2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende gece 2 kadar uyuyamadım ...dogum ıznındeyım rahat raht uyuyayım dıyorum nerde

agrılar normal canım

Kıslar günaydınnnnnnnn
Bizde oğşuşumla erkenciyiz. Bugün bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum sizde öyle yapın :)

gunaydınlarrrr

Günaydın uykusuz mayıs anneleri... saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmadınız umarım bende daha uyuyacakken 1 saat erken uyandım dolayısıyla ve kızımıda alıp işimize geldik... pazar herkes dinlenir biz kızımla çok çalışkan olduğumuzdan çalışırız
dün benimle 1 ay arası olan bir arkadaşım doğum yapmış... detayları alamadık ama ikimizde aynı yöntemi izliyorduk... farklı bir devlet hastanesine gidip devlet doğum hastanesinde doğum yapmayı... bana 6 farklı doktor kızın olacak demişti bir sürü doktor görmüştü kızımı hatta geçen düştüğümde bile doktor ultrasondan bakarken kızın gayet sağlıklı demişti ama arkadaşımında kızı olacakken ve 9 ay boyunca kız kız diye hitap edilirken ismine bile karar verilmişken (ki adaşım olacaktı) birden faceteki ilanıyla şoke oldum şaka gibi ama gerçek, kız beklerken oğluşum geldi... aynen bunu yazmış güncellemesine tabii tbr ettikten sonra şaşırdığımı ve beni korkuttuğunu beyan ettim... herşeyi pembe ve tonları kıza göre yaparken birde benimde erkek gelirse 6 doktorun kız demesinden sonra şoke olurum... pipisini 6 doktorda görememiş fınduğumun derim eşime yarar heralde bu durum 2. çocuk hayatta istemez ama ben kız için savaşırım sizde dikkatli olun kızlar sonra oğluşlarınıza pembişler kızlarınıza mavişler giydirmeyin... o kadar masrafa yazık olur

ya annem bakacağı için hafif bişi olsun istiyorum ama parka falan götürdüğümdede arabanın içinde uyuduğundada oturur pozisyonda olsun istemiyorum... bende fazla kullanamıcam biliyorum zaten ilk aylar kanguru kullanırım... fikrin için çok tşkler yinede...

tşk ederim canım... bende denge probleminden korkuyorum zaten o yüzden teklide fikre ihtiyacım olduğunu belirttim ama içimde kalıcak bu kesin çünkü çok güzel duruyorlar ve fiyatıda uygundu yani normalde bu tarzlar 350-400den başlıyor bu 199tldi...

sağol canım... bende yatış pozisyonu olsun diye alttaki tarzda birşey düşünüyordum 119tl ücreti aynısına benzerini burada bir mağazada 100tl ye sordum bakalım renginide ayarlayabilirsem o olur heralde :)

Canim hamur kizartmasi çekmisti,annem yapti bi güzel yedim ama sanki midem agrimaya basladi
ohhh afiyet bal şeker olsun benimde canım çekti valla... pzrtesi güzel haberlerini alırsam kızımın bende anneme söyliimde yapsın

bende iyice bir araştırayım bakayım araba işini artık yaklaştı doğum hemde yaz bebişi olacak belki çok lazım olacaktır o yüzden araştırmakta fayda var... hadi pompa olayınıda halletmişsin gözün aydın keşke banada öyle bedavaya gelse yeni aldığın cicilerin resimlerini bekliyorum

ben senin sectiklerini begendim canım gri olan cok hos ben bastonları begenmiyorum
bende beğenmiyorum ama bunlarıda taşıması etmesi kullanması ağır gibi geliyor ama bastonlara kıyaslandığında sürüşü iyi oluyor çünkü bastonların tekerleri sık sık takılıyor ve dönüşlerinde problem yaşanıyor...

bu güzel açıklamalar için tşk ederim canım... genel siyah-kırmızıyı beğenmiş durumda... bende gri siyahı beğendim ama dediğin gibi denge problemi yaşanır diye emin olamadım... ilkide uykuda geçirme durumdan dolayı ve yine dediğin gibi poşet ağırlık asmadan dolayı düşünmedim ki genelde bebek çantaları oralara asılıp sürülüyor...

