Selam Kızlar, herkese saglikli & mutlu haftalar...
Dun bebek arabasi almak uzere hasim iscana gittik.
Aklimda model de vardi, chicco trio living almayi planliyordum,
ama sagolsun oradaki saticilar kafami berabat bi sekilde karistirdi, benim
istedigim modeli yerip,kendi satmak istedikleri modellerle aklimi celmeyi basardilar.
Sonuc olarak hicbisey almadan evin yolunu tuttuk
Birbirinden farkli 1-2 magaza da mclaren xlr tavsiye etti biraz o icime sindi model olarak.
Bahsettigim arabalarla ilgili bilgisi olan varmı arkadaslarım? Ya da farklı araba onerisi olan?
ben beğendim canım
beykoz kanallar harekete geçmeye başlamış ne güzel canım bende gelen giden bişey yok :))
sevgii bence bunu kafaya takmamalısın canım ya 2 hafta erken doğurursun en kötü yani sonuçta sağlıkla ilgili bi sorun yok çok şükür :) doktorun herhangi bişey diyo mu ?
bu arada kayınvalidenin lafıda lafmış yaniiii
zeynolim kaç dikiş atıldı sana canım :S
Bu soruya en doğru cevabı doktorun verecektir.Senin hamilelik durumunu en iyi o biliyor çünkü.Tabi bir de kaç saat uzağa gideceğine bağlı.Uçak yolculuğu da 36.haftadan sonra yapamıyorsun diye biliyorum ben ama arştırmak lazım tabi ki.
kuden maşallahhhhh canımmm nasılda büyümüşş
greeneyes doktoruna sor bence canım , ama durabildiğim kadar durmak isterdim eşimin yanında
Daha araştırma aşamasındayımEn çok bunu beğendim ama acaba çok mu kokoş diye kararsız kaldım. Sen aldın mı?
Daha araştırma aşamasındayımEn çok bunu beğendim ama acaba çok mu kokoş diye kararsız kaldım. Sen aldın mı?
bence kokos degil ben aldım canım iki tane resimlerini çekip koyıyım dur
Çok sağol canım yorumun için :)
canım gelir sendende inş eşimin teyzesinden hiç gelmemiş sıvı falan ama şimdi bebegi 4 aylık hala anne sütü içiyor ve ek hiç bişey mama flan bile vermiyolar kilosu ve boyu aynı ayda olanlardan önde ve gögüsleride küçük Allahım yeterki istesin hepimizden gelcek ben pozitif düşünüyorum ve o kadar neşelisinizki bebekleriniz sizin gibi annelere sahip olacakları için cok sanslılar ince düşünmeyen okadar anne varki verilen bebegin nekadar harika bişey oldugunu anlamıycak kadar katı insanlar varkı Allahım hep kalbimizi böle yumusak tutsun katılastırmasın ogluma sarılmak istiyorum duygulandım şimdi
bence süpeer çok beğendim :)
herkeslere selam sevgilianneler ve kuzucukları:)
bizim boyumuz 46 cm ve kilomuzda 2500 gr olmus..tabi bende 2 kilo almışımmm.kesin 1 kilosu ekmekten:)
kendinize iiiiii bakın
canım gelir sendende inş eşimin teyzesinden hiç gelmemiş sıvı falan ama şimdi bebegi 4 aylık hala anne sütü içiyor ve ek hiç bişey mama flan bile vermiyolar kilosu ve boyu aynı ayda olanlardan önde ve gögüsleride küçük Allahım yeterki istesin hepimizden gelcek ben pozitif düşünüyorum ve o kadar neşelisinizki bebekleriniz sizin gibi annelere sahip olacakları için cok sanslılar ince düşünmeyen okadar anne varki verilen bebegin nekadar harika bişey oldugunu anlamıycak kadar katı insanlar varkı Allahım hep kalbimizi böle yumusak tutsun katılastırmasın ogluma sarılmak istiyorum duygulandım şimdi
Selam biz geldik yaramaz kızımla,cuma günü kontrolümüz vardı boyumuz 44 cm kilomuzda 1740 olmuş,benim zilli kızım baş gelişi duruyor 30. haftadan beri yüzü içeriye dönük ayakları ağzımdan çıkıcak nerdeyse:))biraz baskı yapmaya başlamış 2 hafta daha dayansın bu cadı dedi doktorumuz küveze gerek kalmaz o zaman dedi.ama ben korkuyorum erkenden gelicek diye,karnımı sevip sabret anneciğim daha çok küçüksün diye ikna etmeye çalışıyorum minnoşu.Herşeyimiz hazır o yönden içim rahat bi tek.Böyle bir durumu olan var mı?
Bu süt gelmesiyle alakalı arkadaşım anlattı hafta sonu. Bebeğin ciğer gelişimi tamamlandığı zaman bebek anne karnında hapşırırmış. Bu hapşırma ile birlikte anne beynine sinyal gidiyormuş ve adını söyledi ama unuttum bi hormon varmış o salgılanıyormuş. Ve sonrasında süt gelmeye başlıyormuş. Erken sızıntı olanlarda bu hormonun fazlalığından dolayı şimdiden geliyormuş. Eğer erken doğum olma yada sezeryan gibi durumlarda eğer bu hormon yeterliyse zaten sütünüz geliyormuş ama yetersizse vücudun rahimin boşaldığını farkedip süt hormonlarını devreye sokması uzun zaman aldığından 1 hafta gibi siz zaten bebeği mama ile beslemeye başlamış oluyormuşsunuz ve sütüm gelmiyor diye stres yaptığınızdan iyice kesiliyormuş.
herkeslere selam sevgilianneler ve kuzucukları:)
bizim boyumuz 46 cm ve kilomuzda 2500 gr olmus..tabi bende 2 kilo almışımmm.kesin 1 kilosu ekmekten:)
kendinize iiiiii bakın
hadi yaa daha çok erkenmiş doğum için peki akıbeti nasıl bebeğin ve annenin durumu iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?