hadi bakalııım ilk günaydın benden olsun uykum bitti ya hayret birşey ! kızlar herkes uyu uyu bunlar senin iyi günlerin dedikçe benim uykular inata bindi!midem de yanıyor şuan neyse ki rennie m var:) hadi bakalım bugünün ilk açılışı benden olsun kaçıyorum ben tekrar uyutmaya çalışcam kendimi öptüm hepinizi ve tosuncuk kuzularınızıııı
Günaydın kuzular pazar pazar bu saatte kalktığımı ben bile hayatımda ilk defa görüyorum.. 6.30 dan beri ayaktayım kasıklarım herzamanki gibi çoook ağrıyor wc ye diye kalktım. şimdi azcık daha iyiyim sanki.. bakalım şafak kaç olmuşş
Kıslar günaydınnnnnnnn
Bizde oğşuşumla erkenciyiz. Bugün bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum sizde öyle yapın :)
ya annem bakacağı için hafif bişi olsun istiyorum ama parka falan götürdüğümdede arabanın içinde uyuduğundada oturur pozisyonda olsun istemiyorum... bende fazla kullanamıcam biliyorum zaten ilk aylar kanguru kullanırım... fikrin için çok tşkler yinede...desertcim benim ilk bebeğim 1 yıl sadece yazın kullandı, sonra yürümek istedi, artı taşıması arabaya sığdırması merdivenden indirmesi, evde koyacak yer bulması o kadar güç ki... ben senin yerinde olsanm ilk resimdekini alırım. şemsiye tipi.. hem yalnızken kullanabilirsin, hemde arabaya sığdırman rahat olurr... yine sen bilirsin.. hatta ben olsam hiççç almazdım
tşk ederim canım... bende denge probleminden korkuyorum zaten o yüzden teklide fikre ihtiyacım olduğunu belirttim ama içimde kalıcak bu kesin çünkü çok güzel duruyorlar ve fiyatıda uygundu yani normalde bu tarzlar 350-400den başlıyor bu 199tldi...canim baston puset iyide yatis pozisyonu olmadigi icin oturmayi ogrenene kadar koyamazsin,ben alttaki 4 tekerlekliyi begendim ,3 tekerleklide hem denge problemi olyormus hemde kullananlar pek pratik olmadigini soyluyor tavsiye eden olmadi bana,sen bilirsin yinede
sağol canım... bende yatış pozisyonu olsun diye alttaki tarzda birşey düşünüyordum 119tl ücreti aynısına benzerini burada bir mağazada 100tl ye sordum bakalım renginide ayarlayabilirsem o olur heralde :)Canim ben ilk resimdekinin türünden olanlari hic begenmiyorum.hem yatis pozisyonu yok.ilk aylarda araba cok lazim oluyormus.kuzenim ben almamistim cok zorluk cektim igneye falan giderken dedi.ben orta reshdeki kirmizi siyahliyi begendim.bemde o tür bisey alcad.3 tekerlekli de kullanimi zor gibi görünüyo onum icin 4 tekerlekliyi al bence cok hns.
ohhh afiyet bal şeker olsunCanim hamur kizartmasi çekmisti,annem yapti bi güzel yedim ama sanki midem agrimaya basladi
bende iyice bir araştırayım bakayım araba işini artık yaklaştı doğum hemde yaz bebişi olacak belki çok lazım olacaktır o yüzden araştırmakta fayda var... hadi pompa olayınıda halletmişsin gözün aydındesert; dışarı çıkmıştım burda yakında mina bebek diye bir yer var bebikim çoğu eşyasını ordan aldım orda arabalara da göz attım 120 tlye hem baston olan hem önünde tutma yeri var hem de yatıyo ve çok hafif böyle birşey alıcam işimizi görür kesinlikle
kızlar pompa almaya gitmiştim oğlu şimdi 8 aylık olan bi tanıdığımız kahve içmeye çağırdı artık hiç sütü gelmediğini pompayı artık hiiç kullanmadığını alma boşuna bunu al dedi hemide lansinoh manuel tam alacağımdan bu işi böyle halledince ben de o parayı illa harcıycam ya alt açma bebek albümü önlük vs. bi sürü abidik gubidik şeyleri kaptım geldim
bende beğenmiyorum ama bunlarıda taşıması etmesi kullanması ağır gibi geliyor ama bastonlara kıyaslandığında sürüşü iyi oluyor çünkü bastonların tekerleri sık sık takılıyor ve dönüşlerinde problem yaşanıyor...ben senin sectiklerini begendim canım gri olan cok hos ben bastonları begenmiyorum
bu güzel açıklamalar için tşk ederim canım... genel siyah-kırmızıyı beğenmiş durumda... bende gri siyahı beğendim ama dediğin gibi denge problemi yaşanır diye emin olamadım... ilkide uykuda geçirme durumdan dolayı ve yine dediğin gibi poşet ağırlık asmadan dolayı düşünmedim ki genelde bebek çantaları oralara asılıp sürülüyor...ben bu secenekler arasından 4 ekerlekli siyah-kırmızıyı tercih ederdim.diğerlerini eleme nedenlerim şöyle
1- ilk resimdeki baton puseti ancak 1-1,5 yaşında yaz mevsiminde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.daha kucuk cocuklar zamanlarının çoğunu arabada uyuyarak geçirdiği için bebeğin rahat etmez.
