hadi ya.. allah yardımcın olsun canım tek başına çok zor işin valla... inş. bebişin zamanında gelirde sende yalnızlıktan kurtulabilirsin... keşke 3 ay alabilseydin rahat ederdinsen bebekten sonra işi bırakıcakmısın yoksa bakıcıyamı vereceksin?canım o bahsettiğin müzikli ana kucağına takılanlar nasıl oluyor ve ne kadar miktarlarında? sen aldıysan yayınlarmısın merak ettim
beşiğin yan korumalarını da mı yıkıosunzz mu
dilaradg, 4-5 günde geçmez mobilya kokusu canım..Rahat 20 gün havalandır..Ben kapaklarını açıp gündüzleri hep havalandırdım..
Gnaydın canım, benim ki nerdeyse 1 aydır havalanıyor ve ancak koku gitti. Yeni mobilyanın kokusunun gitmesi zaman alıyor maalesef.
Bizim mobilyalar da hafiften kokuyo hala (buram buram değil) Üstelik 1 aydır havalandırıyoruz. Dün sildik nemli bezle. Bakalım koku olayı ne olacak?...
gözüm korktu kızlar 1 aydan bahsediyorsunuz .. 1 ay bitene kadar kıyafetleri yerleştirmediniz o zaman di mi?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim dünya tatlısı bebbişlerimiz nasıl neler yapıyorlar emiim kıpır kıpır yerin daraldığından şikayetçilerdir
İlk günaydın benden olsun..
Günaydın kıslar..Herkes iyidir inş.
Vakit hızlıca akıp geçsede bende doğuruyum biran önce diyenlerdenim..Bebek hareketleri çok tutarsız dün akşama kadar çok az oynadı bir ara 15 dk çoştu okadar yatarken vs. ben elimi koydukça hisettim. Sürekli bu döndüğü yaşıyorum korkuyorum..O yüzden hemen geçsin istiyorum
dilaradg, 4-5 günde geçmez mobilya kokusu canım..Rahat 20 gün havalandır..Ben kapaklarını açıp gündüzleri hep havalandırdım..
Valla ben yerleştirmedim daha. Hepsi topluca bi yerde duruyo. Sabırsızlanıyorum yerleştirmek için ama daha erken, az daha beklicem. sonra hepsini yıkayıp ütülicem ve yerleştiricem :)a
hayırlı sabahlar...bir haftadır annemlerde olmam nedeniyle aranızda değildim.kızımla birlikte sizi takip etmeyi ve bir şeyler paylaşmayı özlemişim...insan evini düzenini özlüyor....eşim ben yokken hafta sonu evin camlarını silmiş (maşallah deyin) :)
o yüzden evde olmaktan daha bir keyifliyim... gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum...hele yataktan kalkarken...
bizimki bugun degisik akrobatik hareketler yapiyor.en son oyle dedigim de ultrasonda ayagini yanaginin yanina getirmisti:)bu sefer elini dizine falan egtiriyor bence :)
hayırlı sabahlar...bir haftadır annemlerde olmam nedeniyle aranızda değildim.kızımla birlikte sizi takip etmeyi ve bir şeyler paylaşmayı özlemişim...insan evini düzenini özlüyor....eşim ben yokken hafta sonu evin camlarını silmiş (maşallah deyin) :)
o yüzden evde olmaktan daha bir keyifliyim... gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum...hele yataktan kalkarken...
2 gün sonra 35. haftaya girmiş olucam.. gözüm korkuyor..çok kasık ağrısı çekiyorum ben.. tıs tıs dura dura bi işi on saatte yapıyorum resmen.. herşey tamam olsun ayaklarımı uzatıp beklemek kalsın sadece istiyorum..
Günaydın yavru kuzularr..Hepinizi öpüyorummm
gözüm korktu kızlar 1 aydan bahsediyorsunuz1 ay bitene kadar kıyafetleri yerleştirmediniz o zaman di mi?bebişimin eşyaları yıkandı , ütülendi dışarda kaldı
2 gün sonra 35. haftaya girmiş olucam.. gözüm korkuyor..çok kasık ağrısı çekiyorum ben.. tıs tıs dura dura bi işi on saatte yapıyorum resmen.. herşey tamam olsun ayaklarımı uzatıp beklemek kalsın sadece istiyorum..
