hadi bakalım inşallah . ilk doğum mu canım?
ekincim kimden duydun bilmiyorum ama kesinlikle öyle bişey yok hatta 8 cm bile olsa istendiğinde epidural yapılabilir ayrıca normalide 3-5 cm açıklık oluştuktan sonra uygulamakmış aksi takdirde doğumu geciktirebilir şahsen ben düşünüyorum ve 5 cm açıklığım olana kadar evde kalmayı sonra hastaneye gidip epidurali yapıp doğumu beklemeyi düşünüyorum.
maşallah canım bebişineedöndürdük bebişleri desene 27 nisan son günüm benimde umarım o zamana kadar çalışabiliriz.ya ben çok üzüldüm en başta ama şimdide hayırlısı neyse o olsun diyorum doğum için , tabi bu hepimiz için geçerli :) normalde olsak sezeryanda bi tarafımız deforme olucak
evet orjinallik bozulacakbnm alt taraf bozuldu zaten bari göbüşü kurtarayım aaslında bunları konuşmak için erken ama konuştum ben dayanamadım doktorumla.. doktorum da çok şeekr hep moral veriyo, beni en güzel hamile ilan etti hastaları içinde. gazı verdii sonra da normal doğurcan dedi. ben de o gazla bişey diyemedim
canım bi arkadaşım hemşire ve kendiside hamile epidural normal çok istiyo , ama açılma fazla olunca epidurali tavsiye etmiyomuş doktoru bu kadar açılmaya dayanmışsın doğuma bişey kalmıyo ki zaten gibisinden sanırım bilemicem yani :) sen doktorunla konuştuysan problem yoktur canımcım
canım bi arkadaşım hemşire ve kendiside hamile epidural normal çok istiyo , ama açılma fazla olunca epidurali tavsiye etmiyomuş doktoru bu kadar açılmaya dayanmışsın doğuma bişey kalmıyo ki zaten gibisinden sanırım bilemicem yani :) sen doktorunla konuştuysan problem yoktur canımcım
evet canım ilk doğum.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/314090-epidural-normal-dogum-yapanlar-2.html
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/348761-epidural-normal-dogum-yapanlar.html
bakın kızlar yaşayanlar anlatmışlarr.. en önemli şey anestezi uzmanı...
vala hayatım bilemicem ama benim bildiğim 5 cm sonra sancılar can yakıyomuş epeyde doğum hikayesi okudum çoğunda öyle yazıyo zaten bizim gibi heyecanlı mayıs anneleri bence suyumuz gelir gelmez atarız kendimizi hastaneye o zamana kadar da en fazla 2 cm açıklık olur biz yine de herşeyin hayırlısı diyelim.
canım haklı olabilirsin çünkü ben hiç araştırmadım ve okumadım bu konuyla ilgili olarak dedim ya sadece duyduğum :) umarım sağ sağlim doğururz hepimiz bi şekilde minik tospikleri alırız kucağımıza
düşünüyorum ama dr ne der bilmiyorum :44:..
arkadaslar bir soru sordum görmedinizmi 2 sayfa önce falan gögüsten gelen sarı sıvıyla alakalı...
Epidural normal doğum nasıl oluyor tam olarak. Sancı yoksa ıkınma yok, ıkınma yoksa bebek nasıl normal yolla doğuyor. Kafamı karıştırdı bu epidural benim :44:
arkadaslar bir soru sordum görmedinizmi 2 sayfa önce falan gögüsten gelen sarı sıvıyla alakalı...
Epidural normal doğum nasıl oluyor tam olarak. Sancı yoksa ıkınma yok, ıkınma yoksa bebek nasıl normal yolla doğuyor. Kafamı karıştırdı bu epidural benim :44:
canım bende olmadı öyle bişi ama sanırım kolostrum deniyor ilk sütmüş korkulacak bişi değil yani.
gelsin canım karışma.. olur bazı gebelerde . ilk süt. şuan bebeğin olsa emse süt kanalların hemen açılıverir
slm kızlarr nasılsınız bugün ben kontrole gittim bugün bebeğim sağlıklı çok şükür 1640gr olmuş bu arda ben 2 aydır hiç kilo almamışım dr biraz dikkatli beslen dedi.bebekte az almış zaten.bu arada ben muayenedeyken acil doğum geldi dr um oraya koştu baktım kadının hiç göbeği yok dedim hayırdır;meğer 26 haftalıkmış servise kadar zor yetiştirmişlker doğurmuş hemen.çok şükür bizim haftalarımız bayaa ilerledi inşallah zamanında sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?