiyorum ama eşim nisanda askere gidecek maaşsız olmamız mümkün gözükmüyor.bu şekilde almam mümkün olurmu illa 1 yılmı olmalı?

cnmmmm hepsı bırbırınden guzel gule gule kullansın annesıı masallhlhhhh

cnm Allah yardımcın olsun dualarım senınle umarım duzelır

ekins cnm masallh bebısıneee nazar degmesın

bu arada herkese tunaydınlar kızlarr umarım sız ve bebıslerınız ıyısınızdır hepınızı kocaman optukk oglusumlaaa

Dün akşam 14 şubatta doğum yapan bir arkadaşımı ziyarete gittik evine. Sezeryan ile doğum yapmıştı sütü gelmemiş kızlar. İlk başlarda 30cc geliyordu şimdi 10cc yi bile tamamlayamıyorum diyor. Aldığı herşey kalmış kullanılmadan kendi de çok üzgündü emziremedi diye.Doktorlarda kesinlikle zorlamaya izin vermiyorlar bebekte Rh problemi var aç kalmasına kesinlikle karşılar yoksa küveze alırız diyorlar. Süt arttırıcı ne varsa internette hepsini denemiş ama olmamış.

Ben Allah'ın izniyle sütümün olacağına inanıyorum nedense bana öyle geliyor. Önce sağlıklı bir doğum sonra da bol bol süt versin Allah hepimize.

Aman genelde boyle oluyor, neden bi turlu anlamiyorum, sonucta onlarinda cocuklari torunlari. Ama canini sykmamaya calis canim, Allah gonlune gore versin insallah.

sıkma canını geç olacağı varsa sen ne kadar sıkarsan sık o kadar geç oluyor.. insan üzüldüğüyle kalıyor... oda kışın yapmaya üşenmiştir yazında işleri güçleri oluyor o yüzden yapamaz uzar gider ancak akşamları tutabilirsen tutabilirsin kayınpederini başka türlü gündüz yapamaz...

hayırlısı olsunda canım bebekler sağlıklı olsun öylede doğacaklar böylede... ya kesip çıkarcaklar yada aşağıdan pırtlattıracaklar o yüzden sağlıklı olduktan sonra gerisi teferruata giriyor artık! zaten devlet hastanelerindede doktorlar genelde kendinin denk gelmiyor normalsede girmiyorlar ebeler giriyor

cnmmmm hepsı bırbırınden guzel gule gule kullansın annesıı masallhlhhhh
tşk ederiz nur teyzesi daha güzelleri senin bebişinin olsun inş.

benim ablamın ikiside sezeryan ilkinde gelmedi emziremedi ikincisinde gelip emzirdi... bir arkadaşımda sezaryan yaptı hemde ilk bebeğiydi hemen geldi doğumdan sonra sütü... benim şimdilerde gelmeye başladı hatta bu sıralar biraz azaldı ama kısmet artık... inş. süt gelirde hem sağlıklı büyürler hemde mamayla masrafıyla uğraşmayız...

merhaba güzel anneler bende mayıs annesiyim 29 mayıs oğluşuma kavuşucam inş.size bir sorum olacaktı benim bazen iğne batar gibi sancım oluyor aşağıya doğru çok korkuyorum sizce normalmi*

merhaba güzel anneler bende mayıs annesiyim 29 mayıs oğluşuma kavuşucam inş.size bir sorum olacaktı benim bazen iğne batar gibi sancım oluyor aşağıya doğru çok korkuyorum sizce normalmi*

Doktorlarımız bu dönemlerde ritmik olmayan sancılanmaların normal olduğunu söylüyor ama yine de en sağlıklısı bunu kendi doktoruna danışman.

Özel sektör böyle işte ne yaparsın. Haftada 1 gün süt iznim olacak. Bizim departman cmrt de çalıştığı için ben izinlerimiz cmrt günü alırım sanırım. Diğer depart. çalışan anneler ne güzel cuma cmrt paz. izinliler.

desertflower
bende son 3 haf. kadar çalışmak istiyorum. Dilekçe yazsam tazminat alsam buda işin sonu olmaz mı? ben bebekten sonra çalışmaya devam etmek istiyorum. Malüm hayat şartları

hgencturk seni çok iyi anlıyorum. Hepimiz bebek için çok heyecanlıyız onun odasını hazırlamak eşyaları yıkamak ütülemek bile zevk verici..Biran önce olsun bitsin istiyoruz..Şahsen ben çok sabırsızım..Beklemek çok can sıkıcı..Yinede beklemek zorunda olan için yapacak birşey yok. Geç olsun güç olmasın demekten başka.

