günaydın kızlar,
sabah sabah sinirlerim öle bozuldu kikızıma oda hazırlamak için salonumdaki balkonu odaya katacaktık ki oda ferahlasın ve yemek odasındaki eşyaları oraya yerleştirelim. geçen sene yazdan beri kayınpederime sölüyorum ama sağolsun hep erteledi ( kendisi inş. ustası oldugu için başkasını getirmek olmaz ). şimdi de mart başından sölüyorum ne zaman kırıcaksın die, havaların ısınmasını bekleyelim dedi, bu kez de başka işleri çıktı ve bizim işi yine salladı, nisanın 7 sinde mobilyamız gelicek. daha ev boya olucak, bi ton iş var ama kimsenin umrunda değil ben ki o kadar pinpirikliyim, herşey güzel olsun die çaba sarf ediyorum onlar tam tersi
canım ben hastanede degiştirdim doktorlar kendileri baska yerlere gidiyor ve o hastaneler bana uzak oluyor oyuzden gidemiyorum bakalım bu hastanemde 2.doktorum olcak gittigim buda giderse ben doguma giderim sadece milletide işinden etmiyim
cnım benım suyum fazla oldugu ıcın doktorum calışmama ızın vermedı
ben öğretmen oldugum ıcın eylulde ucretsız ızne ayrılacagım bırıncı oglumda nısanda dogmuştu bır yıl ucretsız ızın almıştım 16 ay beraberdık
sadece bady ve tulumlarla, altların bir kısmını! ekledim örgülerini, ekstralarını ve kıyafetlerini daha sonra eklicem... çok acemi bir fotocu olduğumdan çekimlerim güzel olmadı idare edin
Eki Görüntüle 373899 Eki Görüntüle 373907 Eki Görüntüle 373906 Eki Görüntüle 373905 Eki Görüntüle 373904 Eki Görüntüle 373903 Eki Görüntüle 373902 Eki Görüntüle 373901 Eki Görüntüle 373900 Eki Görüntüle 373908
Selam annişler.Şimdi doktordan geldim moralim bozuldu biraz.Oğluşumun böbrek kanallarından birinde genişleme varmış,bu da idrarını rahat akıtamamasını sağlıyormuşerkek bebeklerde görülüyormuş genelde.Doğumdan sonra takibe aldırın dedi. sınırrda dedi Dua edin de ciddi bir sorun olmasın Hamişlerin duası daha kabul olurmuş Yine de Allah'a çok şükür daha ciddi bir şey yok.
gerçekten öle ben heveslendikçe, biran evvel işlere başlamak istedikçe onlar kendilerini naza çekiyor... kayınpederim çok farklı bir insan, biz ne kadar konuşursak konuşalım kendi gönlü olmayınca yapmaz bişi... eşimde işsiz oldugu için şuan başka bir usta getiremem ne yazık ki, hemde büyük olay çıkar... üzülmemek elde değil ya.. kıyafetleri yıkamak bile gelmio içimden... iki ayağımı bi pabuça koyucaklar, zaten tek başıma bişeyin üstesinden gelemiorum, ama yine de herşeyi kendim yapmak istiyorum ama gücüm yok, onlar da böle yaptıkça olan enerjimde tükeniyor..
sıkma canını geç olacağı varsa sen ne kadar sıkarsan sık o kadar geç oluyor.. insan üzüldüğüyle kalıyor... oda kışın yapmaya üşenmiştir yazında işleri güçleri oluyor o yüzden yapamaz uzar gider ancak akşamları tutabilirsen tutabilirsin kayınpederini başka türlü gündüz yapamaz...gerçekten öle ben heveslendikçe, biran evvel işlere başlamak istedikçe onlar kendilerini naza çekiyor... kayınpederim çok farklı bir insan, biz ne kadar konuşursak konuşalım kendi gönlü olmayınca yapmaz bişi... eşimde işsiz oldugu için şuan başka bir usta getiremem ne yazık ki, hemde büyük olay çıkar... üzülmemek elde değil ya.. kıyafetleri yıkamak bile gelmio içimden... iki ayağımı bi pabuça koyucaklar, zaten tek başıma bişeyin üstesinden gelemiorum, ama yine de herşeyi kendim yapmak istiyorum ama gücüm yok, onlar da böle yaptıkça olan enerjimde tükeniyor..
