Kızlar o kadar moralim bozulduki anlatamam... kayınvalidemler bulunduğumuz yerin ilçe köyünde oturuyorlar bize uzaklıkları bize 2 saat istanbula görümceme gidicekler küçük görümcemle kalmaya 3 saatte orası sürüyor neyse az önce eşimin uyuduğunu tahmin eden kayınpederim beni aradıbakkal dükkanı var köyde muhasebe kayıtlarını eşime yolluyor eşimde düzenleyip serbest muhasebecisine götürüyor... neyse diyorki annen yarın terminale gelicek oğlum karşılasın muhasebe kayıtları var annelerini uğurlasın istanbula onlarıda muhasebeciye götürsün... bende dedimki baba benim adıma terminalde firmamıza bıraksınlar ben akşama göndertirim kendi şubeme salı günü veririz çünkü işimiz var yarın (ki önemli kontrol tek başıma gitmek istemiyorum biliyorsunuz durumu birde üzülmesinler diye detaylı söylemiyorum bebeğin durumunu ki kayınpederime böyle böyle durum varmış erken doğum bile olabilir diyemem yani ayıptır) doktor kontrolümüz var hayırdır ne kontrolü diyor bebeğin rutin kontrolü eşimle beraber gideceğimizi söyledim... hay allah ya nasıl yapıcaz o zaman bunlar zaten gecikti yarın halledilip muhasebeye teslim edilmesi gerekiyor sizinde işiniz varmış nasıl olacakki diyor... bende dedim eşime söylüyeyim senle ben bu işten çıkamıcaz siz sedatla konuşup plan yapın daha iyi... gitsin kaynım alsın terminalden o koştursun bir kerede hep eşimmi koşturacak tek çocuk benim eşimmi... zaten bişi yaptıkları yok birde ekstradan bu yaptıkları çok üzüldüm sabah sabah... ben zaten tüm kontrollerime tek gidiyorum devlet hastanesi eşim gelmesin kadınlar rahatsız olur diye... geçen kontrolümde fenalaştım eve zor ulaştım haberden sonra pazarteside yalnızmı gideyim... ne kadar düşüncesiz insanlar ya... kaçta geliceğini soruyorum kayınvalidemin daha o bile belli değil! sinirlerim tepeme çıktı resmen
canım ya üzülme eşin bi çaresini bulur.dediğin gibi abisi alsın o da çocuğu sonuçta.işiniz var ve o yapmalı.hep anlayışı bizden bekliyolar ama kimse bize karşı anlayışlı olmuyorsen sinirini bozma bi yol bulur eşin.
benimkilerde yarın geliyo inşallah direkt bana gelmezler burda bi de abisi var.çünkü çok yorgunum bugün evi sarıcaz ama tam yerleşemedim.sonra eve alışverişe gitmemiz lazım gelseler ne vericem önlerine ve bu halimle yatılı misafiri hiç kaldıramam inşallah bana doğumdan sonra gelirler napcam ya son ayım kalmış.ayağımı uzatıp yatamam yanlarında.hizmet etmem lazım off
girmicem ama eşimi dolduruşa getireyim zaten o gitmez abisini yollaryok kız erken gelsin bişicik olmaz sıkıntılı zamanı atlatmış biraz erken gelirse çıkartması kolay olur dün arkadaşlarıma diyorum erken gelirsede çıkartması doğumu kolay olur dikişsiz falan hallederim cillop gibi sapasağlam kalır oram diyorum
günaydın canım... 37. haftadan sonra darısı başıma inş. :)
ben yarın izinliyim canım ama doktora kontrole gideceğimden o günümde haftalardır yanıyorben sağlıklı olsunda uykuyu düşünmüyorum ama kocamla uyumayı özledim zaten 1 haftadır gececiydi babamızın kokusunu özledik resmen
senin izin günün hangi gün tatlım? cumamıydı?
