2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben artık günleri söylüyorum yada 11 mayıs diyorum canım sende öle yap canım öyle diyenler reglden regliye 1 ay diyenler

maşallah maşallah:):) ne güzel işte tamamlıyorsun bebişinin odasını bu vesileyle:) ben altının fiyatı çıksın da bileziğimi bozdurup alacağım her şeyini. düğün ve kredi borcu ödemekten eşimle benim maaştan elimizde bir şey kalmıyor. içinde kalmasın ne yapmak istiyorsan yap. ben de oda yapmak istiyordum ama maddi açıdan vazgeçtim. beşiğini alsaydım oda yapmış sayacaktım kendimi:) neyse her darlığın bir bolluğu da olu. çocuk kısmetiyle gelirmiş Rabbim verir kısmetini.

kızlar acil cevap lütfen sol tarafımda böböreğimin olduğu yere inanlmaz bir sancı girdi 3-4 dk ancak sürdü gecit hemn neden omus olabilir sizce şimdide belimce ince bir sızı kaldı ne oluyor bana

doğru aslında bebeklerimizi alalım da sağ salim, gerisini de zaman gösterir zaten. Allah hamilenin iyi gününde de kötü dar gününde de hep yanında olsun. Insanın allah'tan başka sığınacağı kapı yok. O yüzden allah herkese yardım etsin.

kızlar acil cevap lütfen sol tarafımda böböreğimin olduğu yere inanlmaz bir sancı girdi 3-4 dk ancak sürdü gecit hemn neden omus olabilir sizce şimdide belimce ince bir sızı kaldı ne oluyor bana

doktorunu arama ihtimalin varsa arayıp sor bence. Belki doğuma hazırlıyordur vücut kendini ama benim bilgim yok canım ya:s

canım benimde durumum senin gibi annem en fazla bi iki parça bişi almıştır ablam da bişiler ördü heşeyini a dan z ye ben aldım ve sırf kayınvalidemlere mahçup olmamak için aldıklarımın hepsini annemlerde bıraktım onların evinden çıkıcak yani bebeğin çeyizi olarak belki yaptığım doğru değil ama mecbur kaldım çünkü kayınvalidem sürekli zarf atıyor gelin annesi şöyle böyle yapar diye bende kendim aldım ama annemin şerefi olcak. kayınvalidem desen 3-5 zıbın almış dünyanın işini yaptığını sanıyor aman neyse herşeyin hayırlısı çok şükür ki kendim yapabiliyorum.

slm kızlar ne cabuk gectı dımı vakıtt.. daha dun cınsıyettı ıkılı testtı uclu testtı derken sımdı nerdeyse hepsı kucaga alınmaya hazır herkess ıyı dımı

Herkese selamlar.... Bir iki saat girmeyim ne kadar cok birikiyor okunacak sey Umarim herkes superdir, biz oglumla isteyiz, sicak cikolata molasi verdik

Gittikce yaklasiyorrrrrrr

Selam Kızlar, herkese saglikli & mutlu haftalar...

Dun bebek arabasi almak uzere hasim iscana gittik.
Aklimda model de vardi, chicco trio living almayi planliyordum,
ama sagolsun oradaki saticilar kafami berabat bi sekilde karistirdi, benim
istedigim modeli yerip,kendi satmak istedikleri modellerle aklimi celmeyi basardilar.
Sonuc olarak hicbisey almadan evin yolunu tuttuk
Birbirinden farkli 1-2 magaza da mclaren xlr tavsiye etti biraz o icime sindi model olarak.

Bahsettigim arabalarla ilgili bilgisi olan varmı arkadaslarım? Ya da farklı araba onerisi olan?

ben hala eski ayakkabılarımı giyiyiyorum, topuklularım bile oluyor ama artık giymesem iyi olur heralde..
acayip bir yorgunluk, uykusuzluk bende de var, bahar çarptı galiba
aynen benımde sısmıo sımdılık topuklu ayakkabılarım oluoo sımdıde az topuklu babetım var onu gıyıyorumm :))

canım benım boşver allah kımseye muhtac etmesın sınır oluyorum böyle rahat aılelereee benım aılem yaptı yapması gerekenlerı aablamm her alısverıse cıktıtgımızda bırseyler alıooo allaha sukur bız herseyını aldık bu bırıne muhtac olma meselesı degılll ama ne bılım oğullarınınn bı parçası gelıooo ınsan azcık heveslı olur yanı hıc soran yok o taraftan naptınız aldınızmı bıseyler bebege dıe soran bıle yokk nasılsaaa gelın calısıooo alırlarrrrr hıc ama hıc umrumda degıller ınan kayınvalıdem her konusmamızda örgü ördüğünü dıle getırıoo marıfet sankı erkek cocuguda mı örgü giyerrr ben öle her elıme gecenı cocuguma gıydırcek bı anne degılımm... bı de dun demezmı benım oğlum gıbı akıllı olur ınsallah sankı ben akılsıızmmm

