benim bebek arabamı kayınvalidemler alıcaktı kızlar ama görümcem netten kredi kartıyla alıp onlar görümceme taksit taksit ödüceklermiş... annem yatağı aldığı içinde bebek arabasını onlara bıraktım açıkçası... sonuçta ben babamın evinden getirmiyorum çocuğumu... hani durumları olmayabilir ama ne biliyim sonuçta bütçeyi aşmıcak bişi oldumu olabiliyor diye düşünüyorum kimseyi zorlamakta istemiyorum ama beğenmediğim birşeyede mecbur bırakılmak istemiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...
görümcemin yolladığı araba modeli
Eki Görüntüle 374638
kısaca özelliklerinden bahsedeyim... baston puset 103tl ve 4.6 kg kolay taşınabilir ve katlanabilir... 9 aydan-48 aya... yatış pozisyonu yok!
bunlarda benim beğendiklerim
Eki Görüntüle 374640 Eki Görüntüle 374639
3 tekerlekliği tavsiye edermisiniz?
özellikleri hemen hemen aynı... kolay katlanabilir... tek tekerlekli 199 diğeri 119tl... ikisininde ağırlığı 6.2kg. 0-48 aya kadar... ikisde 3 kademeli yatış pozisyonu var!
bende cevap olarak bunları attımsizce almaya kalksam 3ü arasından hangisini tavsiye edersiniz?
güzel anne adayları merhaba ben haziran annesiyim 29. haftamın içindeyim şu çatı muayenesi kaçıncı haftada doktor tarafından yapılıyor. benim ilk bebebeğim olduğu için normalmi yoksa sezeryanmı olacağı belli değil. doktor hangi haftada belirtiyor. bilgilendirirseniz sevinirim..
Çatı muayenei 37.haftadan sonra yapılmışdı bana.acılma yoktu ve 40.haftada sezeryanla bebeğimi dünyaya getirmişdim...
Iyi yapmişsin canim hayirli olsun.demek ki o para bebişe gidecekmiş:)
Merhaba arkadaşlar,
Bir sorum var yardımcı olabilir misiniz? 31+4 haftalık hamileyim. Dün yani 31+3 teyken doktora gittim. Doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak için rapor aldım. Ancak raporda sadece 32 haftamda başvurduğum ve kalan 8 haftanın 5 haftasını doğumdan sonra kullanabileceğim yazıyor. Buna göre 27 nisanda çalışacak mıyım? Raporda 31+3 yazması gerekmiyor muydu?
Cevaplarınızı bekliyorum.:18:
benim bebek arabamı kayınvalidemler alıcaktı kızlar ama görümcem netten kredi kartıyla alıp onlar görümceme taksit taksit ödüceklermiş... annem yatağı aldığı içinde bebek arabasını onlara bıraktım açıkçası... sonuçta ben babamın evinden getirmiyorum çocuğumu... hani durumları olmayabilir ama ne biliyim sonuçta bütçeyi aşmıcak bişi oldumu olabiliyor diye düşünüyorum kimseyi zorlamakta istemiyorum ama beğenmediğim birşeyede mecbur bırakılmak istemiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...
görümcemin yolladığı araba modeli
Eki Görüntüle 374638
kısaca özelliklerinden bahsedeyim... baston puset 103tl ve 4.6 kg kolay taşınabilir ve katlanabilir... 9 aydan-48 aya... yatış pozisyonu yok!
bunlarda benim beğendiklerim
Eki Görüntüle 374640 Eki Görüntüle 374639
3 tekerlekliği tavsiye edermisiniz?
özellikleri hemen hemen aynı... kolay katlanabilir... tek tekerlekli 199 diğeri 119tl... ikisininde ağırlığı 6.2kg. 0-48 aya kadar... ikisde 3 kademeli yatış pozisyonu var!
bende cevap olarak bunları attımsizce almaya kalksam 3ü arasından hangisini tavsiye edersiniz?
selam kızlar... iyi haftasonlarıı
doktora gitiim. 32. hafta raporumu aldım. bebişim dönmüş şükür. 1950 gr ve 45 cm.doğum şeklini konuştuk.. epüdüral normal yaparız dedi... olabilir dedim. son ana kadar bekliyelim karar için dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem.. umarım herkes iyidir. öpüyorum hepinizii
desert; dışarı çıkmıştım burda yakında mina bebek diye bir yer var bebikim çoğu eşyasını ordan aldım orda arabalara da göz attım 120 tlye hem baston olan hem önünde tutma yeri var hem de yatıyo ve çok hafif böyle birşey alıcam işimizi görür kesinlikle
kızlar pompa almaya gitmiştim oğlu şimdi 8 aylık olan bi tanıdığımız kahve içmeye çağırdı artık hiç sütü gelmediğini pompayı artık hiiç kullanmadığını alma boşuna bunu al dedi hemide lansinoh manuel tam alacağımdan bu işi böyle halledince ben de o parayı illa harcıycam ya alt açma bebek albümü önlük vs. bi sürü abidik gubidik şeyleri kaptım geldim
Evet izni başlatmadım. 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa! Sadece benim merak ettiğim çalışabilir raporu aldığımız gün bu beş haftaya dahil mi dahil değil mi?canım yani sen iznini şu an başlatmamış oluyosun di mi anladığım kadarıyla çalışabilir kağıdı aldın 3 hafta kala ayrılcaksın sanırım? eğer öyleyse ben bi anormallik göremedim
Merhaba arkadaşlar,
Bir sorum var yardımcı olabilir misiniz? 31+4 haftalık hamileyim. Dün yani 31+3 teyken doktora gittim. Doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak için rapor aldım. Ancak raporda sadece 32 haftamda başvurduğum ve kalan 8 haftanın 5 haftasını doğumdan sonra kullanabileceğim yazıyor. Buna göre 27 nisanda çalışacak mıyım? Raporda 31+3 yazması gerekmiyor muydu?
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar ben kızımın uyku setini yıkıcam da nelerini yıkamam gerekiyor?Nevresimleri yıkıcam,peki ya korkulukları ve yorganını da yıkamam gerekir mi?Siz naaptınız?
Kıslar günaydınnnnnnnn
Bizde oğşuşumla erkenciyiz. Bugün bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum sizde öyle yapın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?