Selam, bu bahsettiğin olay bende çok oluyordu doktor magnezyum verdi ve ayakta çok kalmamamı söyledi. bebek aşağıya baskı yapıkça sanırım bu tarz şikayetler oluyor. Sende mutlaka doktoruna danış.

doktor randevum 1 hafta sonra randevuya kadar beklemem lazım

mrym bu avatar resmindeki bebeğinin 4D görüntüsü mü ? eğer öyleyse bu nasıl bir makina bildiğin renkli çekmiş. Ben bakıyorum da herkesinki aynı ama bu çok farklı şaşırdım valla [/QUOTE]

Evet renkli 4d obstetrik ultrasyona girdim fotoğraf gibi verdiler aynı canım.

desertflower[/FONT] bende son 3 haf. kadar çalışmak istiyorum. Dilekçe yazsam tazminat alsam buda işin sonu olmaz mı? ben bebekten sonra çalışmaya devam etmek istiyorum. Malüm hayat şartları
canım şimdi şöyle bende malum hayat şartlarından dolayı ücretsizimi alamıcam ama alma hakkım ve istersem 6 ayın hepsini istersem belli bir kısım olarak kullanabiliyoruz... yani son 3 hafta +13hafta şeklinde tamamladıktan sonra yıllık izinlerini kullanıyorsun hepsini ve iş yerini bunları sana ödemek zorunda... ardından ücretsiz izin hakkın varsa 6 ay onları alıyorsun şayet vermezse bu izin yasal izine girdiğinde hem cezai işlemli tazminat uygulatabiliyorsun hemde tazminatını alıyorsun! şöyle düşün hamile bir bayanı işten çıkarttığında iş yeri nasıl 50 bin işten ayrılana devletede 150 bin lira ödüyorsa buda ona benzer bişi... evet işin rahattır falan belki ama tazminat seni bir süre idare edecektir sende bu süreçte daha rahat belkide daha güzel bir iş bulacaksındır hemde yavrunla zaman geçireceksindir... benim iş yeri şartlarım iyi değil ben beni çıkarsınlar diye gözlerinin içlerine bakıyorum aldığın tazminatla önümüzdeki yaza kadar idare ederim sonra zaten yazın heryerde açılmış oluyor sektör muhakak iş bulurum işsiz kalmam diye düşünüyorum tabii senin işin ne şartların nasıl bilemediğimden yorum yapamıcam... ama dediğim gibi sen almak istiyorsan seni hiç birşekilde çıkartamıyor ve süt izinlerinide bizim isteğimiz doğrultusunda kullanabiliyoruz mesela ilk 6 ay 1.5 saat ya ben haftada +1 gün izin isticem ama kalan yarım saatlerimde ayda +1/2 güne denk geliyor izin olarak her ay sonundada onları isticem... vermezlersede yasal izinim olduğunu gözlerine sokucam... güzellikle değilse zorla vericekler!

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Sayılı günlerimiz kaldı...Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin...

sesa123 canım geçmiş olsun büyük bir problem olduğunu sanmıyorum merak etme dualarımız elbet seninle..

canım benim de çok tanıdığımın 36da suyu geldi ve o zaman sancıyı falan beklemeden direkt sezeryanla alıyorlar ama biz kötüyü düşünmeyelim dün mart annelerinin topiğine şöyle bir göz attım anaaaam doğuramayan o kadar var ki 41 dolmuş tık yok o da stres:S:S

anaaaam hayır olsun rüyan canımcım ama bu işler belli olmaz doğar mı doğar Allah hayırlı doğumlar nasip etsin ama 8i de pek erken zaten üçümüz de mayıs annelerinin en önce doğurcaklarındayız mayısın ilk haftası bizim normalde:))

canım onlar zamanlamayı öyle güzel bilirler ah onlar yok mu onlar temiz eve herkes gelir valla vay annelerimizee

bence bi daha bi sor bakalım doktora içime kurt düşürdün bu arada 32+0dan itibaren canım

ben de öğretmenim ama ücretsiz izin alamam napim artık oğluş 4-5 aylıkken bırakıcam..

canım ben çok güneşli bir havada yıkamıştım balkonda 10 dakikada kurudu misss

valla ben olsam kocamı sıkıştırırdım iş onda bitiyor ver ona gazı söylesin babasına artık vaktimiz daraldı desin

sizcedoğum şekli ne zaman belli olur

canım ben dün kontrole gittiğimde bu soruyu sordum çatı muayenesinden sonra ama en çok da annenin isteğine bağlı sen ne istiyorsun mesela dedi ben de normal istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum dedim o da niye yapamıyasın vücudun gayet müsait herşey yolunda giderse neden olmasın dedi hadi bakam zaman gele hayrola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…