kuzum aynı zarftan bana da attılar. kız annesi beşiği alır yatağını yapar falan dediler. hiç cevap bile vermedim. eğer lafını aderse tekrar eltimin beşiğini yatağını abim almış(yani eşimin abisi, eltimin de abisi oluyor tabii:) ) abim eltimin anası mı derim geçerim bende. ben bir şey demedikçe onlar adamın üstüne geliyorlar ya
aman kaç gündür kafamı yorup duruyorum niye şöyleler, niye şöyle yapıyorlar diye. ben mutlu oluyum eşimle ilerde oğluşumla onlar hasetliklerinden çatlasınlar da patlasınlar boooooommmmm diye:)

herkeze merhaba arkadaşlar bir iki gündür giremiyordum.önce herkezin iyi olduğuna sevindim.hazırlıklar tam gaz devam ediyo.bizde şifonyerimizi aldık ikeadan
sayfadaki arkadaşların almış oldukları şifonyerin aynısı.odamız için bi eksiğimiz halımız ve bakım malzemelerimiz kaldı onun içinde maaş zammını bekliyorum.oda mayıs 15 bulacak herhalde.eşime diyorum ki eğer mayıs 15 e yetişirse sevinçten doğurucam herhalde.neyse muhtemel doğum tarihimiz 26 mayıs eşimle hesap yapıyoruz 2 gün önce doğarsa kandile denk gelir inş.3 gün sonra doğarsa 29 mayıs fetih günü eğer biraz daha acele ederde 19 mayısta gelirse bayram.ne güzel demi şansımıza artık.

kızlar takılmayın böyle şeylere benim annem sağolsun bize hiç bişey bırakmadı desem yeridir , kayınvalidemlerde mobilya alırken biraz destek oldular , kayınvalidemde bi iki kere ima etmeye çalıştı bebeğin hazırlıklarını kızın ailesi yapar cinsinden , bende oğlan tarafıda düğün dernek hazırlıklarının tamamını yapar ama onlar eskide kaldı heralde dedim artık herkes kendi çalışıyo kendi alıyo , bende çocuğu çeyizimde getirmedim heralde :))

canım senle doğum tarihlerimiz de aynı bu arada..
düğün borcu bizi de sıktı şüküt bitirdik hepsini, hem bunları düşünüp hem de erken diye bebeği biraz beklettik 1. yıldönümümüzde eşime bebek müjdesi verdikten bikaç ay sonra borç anlamında tamamen rahatladık, şimdi odamızda müsait olunca gönlümce yapıyorum herşeyi, eşimle hep beraber hallettik hepsini beşiğimizi ananemiz aldı ama yine biz beğendik karttan çektik annem ödedi:)) genel olarak herşeyini tamamladık anneme sadece havlu, kışlık battaniye, bikaç kıyafet vs bıraktım artık kendi ne alırsa

slm mayıs anneleri son bi haftadır gece uykusunu unuttum ben artık yatağa geçince elimi ayaklarımı ateş basıyor nasıl yatacağımı şaşırıyorum bir o yana bir bu yana döne döne saati dört yapmadan uyuyamaz oldum son iki gündür de bi kaşıntı başladı vücudumda öle kızarıklık falan da olmuyo derimin altında bişiler geziyor sanki? çok şükür yasal iznim başlamadı ama doktordan heyet raporu aldım en azından sabahları uyuyabiliyorum yoksa bu uykusuz halimle işe gidip gelmek de çok zor olacaktı. bir de kızlar benim yemeklerden hemen sonra çok şiddetli baş ağrılarım olmaya başladı sizin de böyle sorunlarınız var mı ben mi büyütüyorum yoksa normal mi?

canım maclaren de iyidir aslında ama ben chicco trio living aldım.. yorumlarını hep olumlu gördüm, hatta ben ingilizce yorumlara da baktım, daha fazla bilgi yazıyorlar .. biraz ağırlığından yakınıyorlar ama kullanışlı, sağlam ve çift yönlü olduğu için çok da öneriliyor.. aldım gitti yani, onu düşünmekten kurtardım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…