2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim bebek arabamı kayınvalidemler alıcaktı kızlar ama görümcem netten kredi kartıyla alıp onlar görümceme taksit taksit ödüceklermiş... annem yatağı aldığı içinde bebek arabasını onlara bıraktım açıkçası... sonuçta ben babamın evinden getirmiyorum çocuğumu... hani durumları olmayabilir ama ne biliyim sonuçta bütçeyi aşmıcak bişi oldumu olabiliyor diye düşünüyorum kimseyi zorlamakta istemiyorum ama beğenmediğim birşeyede mecbur bırakılmak istemiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...

görümcemin yolladığı araba modeli

kısaca özelliklerinden bahsedeyim... baston puset 103tl ve 4.6 kg kolay taşınabilir ve katlanabilir... 9 aydan-48 aya... yatış pozisyonu yok!

bunlarda benim beğendiklerim

3 tekerlekliği tavsiye edermisiniz?
özellikleri hemen hemen aynı... kolay katlanabilir... tek tekerlekli 199 diğeri 119tl... ikisininde ağırlığı 6.2kg. 0-48 aya kadar... ikisde 3 kademeli yatış pozisyonu var!

bende cevap olarak bunları attım sizce almaya kalksam 3ü arasından hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

Açıklayıcı yazın için tşk ederim canım...Benim işim rahat.Uzun yıllarda çalışmış olduğum için çıkmayı düşünmüyorum. Ücretsiz izin değilde öncelikli olarak yıllık izinlerimi talep ederim. Zaten yerime başka biri bakacak 1 ay daha idare edebilir..Cmrtleri 1 yıl süt iznim olacak. Bakalım böyle geçireceğiz.Bebeğime kayınvalidem bakacağı için gözüm arkada kalmayacak inş. Neyse hayırlısıyla vakitlerinde doğsunlarda önemli olan bu..Herkesi aldı bir erken doğum telaşı zaten...

Bende alttakileri beğendim özellikle 3 tekerlekli olanı ama ne kadar doğru bilmiyorum 3 tekerlekli olanlarda denge problemi olabiliyormuş. Bunu bir dene öyle tercih et derim ben.

canım eşın askere mı gıdecek rabbım kolaylık versın...

ekins cnm masallh bebısıneee nazar degmesın

bu arada herkese tunaydınlar kızlarr umarım sız ve bebıslerınız ıyısınızdır hepınızı kocaman optukk oglusumlaaa

bızde sızı optuk..

amın dılerım hepımız emzırırız gelmeyıne gelmıyor emmeyıncede bebek emmıyor hayırlısı

merhaba güzel anneler bende mayıs annesiyim 29 mayıs oğluşuma kavuşucam inş.size bir sorum olacaktı benim bazen iğne batar gibi sancım oluyor aşağıya doğru çok korkuyorum sizce normalmi*

bu haftalardan sonra normal artarsa gecmesse doktora gıdıyoruz

sizcedoğum şekli ne zaman belli olur

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Sayılı günlerimiz kaldı...Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin...

amın canım

desert canım ben olsam alttaki 4 tekerlekliyi alırım ki ben de öyle birşey almayı düşünüyorum arabaya çok para dökmeye gerek yok bu işimizi görür 3 tekerlikler bana kaba geliyor ama sen bilirsin canım..

kızlar bu arada ben evde sıkıldım gidiyorum göğüs pompasını alıp gelim bari alabilrsem yani haber veririm size öpüldünüz..

selam kızlar... iyi haftasonlarıı

doktora gitiim. 32. hafta raporumu aldım. bebişim dönmüş şükür. 1950 gr ve 45 cm. doğum şeklini konuştuk.. epüdüral normal yaparız dedi... olabilir dedim. son ana kadar bekliyelim karar için dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem.. umarım herkes iyidir. öpüyorum hepinizii

benimde annem bakıcak bende izin almıcam ücretisz olarak ama +1 izin kullanıcam kısmet olursa... hayat şartları napıcan.. gönül isterdi ücretsiz kullanmak ama kısmet.. tabi bi sıkıntı olursa mecburiyetten alıcaz allah sıkıntı göstermesin...

Bende alttakileri beğendim özellikle 3 tekerlekli olanı ama ne kadar doğru bilmiyorum 3 tekerlekli olanlarda denge problemi olabiliyormuş. Bunu bir dene öyle tercih et derim ben.
bende emin olamadım ama görümcem şimdi heralde fiyatı yüksek buldu laf söyledi... sen öyle istiyordun fikrin değişti galiba falan dedi... hatta 60tllik arabadan bahsediyrodun falan dedi bende emin olamıyorum dedim... benim annem durumları yokken 320tl ye beşiğini aldı kaynanamlar hiç bişi yapmadı 199tllik bişi beğenmem çokmu merak ediyorum yani... ama bebek arabasında daha başta bu lafı yaptılarsa ölsemde artık bişi aldırmam onlara alsalarda kullanmam eşimede söylücem...

