2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlı anneler ve tatlı bebişler şu burun aspratörü hakkında nacizane bi yorum yapmak istiyorum
ilk kızımda bende çok özenerek listemde almıştım ama benim kızım onu elime aldımmı o minicik elleriyle yüzünü kapatıyordu ve bas bas bağırıyordu yani hiç kullanamadık ee naptık şu minik filkete iğnenin arka yuvarlak kısmını 1 yaşına kadar kullandık pıt diye ucunu sokmammla sümüşler ohh takılıp geliyordu kızım ne olduğunu anlamadan burnu temizleniyordu tabi çok ittirmeyin sakın ha ucundan soksanız burnu minnacık zaten hemen yeter bizde durum buydu yani her bebebk ayrı bir karakter bi doğsunlar daha ne çözümler gelir bakın sizden de

yaaa ay ne güzel... hangi şehir de yaşıyorsun canım? ben ankaralıyım bu arada:)
aman benim çoğu şeyim eksik aman üzmeyeceğim kendimi de oğluşumu da. ne yapıyım üzülsem de sıkılsam da yine ne varsa kendim de var. ne ailem ne kızkardeşimin bir çöp faydası var.
sorumsuz ailem var ne diyebilirim ki
sıkmıyacağım artık canımı yazık oğluşuma
ya ne soracağım sen de sabahları uyanınca kasıklarında ağrı oluyor mu hani adet sancısı gibi?

dilaradg ben de olsam tepem atardı cnm
Halen daha sinirim gecmis degil cok can sIkIcI bi durum, bi an once vakit gecsede bebislerimiz dogsalar saglIcakla.

desertflower başlardayken bende bir doktora gitmiştim yeri değiştirilmiş günüyle gitmemle iptal etmem bir oldu bidaha gitmedim

Baslarda olsaydi doktorumu degistirirdim bu saatten sonra zor gibi 10 haftam kalmIs cesaret edipte degistiremem ki zaten ikinci doktorum

Bebisinle ilgili hayIrlI haberlerini bekliyoruz.Bende bebisimle ilgili tuhaf seyler hissediyorum umarim yaniliyorumdur da bebisim iyidir

kızlar acil cevap lütfen sol tarafımda böböreğimin olduğu yere inanlmaz bir sancı girdi 3-4 dk ancak sürdü gecit hemn neden omus olabilir sizce şimdide belimce ince bir sızı kaldı ne oluyor bana
canım inşallah önemli bir şey yoktur.. nasılsın şimdi? benim kramp gibi ağrılarım oluyor demiştim dra, önemsememişti aslında :44:.
Merhaba kizlar hepinize.birazdan annemle carsiya cikcaz pijama falan bakicam.randevu da aldim nihayet çarşamba gününe.bakayim tombiş kizim nd kadar olmus.bu aralar gögsümün uçlari felaket sizliyo sizde de oluyormu?
ohh gez canım, hava almak da iyi gelir. bebiş nasılmış, bizede haberleri söylersin..
benim de göğüs uçlarım çok sızlıyor bu aralar. süt akmıyor ama sarı bi şekilde göğüs ucunda tıpa gibi birikiyor. aldım bi kere tekrar çıktı kurudu. dokunmamak lazım sanırım daha da dokunmam sızlasın dursun napim ..

geceleri yanıyorum ben de, uyurken terliyorum .. ne güzel izindesin sen, bol bol dinlen cnm..
arada benim başım hafif ağrıyor geçiyor, eskiden de olurdu yorulunca fln ama baş ağrısı çoksa önemli diye biliyorum, dra bi danış istersen ..

canım saydıklarının içinde ayaklarımı ateş basması bende de var. ayaklarımı boll suyla yıkayıp yatağa giriyorum birkaç kez ki anca uyuyabileyim.. bende gece wcye 3 kere falan kalkıyorum. her kalkışımda 1 bardak su içip tekrar uyuyorum. su isteğim çok olduğu için mecbur içiyorum.. sabaha kadar evde dolaşıyrum. artık kocacım yatağı bana bıraktı kaçtıı rahat uyumak ve uyumam için
basağrın neden olur anlamadım ama kaşıntı oluyo bazı hamilelerde, bi doktoruna git belki ilaç verir

kızlarr epidural normal doğum düşünenler varmıı ???

selam canım nasılsın , öncelikle doktora gittin mi rapor aldın mı nasılmış bebişin :) ben o sabah yedi gibi yazdım ama okuyabildin mi ??
ben doğuma yakın mr çekilicem beyin cerrahı izin vermezse normal doğum için epidural sezeryan olucam

epidural normal çok iyiymiş ama 3 cm den fazla açılman varsa olmuyomuş

düşünüyorum ama dr ne der bilmiyorum :44:..

