canım şimdi şöyle bende malum hayat şartlarından dolayı ücretsizimi alamıcam ama alma hakkım ve istersem 6 ayın hepsini istersem belli bir kısım olarak kullanabiliyoruz... yani son 3 hafta +13hafta şeklinde tamamladıktan sonra yıllık izinlerini kullanıyorsun hepsini ve iş yerini bunları sana ödemek zorunda... ardından ücretsiz izin hakkın varsa 6 ay onları alıyorsun şayet vermezse bu izin yasal izine girdiğinde hem cezai işlemli tazminat uygulatabiliyorsun hemde tazminatını alıyorsun! şöyle düşün hamile bir bayanı işten çıkarttığında iş yeri nasıl 50 bin işten ayrılana devletede 150 bin lira ödüyorsa buda ona benzer bişi... evet işin rahattır falan belki ama tazminat seni bir süre idare edecektir sende bu süreçte daha rahat belkide daha güzel bir iş bulacaksındır hemde yavrunla zaman geçireceksindir... benim iş yeri şartlarım iyi değil ben beni çıkarsınlar diye gözlerinin içlerine bakıyorum aldığın tazminatla önümüzdeki yaza kadar idare ederim sonra zaten yazın heryerde açılmış oluyor sektör muhakak iş bulurum işsiz kalmam diye düşünüyorumtabii senin işin ne şartların nasıl bilemediğimden yorum yapamıcam... ama dediğim gibi sen almak istiyorsan seni hiç birşekilde çıkartamıyor ve süt izinlerinide bizim isteğimiz doğrultusunda kullanabiliyoruz mesela ilk 6 ay 1.5 saat ya ben haftada +1 gün izin isticem ama kalan yarım saatlerimde ayda +1/2 güne denk geliyor izin olarak her ay sonundada onları isticem... vermezlersede yasal izinim olduğunu gözlerine sokucam... güzellikle değilse zorla vericekler!
benim bebek arabamı kayınvalidemler alıcaktı kızlar ama görümcem netten kredi kartıyla alıp onlar görümceme taksit taksit ödüceklermiş... annem yatağı aldığı içinde bebek arabasını onlara bıraktım açıkçası... sonuçta ben babamın evinden getirmiyorum çocuğumu... hani durumları olmayabilir ama ne biliyim sonuçta bütçeyi aşmıcak bişi oldumu olabiliyor diye düşünüyorum kimseyi zorlamakta istemiyorum ama beğenmediğim birşeyede mecbur bırakılmak istemiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...
görümcemin yolladığı araba modeli
Eki Görüntüle 374638
kısaca özelliklerinden bahsedeyim... baston puset 103tl ve 4.6 kg kolay taşınabilir ve katlanabilir... 9 aydan-48 aya... yatış pozisyonu yok!
bunlarda benim beğendiklerim
Eki Görüntüle 374640 Eki Görüntüle 374639
3 tekerlekliği tavsiye edermisiniz?
özellikleri hemen hemen aynı... kolay katlanabilir... tek tekerlekli 199 diğeri 119tl... ikisininde ağırlığı 6.2kg. 0-48 aya kadar... ikisde 3 kademeli yatış pozisyonu var!
bende cevap olarak bunları attımsizce almaya kalksam 3ü arasından hangisini tavsiye edersiniz?
teşekkür ederim canım.. bende öğretmenim ilk bebeğim izin konularında pek bilgim yok bende ücretsiz almayı düşünüyorum ama ekimde ayrılıp 6 ay alıp nisanda dönmeyi düşünüyorum bana kalsa 1 yıl almak istiyorum ama eşim nisanda askere gidecek maaşsız olmamız mümkün gözükmüyor.bu şekilde almam mümkün olurmu illa 1 yılmı olmalı?