desert canım ben olsam alttaki 4 tekerlekliyi alırım ki ben de öyle birşey almayı düşünüyorum arabaya çok para dökmeye gerek yok bu işimizi görür 3 tekerlikler bana kaba geliyor ama sen bilirsin canım..
benimde gözüm hep 3 tekerleklilerde ama kullanımı zor gibi geliyor ve taşınmasında katlamasında falan problem yaşayabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim... 100tl ye görmüştüm ben zaten bir mağazada nettede 120tl gider mağazadan gözümle gördüğümü alırım daha iyi en azından... bende çok para verme taraftarı değilim... zaten ilk sene kanguru kullanıcam 2. sene lazım olacak yazın... kışın arabayla uğraşamam kucağımda taşırım ondan sonraki senede 3 yaşında oluyor o zaman yürümek isticek kullanmak istemicek...

güzel anne adayları merhaba ben haziran annesiyim 29. haftamın içindeyim şu çatı muayenesi kaçıncı haftada doktor tarafından yapılıyor. benim ilk bebebeğim olduğu için normalmi yoksa sezeryanmı olacağı belli değil. doktor hangi haftada belirtiyor. bilgilendirirseniz sevinirim..

annişler.kızıma bebiş odası için hazırlığa başlayacağız.odayı boyatacağım da renk konusunda kararsızım pembe ve lila istemiyorum gına getirdi.bir de odayı geniş göstersin diye 2 renk kullanmayı planladık.siz bana renk örnekleri fotosu veya isimleri verebilir misiniz?

desertcim benim ilk bebeğim 1 yıl sadece yazın kullandı, sonra yürümek istedi, artı taşıması arabaya sığdırması merdivenden indirmesi, evde koyacak yer bulması o kadar güç ki... ben senin yerinde olsanm ilk resimdekini alırım. şemsiye tipi.. hem yalnızken kullanabilirsin, hemde arabaya sığdırman rahat olurr... yine sen bilirsin.. hatta ben olsam hiççç almazdım

selam kızlar, herkese iyi günler,uzun zamndır uğrayamıyordum,şöyle bir göz attım da artık doğumu konuşuyoruz, buarada bende öğretmenim ve bu hafta doğum iznime çıktım, 2, 3 gün bile çalışmamak beni oldukça dinlendirdi, salı günü dr.uma gittimde benim kızım hala dönmemiş, bundan sonra 2 haftada 1 çağırdı kontrole,1 ay sonra hala dönmemiş olursa ozaman sezeryanı konuşucaz dedi, sizin nasıl bebişi dönmeyenler varmı??

canim baston puset iyide yatis pozisyonu olmadigi icin oturmayi ogrenene kadar koyamazsin,ben alttaki 4 tekerlekliyi begendim ,3 tekerleklide hem denge problemi olyormus hemde kullananlar pek pratik olmadigini soyluyor tavsiye eden olmadi bana,sen bilirsin yinede

canim doguma yakin haftalardaki kontrolerinde soylerler buyuk ihtimal,su an erken hem bebegin son kilosu vs. de etkiliyor

Selam kızlar!öncelikle bebişim için dua eden herkese çok teşekkür ediyorum.Rabbim beterinden korusun hepimizi.Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş.bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım,çok zevkli oldu yıkamak asmak falan.Ütülemek yarına kaldı tabi çünkü pilim bitti.Uyku seti kaldı sadece yıkanacak ve pijamalrım.Artık çantamı hazırlasam iyi olacak:)Gözlerim kapanıyor accık uzansam iyi olacak heralde.Bizim babiş karşımda horluyor ben de yatim bari :)

Canim ben ilk resimdekinin türünden olanlari hic begenmiyorum.hem yatis pozisyonu yok.ilk aylarda araba cok lazim oluyormus.kuzenim ben almamistim cok zorluk cektim igneye falan giderken dedi.ben orta reshdeki kirmizi siyahliyi begendim.bemde o tür bisey alcad.3 tekerlekli de kullanimi zor gibi görünüyo onum icin 4 tekerlekliyi al bence cok hns.

Gözünaydin canim masallah bebis gayet iyi izne de cgktin heralde bol bol dinlenirsin artik.

Canim hamur kizartmasi çekmisti,annem yapti bi güzel yedim ama sanki midem agrimaya basladi

desert; dışarı çıkmıştım burda yakında mina bebek diye bir yer var bebikim çoğu eşyasını ordan aldım orda arabalara da göz attım 120 tlye hem baston olan hem önünde tutma yeri var hem de yatıyo ve çok hafif böyle birşey alıcam işimizi görür kesinlikle

kızlar pompa almaya gitmiştim oğlu şimdi 8 aylık olan bi tanıdığımız kahve içmeye çağırdı artık hiç sütü gelmediğini pompayı artık hiiç kullanmadığını alma boşuna bunu al dedi hemide lansinoh manuel tam alacağımdan bu işi böyle halledince ben de o parayı illa harcıycam ya alt açma bebek albümü önlük vs. bi sürü abidik gubidik şeyleri kaptım geldim

ben senin sectiklerini begendim canım gri olan cok hos ben bastonları begenmiyorum

arkadaslar kekik cok kullanıldıgına düşüge neden olabiliyormus şimdi haberlerde gördüm kullanıyorum bazende hiç kullanmıyım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…