cnm bende 3 tekerlıklı aldım gayet kullanıslı gozukuyor kraft travel sıstem bakalım kullanınca anlcaz
benimde gözüm hep 3 tekerlerde ama denge problemi olur diye korkuyorum işte... çünkü bu biraz puset varimsi tam travel sistem değil travel sistemler biraz daha ağır oluyor bu 6.2 kg... duruma göre bakıcaz artık! hem görümcem alacağı için kayınvalidemle en tuzlusuda buydu bende tuzlusu olsun istiyorum benim annem 320tl ye beşik ve bir sürü kıyafetler aldı bir sürü masraflar ediyor... kalkıp hiç masraf etmeden torun sahibi olamazlar olsalarda 100tlleyle olunmuyor... milletin kaynanası gelinlerine ne hediyeler takıyor benimki takamıcak olabilir durumu olmayabilir ama en azından diline dahi getirmiyor

mrb canım... hadi geçmiş olsun... benimde halılarım yıkamadan geldiler bugün perdelerimi yıkayıp asıcam, cam silimini annem sonra yapıcakmış... bene dün 80ler diskosunu yarı uykulu vaziyette izledim işe geleceğim için... resmen süperdi yaa çok güzel bir program olmuş geçmişe dönük hele yayınladıklaraı şarkılara bayıldım

uyku harammmmmmmmmm
böyle harama can kurban... helalden bile tatlı valla

günaydın canım... umarım hemen geçer kasık ağrıların... şafak 46ymış senin hadi 1,5 aydan az kalmış iyisin maşallah...

günaydın canım... bende uyku konusunu düşününce ve hiç kimse tavsiye etmeyince baston pusetten vazgeçtim yani en azından o modellerinden :) tavsiye için tşkler

Kıslar günaydınnnnnnnn
Bizde oğşuşumla erkenciyiz. Bugün bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum sizde öyle yapın :)
günaydın canım... 37. haftadan sonra darısı başıma inş. :)

masallah mayis annelerine son zamanlarda birseyler oldu herkes erkenci bugundesertflower ve ben calisiyoruz canim
ben yarın izinliyim canım ama doktora kontrole gideceğimden o günümde haftalardır yanıyor ben sağlıklı olsunda uykuyu düşünmüyorum ama kocamla uyumayı özledim zaten 1 haftadır gececiydi babamızın kokusunu özledik resmen
senin izin günün hangi gün tatlım? cumamıydı?

kızlar sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ya bişey soracam doktor hamileliğinizin ilk haftalarında ultrasyon aletini karnınızın sağndamı solundamı gezdiriyodu ve buna göre cinsiyetleri ne oldu rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin şimdiden teşekkürler

kızlar günaydın, çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..

pazar sabahı, işimiz yok yine de erken kalktık kızımla, acayip hıçkırık tuttu kızımı, nasıl hopluyordu miniğim, anne yüreği uyuyabilirmi daha . babamız da dua etti güya, şimdi horul horul uyuyor.. neyseki konuştum, hıçkırık bizi rahat bırak dedim, gitti .. kahvaltıda yapmadık henüz, birazdan babamızı tekrar rahatsız edicez ..

canım genelde kızlar sağda erkekler solda olur yinede rabbim en doğrusunu bilir... benim arkadaşıma 9 ay boyunca kız dediler dün akşam oğluşunun haberini aldık... kul yapısı sonuçta fazla güvenmemek gerek... ama ben genelde kızcağızımı sağımda taşıyorum

benimde bu hafta sola yatmaktan kolum çürümeye başladı sanırım içten sağa dönüyorum ama dediğin gibi ana yüreği dayanmıyor tekrar sola yatıyorum... babalar zaten anca talkım verir salkımı kendi yutar... benimkide kızım niye anneni yoruyorsun diyor sonra tekmele ama fazla acıtma canını diye konuşuyor kahvaltı edinde hem sen güç topla annesi hemde onunda karnını doyur çok acıkmıştır o... hıçkırığını yesinler yaa... büyümüşlerde hıçkırıyorlarmışta.. canları varmışta dünyaya geleceklermiş annesi bunlar yaa meleklerimizi düşündükçe bir heyecan basıyor bir heyecan basıyorki kelimeler yetersiz kalıyor... günlerimiz su gibi akar inş.

benimki sağda duruyordu sanırım.. bir keresinde doktor rahim genelde asimetrik olarak sağ tarafa doğrudur demişti.. ben bu durumun cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum.. amin cnm hepimize inşalah ..

sorma ya,, büyümüşte hıçkırık tutuyormuş, onların hıçkırığını yerler .. insanın kucağına alıp sevesi geliyor ama daha büyücek miniklerimiz inşallah :)). babamız uyanana kadar da yediğim ceviz ve kayısılarla idare edicek şimdilik..

arkadaşın nasıl bir şok yaşamıştır, oğluşu napsın pembeleri giyecek .. bir şeyden haberleri yok aslında, kıyafet olsun da onlara yeter ama onca hazırlık oluyor, hayaller oluyor işte.. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin de cinsiyeti çok da mühim değil :)..