Arkadaşlar yaa size birşey sormak istiyorum. Ben 32. hafta için rapor alacağım ama nereden alacağımı bilmiyorum. Benim doktorum özel ve hiç devlet hastanesine kontrole gitmedim. Özelden alınan rapor kabul edilmiyormuş. SGK'yı aradım ama doğru dürüst bilgi alamadım. Ben raporumu nereden alacağım((
Günaydın.
SGK anlaşması olan herhangi bir özel hataneden de alabilirsin diye biliyorum ben. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum diyosan fiyatı uygun bi özel hastane bulup gidebilirsin.
günaydıınnnn annişlerrrr
herkese ve bize iyi bir hafta geçirmeyi diliyoruzzz gün ışığından fazla yararlanmak hepimize iyi gelecek diye düşünüyorum
Elifjoyy;
benim gittiğim hastaneninde sgk ile anlaşması yok, hastane kendi hastalarına rapor vermek için SGK ile anlaşması olan bir hastane ile işbirliği yapıyormuş sen hastanene sor istersen
gözüm korktu kızlar 1 aydan bahsediyorsunuz1 ay bitene kadar kıyafetleri yerleştirmediniz o zaman di mi?bebişimin eşyaları yıkandı , ütülendi dışarda kaldı
32. hafta erken değil mi yeri daralması için :26: Bende zaman geçsin ama vaktinde doğsun istiyorum tabiki..Hayatta kalabilmek için içerde daha durması gerekli elbet..ama zaten bu aralar yeri daraldigi icin az ve sert hareketler hissediliyormus.nette ole yaziyor.bende zaman gecsin ama kizos erken gelsin istemiyorum icerde iyice beslensin buyusun bende o ara hazirlikalri bitirim oyle gelsin istiyorum:18:
yanında birinin özellikle annelerin olması acayip bir destek kesinlikle..pijama olayı çok takılıyordu aklıma hallettim çok şükür.. ama şöyle birşey var alışverişe çıktığım gün yağmur yağıyordu ve ondan etkilenerek sanırım hem pijamayı hem de geceliği uzun kollu aldım.. şimdi adana yanıyor resmen gerçi haberlerde dinledim tekrar yağmurlar gelecekmiş.. sen uzun mu kısa mı almayı düşünüyorsun?benim 32.haftam canım. Zaten ben de o kadar beklemem herhalde. Daha doğum çantam hazır değil. Pijama bile almadım. İşim çok. Yavaş yavaş, napalım.
Haftasonu kısmetse doktora gidicez "Balım"ı görmeye... Belki dönünce başlarım ufaktan yıkamalara...
Pijama ve kalan ufak eksikler için anneciğimi bekliyorum. Onunla çıkmak istiyorum. Fikir verir, tecrübe sonuçta. Bi de tek başıma halletmek istemiyorum artık.
Aramızdaki mesafe 2 saat de olsa başka şehirlerdeyiz...Ayrı olmak çok zor...
Gùnaydın herkese nete aldanıp hastaneye gíttìm lístede doktorun adını góremeyínce acayíp sinírlendímhastaneye boşu boşuna gìtmíş oldum:2: devlet hastanelerínden nefret etmeye başladım ínsan muayene gúnünú íptal ediyosa nettede ìptal ettirse ya:2: başka bì doktorda aynısını yapmıs gelenler bir daha geri dóncekler aynı bením gibí cok bùyük sorumsuzluk:2:
Sıkma canını, zaten bebiş doğar doğmaz odasında kalmıyor. Şimdilik kıyafetleri başka bir oda da bekletirsin, sonra yerleştirirsin.
Ben daha yıkamadım, düşün yani :) Mayıs'ın 1. haftası gibi yıkayıp, ütüleyeceğim. Erken yapmak istemiyorum. Kızım doğduğunda tertemiz koksunlar istiyorum. Zaten yıkama, kurutma ve ütüleme işi en fazla 1 günümü alır.
aynen beni anlatmissin hem agrim oluyor,hem hicbirsey yapamiyorum,birde kaynanam da gec gelecek onun icin 1 inde isten ayrilip hergun birseyler yapmam lazim.ama tum isler bir an once bitsin kafam rahat olsun istiyorum.bakalim nasil yapacaz?
Ben yıkadım ütüledim hurca koydum canım..Doğuma 1-2 hafta varken yerleştiririm diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?