2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bu secenekler arasından 4 ekerlekli siyah-kırmızıyı tercih ederdim.diğerlerini eleme nedenlerim şöyle
1- ilk resimdeki baton puseti ancak 1-1,5 yaşında yaz mevsiminde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.daha kucuk cocuklar zamanlarının çoğunu arabada uyuyarak geçirdiği için bebeğin rahat etmez.

2-baston pusetlerde bebek arabada değilse arkasına astığın 2 poşetle arabanın geriye doğru devrilme riski varki buda kucuk cocuklar için tehlikeli olabilir gibime geliyor.

3- üç tekerlekli arabalarda da denge sorunu yaşanmaktaymış.özellikle yurdumuzun yolları,kaldrmları düşünüldüğünde pekde mantıklı gelmememekte.

inşallah gönlüne göre raha kullanabileceğin bir araba alırsın.nerden baksan 3 sene bu arabalar bize yoldaş.bende buyuk boy baston aldım ama biliyorum ki birdahaki yaz daha küçük bastona gececeğim.ilkinde böyle olmuşdu ikincisindede aynsını yaacağım....

Çatı muayenei 37.haftadan sonra yapılmışdı bana.acılma yoktu ve 40.haftada sezeryanla bebeğimi dünyaya getirmişdim...

Merhaba arkadaşlar,
Bir sorum var yardımcı olabilir misiniz? 31+4 haftalık hamileyim. Dün yani 31+3 teyken doktora gittim. Doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak için rapor aldım. Ancak raporda sadece 32 haftamda başvurduğum ve kalan 8 haftanın 5 haftasını doğumdan sonra kullanabileceğim yazıyor. Buna göre 27 nisanda çalışacak mıyım? Raporda 31+3 yazması gerekmiyor muydu?
Cevaplarınızı bekliyorum.:18:

Çatı muayenei 37.haftadan sonra yapılmışdı bana.acılma yoktu ve 40.haftada sezeryanla bebeğimi dünyaya getirmişdim...

yaa of o kadar bekle sonra da sezeryan neden böyle olurki( gerçi zaten sezeryan isteniyorsa o başka tabii de

Iyi yapmişsin canim hayirli olsun.demek ki o para bebişe gidecekmiş:)

evet canım onun nasibi bu ara bütün paralar zaten:)))

canım yani sen iznini şu an başlatmamış oluyosun di mi anladığım kadarıyla çalışabilir kağıdı aldın 3 hafta kala ayrılcaksın sanırım? eğer öyleyse ben bi anormallik göremedim

cnm bende 3 tekerlıklı aldım gayet kullanıslı gozukuyor kraft travel sıstem bakalım kullanınca anlcaz
masllah bebısıne cnm bızde senı optukkk

cnm bebısının esyaları herseyınız hayırlı olsun gule gule kullanın

canım yani sen iznini şu an başlatmamış oluyosun di mi anladığım kadarıyla çalışabilir kağıdı aldın 3 hafta kala ayrılcaksın sanırım? eğer öyleyse ben bi anormallik göremedim
Evet izni başlatmadım. 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa! Sadece benim merak ettiğim çalışabilir raporu aldığımız gün bu beş haftaya dahil mi dahil değil mi?

çaışmana gerek yok 5 hafta ılave oluyor calışırsan 40 dan sonra dogum gec gelebılır sorun degıl bebek dogduktan sonra 8 hafta ıznın başlar sonrada 5 hafta eklenır

Benim bildiğim ve daha önce burada yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla raporunu 32+0 ile 32+6 arasında alabiliyorsun yani 31+3 ken rapor alırsan olmuyor diye biliyorum ki ben Pazartesi doktora gittiğimde 31+5 'dim ben çarşamba yazarım raporunu yani 32+0'da çünkü SSK sonra sorun çıkartıyor raporlar geri dönüyor dedi. (Onun yalancısıyım)

Buradan yola çıkarakta senin raporunu en erken 27 Martta başlatman ve 5 haftayı tamamlamak için 1 Mayıs tarihine kadar çalışman gerekiyor. Çünkü mevzuat sitesinde de okumuştum muhtemel doğum tarihinizden 3 hafta geriye sayın o tarihe kadar çalışabilirsiniz diyor.

