2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bi arkadaşım hemşire ve kendiside hamile epidural normal çok istiyo , ama açılma fazla olunca epidurali tavsiye etmiyomuş doktoru bu kadar açılmaya dayanmışsın doğuma bişey kalmıyo ki zaten gibisinden sanırım bilemicem yani :) sen doktorunla konuştuysan problem yoktur canımcım

evet orjinallik bozulacak bnm alt taraf bozuldu zaten bari göbüşü kurtarayım aaslında bunları konuşmak için erken ama konuştum ben dayanamadım doktorumla.. doktorum da çok şeekr hep moral veriyo, beni en güzel hamile ilan etti hastaları içinde. gazı verdii sonra da normal doğurcan dedi. ben de o gazla bişey diyemedim

ne şekermiş doktorun eminim ki doğru söylüyodur :) hepimizin hakkında hayırlısı canım enn rahat nasıl olucaksak öyle doğuralım :)

vala hayatım bilemicem ama benim bildiğim 5 cm sonra sancılar can yakıyomuş epeyde doğum hikayesi okudum çoğunda öyle yazıyo zaten bizim gibi heyecanlı mayıs anneleri bence suyumuz gelir gelmez atarız kendimizi hastaneye o zamana kadar da en fazla 2 cm açıklık olur biz yine de herşeyin hayırlısı diyelim.

evet canım ilk doğum.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/314090-epidural-normal-dogum-yapanlar-2.html
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/348761-epidural-normal-dogum-yapanlar.html

bakın kızlar yaşayanlar anlatmışlarr.. en önemli şey anestezi uzmanı...

canım haklı olabilirsin çünkü ben hiç araştırmadım ve okumadım bu konuyla ilgili olarak dedim ya sadece duyduğum :) umarım sağ sağlim doğururz hepimiz bi şekilde minik tospikleri alırız kucağımıza

amin canım inş. ya bu arada kızlar ben doğumu başka şehirde yapıcam mecburen şimdi 32 haftalık olduk sizce ne zaman gideyim eşimi de bırakmak istemiyorum ama erken doğum olur diye de çok korkuyorum burda kimsemiz yok tüm hazırlıklarımızda memlkette eşimde çok heyecanlıdr yani sizce en geç ne zaman gitmeliyim?

arkadaslar bir soru sordum görmedinizmi 2 sayfa önce falan gögüsten gelen sarı sıvıyla alakalı...

ekins benım bebegım 31+3de 2100gr cıkmıstıııııı gelısımı ıkı hafta önde cıktıı sankı bebegım cok tombıs olacak gıbıme gelıo doktor kılosu normal desede bence kılolu benım bebegımmm kafama takılıoo sımdı

Epidural normal doğum nasıl oluyor tam olarak. Sancı yoksa ıkınma yok, ıkınma yoksa bebek nasıl normal yolla doğuyor. Kafamı karıştırdı bu epidural benim :44:

kısaca anlatayım ama öncelikle şöyle söyleyeyim ilk doğumum yani tecrübem yok sadece okuduklarıma göre , açılma 3 cm ve üzerinde olduğu zaman hastanın isteğine bağlı olarak belden yani omur ilikten ağrı kesici lokal anestezi uygulanıyor yaklaşık 15 dk içinde etkisini gösteriyor ve bel bölgesinde uyuşma oluyor. daha sonra ki 10 cm kadar olan açılma sancılarını gayet rahat az sancıyla atlatıyorsun doğum başladığın da bebek kanala girdiğinde ise kasıklarda baskı hissediyorsun ve doktorun da ıkın demesiyle ıkınıyorsun ve bebek çıkıyor yani herşey olağan seyrinde sadece acı hissin daha hatta çok daha az.

slm kızlarr nasılsınız bugün ben kontrole gittim bugün bebeğim sağlıklı çok şükür 1640gr olmuş bu arda ben 2 aydır hiç kilo almamışım dr biraz dikkatli beslen dedi.bebekte az almış zaten.bu arada ben muayenedeyken acil doğum geldi dr um oraya koştu baktım kadının hiç göbeği yok dedim hayırdır;meğer 26 haftalıkmış servise kadar zor yetiştirmişlker doğurmuş hemen.çok şükür bizim haftalarımız bayaa ilerledi inşallah zamanında sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza...

gelsin canım karışma.. olur bazı gebelerde . ilk süt. şuan bebeğin olsa emse süt kanalların hemen açılıverir

tesekkür ederim canım bunu bilmek cok güzel inş hepimizin bol bol sütü olurda bebeklerimizin beynide gelişimide güzel olur mamalara gerek kalmaz

hadi yaa daha çok erkenmiş doğum için peki akıbeti nasıl bebeğin ve annenin durumu iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…