2-baston pusetlerde bebek arabada değilse arkasına astığın 2 poşetle arabanın geriye doğru devrilme riski varki buda kucuk cocuklar için tehlikeli olabilir gibime geliyor.
3- üç tekerlekli arabalarda da denge sorunu yaşanmaktaymış.özellikle yurdumuzun yolları,kaldrmları düşünüldüğünde pekde mantıklı gelmememekte.
inşallah gönlüne göre raha kullanabileceğin bir araba alırsın.nerden baksan 3 sene bu arabalar bize yoldaş.bende buyuk boy baston aldım ama biliyorum ki birdahaki yaz daha küçük bastona gececeğim.ilkinde böyle olmuşdu ikincisindede aynsını yaacağım....
benimde gözüm hep 3 tekerlerde ama denge problemi olur diye korkuyorum işte... çünkü bu biraz puset varimsi tam travel sistem değil travel sistemler biraz daha ağır oluyor bu 6.2 kg... duruma göre bakıcaz artık! hem görümcem alacağı için kayınvalidemle en tuzlusuda buydu bende tuzlusu olsun istiyorumcnm bende 3 tekerlıklı aldım gayet kullanıslı gozukuyor kraft travel sıstem bakalım kullanınca anlcaz
mrb canım... hadi geçmiş olsun... benimde halılarım yıkamadan geldiler bugün perdelerimi yıkayıp asıcam, cam silimini annem sonra yapıcakmış... bene dün 80ler diskosunu yarı uykulu vaziyette izledim işe geleceğim için... resmen süperdi yaa çok güzel bir program olmuş geçmişe dönük hele yayınladıklaraı şarkılara bayıldımMerhabalar herkesebutun gun temizlikti, camdı, camasirdi derken giremedim. Fena yorulmusum, kardesimle yaptik, hatta kizcagiz yapti ben yardim ettim diyebilirim :) ama yine de yorulmusum valla... Neyse, selam vermek istedim. Az sonra seksenler diskosu baslicak. Kardesimle izleriz, esim yok, nobetci Keyfim yerine gelsin azcik
böyle harama can kurban... helalden bile tatlı vallauyku harammmmmmmmmm
günaydın canım... umarım hemen geçer kasık ağrıların... şafak 46ymış senin hadi 1,5 aydan az kalmış iyisin maşallah...Günaydın kuzular pazar pazar bu saatte kalktığımı ben bile hayatımda ilk defa görüyorum.. 6.30 dan beri ayaktayım kasıklarım herzamanki gibi çoook ağrıyor wc ye diye kalktım. şimdi azcık daha iyiyim sanki.. bakalım şafak kaç olmuşş
günaydın canım... bende uyku konusunu düşününce ve hiç kimse tavsiye etmeyince baston pusetten vazgeçtim yani en azından o modellerinden :) tavsiye için tşklerGunaydin kizlar,hayirdir ya bugun kimse yatamamispazar pazar ne oldu hepinize birden,hem bebekler buyudu yerleri daraldi onlar rahat degil diye bize rahat vermiyrlar,hemde dogum yaklasiyor diye psikolojik olarakta uyku tutmuyor.
desertflower ben kesinlikle alttaki 4 tekerlekliyi alirdim.en usttekini hic dusunmedim.cunku kullanan arkadaslarim memnun degil 1 yasinda itibaren kullaniliyor 1 yasindan sonrada cocuk sadece yorulunca oturuyor o zaman da araba icinde uyukluyor ama bu sirada kafada yan dusuyor o ufacik yasta boynu mahvoluyor.
