2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah iyiliğini versin hakkaten ne güzel olur yaa yamasızzz

gunaydin kizlar,iyi pazarlar,

herkes erkenci bugun ,ben uykucu oldum bu gunlerde ,aksam erkenden yatiyorum,sabahta gec uyaniyorum,

daha kahvalti bile yapmadik cok aciktim bugun 10 da kalktim,saatlerde alindi iyice yaz geliyor,kuzulara kavusmaya az kaldi

biz şimdi yeni evimze,halıları sermeye gidiyoruz.evime geçince yavruma aldıklarımı eklerim inşallah görüşmek üzere şimdilik öptük hepiniziii

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canim burda cumalari tatil devlete de cuma ctesi tatil.benim de isteki son gunlerim valla seviniyorum,cunku artik gercekten hareket etmesi zor oluyor.birde evde kizosun hazirliklari tam bitmedi.ya arkadasin icinde cok sasirdim insan soka girer oyle bi durumda.bize de 3 farkli doktor kiz dedi.benim de hep aklima ya erkekse diye takiliyor bu aralar.ama yuzu tam kiz yuzu bizimkinin:)3 aylikken daha cinsiyetini bilmiyorduk o zaman esime demistim.kiz yuzu gibi diyeerkek olursa da herseyini pembe giyer artik napalim

sanada pembiş giydirmen gereken bir durum vuku bulunursa allah korusun insan şok olur ya... düşünsene onca masraf hebağğğ oluyor isim seçmeleri isim heyecanları oğluşum diye severken kız

valla ben senin yerinde olsam bugünü biraz askıya alırdım sana gelmeye kalkarlarsada anne daha yerleşemedim zaten iki canlı zor hareket ediyorum yemek bile yapamıyorum derdim eğer yardım edeceksen buyur gel derdim tüm işleri ona yıkardım yada zaten böyle bir durumda o eltine kaçmak için yer arardı alışverişede eşini gönder.. genelde erkekler kendi aileleri geleceği zaman en lüzumsuz şeyleri bile alırlar... hatta benim odunum aklıma geldikçe halen sinirleniyorum annesi ve teyzesi bize yatıya geldiğinde 80tllik alışveriş yaptığımda demediğini bırakmamıştı kendi ailem değil onun ailesi için yapmıştım alışverişide o kartla geççekmiş nakit kullanmıcakmış beni ağlatıp mavf etmişti tabii sonra suçunu anlayıp özür dilemişti ama göz yaşlarım aktığı gibi kalmamış intikamımı almıştım bu erkek aileleri çok cins oluyorlar yaa...

Allah iyiliğini versin hakkaten ne güzel olur yaa yamasızzz
orjinalliğini kaybetmez yavrucum eski yüksek libidoya devam edersin

günaydın canım... seninde şafak 51 az kalmış yaaa maşallah az daha sabır hadi ama nisanda doğumu unutma

sen 37. haftaya kadar çalışmıcakmıydın canım ya benmi öyle hatırlıyorum eskiden türkiyedede tatiller cumaymış cuma vaktinden dolayı sonra hristiyanlaştık heralde pazar kilise muahbbetine pazarları izin yapmışlar o kız yüzünün dudaklarını yirim annesi ben.. nazar değmesin o angelina dudaklarına topaç prensesimin

neeee oglanmi cikmis,ay kiz annesi olarak tutustum ben,butun hazirliklarim kizima gore oglus olursa naparim,bi dahada bakmadilar ayrintili ultrasyondan sonra kizdir dimi ,kizdir kiz:18:
kızdır heralde canımda benim eşimin arkadaşının eşinede özelde ve renklide erkek demişler kız çıkmış maviş maviş giydiriyorlardı herşeyi ki birde özel doktor yanii.. kızdır kız seninkisi benimkisi pek kibar çok narin ama çok güçlü... 6 doktor renkliside dahil kız dedi ama bu haberden sonra son an allah erkek derse erkek çıkar kimsede bi cacık diyemez ama benimki çok kibar bir kız sadece tekmeleri çok sert.. erkek olursa babasına yarar ama o kadar masraf hayal birde kızım diye sevmeler heba olur ki daha babamız 2 haftadır kızım diye sevmeye başlamışken

desertflower ya normalde dogurana kadar calisacaktim.ama simdi hazirliklari yapmam gerekiyor ne olur ne olmaz.kaynanam gelicek bana yardima vizeyi 3 aylik cikaramiyoruz bi aylik alabiliyoruz.bi aylik vizeyi uzatmak icin thy den net bi bilgi alamiyoruz.buyuk ihtimalle bi ayligina gelebilecek.onun icin de nisanin 23 den sonra gelecek,bende o zamana kadar dogurursam diye hazirliklara baslamaliyim.kaynanam gelseydi o yapacakti.