Günaydın uykusuz mayıs anneleri... saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmadınız umarımbende daha uyuyacakken 1 saat erken uyandım dolayısıyla ve kızımıda alıp işimize geldik... pazar herkes dinlenir biz kızımla çok çalışkan olduğumuzdan çalışırız
dün benimle 1 ay arası olan bir arkadaşım doğum yapmış... detayları alamadık ama ikimizde aynı yöntemi izliyorduk... farklı bir devlet hastanesine gidip devlet doğum hastanesinde doğum yapmayı... bana 6 farklı doktor kızın olacak demişti bir sürü doktor görmüştü kızımı hatta geçen düştüğümde bile doktor ultrasondan bakarken kızın gayet sağlıklı demiştiama arkadaşımında kızı olacakken ve 9 ay boyunca kız kız diye hitap edilirken ismine bile karar verilmişken (ki adaşım olacaktı) birden faceteki ilanıyla şoke oldum şaka gibi ama gerçek, kız beklerken oğluşum geldi... aynen bunu yazmış güncellemesine tabii tbr ettikten sonra şaşırdığımı ve beni korkuttuğunu beyan ettim... herşeyi pembe ve tonları kıza göre yaparken birde benimde erkek gelirse 6 doktorun kız demesinden sonra şoke olurum... pipisini 6 doktorda görememiş fınduğumun derim eşime yarar heralde bu durum 2. çocuk hayatta istemez ama ben kız için savaşırım sizde dikkatli olun kızlar sonra oğluşlarınıza pembişler kızlarınıza mavişler giydirmeyin... o kadar masrafa yazık olur
neeee oglanmi cikmis,ay kiz annesi olarak tutustum ben,butun hazirliklarim kizima gore oglus olursa naparim,bi dahada bakmadilar ayrintili ultrasyondan sonra kizdir dimi ,kizdir kiz:18:
sanada pembiş giydirmen gereken bir durum vuku bulunursa allah korusunAaaa şok oldum..Anneyi düşünemiyorum kızımı verin bana dediğinde pipiliyi görünce ilk ne demiştir acepBizimkinin pipili fotoğrafı var gayet net :) dediğin gibi herşeyi mavi tonlarında aldım halısı perdesi arabası vs..Doktorlar nasıl yanılabiliyor çok ilginç yaa
valla ben senin yerinde olsam bugünü biraz askıya alırdım sana gelmeye kalkarlarsada anne daha yerleşemedim zaten iki canlı zor hareket ediyorum yemek bile yapamıyorum derdim eğer yardım edeceksen buyur gel derdim tüm işleri ona yıkardım yada zaten böyle bir durumda o eltine kaçmak için yer arardıcanım ya üzülme eşin bi çaresini bulur.dediğin gibi abisi alsın o da çocuğu sonuçta.işiniz var ve o yapmalı.hep anlayışı bizden bekliyolar ama kimse bize karşı anlayışlı olmuyorsen sinirini bozma bi yol bulur eşin.
benimkilerde yarın geliyo inşallah direkt bana gelmezler burda bi de abisi var.çünkü çok yorgunum bugün evi sarıcaz ama tam yerleşemedim.sonra eve alışverişe gitmemiz lazım gelseler ne vericem önlerine ve bu halimle yatılı misafiri hiç kaldıramam inşallah bana doğumdan sonra gelirler napcam ya son ayım kalmış.ayağımı uzatıp yatamam yanlarında.hizmet etmem lazım off
orjinalliğini kaybetmez yavrucum eski yüksek libidoya devam edersinAllah iyiliğini versinhakkaten ne güzel olur yaa yamasızzz
günaydın canım... seninde şafak 51 az kalmış yaaa maşallah az daha sabır hadi ama nisanda doğumu unutmagunaydin kizlar,iyi pazarlar,
herkes erkenci bugun ,ben uykucu oldum bu gunlerde ,aksam erkenden yatiyorum,sabahta gec uyaniyorum,
daha kahvalti bile yapmadik cok aciktimbugun 10 da kalktim,saatlerde alindi iyice yaz geliyor,kuzulara kavusmaya az kaldi
sen 37. haftaya kadar çalışmıcakmıydın canım ya benmi öyle hatırlıyorumevet canim burda cumalari tatil devlete de cuma ctesi tatil.benim de isteki son gunlerim valla seviniyorum,cunku artik gercekten hareket etmesi zor oluyor.birde evde kizosun hazirliklari tam bitmedi.ya arkadasin icinde cok sasirdim insan soka girer oyle bi durumda.bize de 3 farkli doktor kiz dedi.benim de hep aklima ya erkekse diye takiliyor bu aralar.ama yuzu tam kiz yuzu bizimkinin:)3 aylikken daha cinsiyetini bilmiyorduk o zaman esime demistim.kiz yuzu gibi diyeerkek olursa da herseyini pembe giyer artik napalim
kızdır heralde canımda benim eşimin arkadaşının eşinede özelde ve renklide erkek demişler kız çıkmış maviş maviş giydiriyorlardı herşeyineeee oglanmi cikmis,ay kiz annesi olarak tutustum ben,butun hazirliklarim kizima gore oglus olursa naparim,bi dahada bakmadilar ayrintili ultrasyondan sonra kizdir dimi ,kizdir kiz:18:
kızlar sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ya bişey soracam doktor hamileliğinizin ilk haftalarında ultrasyon aletini karnınızın sağndamı solundamı gezdiriyodu ve buna göre cinsiyetleri ne oldu rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 375007
kızlar unnadoda gördüm. fiyatı 33 tl. 5 tl de kargo tutar 38 tl diyin.Manuel Kurmalı, müzikli peluş karakterli..