Arkadaşlar ben kızımın uyku setini yıkıcam da nelerini yıkamam gerekiyor?Nevresimleri yıkıcam,peki ya korkulukları ve yorganını da yıkamam gerekir mi?Siz naaptınız?

canım senin doktorun anladığım kadarıyla 31+3 ü 32 olarak gösterip rapor vermiş. çünkü bu rapor 32 de veriliyor. benim dr da ne zaman göstereyim 32 haftalık olarak diye sormuştu, seninki sormamış sanırım.. benimkinde 32 haftalık hamiledir, 17 nisana kadar kendi isteğiyle çalışabilir yazıyor.. seninkinde tarih yokmu? yoksa verilen raporda 37+0 olana kadar çalışabilirsin ..

Merhabalar herkese butun gun temizlikti, camdı, camasirdi derken giremedim. Fena yorulmusum, kardesimle yaptik, hatta kizcagiz yapti ben yardim ettim diyebilirim :) ama yine de yorulmusum valla... Neyse, selam vermek istedim. Az sonra seksenler diskosu baslicak. Kardesimle izleriz, esim yok, nobetci Keyfim yerine gelsin azcik

Bu arada bugun cok yorulduk diye kizimin odasini yapamadik. Yarin orayi temizleyip, esyalarini silicez ve belki kiyafetlerini de yikariz heyecanliyim

arkadaşım bende 32.haftam dolmadan gittim.problem yok bence sen gününü hesapla 37.haftan dolduğunda gidersin şu tarihte doğum öncesi 3 hafta iznine ayrılmıştır diye raporunu alırsın.ben kızımdada öyle yaptım bundada öyle yapacağım.

hadi bakalııım ilk günaydın benden olsun uykum bitti ya hayret birşey ! kızlar herkes uyu uyu bunlar senin iyi günlerin dedikçe benim uykular inata bindi!midem de yanıyor şuan neyse ki rennie m var:) hadi bakalım bugünün ilk açılışı benden olsun kaçıyorum ben tekrar uyutmaya çalışcam kendimi öptüm hepinizi ve tosuncuk kuzularınızıııı

Günaydın kuzular pazar pazar bu saatte kalktığımı ben bile hayatımda ilk defa görüyorum.. 6.30 dan beri ayaktayım kasıklarım herzamanki gibi çoook ağrıyor wc ye diye kalktım. şimdi azcık daha iyiyim sanki.. bakalım şafak kaç olmuşş

Gunaydin kizlar,hayirdir ya bugun kimse yatamamispazar pazar ne oldu hepinize birden,hem bebekler buyudu yerleri daraldi onlar rahat degil diye bize rahat vermiyrlar,hemde dogum yaklasiyor diye psikolojik olarakta uyku tutmuyor.
desertflower ben kesinlikle alttaki 4 tekerlekliyi alirdim.en usttekini hic dusunmedim.cunku kullanan arkadaslarim memnun degil 1 yasinda itibaren kullaniliyor 1 yasindan sonrada cocuk sadece yorulunca oturuyor o zaman da araba icinde uyukluyor ama bu sirada kafada yan dusuyor o ufacik yasta boynu mahvoluyor.

Arkadaşlar ben kızımın uyku setini yıkıcam da nelerini yıkamam gerekiyor?Nevresimleri yıkıcam,peki ya korkulukları ve yorganını da yıkamam gerekir mi?Siz naaptınız?

bence herseyini yikamalisin.ben ne var ne yok herseyini yikadim,oyuncaklar dahil.yatagini ve bebek arabasini da dezenfektanla sildim.cunku aldigimiz hersey fabrikadan geliyor,fabrikada da bir suru islemden geciyor.birde kendimize yeni birsey aldigimizda da yikamadan kullanmiyoruz,sonucta bebekler su ortamindan cikip bu hayata uyum saglamaya calisiyorlar,uyum suresinde bu tur seyleri minimuma indirmeye calisiyorum ki daha cabuk hastaliksiz bu donemi atlatalim.anne sutunu belirli bi sure emdikten sonra zaten herseye bagisiklik kazaniyor o zaman bu kadar dikkat etmeye gerek kalmiyor

Kıslar günaydınnnnnnnn
Bizde oğşuşumla erkenciyiz. Bugün bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum sizde öyle yapın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…