2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mclaren cok tavsiye edilen bir marka bugune kadar kimseden bir şikayet duymadım.Chiccoda cok kullanılmasına rağmen ben tercihimi Bebe Confort lolaadan yana kullandım.Birde bu modelllere baksana evde oğlumla deniyoruz bazen surmesi cok keyifli:)

canım gelir sendende inş eşimin teyzesinden hiç gelmemiş sıvı falan ama şimdi bebegi 4 aylık hala anne sütü içiyor ve ek hiç bişey mama flan bile vermiyolar kilosu ve boyu aynı ayda olanlardan önde ve gögüsleride küçük Allahım yeterki istesin hepimizden gelcek ben pozitif düşünüyorum ve o kadar neşelisinizki bebekleriniz sizin gibi annelere sahip olacakları için cok sanslılar ince düşünmeyen okadar anne varki verilen bebegin nekadar harika bişey oldugunu anlamıycak kadar katı insanlar varkı Allahım hep kalbimizi böle yumusak tutsun katılastırmasın ogluma sarılmak istiyorum duygulandım şimdi

uçakla gidicm canım 1 saat 10 dk sürüyo memleketteki dr.um 36 da burda ol demişti burda ki dr a cuma günü gidcem şuan bi sıkıntı filan yok ben de acaba diorum 36 geç olur mu ayy ne bilim kafam karıştı

kuden maşallahhhhh canımmm nasılda büyümüşş

greeneyes doktoruna sor bence canım , ama durabildiğim kadar durmak isterdim eşimin yanında

bende bu yüzden zaten sıkıntı yaptım onunla kalmak istiyorum çünkü o anca doğuma yakın gelebilcek bi de ben doğum dan sonra 1 ay kalırım annemlerde bu kez de çok zaman girmiş olcak araya

Çok sağol canım yorumun için :)

ne demek hayatım

çok haklısın canım yaaa , bak bende duygulandım zaten oğlum her oynadığın da karnımı seviyorum sarıyorum oyyy diyorum kurban olurum seni veren Allah'a diyorum sağlıkla zamanında gelsinlerde sevsek sarsak koklasak

AMİİİİİNNN canım söylediklerine tamamen katılıyorum :)
gelselerde sarılsak artık

Selam biz geldik yaramaz kızımla,cuma günü kontrolümüz vardı boyumuz 44 cm kilomuzda 1740 olmuş,benim zilli kızım baş gelişi duruyor 30. haftadan beri yüzü içeriye dönük ayakları ağzımdan çıkıcak nerdeyse:))biraz baskı yapmaya başlamış 2 hafta daha dayansın bu cadı dedi doktorumuz küveze gerek kalmaz o zaman dedi.ama ben korkuyorum erkenden gelicek diye,karnımı sevip sabret anneciğim daha çok küçüksün diye ikna etmeye çalışıyorum minnoşu.Herşeyimiz hazır o yönden içim rahat bi tek.Böyle bir durumu olan var mı?

Bu süt gelmesiyle alakalı arkadaşım anlattı hafta sonu. Bebeğin ciğer gelişimi tamamlandığı zaman bebek anne karnında hapşırırmış. Bu hapşırma ile birlikte anne beynine sinyal gidiyormuş ve adını söyledi ama unuttum bi hormon varmış o salgılanıyormuş. Ve sonrasında süt gelmeye başlıyormuş. Erken sızıntı olanlarda bu hormonun fazlalığından dolayı şimdiden geliyormuş. Eğer erken doğum olma yada sezeryan gibi durumlarda eğer bu hormon yeterliyse zaten sütünüz geliyormuş ama yetersizse vücudun rahimin boşaldığını farkedip süt hormonlarını devreye sokması uzun zaman aldığından 1 hafta gibi siz zaten bebeği mama ile beslemeye başlamış oluyormuşsunuz ve sütüm gelmiyor diye stres yaptığınızdan iyice kesiliyormuş.

maaşallah canım 2kiloyu gecemyede az kalmıs kızımızın

ay daha neler ögrencez neler ben hamile kalana kadar hiç bişey bilmiyomusum cok saol canım bunu üşenmeyip yazdıgın paylaştıgın için

Merhabalar bir şey merak ettim.Ben son kontrole gittiğimde 1,5 kg almışdım. 2 haftadır kendim evde düzenli tartılıyorum ama kilomda değişiklik yok, haftaya kontrolüm var ve meraktayım acaba kızım kilo aldımı diye?bunla ilgili bilgisi veya aynı şeyi yaşayan var mı? Not:toplamda bugune kadar 14 kilo aldım.yani az kilolu bir hamilelik yaşamıyorummm

hadi yaa daha çok erkenmiş doğum için peki akıbeti nasıl bebeğin ve annenin durumu iyi mi?

bilmiyorum canım doğumdan sonra neler olduğunu banada dr umun hemşiresi söyledi anne sancı çekerken çok endişeliydi ama haklı olarak bi de annenin yaşı bayağı vardı değerli bebek labilir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…