Bişi daha sorayımmı şimdi ben kaç aylık hamileyim millet sorunca 33 hafta dio kimse anlamıo 8 diom ozamn nisanda doğcak diolar anlasamıyoruz bir türlü bebk 40 haftada oluyor diom bu defa bebk hiç 10 aylk doğarmı oluyor sıkıldım bu sorulardan ben kaç aylık hamileyim
canım aslında iyi kadındır da arada bazen böyle direktifler vermeyi seviyor tabi hiç tınlamıyorum, bişi yapacağım zaman sırf gönül hoşluğu olsun diye sorar fikir alırım çok mantıklı cevaplar gelirse düşünürüm ama kafama koyduğum bişiyse eğer hiç takmam kim ne derse desin yapar geçerim. İşte oda için erken değilmi Odadan kasıt büyüyen yatak ve çamaşırlıkavize ve rafını da aldım da onlar küçük parça olduğundan saymıyorum kendi dedi ben gittim aldım, parke yaptırcaz bi bahar gelsin doğumdan önce yaptırırsınız dedi ertesi günü parkeler yerde hazırdı , izne çıkta senle çarşıya çıkarız gecelik pijama odaya perde bakarız dedi 2 gün sonra eşimle hallettim perde siparişi verdik, pijamalarımı sabahlığımı aldım yıkadım bile fenamıyım ne , geriye sadece halımız kaldı ve tabi odanın yerleştirilmesi.
slm nst ye bagladımı mesut bey 34te dogarmı dedi anlamadım cnm
Tekden'e gittim canım Mesut Bey'e yine randevu vermediler.ama 4 Nisanda Mesut Bey'e gelicem.muhtemelen nts bağlar gibime geliyor.normalde amniyon sıvısının 20-25 arası olması lazımmış benimde 30 çıktı.erken doğum ve göbek kordonuna dolanma riski var dedi gittiğim doktor.bu yüzden sezeryan yapılıcak sana dedi
kizlarr hic caninizi sikmayin bosverin ya.bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim biz herseyi yapariz.sonucta baslangicta herkes tecubesizdi,bebislerin poposunu pisire pisire ogrendiler.cok sukur hepimiz cocuklarimiz icin gerekli herseyi aldik,almaya da devam ediyoruz.allah kimseye muhtac etmesin,bir anne cocuguna en tecrubeli kisiden bile daha iyi bakar bence.sadece ilk zamanlarda dogumdan sonra uyum ve toparlanam surecinde ev isi ve yemek icin yardim gerekecek o kadar.onu da ev birak kirlensin,yemegide hazir es ayrdimiyla bir sekilde halledilir.farzedin ki ailelerden uzaksiniz,hic caninizi sikmaya degmez...
kızlar acil cevap lütfen sol tarafımda böböreğimin olduğu yere inanlmaz bir sancı girdi 3-4 dk ancak sürdü gecit hemn neden omus olabilir sizce şimdide belimce ince bir sızı kaldı ne oluyor bana
kızlar fotoğrafçı işini ne yaptınız?
Tekden'e gittim canım Mesut Bey'e yine randevu vermediler.ama 4 Nisanda Mesut Bey'e gelicem.muhtemelen nts bağlar gibime geliyor.normalde amniyon sıvısının 20-25 arası olması lazımmış benimde 30 çıktı.erken doğum ve göbek kordonuna dolanma riski var dedi gittiğim doktor.bu yüzden sezeryan yapılıcak sana dedi
sen bence mesut beye mutlaka görün o ne diyecek bakalım acil de randevu almam lazım de bi arada alın beni de yardımcı olurlar ben çogu zamn öle gidiyorum adam beni 3 güne bir görmekten bıktı tektene sadece renkli ultrason için gitmiştin daha sonrasında nie gittin dr begendin. benim suyuma iyi dedi sadece bebek baskı yapmaya başlamış yatacaksın dedi geçen gittiğimdede yatmaya devam dedi ayakta kalmayacaksın 37 haftaya kadar gider dedi dogum içinde normal dogum yapacaksın dedi ben senin yerinde olsam mesut beye gider onun ne diyecegine bakarım ve ona güvenirim cnm geçmiş olsun saglıkla zamanında gelsinler
sağ ol canım arkadaşim:) geçen kardeşim fala baktırmış(falcı kadın benim bebeğin erkek olacağını da bilmişti) bebiş erken gelecek demiş:) bizimkilerin ilgiden anladığı bu yanı bebekle ilgili gelecekte ne olacak cinsinden haberler almak:) çok önemsemek istemiyorum ama evin ilk kızıyım, ilk evleneniyim(düğünümde de aynısını yapmışlardı annemler çoğu şeyimi almamışlardı onun yerine kandilerine kına da düğünde giyecek abiye ayakkabı almışlardı), hatta tek evli olanıyım ilk torunu olacak bizimkilerin ama kuru kuru seviyorlar o da ziyaretlerine gittiğimde, onu dışardan başkası da yapıyor:s
bir eksiğin var mı diye sormuyorlar, isteyeceğimden değil ama sorsa ne olacak ağzına mı yapışacakbu yüzden üzülüyorum biraz hani bir laf vardır: yapacak buğday yemeğin yoksa, buğday dilinde mi yok? aynı bu söz benim iki aileme de uygun:) önceden takmazdım şimdi hamilelikten herhalde üzüyor insanı bu tarz şeyler
aynen benımde sısmıo sımdılık topuklu ayakkabılarım oluoo sımdıde az topuklu babetım var onu gıyıyorumm :))ben hala eski ayakkabılarımı giyiyiyorum, topuklularım bile oluyorama artık giymesem iyi olur heralde..
