çok teşekkür ederim cevabın için.
Sabah 2-3 yeri aradım (sağlık ocağı, sgk vb gibi) hepsi farklı söyledi. Biri aile hekimin verebiliyor dedi. Diğeri aile hekiminden aldığın geçersiz dedi. Diğeri özelden alabilirsin dedi, bir diğeri ise özelden aldığın geçersiz devlet olmalı dedi :44: Kafam karman çorman oldu.
Devlet hastanesine giderin, önemli değil. Benim anlamak istediğim herhangi bir devlet hastanesinin kadım doğum uzmanından aldığım yeterli olacak mı acaba?
canım bende bu soruyu merak ediyordum sağlık ocağındaki ebeye sorduğumda bana uzman doktorun bu raporu verebileceğini söledi tabiki raporun resmiyet kazanması için sgk ile nalasmalı hastane yada devlet hastanesi olmalı git bir devlet hastanesinin kadın doğumcududan al tatlım bende persembe alcam gecmi kaldım bilmiyorum ama
Bişi daha sorayımmı şimdi ben kaç aylık hamileyim millet sorunca 33 hafta dio kimse anlamıo 8 diom ozamn nisanda doğcak diolar anlasamıyoruz bir türlü bebk 40 haftada oluyor diom bu defa bebk hiç 10 aylk doğarmı oluyor sıkıldım bu sorulardan ben kaç aylık hamileyim
Bişi daha sorayımmı şimdi ben kaç aylık hamileyim millet sorunca 33 hafta dio kimse anlamıo 8 diom ozamn nisanda doğcak diolar anlasamıyoruz bir türlü bebk 40 haftada oluyor diom bu defa bebk hiç 10 aylk doğarmı oluyor sıkıldım bu sorulardan ben kaç aylık hamileyim
Bugun sizlere orularımın var eksiklerimi tamamladım şimdi emzik tırnak makası hangi marka tavsiye edionuz burun aspiratörü gereklimi ne marka olmalı mama kasığı almalımıyım sadece bunlar kaldı birde banyo lifi ve filesi birde yan yatıs yastığı alınmalımı sizce
ben yatak içi takımını yıkıcam canım hepsini... hatta buruşmasın diye elde yıkama programında yıkayıp asıcam ütü gerektirmiyor o zaman...yan korumadan kastım uyku seti takımındaki kumaş içi elyaf olan koruma kumasları cnm
hadi gözün aydın geçmiş olsun canım... hazır bebiş ve bahar temizliğide yapmış oldun kurtuldun maşallah kızınla size tabii annenişi unutmamak gerekBurda kimsecikler yok.pazar günü kimse olmuyo yaw.kizlaaar evimi serdik nihayet miiss ggbi olduuuama bana dua edinde kaynanam hemen basima üşüşmesin
sizi cok seviyorum kizlar bu tasinma stresimi benimle paylastiniz cok sükür o evi adam ettik sonunda
anladım canım yani beşiğe olmuyor... bana beşiğe olan lazım dünkü yayınlananda beşiğe asma yeri yok direk ana kucağı için sanırım olmadı senin dediğin gibi alırım hafif bişiler cibinlik sopasına asarımvizeyi simdilik bi aylik alabiliyoruz.benim icin onemli olan ilk zamanlarda yani ben toparlanana kadar biri yanimda olsun yeter.zaten 3 senedir herseyimizi tek basimiza yapiyoruz,ben toparlandiktan sonra yine yaparim diye dusunuyorum.dogumdan sonra kizos en azindan konusmayi kendini ifade etmeyi ogrenene kadar calismayi dusunmuyorum.konustuktan sonra krese verip calisacam.canim benim bahsettigim cok basit birsey hani cocuga bole ufak ufak pelus hem muzikli hemde renkli oyuncakalr aliyoruz ya yine kurmali yada tusa basinca ses cikaran oyuncaklar onlarin asma yeri var bende 3-4 tane onlardan var.onlari ana kucagina asicam.o tasima yerine oyuncaklari asabiliyorsun.
