2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Fiyat farkı vardır kesin. Ben bi arayıp sorayım ne kadarmış sonrada doktora danışırım.

Zeynolim bozuldu demişsin, doğumdan sonra herhangi bir estetik problem oldu mu yada hissizlik gibi ?

lillac canım benimde gögüs ucumda onlar birikiyor alıyorum bazı kişiler sütün bol olcak kimseye söleme nazar deger dedi acaba tecrübeli olan gercekten ölemidir bilen anneler varmı

Bana da geçen bir arkadaşım öle dedi herkese söyleme nazar değer. Bilmiyorum ki var mıdır. Yoksa bile bana değer ama okadar çok nazar değiyorki her konuda

herkeslere selam sevgilianneler ve kuzucukları:)

bizim boyumuz 46 cm ve kilomuzda 2500 gr olmus..tabi bende 2 kilo almışımmm.kesin 1 kilosu ekmekten:)

kendinize iiiiii bakın

canım en iyisi kimseye sölemeyelim cünkü nazar deger falan benim bie akrabam cocugun kilosunu falan hiçbişeyini sölemiyordu saglıklı olsunda falan diyordu hatta yasından dolayı riskli cıkmış 2li testi onu bile dogurduktan aylar sonra duyduk benim agzımda bakla ıslanmıyor hemen herkeze sölüyorum

Zeynolim bozuldu demişsin, doğumdan sonra herhangi bir estetik problem oldu mu yada hissizlik gibi ?
yok canım hissizlik hiç olmadı. ama sezeryanda oluyomuş göbekte kesi alanında. sanırım orda esnetme yaptıkları için oluyo. orjinalleik bozuldu derken dikiş atıldı ya ondan dedim. o da estetik dikiş, bi fark yaşamadım, korkma

ya bu arada kızlar ben doğumu başka şehirde yapıcam mecburen şimdi 32 haftalık olduk sizce ne zaman gideyim eşimi de bırakmak istemiyorum ama erken doğum olur diye de çok korkuyorum burda kimsemiz yok tüm hazırlıklarımızda memlkette eşimde çok heyecanlıdr yani sizce en geç ne zaman gitmeliyim?

Arkadaşlar, bizim şirkette çalışan asistanlardan biri ayrılıyor. Onun yerine çok acil birini arıyorlar. Belki çevrenizde iş arayan birileri vardır diye sizlere haber vermek istedim.

Bizim firma bir amerikan firması ve İstanbul-Esentepe'de. Burda çok detay vermek doğru olmaz diye şimdilik bu kadar yazdım. Ücret olarak gayet iyi para (Dolar ile net ödeme yapılıyor), özel sağlık sigortası ve yemek fişi var. H.içi 9-6 çalşıyoruz. Eğer fazla çalışma olursa mesai ödeniyor.

En az 2-3 yıl asistanlık tecrübesi olan, diksiyonu düzgün ve en önemlisi çok iyi derecede ingilizce bilmesi isteniyor. Eğer çevrenizde uyacağını düşündüğünüz birileri varsa bana özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

kendini iyi hissediyosan git canım en yakın zamanda ne olur ne olmaz

beykoz kanallar harekete geçmeye başlamış ne güzel canım bende gelen giden bişey yok :))

sevgii bence bunu kafaya takmamalısın canım ya 2 hafta erken doğurursun en kötü yani sonuçta sağlıkla ilgili bi sorun yok çok şükür :) doktorun herhangi bişey diyo mu ?
bu arada kayınvalidenin lafıda lafmış yaniiii

zeynolim kaç dikiş atıldı sana canım :S

Bu soruya en doğru cevabı doktorun verecektir.Senin hamilelik durumunu en iyi o biliyor çünkü.Tabi bir de kaç saat uzağa gideceğine bağlı.Uçak yolculuğu da 36.haftadan sonra yapamıyorsun diye biliyorum ben ama arştırmak lazım tabi ki.

kuden maşallahhhhh canımmm nasılda büyümüşş

greeneyes doktoruna sor bence canım , ama durabildiğim kadar durmak isterdim eşimin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…