sag tarafta altta gezdiriyordu ve bebegim nasipse erkek canım

kızlar unnadoda gördüm. fiyatı 33 tl. 5 tl de kargo tutar 38 tl diyin.Manuel Kurmalı, müzikli peluş karakterli..
sizce nasıl? siz neler aldınız.. acayip fazla masraf yaptık yoksa fisher price ışıklı dönence istiyordum

ya bunlar bana cok pahali ve cokta kullanmicakmisiz gibi geliyor.bunun yerine aldigimiz otokoltugu-anakucagi seklinde olan seylere aldigim kucuk oyuncaklari asmayi dusunuyorum onlarda da muzik oluyor.birde ilerleyen aylarda is yaparken cocugu o anakucagina koyup nereeysen oraya tasiyabilirsin oyuncaginida calistirirsin.ama yataktayken birde tekrar bunu kurmak icin bebegin yatagina gitmek gerekiyor.ben onun icin almaktan vazgectim.dedigin gibi cok masraf oluyor bunun icin bende neyi nasil kullanirim diye dusunup gereksizleri listeden cikardim.

canim bencede yeter isini gorur bu,zaten kac ay kullanacaklar ki ,ben almadim daha ayin basinda bakariz diyoruz oyun halisi ve donenceye ,bende bu tarz bisey dusunuyorum

hadi ya.. allah yardımcın olsun canım tek başına çok zor işin valla... inş. bebişin zamanında gelirde sende yalnızlıktan kurtulabilirsin... keşke 3 ay alabilseydin rahat ederdin sen bebekten sonra işi bırakıcakmısın yoksa bakıcıyamı vereceksin?

ben beğendim canım hatta benim bütçemede uygun olmadı akşam babamıza göstereyimde bizde alalım... normalde 80-90 lira... fisher price ışıklısını gördük 150tl civarıydı bence gereksiz... benim lambam var çok isterse müzik açarım onları izlesin bizim zamanımızda dönence yoktu ki birde ışıklısı olacak elektrik çok gelir diye annelerimiz kpatırdı heralde

canım o bahsettiğin müzikli ana kucağına takılanlar nasıl oluyor ve ne kadar miktarlarında? sen aldıysan yayınlarmısın merak ettim

merhaba anneler..
biraz geriye doğru gittimm.acaba benım kıde erkek miii?yaaaaaaaaa çok korktum tüm hazırlıklar kız içinnn

bu arada kıyafetlerını makınaya attım.insallah renklerde bişeycik olmaz..kızımın deterjanını aldım birazda meyve aldık kendimizeee geldikk....

asıl markette taze ekmek vardıı ondan da aldım canım çok istedi
ama eve gelince 1 ekmeği kendim yedim peynir zeytın domates salatalık....
çok pişman olmadım çünkü benim minik ben yedikçe tekmelemeye başladı.bende ALLAH verdikçe yedim battık zaten ye gitsin anasını satayım

bide üzerine cilası 1 bardak sütle çikolatada yedim ohhhhhhhhh yarasın :
allahtan kocam evde yok

Bu mini dönenceler hem anakucağında da kullanılıyor hemde herkesin bütçesine uygun Fisher Price Sevimli Gezegen Mini Dönence - e-bebek.com

canim bencede yeter isini gorur bu,zaten kac ay kullanacaklar ki ,ben almadim daha ayin basinda bakariz diyoruz oyun halisi ve donenceye ,bende bu tarz bisey dusunuyorum

gereksiz hiçbirşey almak istemiyorum ben de ( zaten ilk günler hevesle o kadar çok şey aldım ki.. mama sandalyesi , yürütec bile şimdiden var..pişman olmak istemiyorum ama kullanmıcam sanki..kıyafetleri çook fazla bu konuda da sanki pişman gibiyim hepsi küçük geliyor şimdi gözüme..ama kendi araştırmalarıma göre dönence çok faydalı gözleri ve algısının açılması için

yani son olarak birkaç eksik kaldı onları uygunlardan seçeyim dedim..

Bu mini dönenceler hem anakucağında da kullanılıyor hemde herkesin bütçesine uygun Fisher Price Sevimli Gezegen Mini Dönence - e-bebek.com

tatlım baktım verdiğin linke müzikli değil bu dönence ve oyuncakları sert plastikten yapılmış.. ben dönence için muhakkak peluş olanları istiyorum daha kullanışlı bence yeni doğan bebekelr için

kuzu bence biraz dur artık bir ekmek ne demek yaa.. bi de üstüne süt + çikolata.. ekmekten uzak durmakta fayda var.. ben de yediklerimi kesmiyorum kilo umrumda değil ama her öğün için 1 dilim ekmekle sınırlamak gerekiyor, ekmek hiiiiç faydalı değil bebişlerimize, hele de beyaz ekmek..

ne gzl kız kardeşi olanlara hep özenmişimdir keşke benimde olsada gelse dogumda yardım etse eşin ne iş yapıo ah su nöbetler nefret ediorumm

bu saatte napıosun biraz ugrassan tekrar uykuya dalarsın
beşiğin yan korumalarını da mı yıkıosunzz mu

çok tşk ederim canım... fiyatı gerçekten çok çok uygunmuş böyle birşeyin bize yetebileceğini düşünüyorum

beşiğin yan korumalarını da mı yıkıosunzz mu
ben yıkamadım canım çıkmıyorlar ayrıca tahta yıkanmasındansa güzelce silinmesi daha mantıklı geldi... tahtaya su vurulmaz benim bildiğim ama!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…