canım senle doğum tarihlerimiz de aynı bu arada..
düğün borcu bizi de sıktı şüküt bitirdik hepsini, hem bunları düşünüp hem de erken diye bebeği biraz beklettik 1. yıldönümümüzde eşime bebek müjdesi verdikten bikaç ay sonra borç anlamında tamamen rahatladık, şimdi odamızda müsait olunca gönlümce yapıyorum herşeyi, eşimle hep beraber hallettik hepsini beşiğimizi ananemiz aldı ama yine biz beğendik karttan çektik annem ödedi:)) genel olarak herşeyini tamamladık anneme sadece havlu, kışlık battaniye, bikaç kıyafet vs bıraktım artık kendi ne alırsa
canım inşallah önemli bir şey yoktur.. nasılsın şimdi? benim kramp gibi ağrılarım oluyor demiştim dra, önemsememişti aslında :44:.kızlar acil cevap lütfen sol tarafımda böböreğimin olduğu yere inanlmaz bir sancı girdi 3-4 dk ancak sürdü gecit hemn neden omus olabilir sizce şimdide belimce ince bir sızı kaldı ne oluyor bana
ohh gez canım, hava almak da iyi gelir. bebiş nasılmış, bizede haberleri söylersin..Merhaba kizlar hepinize.birazdan annemle carsiya cikcaz pijama falan bakicam.randevu da aldim nihayet çarşamba gününe.bakayim tombiş kizim nd kadar olmus.bu aralar gögsümün uçlari felaket sizliyo sizde de oluyormu?
slm mayıs anneleri son bi haftadır gece uykusunu unuttum ben artık yatağa geçince elimi ayaklarımı ateş basıyor nasıl yatacağımı şaşırıyorum bir o yana bir bu yana döne döne saati dört yapmadan uyuyamaz oldum son iki gündür de bi kaşıntı başladı vücudumda öle kızarıklık falan da olmuyo derimin altında bişiler geziyor sanki? çok şükür yasal iznim başlamadı ama doktordan heyet raporu aldım en azından sabahları uyuyabiliyorum yoksa bu uykusuz halimle işe gidip gelmek de çok zor olacaktı. bir de kızlar benim yemeklerden hemen sonra çok şiddetli baş ağrılarım olmaya başladı sizin de böyle sorunlarınız var mı ben mi büyütüyorum yoksa normal mi?
slm mayıs anneleri son bi haftadır gece uykusunu unuttum ben artık yatağa geçince elimi ayaklarımı ateş basıyor nasıl yatacağımı şaşırıyorum bir o yana bir bu yana döne döne saati dört yapmadan uyuyamaz oldum son iki gündür de bi kaşıntı başladı vücudumda öle kızarıklık falan da olmuyo derimin altında bişiler geziyor sanki? çok şükür yasal iznim başlamadı ama doktordan heyet raporu aldım en azından sabahları uyuyabiliyorum yoksa bu uykusuz halimle işe gidip gelmek de çok zor olacaktı. bir de kızlar benim yemeklerden hemen sonra çok şiddetli baş ağrılarım olmaya başladı sizin de böyle sorunlarınız var mı ben mi büyütüyorum yoksa normal mi?
kızlarr epidural normal doğum düşünenler varmıı ???
canım nasılsın.nasıl gidiyor.bende 24 martta gittim doktorumuza sata göre 30+4 usg göre 32+4 çıktı kızım.1903gr olmuş sıpam.ama suum çok fazla çıktı.34. haftaya kadar durması için dua edicez
cnm ya bnmde suyum fazla 34. haftaya kadar demıssın nedenı nedır merak ettım?
kızlarrr... bu arada tunaydın dun oglusumla pıknıkyaptık bızde bol bol temız hava aldık ve guneslendık aksam eve geldıgımde gogsumden koyu sarı renkte sut sanırım gelmıs boyle 3-4 damla kadar sutyenıme gecmıs cok sasırdımm cokta sevındımm bırdebu arada bacaklarımla kasıklarımın arasında ıgne batar gıbı bı agrı varr ıkı gundur umarım normaldır:18:
düşünüyorum ama dr ne der bilmiyorum :44:..