ekins cnm masallh bebısıneee nazar degmesın
bu arada herkese tunaydınlar kızlarr umarım sız ve bebıslerınız ıyısınızdır hepınızı kocaman optukk oglusumlaaa
Dün akşam 14 şubatta doğum yapan bir arkadaşımı ziyarete gittik evine. Sezeryan ile doğum yapmıştı sütü gelmemiş kızlar. İlk başlarda 30cc geliyordu şimdi 10cc yi bile tamamlayamıyorum diyor. Aldığı herşey kalmış kullanılmadan kendi de çok üzgündü emziremedi diye.Doktorlarda kesinlikle zorlamaya izin vermiyorlar bebekte Rh problemi var aç kalmasına kesinlikle karşılar yoksa küveze alırız diyorlar. Süt arttırıcı ne varsa internette hepsini denemiş ama olmamış.
Ben Allah'ın izniyle sütümün olacağına inanıyorum nedense bana öyle geliyor. Önce sağlıklı bir doğum sonra da bol bol süt versin Allah hepimize.
merhaba güzel anneler bende mayıs annesiyim 29 mayıs oğluşuma kavuşucam inş.size bir sorum olacaktı benim bazen iğne batar gibi sancım oluyor aşağıya doğru çok korkuyorum sizce normalmi*
sizcedoğum şekli ne zaman belli olur
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Sayılı günlerimiz kaldı...Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin...
benimde annem bakıcak bende izin almıcam ücretisz olarak ama +1 izin kullanıcam kısmet olursa... hayat şartları napıcan.. gönül isterdi ücretsiz kullanmak ama kısmet.. tabi bi sıkıntı olursa mecburiyetten alıcaz allah sıkıntı göstermesin...Açıklayıcı yazın için tşk ederim canım...Benim işim rahat.Uzun yıllarda çalışmış olduğum için çıkmayı düşünmüyorum. Ücretsiz izin değilde öncelikli olarak yıllık izinlerimi talep ederim. Zaten yerime başka biri bakacak 1 ay daha idare edebilir..Cmrtleri 1 yıl süt iznim olacak. Bakalım böyle geçireceğiz.Bebeğime kayınvalidem bakacağı için gözüm arkada kalmayacak inş. Neyse hayırlısıyla vakitlerinde doğsunlarda önemli olan bu..Herkesi aldı bir erken doğum telaşı zaten...
bende emin olamadım ama görümcem şimdi heralde fiyatı yüksek buldu laf söyledi... sen öyle istiyordun fikrin değişti galiba falan dedi... hatta 60tllik arabadan bahsediyrodun falan dediBende alttakileri beğendim özellikle 3 tekerlekli olanı ama ne kadar doğru bilmiyorum 3 tekerlekli olanlarda denge problemi olabiliyormuş. Bunu bir dene öyle tercih et derim ben.
benimde gözüm hep 3 tekerleklilerde ama kullanımı zor gibi geliyor ve taşınmasında katlamasında falan problem yaşayabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim... 100tl ye görmüştüm ben zaten bir mağazada nettede 120tl gider mağazadan gözümle gördüğümü alırım daha iyi en azından... bende çok para verme taraftarı değilim... zaten ilk sene kanguru kullanıcam 2. sene lazım olacak yazın... kışın arabayla uğraşamam kucağımda taşırım ondan sonraki senede 3 yaşında oluyor o zaman yürümek isticek kullanmak istemicek...desert canım ben olsam alttaki 4 tekerlekliyi alırım ki ben de öyle birşey almayı düşünüyorum arabaya çok para dökmeye gerek yok bu işimizi görür 3 tekerlikler bana kaba geliyor ama sen bilirsin canım..
benimde annem bakıcak bende izin almıcam ücretisz olarak ama +1 izin kullanıcam kısmet olursa... hayat şartları napıcan.. gönül isterdi ücretsiz kullanmak ama kısmet.. tabi bi sıkıntı olursa mecburiyetten alıcaz allah sıkıntı göstermesin...
