2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım benim baktıgım kilo hesabına göre bebegin tam haftasıyla uyumlu benim bebişim 2130gr

ayy ne güzel doktorun cesaretlendirmiş seni cnm yaaa, bnmde ilk doğumum normaldi buda normal seyredio şuan bi sorun olmazsa normal doğum olcakmış henüz konusmadık tam olarak ama benm 2. cocugum oldugu için 3.yü düşünmüyoruz yaşımda 22 daha bu bebişimde kazayla oldu :)) o yzden ben tüplerimi bağlatmak istiyorum cünkü tekrar hamile kalırsam aldıramam allah göstermesin öyle bişei o yzden sezaryen istiyorum ama korkuyorumda sezaryenden... siz ne dersiniz acaba bu dogumumu sezaryen yapıp tüplerimi bağlatsammı kızlarr ?? coookk kararsızım ama bi yandan bağlatmak istiyorum..

ayy ne güzel doktorun cesaretlendirmiş seni cnm yaaa, bnmde ilk doğumum normaldi buda normal seyredio şuan bi sorun olmazsa normal doğum olcakmış henüz konusmadık tam olarak ama benm 2. cocugum oldugu için 3.yü düşünmüyoruz yaşımda 22 daha bu bebişimde kazayla oldu :)) o yzden ben tüplerimi bağlatmak istiyorum cünkü tekrar hamile kalırsam aldıramam allah göstermesin öyle bişei o yzden sezaryen istiyorum ama korkuyorumda sezaryenden... siz ne dersiniz acaba bu dogumumu sezaryen yapıp tüplerimi bağlatsammı kızlarr ?? coookk kararsızım ama bi yandan bağlatmak istiyorum..

canım bağlatma derim. dünyanın binbir türlü haali var.Rabbim uzak etsin hepimizden binbir türlü hastalık var. ileride bşr rahatsızlık halinde eğr kök hücre tedavisi olabilecek bir durum olursa tekrar doğum yapmak isteyebilirsin.. çocuğunun kurtulması için her anne bunu düşünmeden yapar.. ee sen tüplerini bağlatırsan böyle bir şansının hiç olmayacsağını ve bunun vicdan azabını pişmnalığını düşünsene.. Allahım uzak etsin yavrularımızdan ama bu gibi durumları düşünmek lazım. sen korunmanı üst düzeye çıkarırsın. aylık 3 aylık iğneler yaptırırsın, yılın 6 ayı sen 6 ayı eişn korunur.. bişekilde korunursun.

kizlar benim karnimda acayip bi sertlesme ve kasiklarimda dolgunluk hissi var

neden acaba ,nefes alirken zrlaniyorum resmen,tas gibi oldu karnim:26:

canım bence baglatma spiral taktır cnkü 22 yasındasın ilerde Allah korusun bişey olur cocuk istersin olmaz zamanın ne getirecegi bellimi bide ilki normalse ikinciyide normal yap derim tabi karar senin canım

Canim benim karnimdada sertlesme oluyordu doktorum artik normal ama eger sertlik 10 dak.bir olursa o zaman hemen gel dedi..cok önemli gece bile olsa hemen gel dedi..benimde oluyor hemen dakika tutuyorum allaha sükür cok seyrek oluyor.birde magnezyum kullanmak sertlige cok ii geliyor..gecmis olsun dikkat et kendine

Öff sizinkiler takıldı defalarca geldi benimkide takıldı mesajım kayboldu hepsine tek tek cevap yazmıştım oysaki Neyse benim bu %70 oranın %90 a çıkarıldığından haberim yoktu kaçırmışım ben o haberi demekki. Bu da bize mi denk geldi ya Ama ben yinede hastaneye mail attım cevap bekliyorum. Gittiğimde müdürle de konuşucam.

Desertflower gözün aydın çok sevindim senin adına

schatzangeL 22 yaşındasın bence böyle bir karar vermek için çok erken dünyanın türlü halleri var bu şekilde dönüş olmayan yola girmeye cesaret edemezdim ben şahsen

merhabalar naçizane bende fikrimi söylemek istiyorum bende 30 yaşındayım şu anda 2. bebişi bekliyorum ilkimde sezeryan buda sezeryan olacak ama hiçbirzaman bağlatmak istemiyorum yaşıma rağmen hatta annem busefer bağlat dedi ama istemediğimi söyledim diğer arkadaşlarında dediği gibi dünyanın bintürlü hali var eğer bişey olupta elinden bişey gelmezse daha çok üzülürsün doğumdan sonra korunmanın yollarını eşinle birlikte bulursunuz

canım bebişin ters mi döndü acaba belki ayaklarıyla kasıklarına baskı yapıyordur kasıklarını bi yoklasana eline ne gelicek bakalım ama korkma kötü bişi değildir.

kızlar cok sağolun düşünüp cwp wermişsiniz aslında bende bağlatmaktan yana değilim sonuçta allah bu doğurganlığı en güzel sekilde bizlere wermiş ama bi yandan da korkuyorum işte tekrar hamile kalırsam diye bu düşünceye sırf o yzden girdim, korunma yollarını şimdiden doktorumla görüşsem iyi olcak en azından o bni bu konuda rahatlatır.. tekrar sağolun kızlarr iii geceler tatlı rüyalar hepinize :)

oyyyy ne güzel mayıs annişleri toplanmış burada ben 2009 mayıs annesiyim kızım 3 yaşına gircek inşallah...sizleri görünce o zamanlarım geldi aklıma çok güzel anlar tadını çıkarın muhteşem muhteşem herkese normal doğumlar doğurun çatır çatır kızlar....ben allah nasip ederse bu senede kasım annesi olucam bakalım henüz kesin değil ama var gibi...:))

selam kızlar napıosunuz bakim.ben gene uyuyamıyorum kaç gecedir bu böyle oluyor yaa!!üstelik yarın hem öğlen hem akşam yemekli misafirim var dinlenemezsem yandım!

Gunaydin millet :) ise gitcem simdi, evden cikmadan bakiim dedim. Cok uykum var benim yaw... Döne döne uyunmuyor resmen. Kizimla sabah konusmamizi yapiyoruz simdi. Opucuk gonderiyo sizlere :)

günaydınnnnnnnnnn

desertcim çok sevindim güzel haberler almana bak boşuna dert etmişsin kendine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…