tesekkür ederim cvp için saol
kısaca anlatayım ama öncelikle şöyle söyleyeyim ilk doğumum yani tecrübem yok sadece okuduklarıma göre , açılma 3 cm ve üzerinde olduğu zaman hastanın isteğine bağlı olarak belden yani omur ilikten ağrı kesici lokal anestezi uygulanıyor yaklaşık 15 dk içinde etkisini gösteriyor ve bel bölgesinde uyuşma oluyor. daha sonra ki 10 cm kadar olan açılma sancılarını gayet rahat az sancıyla atlatıyorsun doğum başladığın da bebek kanala girdiğinde ise kasıklarda baskı hissediyorsun ve doktorun da ıkın demesiyle ıkınıyorsun ve bebek çıkıyor yani herşey olağan seyrinde sadece acı hissin daha hatta çok daha az.
evet orjinallik bozulacakbnm alt taraf bozuldu zaten bari göbüşü kurtarayım aaslında bunları konuşmak için erken ama konuştum ben dayanamadım doktorumla.. doktorum da çok şeekr hep moral veriyo, beni en güzel hamile ilan etti hastaları içinde. gazı verdii sonra da normal doğurcan dedi. ben de o gazla bişey diyemedim
lillac canım benimde gögüs ucumda onlar birikiyor alıyorum bazı kişiler sütün bol olcak kimseye söleme nazar deger dedi acaba tecrübeli olan gercekten ölemidir bilen anneler varmı
herkeslere selam sevgilianneler ve kuzucukları:)
bizim boyumuz 46 cm ve kilomuzda 2500 gr olmus..tabi bende 2 kilo almışımmm.kesin 1 kilosu ekmekten:)
kendinize iiiiii bakın
Fiyat farkı vardır kesin. Ben bi arayıp sorayım ne kadarmış sonrada doktora danışırım.
Zeynolim bozuldu demişsin, doğumdan sonra herhangi bir estetik problem oldu mu yada hissizlik gibi ?
Bana da geçen bir arkadaşım öle dedi herkese söyleme nazar değer. Bilmiyorum ki var mıdır. Yoksa bile bana değer ama okadar çok nazar değiyorki her konuda
yok canım hissizlik hiç olmadı. ama sezeryanda oluyomuş göbekte kesi alanında. sanırım orda esnetme yaptıkları için oluyo. orjinalleik bozuldu derken dikiş atıldı ya ondan dedim. o da estetik dikiş, bi fark yaşamadım, korkmaZeynolim bozuldu demişsin, doğumdan sonra herhangi bir estetik problem oldu mu yada hissizlik gibi ?
bizim boyumuz 46 cm ve kilomuzda 2500 gr olmus..tabi bende 2 kilo almışımmm.kesin 1 kilosu ekmekten:)
kendinize iiiiii bakın
kendinize iiiiii bakın
ya bu arada kızlar ben doğumu başka şehirde yapıcam mecburen şimdi 32 haftalık olduk sizce ne zaman gideyim eşimi de bırakmak istemiyorum ama erken doğum olur diye de çok korkuyorum burda kimsemiz yok tüm hazırlıklarımızda memlkette eşimde çok heyecanlıdr yani sizce en geç ne zaman gitmeliyim?
kendini iyi hissediyosan git canım en yakın zamanda ne olur ne olmaz
bence cok güzel aldınmı alıcanmı canım
ya bu arada kızlar ben doğumu başka şehirde yapıcam mecburen şimdi 32 haftalık olduk sizce ne zaman gideyim eşimi de bırakmak istemiyorum ama erken doğum olur diye de çok korkuyorum burda kimsemiz yok tüm hazırlıklarımızda memlkette eşimde çok heyecanlıdr yani sizce en geç ne zaman gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?