konuşmadınız mı daha, ben cumartesi gittiğimde konuştum, bnm ikinci bebek, ilkini normal doğmuştum. bunda sezeryan mı olsam dedim. doktorum hayır dedi normal yolunda seyreden bir hamileliğin var ve ikinciyi daha kolay doğuracağına inanıyorum dedi ve beni cesaretlendirdi. son aana kadar bekleyelim dedi, eğer bir sıkıntı olursa sana suni sancı ile acı çektirmem sezeryana alırım dedi, yenidoğan serviside var , bi sıkıntı olmaz Allahın izni ile dedi. ama sonra dedi ki eğer istersen epidural yaparız iyi bir anestezi uzmanımız var dedi.. ama korkuyorum herşeyde olduğu gibi bunda da riskler var. ... ama araştırdım çok meemnun kalanlar var epidural normal doğumdan :44:

amannn yesinler oğlunun aklını boşver canım yaa onların tek derdi nerden vursam da incitsem Allah ıslah etsin

dediğin gibi önemli olan bizim mutluluğumuz zaten bebişler gelince aklımıza bile gelmicekler bu yüzden sıkmayalım canımızı.

üzme tabi canım hiçbirşey için ne kendini ne bebeğini, elinde olmayan şeyler için koyver gitsin yoksa kendine zarar verirsin. yok canım benim bahsettiğin gibi ağrım olmuyor ama hamile kaldığım ilk günden beri karnım ağrıyor benim sancı şeklinde değil de karın derim ağrıyor böyle derim çekiliyormuş gibi ilk günden beri böyle, bizde kan uyuşmazlığı var ve bebiş aşağıda benim ayakta kalmamam lazım, dinlenmem lazım (nerde kim kaybetti ki ben bulayım pek ayakta kalmam ama dinlenmek ne mümkün) dr adet sancısı gibi ağrın olursa hemen gel dedi bana, artık 30. haftadan sonra gelen arada hafif sancılar yalancı sancıymış öyle duydum eğer riskin yoksa ve arada oluyorsa sorun yok ama sıklaşırsa dr özellikle takip et dedi sancın olursa giderek artarsa, sıklaşırsa gel dedi yani arada olanlar normal sancı bilgin olsun.

offf o uykuyu hiç sorma bende öyleyim yatamıorum yatsam iki de bir wc ye kalkıyorum sonra tekrar uyuyana kadar epey zaman geçio ayyy hiç kaliteli uyuyamıorum yaa neyse az kaldı inş. baş ağrısı son zamanlarda bende de var canım belki de bahardandır.

lillac canım benimde gögüs ucumda onlar birikiyor alıyorum bazı kişiler sütün bol olcak kimseye söleme nazar deger dedi acaba tecrübeli olan gercekten ölemidir bilen anneler varmı

selam ekinscim, okudum seni cumartesi sabah öyle gittim doktora aldım rporumu verdim işyerine. 37 ye kadar çalışıyoruz. 27 nisan son çalışma günüm bebiş de 1950 gr teyzesi, dönmüş, en çok buna sevindimm.. doğum şeklini falan konuştuk işte dediğim gibi normal olsun istiyor doktorum, istersem epidural yaparmış. bakalım görcez zaman ne gösterecek bize de.. valla 3cm bilmiyorum, ama başta sancı çekiyosun, son dayanılmaz sancılarda ilacı veriyolar.. en başından tamamen ağrısız bir doğum olmuyo onu veriyorum. arkadaşım inşallah senin de gönlüne göre hayırlı bir doğum şekli olur. ben niyetimi bozmuştum sezeryan istiyodum ama lafı ağzıma tıkadı dr

ekincim kimden duydun bilmiyorum ama kesinlikle öyle bişey yok hatta 8 cm bile olsa istendiğinde epidural yapılabilir ayrıca normalide 3-5 cm açıklık oluştuktan sonra uygulamakmış aksi takdirde doğumu geciktirebilir şahsen ben düşünüyorum ve 5 cm açıklığım olana kadar evde kalmayı sonra hastaneye gidip epidurali yapıp doğumu beklemeyi düşünüyorum.

hıımmm. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek doktor. Bana da karnın aşağıda duruyor senin falan diyor görenler ama doktor ne diyecek yarın bakacağız. Inşallah sağ salım yavrunu kucağına alırsın, inşallah herkes alır.

maşallah canım bebişinee döndürdük bebişleri desene 27 nisan son günüm benimde umarım o zamana kadar çalışabiliriz.ya ben çok üzüldüm en başta ama şimdide hayırlısı neyse o olsun diyorum doğum için , tabi bu hepimiz için geçerli :) normalde olsak sezeryanda bi tarafımız deforme olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…