sizce nasıl? siz neler aldınız.. acayip fazla masraf yaptık yoksa fisher price ışıklı dönence istiyordum
Eki Görüntüle 375007
kızlar unnadoda gördüm. fiyatı 33 tl. 5 tl de kargo tutar 38 tl diyin.Manuel Kurmalı, müzikli peluş karakterli..
sizce nasıl? siz neler aldınız.. acayip fazla masraf yaptık yoksa fisher price ışıklı dönence istiyordum
hadi ya.. allah yardımcın olsun canım tek başına çok zor işin valla... inş. bebişin zamanında gelirde sende yalnızlıktan kurtulabilirsin... keşke 3 ay alabilseydin rahat ederdindesertflower ya normalde dogurana kadar calisacaktim.ama simdi hazirliklari yapmam gerekiyor ne olur ne olmaz.kaynanam gelicek bana yardima vizeyi 3 aylik cikaramiyoruz bi aylik alabiliyoruz.bi aylik vizeyi uzatmak icin thy den net bi bilgi alamiyoruz.buyuk ihtimalle bi ayligina gelebilecek.onun icin de nisanin 23 den sonra gelecek,bende o zamana kadar dogurursam diye hazirliklara baslamaliyim.kaynanam gelseydi o yapacakti.
ben beğendim canım hatta benim bütçemede uygun olmadı akşam babamıza göstereyimde bizde alalım... normalde 80-90 lira... fisher price ışıklısını gördük 150tl civarıydı bence gereksiz... benim lambam var çok isterse müzik açarım onları izlesinEki Görüntüle 375007
canım o bahsettiğin müzikli ana kucağına takılanlar nasıl oluyor ve ne kadar miktarlarında? sen aldıysan yayınlarmısın merak ettimya bunlar bana cok pahali ve cokta kullanmicakmisiz gibi geliyor.bunun yerine aldigimiz otokoltugu-anakucagi seklinde olan seylere aldigim kucuk oyuncaklari asmayi dusunuyorum onlarda da muzik oluyor.birde ilerleyen aylarda is yaparken cocugu o anakucagina koyup nereeysen oraya tasiyabilirsin oyuncaginida calistirirsin.ama yataktayken birde tekrar bunu kurmak icin bebegin yatagina gitmek gerekiyor.ben onun icin almaktan vazgectim.dedigin gibi cok masraf oluyor bunun icin bende neyi nasil kullanirim diye dusunup gereksizleri listeden cikardim.
hadi ya.. allah yardımcın olsun canım tek başına çok zor işin valla... inş. bebişin zamanında gelirde sende yalnızlıktan kurtulabilirsin... keşke 3 ay alabilseydin rahat ederdinsen bebekten sonra işi bırakıcakmısın yoksa bakıcıyamı vereceksin?
ben beğendim canım hatta benim bütçemede uygun olmadı akşam babamıza göstereyimde bizde alalım... normalde 80-90 lira... fisher price ışıklısını gördük 150tl civarıydı bence gereksiz... benim lambam var çok isterse müzik açarım onları izlesinbizim zamanımızda dönence yoktu ki birde ışıklısı olacak elektrik çok gelir diye annelerimiz kpatırdı heralde
canım o bahsettiğin müzikli ana kucağına takılanlar nasıl oluyor ve ne kadar miktarlarında? sen aldıysan yayınlarmısın merak ettim
ya bunlar bana cok pahali ve cokta kullanmicakmisiz gibi geliyor.bunun yerine aldigimiz otokoltugu-anakucagi seklinde olan seylere aldigim kucuk oyuncaklari asmayi dusunuyorum onlarda da muzik oluyor.birde ilerleyen aylarda is yaparken cocugu o anakucagina koyup nereeysen oraya tasiyabilirsin oyuncaginida calistirirsin.ama yataktayken birde tekrar bunu kurmak icin bebegin yatagina gitmek gerekiyor.ben onun icin almaktan vazgectim.dedigin gibi cok masraf oluyor bunun icin bende neyi nasil kullanirim diye dusunup gereksizleri listeden cikardim.
