2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

desertflower hayırlısı olsun canım ama eğer yoğun bir doktorsa gittiğini fark etmiyorlar bile... yada yeni doktoruna 1 kere gitsen çoğunu tanımadığından fark etmiyor oda...

Sagol canIm simdiki doktorum beni yeni yeni tanimaya basladi baya bi hastasi var bebisinle ilgili iyi haberler almana sevindim

Son düzenleme:
nasılsınız mayıs anneleri artık hazırlıklar tamamlanmaya başladı heyecanda artıyor rabbim bütün bebeklerimizi hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizimde sezeryan tarihimiz belli oldu 1 mayıs olacak inşallah tabi daha erken dönemde bi sorun olmazsa ama doktorumuz artık 34 haftadasın doğum olsada sorun olmaz dedi şimdilik herşey oylunda bugün kontrolümüz vardı şu hastane zammını orda öğrendik egepole gidiyorum bende doğum fiyatları artacakmış eşimde hasta haklarını aradı istek ve şikayet bölümüne yazın bende iletirim dedi takipteki hastalar için bişey yapılabilirmi bilmiyorum dedi bakalım yarın eşim gidip birde yüzyüze görüşecek herkes bizim gibi bunu dile getirirse belkide en azından takipteki hastalar için bişey yaparlar şurda kalmış bir ayımız artık hayırllısı bakalım

canım 32 haftada çoğumuzun bebeği o civarlardaydı 33+2de gittim 2000grdı bence gayet iyi bebeğin ki çok da iri olmasın 3500i bulur demişti doktorum bana..

ayy cnm cok sekerlerrr hepsı cok gzl gule gule kullansın mınıgın

sağol canımcım daha iyileri senin bebişinin olsun

canım ben de egepole gidiyorum cuma günü sorduğumda daha hiçbir şey net değil muayene ücretleri arttı ama doğum ücretleri artmayabilir de 100-150 zamlanabilir de dedi daha bir netlik yoktu yani..

canım çok sevindiim iyi haberlerini aldığım için.emin ol doğuma kadra herşeygüzelce gececek.

canım bu kadar alt açma setini napıcaksın? yada ben birtane aldım yetmiyormu bitane? uğur böcekliye bayıldım üstünde iyi pırtlatmalar işemeler

cnm bnm masallh bebısıne ıyı haberlerle donmene cok sevındım
sağol bitanem geçen haftaki hayal kırıklığıma nazaran bu hafta pozitif vede çok mutluyummm darısı sizlerin başına...

Sagol canIm simdiki doktorum beni yeni yeni tanimaya basladi baya bi hastasi var bebisinle ilgili iyi haberler almana sevindim
canım doğuma zaten ebeler giriyorki doktorlar girmiyor o yüzden o kadar dert etme... eğer sezeryan olacaksan dert etmelisin

canım çok sevindiim iyi haberlerini aldığım için.emin ol doğuma kadra herşeygüzelce gececek.
amin canım inş. :) birde şu diyet olmasaydı süper olucaktı

Son düzenleme:

canım tabii ki yeter bi tane bu konuda açgözlülüğüm tuttu daha doğrusu şöyle oldu önce uğu böcüklüyü almıştım evde yatar üstünde hem dedim sonra onu yanımda taşıyamayacağımdan disneyli katlanabilen aldım o mavişi ise bebeği hastaneden çıkarırken evde birinin kucağına falan verirken içine koyarım diye aldım arkadaşım da görmüştüm çok rahat etti ayrıca bebek arabasına sermek araba koltuğuna koymak için de ideal

,bak gordun mu canim bosuna uzuldun cok sukur bebisin gayet iyi saglikli olsunda varsin biraz zayif olsun dimi ,gozun aydin canim cok sevindim inan

walla cnm takmayın dicem ama insan takmadan edemio cünkü aynı seyi bnde yasıorum maalesef.. benim kayınvalidem vefat etti 2 yıl önce ama allah razı olsun görümcemler düşünüolar alma cok sey daha biz alcaz diolar ama gelgelelim ki annemler onu bile düşünmüolar, yani bende herseyini aldım beşiğimiz bebek arabamız anakucagımız war zaten bnm aldıklarım kıyafetleri ve diğer ihtiyaçları mümkün oldugunca iyilerini aldım ufak tefek şeyleri kaldı sadece.. ama insan anne babasınında almasını etmesini istio, ihtiyaçtanda değil yani insanın hoşuna gidio gönlü oluo ama anca ben söylicem o zamnda bi anlamı kalmıo işte... aman sağ olsunlarda bi katkıları olmasın ne yapalım...

merhaba hanımlar hafta sonu kayınvalidemlerdeydik geçmişi de pek okuyamadım bugün de ara ara girip baktım... alışveriş yapanlara hayırlı olsun diyelim, doktora gidip güzel haber alan tüm annelere de maşallah

ben de bacak arası ağrısı çekiyorum dünden beri bi de son iki haftada neredeyse iki kilo aldım ki beslenmemde de pek değişiklik yoktu bana göre. neyse bi doğuralım emzirelim hayırlısıyla, bu ekip toplaşır bir de zayıflama başlığı açarız

öpüyorum kızımın bütün teyzelerini

lillac canım benimde gögüs ucumda onlar birikiyor alıyorum bazı kişiler sütün bol olcak kimseye söleme nazar deger dedi acaba tecrübeli olan gercekten ölemidir bilen anneler varmı

valla değebilir, pek söylememek lazım kanımca .. dokunmayalım biz onlara en iyisi, bahsetmeyelim de sütten mütten.. yokmuş farz edelim napalım .. hem kimin sütü çok olucak kimin olmayacak şu aşamada çok belli olmaz bence.. moral, beslenme, sık emzirme çok etkiliyormuş ..