günaydın canım... 37. haftadan sonra darısı başıma inş. :)Kıslar günaydınnnnnnnn
Bizde oğşuşumla erkenciyiz. Bugün bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum sizde öyle yapın :)
ben yarın izinliyim canım ama doktora kontrole gideceğimden o günümde haftalardır yanıyormasallah mayis annelerine son zamanlarda birseyler oldu herkes erkenci bugundesertflower ve ben calisiyoruz canim
canım genelde kızlar sağda erkekler solda olur yinede rabbim en doğrusunu bilir... benim arkadaşıma 9 ay boyunca kız dediler dün akşam oğluşunun haberini aldık... kul yapısı sonuçta fazla güvenmemek gerek... ama ben genelde kızcağızımı sağımda taşıyorumkızlar sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ya bişey soracam doktor hamileliğinizin ilk haftalarında ultrasyon aletini karnınızın sağndamı solundamı gezdiriyodu ve buna göre cinsiyetleri ne oldu rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin şimdiden teşekkürler
benimde bu hafta sola yatmaktan kolum çürümeye başladı sanırım içten sağa dönüyorum ama dediğin gibi ana yüreği dayanmıyorkızlar günaydın, çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..
pazar sabahı, işimiz yok yine de erken kalktık kızımla, acayip hıçkırık tuttu kızımı, nasıl hopluyordu miniğim, anne yüreği uyuyabilirmi daha. babamız da dua etti güya, şimdi horul horul uyuyor.. neyseki konuştum, hıçkırık bizi rahat bırak dedim, gitti .. kahvaltıda yapmadık henüz, birazdan babamızı tekrar rahatsız edicez ..
kızlar sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ya bişey soracam doktor hamileliğinizin ilk haftalarında ultrasyon aletini karnınızın sağndamı solundamı gezdiriyodu ve buna göre cinsiyetleri ne oldu rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin şimdiden teşekkürler
canım genelde kızlar sağda erkekler solda olur yinede rabbim en doğrusunu bilir... benim arkadaşıma 9 ay boyunca kız dediler dün akşam oğluşunun haberini aldık... kul yapısı sonuçta fazla güvenmemek gerek... ama ben genelde kızcağızımı sağımda taşıyorum
benimde bu hafta sola yatmaktan kolum çürümeye başladı sanırım içten sağa dönüyorum ama dediğin gibi ana yüreği dayanmıyortekrar sola yatıyorum... babalar zaten anca talkım verir salkımı kendi yutar... benimkide kızım niye anneni yoruyorsun diyor sonra tekmele ama fazla acıtma canını diye konuşuyor kahvaltı edinde hem sen güç topla annesi hemde onunda karnını doyur çok acıkmıştır o... hıçkırığını yesinler yaa... büyümüşlerde hıçkırıyorlarmışta.. canları varmışta dünyaya geleceklermiş annesi bunlar yaa meleklerimizi düşündükçe bir heyecan basıyor bir heyecan basıyorki kelimeler yetersiz kalıyor... günlerimiz su gibi akar inş.
kızlar sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ya bişey soracam doktor hamileliğinizin ilk haftalarında ultrasyon aletini karnınızın sağndamı solundamı gezdiriyodu ve buna göre cinsiyetleri ne oldu rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin şimdiden teşekkürler
günaydın kızlar.. yarım yamalak uyuduk yine.. wc ye kalkınca artık uyumak işkence.. eski günlerimi özledim. başımı yastığa koyar koymnaz uyurdumm
eşime diyorum ki şimdilik karnımda bana ait doğsun senin kucağından indirmicemsorma ya,, büyümüşte hıçkırık tutuyormuş, onların hıçkırığını yerler.. insanın kucağına alıp sevesi geliyor ama daha büyücek miniklerimiz inşallah :)). babamız uyanana kadar da yediğim ceviz ve kayısılarla idare edicek şimdilik..
arkadaşın nasıl bir şok yaşamıştır, oğluşu napsın pembeleri giyecek.. bir şeyden haberleri yok aslında, kıyafet olsun da onlara yeter ama onca hazırlık oluyor, hayaller oluyor işte.. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin de cinsiyeti çok da mühim değil :)..