Günaydın kızlar,

Herkese iyi pazarlar ve iyi dinlenmeler diliyorum. Çalışan annişlerimize de kolaylıklar diliyorum. Dün evimiz temizlendi pırıl pırıl oldu ama temizlik sonrası farkettim ki duvarlarda silinmeden olmayacak. O yüzden kadını tekrar çağırdım bir daha ki ay, böylelikle her şey elden geçmiş olacak.
Bugün sabah 8.30 yani 9.30 da kalktığımdan beri kızım pek bi hareketsiz. Hareketlilik var hissediyorum ama çok cılız. Kahvaltımızı ettik belki biraz kendine gelir. Bir de bu güzel havada yürüyüşe çıkarsak belki o zaman toparlar.
Herkese sağlıklı mutlu günler.

Canım sanırım sen şu kız bebek sağda, erkek bebek solda muhabbetini duymuşsun anladığım kadarıyla Benim bebeğimde sağdaydı ve kız ama böyle şeylere takılma o zamanlar merak ediyorsun heyecanlanıyorsun evet ama inan şuan bunun hiçbir önemi yok sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmiyor. Ben hamile kalmadan önce insanlara diyordum ne kadar yalancılar fark etmiyormuş elbet gönlünden geçen bir şey vardır diye ama gerçekten öyleymiş, sağlıklı olsun da gerisinin hiçbir önemi yok.

Günaydin herkese..saati ileri almayi unutup uyumuşum.daha yeni kahvaltimizi yapiyoruz kizimlahava da çok güzel insanin icini açiyor.ay ne iyi ettikte mayis annesi olduk baharda dogacak bebislerimiz insallah

Allahin izniyle kizimi kucağima almama 46 gün kalmis oleey bi bucuk ayciik yasasin
Yani şafak maraş bu arada 46 benim eski kilom simdi ne kadar oldum Allah bilir.evde bi ara tartilayim bakayim:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.. yarım yamalak uyuduk yine.. wc ye kalkınca artık uyumak işkence.. eski günlerimi özledim. başımı yastığa koyar koymnaz uyurdumm

günaydın kızlar.. yarım yamalak uyuduk yine.. wc ye kalkınca artık uyumak işkence.. eski günlerimi özledim. başımı yastığa koyar koymnaz uyurdumm

Günaydin canim.aynen aynen bende eski günlerii özledim.uyumayi unuttu resmen.gündüz firsat bulunca uyuyorum ama gece uykusu gibi olmuyorr..

günaydın mayıs anneleri hayırlı pazarlar hepinize
ben saatlerin ileri alınacagını sizden duyuyorum :))))
dünyayla irtibatımı kesti bebişim :)))
kızlar cok şükür bende zeynolin gibi yastıgı görür görmez uyuyanlardanım hala da öyleyim hatta ayakta falan uyumaya başlıyorum :))
zeynolin gecen sana yazdım canım görmedin sanırım bende malatyalıyım fakat adıyamndayız eşimin işi geregi
ama kontrollerime alman hastanesine geliyorum malatyaya sen nereye gidiyorsun dogumu nerde düşünüyorsun

herkese kocaman kocaman günaydın mayıs anneleri ve minik fındıkları:) benim herkese bir sorum olacak .... uyku,wc,ağrı,sancı(ne kadar çok sorunumuz var) bunların hepsi normal ama benim bir sorunum daha var. bacaklarımı sanki zorla ayırmışlar gibi bir ağrı hissediyorum sizde de yaşayanlar var mıdır acaba dedim? yürürken afedersiniz anam ağlıyo...kıvrılıp kalıyorum...umarım anlatabilmişimdir