canim bencede yeter isini gorur bu,zaten kac ay kullanacaklar ki ,ben almadim daha ayin basinda bakariz diyoruz oyun halisi ve donenceye ,bende bu tarz bisey dusunuyorum
ben beğendim canım hatta benim bütçemede uygun olmadı akşam babamıza göstereyimde bizde alalım... normalde 80-90 lira... fisher price ışıklısını gördük 150tl civarıydı bence gereksiz... benim lambam var çok isterse müzik açarım onları izlesinbizim zamanımızda dönence yoktu ki birde ışıklısı olacak elektrik çok gelir diye annelerimiz kpatırdı heralde
canım o bahsettiğin müzikli ana kucağına takılanlar nasıl oluyor ve ne kadar miktarlarında? sen aldıysan yayınlarmısın merak ettim
Bu mini dönenceler hem anakucağında da kullanılıyor hemde herkesin bütçesine uygun Fisher Price Sevimli Gezegen Mini Dönence - e-bebek.com
meyve aldık kendimizeee geldikk....
asıl markette taze ekmek vardıı ondan da aldım canım çok istedi
ama eve gelince 1 ekmeği kendim yedim peynir zeytın domates salatalık....
çok pişman olmadım çünkü benim minik ben yedikçe tekmelemeye başladı.bende ALLAH verdikçe yedim battık zaten ye gitsin anasını satayım
bide üzerine cilası 1 bardak sütle çikolatada yedim ohhhhhhhhh yarasın :
allahtan kocam evde yok
ne gzl kız kardeşi olanlara hep özenmişimdir keşke benimde olsada gelse dogumda yardım etseMerhabalar herkesebutun gun temizlikti, camdı, camasirdi derken giremedim. Fena yorulmusum, kardesimle yaptik, hatta kizcagiz yapti ben yardim ettim diyebilirim :) ama yine de yorulmusum valla... Neyse, selam vermek istedim. Az sonra seksenler diskosu baslicak. Kardesimle izleriz, esim yok, nobetci Keyfim yerine gelsin azcik
bu saatte napıosun biraz ugrassan tekrar uykuya dalarsınhadi bakalııım ilk günaydın benden olsun uykum bitti ya hayret birşey ! kızlar herkes uyu uyu bunlar senin iyi günlerin dedikçe benim uykular inata bindi!midem de yanıyor şuan neyse ki rennie m var:) hadi bakalım bugünün ilk açılışı benden olsun kaçıyorum ben tekrar uyutmaya çalışcam kendimi öptüm hepinizi ve tosuncuk kuzularınızıııı
beşiğin yan korumalarını da mı yıkıosunzz muGunaydin kizlar,hayirdir ya bugun kimse yatamamispazar pazar ne oldu hepinize birden,hem bebekler buyudu yerleri daraldi onlar rahat degil diye bize rahat vermiyrlar,hemde dogum yaklasiyor diye psikolojik olarakta uyku tutmuyor.
desertflower ben kesinlikle alttaki 4 tekerlekliyi alirdim.en usttekini hic dusunmedim.cunku kullanan arkadaslarim memnun degil 1 yasinda itibaren kullaniliyor 1 yasindan sonrada cocuk sadece yorulunca oturuyor o zaman da araba icinde uyukluyor ama bu sirada kafada yan dusuyor o ufacik yasta boynu mahvoluyor.
bence herseyini yikamalisin.ben ne var ne yok herseyini yikadim,oyuncaklar dahil.yatagini ve bebek arabasini da dezenfektanla sildim.cunku aldigimiz hersey fabrikadan geliyor,fabrikada da bir suru islemden geciyor.birde kendimize yeni birsey aldigimizda da yikamadan kullanmiyoruz,sonucta bebekler su ortamindan cikip bu hayata uyum saglamaya calisiyorlar,uyum suresinde bu tur seyleri minimuma indirmeye calisiyorum ki daha cabuk hastaliksiz bu donemi atlatalim.anne sutunu belirli bi sure emdikten sonra zaten herseye bagisiklik kazaniyor o zaman bu kadar dikkat etmeye gerek kalmiyor
çok tşk ederim canım... fiyatı gerçekten çok çok uygunmuş böyle birşeyin bize yetebileceğini düşünüyorumBu mini dönenceler hem anakucağında da kullanılıyor hemde herkesin bütçesine uygun Fisher Price Sevimli Gezegen Mini Dönence - e-bebek.com
ben yıkamadım canım çıkmıyorlar ayrıca tahta yıkanmasındansa güzelce silinmesi daha mantıklı geldi... tahtaya su vurulmaz benim bildiğim ama!beşiğin yan korumalarını da mı yıkıosunzz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?