aynen benımde sısmıo sımdılık topuklu ayakkabılarım oluoo sımdıde az topuklu babetım var onu gıyıyorumm :))
canım benım boşver allah kımseye muhtac etmesın sınır oluyorum böyle rahat aılelereee benım aılem yaptı yapması gerekenlerı aablamm her alısverıse cıktıtgımızda bırseyler alıooo allaha sukur bız herseyını aldık bu bırıne muhtac olma meselesı degılll ama ne bılım oğullarınınn bı parçası gelıooo ınsan azcık heveslı olur yanı hıc soran yok o taraftan naptınız aldınızmı bıseyler bebege dıe soran bıle yokk nasılsaaa gelın calısıooo alırlarrrrr hıc ama hıc umrumda degıller ınan kayınvalıdem her konusmamızda örgü ördüğünü dıle getırıoo marıfet sankı erkek cocuguda mı örgü giyerrr ben öle her elıme gecenı cocuguma gıydırcek bı anne degılımm... bı de dun demezmı benım oğlum gıbı akıllı olur ınsallah sankı ben akılsıızmmm
kuzum aynı zarftan bana da attılar. kız annesi beşiği alır yatağını yapar falan dediler. hiç cevap bile vermedim. eğer lafını aderse tekrar eltimin beşiğini yatağını abim almış(yani eşimin abisi, eltimin de abisi oluyor tabii:) ) abim eltimin anası mı derim geçerim bende. ben bir şey demedikçe onlar adamın üstüne geliyorlar ya
aman kaç gündür kafamı yorup duruyorum niye şöyleler, niye şöyle yapıyorlar diye. ben mutlu oluyum eşimle ilerde oğluşumlaonlar hasetliklerinden çatlasınlar da patlasınlar boooooommmmm diye:)
yaaa ay ne güzel... hangi şehir de yaşıyorsun canım? ben ankaralıyım bu arada:)
aman benim çoğu şeyim eksik aman üzmeyeceğim kendimi de oğluşumu da. ne yapıyım üzülsem de sıkılsam da yine ne varsa kendim de var. ne ailem ne kızkardeşimin bir çöp faydası var.
sorumsuz ailem var ne diyebilirim ki
sıkmıyacağım artık canımı yazık oğluşuma
ya ne soracağım sen de sabahları uyanınca kasıklarında ağrı oluyor mu hani adet sancısı gibi?
canım inşallah önemli bir şey yoktur.. nasılsın şimdi? benim kramp gibi ağrılarım oluyor demiştim dra, önemsememişti aslında :44:.
ohh gez canım, hava almak da iyi gelir. bebiş nasılmış, bizede haberleri söylersin..
benim de göğüs uçlarım çok sızlıyor bu aralar. süt akmıyor ama sarı bi şekilde göğüs ucunda tıpa gibi birikiyor. aldım bi kere tekrar çıktı kurudu. dokunmamak lazım sanırımdaha da dokunmam sızlasın dursun napim ..
geceleri yanıyorum ben de, uyurken terliyorum.. ne güzel izindesin sen, bol bol dinlen cnm..
arada benim başım hafif ağrıyor geçiyor, eskiden de olurdu yorulunca fln ama baş ağrısı çoksa önemli diye biliyorum, dra bi danış istersen..
selam canım nasılsın , öncelikle doktora gittin mi rapor aldın mı nasılmış bebişin :) ben o sabah yedi gibi yazdım ama okuyabildin mi ??
ben doğuma yakın mr çekilicem beyin cerrahı izin vermezse normal doğum için epidural sezeryan olucam
epidural normal çok iyiymiş ama 3 cm den fazla açılman varsa olmuyomuş
selam canım nasılsın , öncelikle doktora gittin mi rapor aldın mı nasılmış bebişin :) ben o sabah yedi gibi yazdım ama okuyabildin mi ??
ben doğuma yakın mr çekilicem beyin cerrahı izin vermezse normal doğum için epidural sezeryan olucam
epidural normal çok iyiymiş ama 3 cm den fazla açılman varsa olmuyomuş
üzme tabi canım hiçbirşey için ne kendini ne bebeğini, elinde olmayan şeyler için koyver gitsin yoksa kendine zarar verirsin. Yok canım benim bahsettiğin gibi ağrım olmuyor ama hamile kaldığım ilk günden beri karnım ağrıyor benim sancı şeklinde değil de karın derim ağrıyor böyle derim çekiliyormuş gibi ilk günden beri böyle, bizde kan uyuşmazlığı var ve bebiş aşağıda benim ayakta kalmamam lazım, dinlenmem lazım (nerde kim kaybetti ki ben bulayımPek ayakta kalmam ama dinlenmek ne mümkün) dr adet sancısı gibi ağrın olursa hemen gel dedi bana, artık 30. Haftadan sonra gelen arada hafif sancılar yalancı sancıymış öyle duydum eğer riskin yoksa ve arada oluyorsa sorun yok ama sıklaşırsa dr özellikle takip et dedi sancın olursa giderek artarsa, sıklaşırsa gel dedi yani arada olanlar normal sancı bilgin olsun.
ben düşünüyorum canım dr.da tavsiye etti.
selam ekinscim, okudum seni cumartesi sabah öyle gittim doktoraaldım rporumu verdim işyerine. 37 ye kadar çalışıyoruz. 27 nisan son çalışma günüm bebiş de 1950 gr teyzesi, dönmüş, en çok buna sevindimm.. doğum şeklini falan konuştuk işte dediğim gibi normal olsun istiyor doktorum, istersem epidural yaparmış. bakalım görcez zaman ne gösterecek bize de.. valla 3cm bilmiyorum, ama başta sancı çekiyosun, son dayanılmaz sancılarda ilacı veriyolar.. en başından tamamen ağrısız bir doğum olmuyo onu veriyorum. arkadaşım inşallah senin de gönlüne göre hayırlı bir doğum şekli olur. ben niyetimi bozmuştum sezeryan istiyodum ama lafı ağzıma tıkadı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?