bende emin olamadım ama görümcem şimdi heralde fiyatı yüksek buldu laf söyledi... sen öyle istiyordun fikrin değişti galiba falan dedi... hatta 60tllik arabadan bahsediyrodun falan dedibende emin olamıyorum dedim... benim annem durumları yokken 320tl ye beşiğini aldı kaynanamlar hiç bişi yapmadı 199tllik bişi beğenmem çokmu merak ediyorum yani... ama bebek arabasında daha başta bu lafı yaptılarsa ölsemde artık bişi aldırmam onlara alsalarda kullanmam eşimede söylücem...
benimde gözüm hep 3 tekerleklilerde ama kullanımı zor gibi geliyor ve taşınmasında katlamasında falan problem yaşayabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim... 100tl ye görmüştüm ben zaten bir mağazada nettede 120tl gider mağazadan gözümle gördüğümü alırım daha iyi en azından... bende çok para verme taraftarı değilim... zaten ilk sene kanguru kullanıcam 2. sene lazım olacak yazın... kışın arabayla uğraşamam kucağımda taşırım ondan sonraki senede 3 yaşında oluyor o zaman yürümek isticek kullanmak istemicek...
benim bebek arabamı kayınvalidemler alıcaktı kızlar ama görümcem netten kredi kartıyla alıp onlar görümceme taksit taksit ödüceklermiş... annem yatağı aldığı içinde bebek arabasını onlara bıraktım açıkçası... sonuçta ben babamın evinden getirmiyorum çocuğumu... hani durumları olmayabilir ama ne biliyim sonuçta bütçeyi aşmıcak bişi oldumu olabiliyor diye düşünüyorum kimseyi zorlamakta istemiyorum ama beğenmediğim birşeyede mecbur bırakılmak istemiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...
Eki Görüntüle 374638
kısaca özelliklerinden bahsedeyim... baston puset 103tl ve 4.6 kg kolay taşınabilir ve katlanabilir... 9 aydan-48 aya... yatış pozisyonu yok!
özellikleri hemen hemen aynı... kolay katlanabilir... tek tekerlekli 199 diğeri 119tl... ikisininde ağırlığı 6.2kg. 0-48 aya kadar... ikisde 3 kademeli yatış pozisyonu var!
bende cevap olarak bunları attımsizce almaya kalksam 3ü arasından hangisini tavsiye edersiniz?
güzel anne adayları merhaba ben haziran annesiyim 29. haftamın içindeyim şu çatı muayenesi kaçıncı haftada doktor tarafından yapılıyor. benim ilk bebebeğim olduğu için normalmi yoksa sezeryanmı olacağı belli değil. doktor hangi haftada belirtiyor. bilgilendirirseniz sevinirim..
Canim ben ilk resimdekinin türünden olanlari hic begenmiyorum.hem yatis pozisyonu yok.ilk aylarda araba cok lazim oluyormus.kuzenim ben almamistim cok zorluk cektim igneye falan giderken dedi.ben orta reshdeki kirmizi siyahliyi begendim.bemde o tür bisey alcad.3 tekerlekli de kullanimi zor gibi görünüyo onum icin 4 tekerlekliyi al bence cok hns.benim bebek arabamı kayınvalidemler alıcaktı kızlar ama görümcem netten kredi kartıyla alıp onlar görümceme taksit taksit ödüceklermiş... annem yatağı aldığı içinde bebek arabasını onlara bıraktım açıkçası... sonuçta ben babamın evinden getirmiyorum çocuğumu... hani durumları olmayabilir ama ne biliyim sonuçta bütçeyi aşmıcak bişi oldumu olabiliyor diye düşünüyorum kimseyi zorlamakta istemiyorum ama beğenmediğim birşeyede mecbur bırakılmak istemiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...
Eki Görüntüle 374638
selam kızlar... iyi haftasonlarıı
doktora gitiim. 32. hafta raporumu aldım. bebişim dönmüş şükür. 1950 gr ve 45 cm.doğum şeklini konuştuk.. epüdüral normal yaparız dedi... olabilir dedim. son ana kadar bekliyelim karar için dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem.. umarım herkes iyidir. öpüyorum hepinizii
Eki Görüntüle 374638
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?