hayırlısı olsunda canım bebekler sağlıklı olsun öylede doğacaklar böylede... ya kesip çıkarcaklar yada aşağıdan pırtlattıracaklarcanım ben hastanede degiştirdim doktorlar kendileri baska yerlere gidiyor ve o hastaneler bana uzak oluyor oyuzden gidemiyorum bakalım bu hastanemde 2.doktorum olcak gittigim buda giderse ben doguma giderim sadece milletide işinden etmiyim
tşk ederiz nur teyzesi daha güzelleri senin bebişinin olsun inş.cnmmmm hepsı bırbırınden guzel gule gule kullansın annesıı masallhlhhhh
benim ablamın ikiside sezeryan ilkinde gelmedi emziremedi ikincisinde gelip emzirdi... bir arkadaşımda sezaryan yaptı hemde ilk bebeğiydi hemen geldi doğumdan sonra sütü... benim şimdilerde gelmeye başladı hatta bu sıralar biraz azaldı ama kısmet artık... inş. süt gelirde hem sağlıklı büyürler hemde mamayla masrafıyla uğraşmayız...Dün akşam 14 şubatta doğum yapan bir arkadaşımı ziyarete gittik evine. Sezeryan ile doğum yapmıştı sütü gelmemiş kızlar. İlk başlarda 30cc geliyordu şimdi 10cc yi bile tamamlayamıyorum diyor. Aldığı herşey kalmış kullanılmadan kendi de çok üzgündü emziremedi diye.Doktorlarda kesinlikle zorlamaya izin vermiyorlar bebekte Rh problemi var aç kalmasına kesinlikle karşılar yoksa küveze alırız diyorlar. Süt arttırıcı ne varsa internette hepsini denemiş ama olmamış.
Ben Allah'ın izniyle sütümün olacağına inanıyorum nedense bana öyle geliyor. Önce sağlıklı bir doğum sonra da bol bol süt versin Allah hepimize.
merhaba güzel anneler bende mayıs annesiyim 29 mayıs oğluşuma kavuşucam inş.size bir sorum olacaktı benim bazen iğne batar gibi sancım oluyor aşağıya doğru çok korkuyorum sizce normalmi*
Nerdeee bizim gibi özel sektörde çalışanlar malesef ki patronların ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyoruz. En kısa sürede devletin bu işe el atması gerek bu tarz yasal işlemlerde çok sıkıntı yaşıyoruz. Ben doğumdan sonra borçlarım olduğu için ücretsiz izin kullanamayacağım ama yıllık iznim olan 23 günü kullanıyorum. Ancak emin ol bende 8 yıldır çalışıyor olmama rağmen ücretsiz izin istesem bizimkilerin tavrı da pek hoş olmaz. Şimdiden sıkı sıkı tembihliyorlar ücretsiz almayacaksın değil mi? Ben de diyorum nerden bileyim şimdiden belki aksi bir durum olacak 1 ay 2 ay ihtiyacım olacak bunu şimdiden bilemem ki, hemen yüzlerini ekşitiyorlar.
merhaba güzel anneler bende mayıs annesiyim 29 mayıs oğluşuma kavuşucam inş.size bir sorum olacaktı benim bazen iğne batar gibi sancım oluyor aşağıya doğru çok korkuyorum sizce normalmi*
sizcedoğum şekli ne zaman belli olur
canım şimdi şöyle bende malum hayat şartlarından dolayı ücretsizimi alamıcam ama alma hakkım ve istersem 6 ayın hepsini istersem belli bir kısım olarak kullanabiliyoruz... yani son 3 hafta +13hafta şeklinde tamamladıktan sonra yıllık izinlerini kullanıyorsun hepsini ve iş yerini bunları sana ödemek zorunda... ardından ücretsiz izin hakkın varsa 6 ay onları alıyorsun şayet vermezse bu izin yasal izine girdiğinde hem cezai işlemli tazminat uygulatabiliyorsun hemde tazminatını alıyorsun! şöyle düşün hamile bir bayanı işten çıkarttığında iş yeri nasıl 50 bin işten ayrılana devletede 150 bin lira ödüyorsa buda ona benzer bişi... evet işin rahattır falan belki ama tazminat seni bir süre idare edecektir sende bu süreçte daha rahat belkide daha güzel bir iş bulacaksındır hemde yavrunla zaman geçireceksindir... benim iş yeri şartlarım iyi değil ben beni çıkarsınlar diye gözlerinin içlerine bakıyorum aldığın tazminatla önümüzdeki yaza kadar idare ederim sonra zaten yazın heryerde açılmış oluyor sektör muhakak iş bulurum işsiz kalmam diye düşünüyorumdesertflower[/FONT] bende son 3 haf. kadar çalışmak istiyorum. Dilekçe yazsam tazminat alsam buda işin sonu olmaz mı? ben bebekten sonra çalışmaya devam etmek istiyorum. Malüm hayat şartları
günaydın herkese
canım benımde bel fıtığım var.emarın senın için tehlikesi yokmu..radyasyon alınmıyor mu?hatırlayamadım birden.bende beyin cerrahi dr sorduğumda oda demiştiki normal doğum yapabilirsin bizim için sıkıntı yok.çünkü her iki doğumda riskler hemen hemen aynı diye konusmustuk..