Epidural normal doğum nasıl oluyor tam olarak. Sancı yoksa ıkınma yok, ıkınma yoksa bebek nasıl normal yolla doğuyor. Kafamı karıştırdı bu epidural benim :44:

epidural de ağrı tam kesilmiyor anladığım kadarıyla, ıkınman gerektiğini hissediyorsun.. ama dayanılmaz bir ağrı değilmiş. daha rahatmış.. arkadaşların yolladığı linklerde deneyimler var, güzel anlatmışlar cnm, bak istersen ..

,bak gordun mu canim bosuna uzuldun cok sukur bebisin gayet iyi saglikli olsunda varsin biraz zayif olsun dimi ,gozun aydin canim cok sevindim inan
ah bitanem gel sen birde bana sor... annem biz hastalanınca uyumazdı nasıl uykusuz kalıyorsun dayanabiliyorsun derdim ana yüreği derdi... geçen hafta anladım ki ana yüreği böyle birşeymiş... o hareket ettikçe canım acıdıkça ben mutlu oluyorum sağlıklı olduğunu hissediyorum.. benim kızım biraz zayıf olucak teyzesi ama olsun yeterki sağlığı yerinde olsun! hamilelikte yaşanacak tüm sıkıntıları yaşadım (kanama hariç) elhamdülüllah kızım çok sağlam ve güçlü dirayetli çıktı... tutundu ve annesini terk etmedi! o yüzden benim minyonda olsa minnoşum herşeyin üstünden gelecektir yeterki sağlıklı olsun varsın zayıf olsun ileride oda hamiş kalınca kiloluyum diye dertler yakınır

ah bitanem gel sen birde bana sor... annem biz hastalanınca uyumazdı nasıl uykusuz kalıyorsun dayanabiliyorsun derdim ana yüreği derdi... geçen hafta anladım ki ana yüreği böyle birşeymiş... o hareket ettikçe canım acıdıkça ben mutlu oluyorum sağlıklı olduğunu hissediyorum.. benim kızım biraz zayıf olucak teyzesi ama olsun yeterki sağlığı yerinde olsun! hamilelikte yaşanacak tüm sıkıntıları yaşadım (kanama hariç) elhamdülüllah kızım çok sağlam ve güçlü dirayetli çıktı... tutundu ve annesini terk etmedi! o yüzden benim minyonda olsa minnoşum herşeyin üstünden gelecektir yeterki sağlıklı olsun varsın zayıf olsun ileride oda hamiş kalın

ah bitanem gel sen birde bana sor... annem biz hastalanınca uyumazdı nasıl uykusuz kalıyorsun dayanabiliyorsun derdim ana yüreği derdi... geçen hafta anladım ki ana yüreği böyle birşeymiş... o hareket ettikçe canım acıdıkça ben mutlu oluyorum sağlıklı olduğunu hissediyorum.. benim kızım biraz zayıf olucak teyzesi ama olsun yeterki sağlığı yerinde olsun! hamilelikte yaşanacak tüm sıkıntıları yaşadım (kanama hariç) elhamdülüllah kızım çok sağlam ve güçlü dirayetli çıktı... tutundu ve annesini terk etmedi! o yüzden benim minyonda olsa minnoşum herşeyin üstünden gelecektir yeterki sağlıklı olsun varsın zayıf olsun ileride oda hamiş kalın

canım maaşallah bence senin bebiş 1 hafta degil 4 gün falan geri oda gec döllenme söz konusuysa hep cıkıcak canım yani cok mutlu oldum cnım kendine ve bebişine dikkat et ve hep böle pozitif ol cnkü pozitif oldukca hersey düzeliyor görüyorsun

canım cvpların için saol bende sagdakini takmayı düşünüyorum eşimle bulamamıstım soldakini aldım sonra sagdakini gördüm onu aldım daha güzel bişey bulamadım görsem alcaktım ama kırmızı yoktu degişik renklerde olan negüzel taclar var ama kırmızı ya kalmamıs yada yok napalım kısmet varya yeter ben sıkmıyorum ama temizliyorum bişey olurmu kabuk gibi oluyor aralarda sıvılar:44:

cnm maşallah bebegine benim bebegimde bu degerlerdeydi 33 haftanın içinde doktorum zayıf dedi kilosuna senin ki ne dio ???

çokkk sevindim hbrlerini bekliodum moralini yüksek tut cokk ii olacak hersey inşalllahh

cnm benim ki o haftalarda daha zayıftı bence ii degerleri gayet normal netten arastırırsan göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…