Kızlar o kadar moralim bozulduki anlatamam... kayınvalidemler bulunduğumuz yerin ilçe köyünde oturuyorlar bize uzaklıkları bize 2 saat istanbula görümceme gidicekler küçük görümcemle kalmaya 3 saatte orası sürüyor neyse az önce eşimin uyuduğunu tahmin eden kayınpederim beni aradı bakkal dükkanı var köyde muhasebe kayıtlarını eşime yolluyor eşimde düzenleyip serbest muhasebecisine götürüyor... neyse diyorki annen yarın terminale gelicek oğlum karşılasın muhasebe kayıtları var annelerini uğurlasın istanbula onlarıda muhasebeciye götürsün... bende dedimki baba benim adıma terminalde firmamıza bıraksınlar ben akşama göndertirim kendi şubeme salı günü veririz çünkü işimiz var yarın (ki önemli kontrol tek başıma gitmek istemiyorum biliyorsunuz durumu birde üzülmesinler diye detaylı söylemiyorum bebeğin durumunu ki kayınpederime böyle böyle durum varmış erken doğum bile olabilir diyemem yani ayıptır) doktor kontrolümüz var hayırdır ne kontrolü diyor bebeğin rutin kontrolü eşimle beraber gideceğimizi söyledim... hay allah ya nasıl yapıcaz o zaman bunlar zaten gecikti yarın halledilip muhasebeye teslim edilmesi gerekiyor sizinde işiniz varmış nasıl olacakki diyor... bende dedim eşime söylüyeyim senle ben bu işten çıkamıcaz siz sedatla konuşup plan yapın daha iyi... gitsin kaynım alsın terminalden o koştursun bir kerede hep eşimmi koşturacak tek çocuk benim eşimmi... zaten bişi yaptıkları yok birde ekstradan bu yaptıkları çok üzüldüm sabah sabah... ben zaten tüm kontrollerime tek gidiyorum devlet hastanesi eşim gelmesin kadınlar rahatsız olur diye... geçen kontrolümde fenalaştım eve zor ulaştım haberden sonra pazarteside yalnızmı gideyim... ne kadar düşüncesiz insanlar ya... kaçta geliceğini soruyorum kayınvalidemin daha o bile belli değil! sinirlerim tepeme çıktı resmen

eşime diyorum ki şimdilik karnımda bana ait doğsun senin kucağından indirmicem ben 9 ay karnımda sen 9 ay kucağında taşıcaksın sonra ortaklaşa bölüşürüz diyorum valla hemde ne şok yaşamıştır karnını kızım diye severken oğluşu gelmesi kıyafeti geç benim yatak içim bile pembe... pembiş yerde yatıramam ben yaa... yazık dalgamı geçilsin oğluşumla ama onca şey heba olacak dolap beklicek yada hediye götürülecek ona üzülürüm... e birde en önemlisi isim problemi tabii... karnımı hira nas diye severken birde oğlan gelse hira nas ismine alışık gelicek... sonra yeni isim bul bi kaç gün içinde acilen offf çok zor valla allah yardımcıları olsun

sata göre son 40
dr göre son 30 günümüz
bana görede son 20 olsun yokmu arttıran

canım herkes kendini düşünüyor kimsenin kimseyi düşündüğü yok boşver takma kafana sen onlar baba ogul halletsinler
ayy 20 olmasın canım biraz daha dursun kızım

canım herkes kendini düşünüyor kimsenin kimseyi düşündüğü yok boşver takma kafana sen onlar baba ogul halletsinler
ayy 20 olmasın canım biraz daha dursun kızım
girmicem ama eşimi dolduruşa getireyim zaten o gitmez abisini yollar yok kız erken gelsin bişicik olmaz sıkıntılı zamanı atlatmış biraz erken gelirse çıkartması kolay olur dün arkadaşlarıma diyorum erken gelirsede çıkartması doğumu kolay olur dikişsiz falan hallederim cillop gibi sapasağlam kalır oram diyorum

masallah mayis annelerine son zamanlarda birseyler oldu herkes erkenci bugundesertflower ve ben calisiyoruz canim

Bir pazarımız var onuda uyuyayım diyorum ama ne oluyorsa saar 8 de uyanıyorumn..Siz neden çalışıyorsunuz ama yaaa
Aaaa şok oldum..Anneyi düşünemiyorum kızımı verin bana dediğinde pipiliyi görünce ilk ne demiştir acep Bizimkinin pipili fotoğrafı var gayet net :) dediğin gibi herşeyi mavi tonlarında aldım halısı perdesi arabası vs..Doktorlar nasıl yanılabiliyor çok ilginç yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…