benım zaten sezaryan olacağı için tekrar görüşmedim.çatı muay.nasıl yapılıyor peki?banada yaparmı bilmiyorum hiç dr konusmadık..
bu arada benim suyum falan gelmezse 24 nisan düşünüyor doktorumçok korkuyorum
tanıdığım arkadaslarım hep suyu geldi 36 haftalıkken sezaryan oldular..bendede son 15 gun mu kaldı diye dolasıyorum ortalıklarda :26::26:
bizim kinin tekmelerınden oturamıyorum gögsumun altında süreklı dik duruyorum..sağlıkla kucağımıza alsaydık şu sıpaları offfffffff yaaaaaaaaaaaa
Kızlar ben asıl mevzuyu unuttum sizlere yazmayıdün gece rüyamda nisan ayına girmişiz doğum yapanlar var... ve upuzun bir liste mevcuttu isimlere ayrıntılarıyla bakmak istedim ama sadece 3 isim aklımda kalmış hemen söyleyeyim turuncu, bebisgeliy, pembelervemaviler anımsadıklarım listede bunlar bi kaç kişi daha vardı nisanda doğum yapan ama onların isimlerini ya net göremedim yada hatırlamıyorum hadi bakalım inş. erken doğum olmaz ama listemiz bayağı kabarıktı hemde ayın 9u-10u gibi
Kizlar hepinize merhaba.daha gecmisi okuyamadim.desertcim hayirdir insallah rüyan cok heyecanliymis :) p.tesi kaynanamlar memleketten geliyomus ya öyle sinir oldum ki tam is bitti üzerind geliyo annemin cani cikti burda tam dinlencem evimdd temiz temiz derken gelecegi tuttu tövbe tövbee
herkese günaydınnnn, hava çok güzel resmen insanın içini açıyor.... İşe geldik kızımla... az öncede arkadaşlarla kahvaltımızı yaptık simitli kaşarlı
Şimdi çalışmaya başlayacağız... Kızlar rüyamda bu gece hep yumurta gördüm, sabah gelince anlamı neymiş diye baktımRüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuga isarettir, diyordu...
İçimde hep acabalar var zaten yoksa erkek mi olacakkkkşaka bir yana doktorum 15 haftalıkken kız demişti, sonra birde ikili testte kız dediler... sonra kız falan demedi hiç.cinsiyetiyle ilgili konuşmadı... bize sürpriz yapmasın sonraa bizim bebek :))))
Bu arada kızlar çalışabilir raporunu 32+ dan sonra mı alacağız yoksa 31. haftanın içindeyken mi, benim önümüzdeki hafta geç olmadan bu raporu almam gerekiyor...
cnım benım suyum fazla oldugu ıcın doktorum calışmama ızın vermedı
ben öğretmen oldugum ıcın eylulde ucretsız ızne ayrılacagım bırıncı oglumda nısanda dogmuştu bır yıl ucretsız ızın almıştım 16 ay beraberdık
kızlar hepinize kocaman günaydın.. kızçemin eşyalarını yıkıyorum. 1. tur bitti daha :) 5 tur dönerim heralde :) roxy çok güzel kokuyor tavsiye ederim. eşime diyorum ki artık kendi kıyafetlerimizidemi bununla yıkasak :)))))) bu arada ben içeride çamaşırlıkta kurutuyorum. sizlerde bölemi yaptınız.. dışarı asmaya kıyamadım..
günaydın kızlar,
sabah sabah sinirlerim öle bozuldu kikızıma oda hazırlamak için salonumdaki balkonu odaya katacaktık ki oda ferahlasın ve yemek odasındaki eşyaları oraya yerleştirelim. geçen sene yazdan beri kayınpederime sölüyorum ama sağolsun hep erteledi ( kendisi inş. ustası oldugu için başkasını getirmek olmaz ). şimdi de mart başından sölüyorum ne zaman kırıcaksın die, havaların ısınmasını bekleyelim dedi, bu kez de başka işleri çıktı ve bizim işi yine salladı, nisanın 7 sinde mobilyamız gelicek. daha ev boya olucak, bi ton iş var ama kimsenin umrunda değil ben ki o kadar pinpirikliyim, herşey güzel olsun die çaba sarf ediyorum onlar tam tersi
sizcedoğum şekli ne zaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?