acayip bir yorgunluk, uykusuzluk bende de var, bahar çarptı galiba
ben daha temizlik de yapmadım. bebeğimin doğru dürüst kıyafetlerini de almadım, hastaneye çantalarımıda hazırlamadım, bebişimin kıyafetlerini de yıkamadımben ne tembel anneyim işten eve gidiyorum, yemek bulaşık derken akşam 9 oluyor. belime ağrılar giriyor oturuyorum oylece sadece alacaklarım için liste yapıyorum başka icraat yok ben de annemlerde sağ olsunlar hiç ilgilenmiyorlar bebek ilgili hiçbir şeyle bir de ilk torun kayınvalidem de aynı eşime, doğumdan sonra yanımda kim kalack ki diyorum kimse ben kalırım şöyle yaparız falan demiyor diyorum, ban kalcağım ya yeteriz birbirimize boşver başkalrını diyor. ama etraftan duyuyorsun ya annem şunları yapıyor, doğumda yanıma gelecek, kayınvalidem şunları yapıyor faln diye canım sıkılıyor. bütün hevesim kaçıyor
canım benimde durumum senin gibi annem en fazla bi iki parça bişi almıştır ablam da bişiler ördü heşeyini a dan z ye ben aldım ve sırf kayınvalidemlere mahçup olmamak için aldıklarımın hepsini annemlerde bıraktım onların evinden çıkıcak yani bebeğin çeyizi olarak belki yaptığım doğru değil ama mecbur kaldım çünkü kayınvalidem sürekli zarf atıyor gelin annesi şöyle böyle yapar diye bende kendim aldım ama annemin şerefi olcak. kayınvalidem desen 3-5 zıbın almış dünyanın işini yaptığını sanıyor aman neyse herşeyin hayırlısı çok şükür ki kendim yapabiliyorum.
maşallah maşallah:):) ne güzel işte tamamlıyorsun bebişinin odasını bu vesileyle:) ben altının fiyatı çıksın da bileziğimi bozdurup alacağım her şeyini. düğün ve kredi borcu ödemekten eşimle benim maaştan elimizde bir şey kalmıyor. içinde kalmasın ne yapmak istiyorsan yap. ben de oda yapmak istiyordum ama maddi açıdan vazgeçtim. beşiğini alsaydım oda yapmış sayacaktım kendimi:) neyse her darlığın bir bolluğu da olu. çocuk kısmetiyle gelirmiş Rabbim verir kısmetini.
Selam Kızlar, herkese saglikli & mutlu haftalar...
Dun bebek arabasi almak uzere hasim iscana gittik.
Aklimda model de vardi, chicco trio living almayi planliyordum,
ama sagolsun oradaki saticilar kafami berabat bi sekilde karistirdi, benim
istedigim modeli yerip,kendi satmak istedikleri modellerle aklimi celmeyi basardilar.
Sonuc olarak hicbisey almadan evin yolunu tuttuk
Birbirinden farkli 1-2 magaza da mclaren xlr tavsiye etti biraz o icime sindi model olarak.
Bahsettigim arabalarla ilgili bilgisi olan varmı arkadaslarım? Ya da farklı araba onerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?