başlardayken bende bir doktora gitmiştim yeri değiştirilmiş günüyle gitmemle iptal etmem bir oldu bidaha gitmedimGùnaydın herkese nete aldanıp hastaneye gíttìm lístede doktorun adını góremeyínce acayíp sinírlendímhastaneye boşu boşuna gìtmíş oldum:2: devlet hastanelerínden nefret etmeye başladım ínsan muayene gúnünú íptal ediyosa nettede ìptal ettirse ya:2: başka bì doktorda aynısını yapmıs gelenler bir daha geri dóncekler aynı bením gibí cok bùyük sorumsuzluk:2:
sgkla anlaşmalı hastaneyse geçerli canım değilse o zaman devlet hastanesine gitmen gerekli... sen en iyisi bunu hastanenin raporlama yada evrak bölümüne sorman hatta doktorun daha net bilir ki telefonlada bilgi vermeleri gerek...Arkadaşlar yaa size birşey sormak istiyorum. Ben 32. hafta için rapor alacağım ama nereden alacağımı bilmiyorum. Benim doktorum özel ve hiç devlet hastanesine kontrole gitmedim. Özelden alınan rapor kabul edilmiyormuş. SGK'yı aradım ama doğru dürüst bilgi alamadım. Ben raporumu nereden alacağım((
aile hekiminden değil canım kadın doğum doktorlarının ki geçerli kim yönlendirdiyse yanlış yönlendirmişÇok teşekkür ederim cevabın için.
Sabah 2-3 yeri aradım (sağlık ocağı, SGK vb gibi) hepsi farklı söyledi. Biri aile hekimin verebiliyor dedi. Diğeri aile hekiminden aldığın geçersiz dedi. Diğeri özelden alabilirsin dedi, bir diğeri ise özelden aldığın geçersiz devlet olmalı dedi :44: Kafam karman çorman oldu.
Devlet hastanesine giderin, önemli değil. Benim anlamak istediğim herhangi bir devlet hastanesinin kadım doğum uzmanından aldığım yeterli olacak mı acaba?
Bugun sizlere orularımın var eksiklerimi tamamladım şimdi emzik tırnak makası hangi marka tavsiye edionuz burun aspiratörü gereklimi ne marka olmalı mama kasığı almalımıyım sadece bunlar kaldı birde banyo lifi ve filesi birde yan yatıs yastığı alınmalımı sizce
yanında birinin özellikle annelerin olması acayip bir destek kesinlikle..pijama olayı çok takılıyordu aklıma hallettim çok şükür.. ama şöyle birşey var alışverişe çıktığım gün yağmur yağıyordu ve ondan etkilenerek sanırım hem pijamayı hem de geceliği uzun kollu aldım.. şimdi adana yanıyor resmen gerçi haberlerde dinledim tekrar yağmurlar gelecekmiş.. sen uzun mu kısa mı almayı düşünüyorsun?
canım ben daha emzik almadım,tırnak makası chicco aldım,aspiratör nuk aldım,mama kaşığı almadım,banyo filesi aldım küvetini alırken almıştım,yan yatış yastağını kullanan var mı hiç bilmiyorum bence gerekli ama denemeden bilinmez beklemedeyim..
hastane çantanı hazırladın mı kuşum?
Günaydın kızlar,
Herkese sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum. Ben bugün itibariyle terliklere terfi etmiş bulunuyorum.Baktım olacak gibi değil ayakkabılarla çok rahatsız oluyorum. Artık ofiste sabo terlikle dolaşıyorum. Ama böyle de pek bir ciddiyetsiz oldu :44: Anneminde böyleymiş hamileyken, doktor protein atımından bile şüphelendi ama yok ayaklarım balon gibi oluyor akşama kadar, sizde de var mı ödem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?