2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gunes1; valla ben de cok mutluyum bi kiz kardesim oldugu icin, sagolsun beni gormeye geldi ama bir suru is yaptik beraber hem eglendik hem temizledik. Esim subay benim. O yuzden arada nobetler oluyo ama alistim ben artik.

Bugun de kizimin mobilyalarini sildik, yeniden havalandirmaya biraktik. Kiyafetleri Yikamadim. Acikcasi usg den ve cinsiyetten bahsedilmis cokca :) gozum korktu. Haftasonu dr randevumuz var, yine bi soriim bakiim kiz dimi diye ona gore yikarim etiketleri bile ustunde ama fatura fis falan saklamadim hic:) ayy neler dusunuyorum saglikla gelsinler de gerisi hallolur. Allahtan ben oyle herseyi pembe almadim. Unisex aldim hep renk olarak. O kadar da sorun degil :)

Son düzenleme:

Selam tosti.gormemisim canim sordugunu.bizim is karisik biiiraz.isim ve ailem elazigda.bende kontrollere elaziga ggidiyorum bu yuzden...

Desert; besik yan korumasi derken sanirim kumas olan korumalardan bahsetmis gunes1...
Ben yikamayi dusunuyorum. Annemler gerek yok diyor ama ben yikarim herhalde :)

yan korumadan kastım uyku seti takımındaki kumaş içi elyaf olan koruma kumasları cnm

benimde eşim asker aynı kaderi paylaşıoruz desene
Desert; besik yan korumasi derken sanirim kumas olan korumalardan bahsetmis gunes1...
Ben yikamayi dusunuyorum. Annemler gerek yok diyor ama ben yikarim herhalde :)
ewt cnm ondan bahsettim ben yıkamıcam galiba belkiyıkarım eve gelsin bakıcam duruma göre

Burda kimsecikler yok.pazar günü kimse olmuyo yaw.kizlaaar evimi serdik nihayet miiss ggbi olduuu ama bana dua edinde kaynanam hemen basima üşüşmesin
sizi cok seviyorum kizlar bu tasinma stresimi benimle paylastiniz cok sükür o evi adam ettik sonunda

Gecmis olsun canim, hayirli olsun ayni zamanda, saglikla oturun bebisinizle...

Shainy,şekersizyesilcay sagolun kizlar cok teşekkür ederiz canlarim

Son düzenleyen: Moderatör:
beşiğin yan korumalarını da mı yıkıosunzz mu

tatlım benim aldığım yan korumaların kılıfı çıkabiliyor o yüzden yıkamayı düşünüyorum.. görünüşte mis gibi tertemiz görünüyor ama üretildiği,dikildiği fabrikaları düşününce içim rahat etmiyor..eğer seninkilerin kılıfı çıkmıyorsa 30 derecede az devirde sıktırarak yıka

Son düzenleme:
bu arada bebek odamızı tam 4 gündür havalandırıyorum ama hala mobilyanın kokusu çıkmadı şaştım kaldım yaa .. siz de var mı böle bi durum?

iyi akşamlar herkese.. bugün hava ne kadar güneşliydi ya.. şaşırdım valla, havalar bile bu havaları özlemiş dedim nasıl oluyorsa.. sahilde yürüdük, mis gibi havayı içimize çektik .. bahar gelmiş artık, bebişlerimizin de gelmesi yakındır ..

siyahlale, ohh mis gibi olmuştur evin, güle güle otur evinde :)) darısı bizlerin başına. kaynanan da temiz eve gelsin kurulsun simdi .. gelirse çok uğraştık bir yardım edenim olmadı annemden başka dersin.. anne gibisi yok valla ..

dilara, ben de havalandırdım odamızı ama her gün silinmesi gerekiyor demişlerdi.. ben hergün silebilecek durumda değilim malesef.. bir arkadaş da bebek odasında çamaşır kurutmak iyi oluyor, kokuyu alıyor demişti. denemekte fayda var bence ..

ohh sefanız olsun

silinmesi gerektiğini hiç duymamıştım ya geldiğinde bile silmedik..havalansın öyle siler yerleştiririz diye..şimdi duydum da ne oldu aynen senin gibi hiç silecek durumda değilim ben de..çamaşır kurutmayı deneyeyim ben de belki iyi gelir. odanın kapısının önünden geçildiği an buram buram kokuyor resmen.. bi de biz takım gelmeden yeni boyasını yaptık duvarların onun da etkisi var sanırım..
sen yerleştirdin mi bebişin kıyafetlerini?

bize satan kişi, mobilyalar zararsız su bazlı boyayla yapılıyor ama yine de nemli bir bezle bir ay boyunca silinmesi gerekiyor demişti. temizlik manyağı yapcak beni, onca işimin arasında :)). daha taşınacağız biz, taşınacağımız evde bebek odası takımı.. onun için kıyafetleri faln yıkamadım henüz canım, daha çok iş var ..ama kıyafetleri yıkayıp hastane çantamı hazırlasam iyi olur diyorum aslında ne olur ne olmaz..

ooo Allah kolaylık versin.. bazen bi enerji geliyor atom karınca gibi herşeyi hallediyorum,koşturuyorum bazen de 1 metre yürüyüp hareket bile edemiyorum yataktan çıkamıyorum resmen.. banyo bile yapmaya halim olmuyor.. zorla yeemk yiyorum o da bebişim için.. son zamanlara bırakmamak lazım.. kıyafetleri yıkadım, ütüledim hepsini.. ordan alıp hastane çantasına koyucam daha elim gitmedi sanki çok büyük zor bir iş gibi erteleyip duruyorum..

kızllaar iyi geceler size bizde 1gr uyku yok çünkü gündüz biraz uyumuştumzaman bitse de hayırla oğlumu doğursam da rahatlasam!

İlk günaydın benden olsun..
Günaydın kıslar..Herkes iyidir inş.
Vakit hızlıca akıp geçsede bende doğuruyum biran önce diyenlerdenim..Bebek hareketleri çok tutarsız dün akşama kadar çok az oynadı bir ara 15 dk çoştu okadar yatarken vs. ben elimi koydukça hisettim. Sürekli bu döndüğü yaşıyorum korkuyorum..O yüzden hemen geçsin istiyorum
dilaradg, 4-5 günde geçmez mobilya kokusu canım..Rahat 20 gün havalandır..Ben kapaklarını açıp gündüzleri hep havalandırdım..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim dünya tatlısı bebbişlerimiz nasıl neler yapıyorlar emiim kıpır kıpır yerin daraldığından şikayetçilerdir

bu arada bebek odamızı tam 4 gündür havalandırıyorum ama hala mobilyanın kokusu çıkmadı şaştım kaldım yaa .. siz de var mı böle bi durum?

Gnaydın canım, benim ki nerdeyse 1 aydır havalanıyor ve ancak koku gitti. Yeni mobilyanın kokusunun gitmesi zaman alıyor maalesef.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim dünya tatlısı bebbişlerimiz nasıl neler yapıyorlar emiim kıpır kıpır yerin daraldığından şikayetçilerdir

Günaydınlar sizlere de... Vakit geçsin bence de :) Ama o kadar da hızlı geçmesin. Ben herşeyimi tamamlayayım bari
Bizim mobilyalar da hafiften kokuyo hala (buram buram değil) Üstelik 1 aydır havalandırıyoruz. Dün sildik nemli bezle. Bakalım koku olayı ne olacak?...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…