bana görede son 20 olsunsata göre son 40
dr göre son 30günümüz
Kızlar o kadar moralim bozulduki anlatamam... kayınvalidemler bulunduğumuz yerin ilçe köyünde oturuyorlar bize uzaklıkları bize 2 saat istanbula görümceme gidicekler küçük görümcemle kalmaya 3 saatte orası sürüyor neyse az önce eşimin uyuduğunu tahmin eden kayınpederim beni aradıbakkal dükkanı var köyde muhasebe kayıtlarını eşime yolluyor eşimde düzenleyip serbest muhasebecisine götürüyor... neyse diyorki annen yarın terminale gelicek oğlum karşılasın muhasebe kayıtları var annelerini uğurlasın istanbula onlarıda muhasebeciye götürsün... bende dedimki baba benim adıma terminalde firmamıza bıraksınlar ben akşama göndertirim kendi şubeme salı günü veririz çünkü işimiz var yarın (ki önemli kontrol tek başıma gitmek istemiyorum biliyorsunuz durumu birde üzülmesinler diye detaylı söylemiyorum bebeğin durumunu ki kayınpederime böyle böyle durum varmış erken doğum bile olabilir diyemem yani ayıptır) doktor kontrolümüz var hayırdır ne kontrolü diyor bebeğin rutin kontrolü eşimle beraber gideceğimizi söyledim... hay allah ya nasıl yapıcaz o zaman bunlar zaten gecikti yarın halledilip muhasebeye teslim edilmesi gerekiyor sizinde işiniz varmış nasıl olacakki diyor... bende dedim eşime söylüyeyim senle ben bu işten çıkamıcaz siz sedatla konuşup plan yapın daha iyi... gitsin kaynım alsın terminalden o koştursun bir kerede hep eşimmi koşturacak tek çocuk benim eşimmi... zaten bişi yaptıkları yok birde ekstradan bu yaptıkları çok üzüldüm sabah sabah... ben zaten tüm kontrollerime tek gidiyorum devlet hastanesi eşim gelmesin kadınlar rahatsız olur diye... geçen kontrolümde fenalaştım eve zor ulaştım haberden sonra pazarteside yalnızmı gideyim... ne kadar düşüncesiz insanlar ya... kaçta geliceğini soruyorum kayınvalidemin daha o bile belli değil! sinirlerim tepeme çıktı resmen
eşime diyorum ki şimdilik karnımda bana ait doğsun senin kucağından indirmicemben 9 ay karnımda sen 9 ay kucağında taşıcaksın sonra ortaklaşa bölüşürüz diyorum valla hemde ne şok yaşamıştır karnını kızım diye severken oğluşu gelmesi kıyafeti geç benim yatak içim bile pembe... pembiş yerde yatıramam ben yaa... yazık dalgamı geçilsin oğluşumla ama onca şey heba olacak dolap beklicek yada hediye götürülecek ona üzülürüm... e birde en önemlisi isim problemi tabii... karnımı hira nas diye severken birde oğlan gelse hira nas ismine alışık gelicek... sonra yeni isim bul bi kaç gün içinde acilen offf çok zor valla allah yardımcıları olsun
bana görede son 20 olsunyokmu arttıran
girmicem ama eşimi dolduruşa getireyim zaten o gitmez abisini yollarcanım herkes kendini düşünüyor kimsenin kimseyi düşündüğü yok boşver takma kafana sen onlar baba ogul halletsinler
ayy 20 olmasın canım biraz daha dursun kızım
masallah mayis annelerine son zamanlarda birseyler oldu herkes erkenci bugundesertflower ve ben calisiyoruz canim
Aaaa şok oldum..Anneyi düşünemiyorum kızımı verin bana dediğinde pipiliyi görünce ilk ne demiştir acepGünaydın uykusuz mayıs anneleri... saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmadınız umarımbende daha uyuyacakken 1 saat erken uyandım dolayısıyla ve kızımıda alıp işimize geldik... pazar herkes dinlenir biz kızımla çok çalışkan olduğumuzdan çalışırız
dün benimle 1 ay arası olan bir arkadaşım doğum yapmış... detayları alamadık ama ikimizde aynı yöntemi izliyorduk... farklı bir devlet hastanesine gidip devlet doğum hastanesinde doğum yapmayı... bana 6 farklı doktor kızın olacak demişti bir sürü doktor görmüştü kızımı hatta geçen düştüğümde bile doktor ultrasondan bakarken kızın gayet sağlıklı demiştiama arkadaşımında kızı olacakken ve 9 ay boyunca kız kız diye hitap edilirken ismine bile karar verilmişken (ki adaşım olacaktı) birden faceteki ilanıyla şoke oldum şaka gibi ama gerçek, kız beklerken oğluşum geldi... aynen bunu yazmış güncellemesine tabii tbr ettikten sonra şaşırdığımı ve beni korkuttuğunu beyan ettim... herşeyi pembe ve tonları kıza göre yaparken birde benimde erkek gelirse 6 doktorun kız demesinden sonra şoke olurum... pipisini 6 doktorda görememiş fınduğumun derim eşime yarar heralde bu durum 2. çocuk hayatta istemez ama ben kız için savaşırım sizde dikkatli olun kızlar sonra oğluşlarınıza pembişler kızlarınıza mavişler giydirmeyin... o kadar masrafa yazık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?