selam kızlar napıosunuz bakim.ben gene uyuyamıyorum kaç gecedir bu böyle oluyor yaa!!üstelik yarın hem öğlen hem akşam yemekli misafirim var dinlenemezsem yandım!
bizde defne kareni öpüyoruz ve anneciginede kolay gelsin
herkese günaydınnnn....
Günaydın kızlar,
Bugün tesadüfen böyle bir haber buldum. SGK Haberleri - Özel Hastanelerin Dikkatine
Günaydın kızlar,
Bugün tesadüfen böyle bir haber buldum. SGK Haberleri - Özel Hastanelerin Dikkatine
sağol bitanem inş. bu pozitifliğim doğuma kadar devam edercanım maaşallahbence senin bebiş 1 hafta degil 4 gün falan geri oda gec döllenme söz konusuysa hep cıkıcak canım yani cok mutlu oldum cnım kendine ve bebişine dikkat et ve hep böle pozitif ol cnkü pozitif oldukca hersey düzeliyor görüyorsun
bende kırmızı bulamıyorum :) kaç yere sordum yok... ama nasılsa doğuma daha var elbet bir bijuteride bulurum :) uçlarda hafif birikinti oluyor böyle beyazımsı benimde bende temizliyorum onları... zaten süt geldikçe kuruyorsa orada onlar yapıyormuş :) bizde süt yollarını açıyoruz :) ama en sinir olduğum şey sürekli sütyenlerimin batmasıcanım cvpların için saol bende sagdakini takmayı düşünüyorum eşimle bulamamıstım soldakini aldım sonra sagdakini gördüm onu aldım daha güzel bişey bulamadım görsem alcaktım ama kırmızı yoktu degişik renklerde olan negüzel taclar var ama kırmızı ya kalmamıs yada yok napalım kısmet varya yeterben sıkmıyorum ama temizliyorum bişey olurmu kabuk gibi oluyor aralarda sıvılar:44:
amin canım inş. tşklerçokkk sevindim hbrlerini bekliodum moralini yüksek tut cokk ii olacak hersey inşalllahh
şafak 49 canım ya ondandır şunun şurasında 6 haftan kalmış :) şaka gibi yaa nerelerden nereye geldik... şu süreçte hemen geçsede sağ sağlim bebişlerimizi kollarımıza alsakkizlar benim karnimda acayip bi sertlesme ve kasiklarimda dolgunluk hissi var
neden acaba ,nefes alirken zrlaniyorum resmen,tas gibi oldu karnim:26:
tşkler canımDesertflower gözün aydın çok sevindim senin adına
canım ben kadınların kendilerinden ödünler vererek korunmalarına karşıyım... Bence iş erkekte bitiyor! benim latex'e yani prezervatifin yapıldığı maddeye alerjim olduğundan kullanamadık... adet düzensizliğim olduğundan yan etki eder diye çocuğu olmayan kadınlara zaten tavsiye edilmediğinden korunma hapıda kullanmadım! iş eşimde bitti doğal yöntemle o korundu hatta benden bile dikkatliydi! demekki erkek istediği zaman tutabiliyor! bebeğe karar verdik ilk ay denedik rabbim nasibi 2. ay etti o nedenle ben şunu söyleyebilirim kesinlikle ve kesinlikle kendini bağlatma! erkeklerde ufak bir operasyonla kendilerini bağlatabiliyorlar hatta daha sonra tekrar açtırabiliyorlar... bence bırak eşin korunsun sen değilkızlar cok sağolun düşünüp cwp wermişsiniz aslında bende bağlatmaktan yana değilim sonuçta allah bu doğurganlığı en güzel sekilde bizlere wermiş ama bi yandan da korkuyorum işte tekrar hamile kalırsam diye bu düşünceye sırf o yzden girdim, korunma yollarını şimdiden doktorumla görüşsem iyi olcak en azından o bni bu konuda rahatlatır.. tekrar sağolun kızlarr iii geceler tatlı rüyalar hepinize :)
canım ya uyuyabildinmi? yat dinlen valla yoksa bebişin geceleri seni hep uykusuz bırakır ona göreselam kızlar napıosunuz bakim.ben gene uyuyamıyorum kaç gecedir bu böyle oluyor yaa!!üstelik yarın hem öğlen hem akşam yemekli misafirim var dinlenemezsem yandım!
günaydın canım... bende işteyim şuanda önümüzdeki hafta inş. çalışabilir raporumu alırım doktor vericem dedi ama kısmet bakalım :) bizde hira nas'ımla defne karen'i öpüyoruzGunaydin millet :) ise gitcem simdi, evden cikmadan bakiim dedim. Cok uykum var benim yaw... Döne döne uyunmuyor resmen. Kizimla sabah konusmamizi yapiyoruz simdi. Opucuk gonderiyo sizlere :)
sağol ekinscim... çok mutluyum dünden beri herkes ailcek ve çevrem derin bir ohhh çekti... şu bir kaç haftalık zor sürecide atlattımmı rahatlıcam allahımın izniyle.. inş. bu zor ama güzel bir o kadarda uzun süreç hemencicik güzel geçer!günaydınnnnnnnnnn
desertcim çok sevindim güzel haberler almanabak boşuna dert etmişsin kendine ..
bende geçenlerde bir kez yaşadım karıncalanma şeklinde ama bebişime vermedim arada insanlarda olabiliyor birde artık bebişlerde ağırlaştı onlarında etkisi var eğer çantan ağırsa ondan olabilir bitanem ben yandan asmalı çanta takıyorum ve içine sadece sabah kahvaltımı öğle meyvemi ve kuru yemişlerimi koyuyorum... birde cüzdanım telim ve anahtarım var o kadar ekstra yük yapmıyorum kendime çünkü şu an bizim en dengesiz zamanlarımız... geçen otobüste uçunca daha iyi anladım
ya kızlar ne güzel oldu burada buluşmak, dertleşmek... hele çoğumuz ailemizden uzaktayız. pek fazla paylaşacak insan yok çevremizde... her gün farkettiğimiz değişiklik ve gelişmeleri yazıyoruz, paylaşıyoruz. mesela bugün benim ellerim karıncalanmaya başladı. belli bi seviye üstünde tutmuşum farkında olmadan (çantamın sapını mesela; servis beklerken) var mı aynı şeyleri farkeden? bi de dün belim ağrıdı çok.
gittikçe ağırlaşıyoruz tabi.. normaldir herhalde bunlar...
günaydın canımherkese günaydınnnn....
günaydın canım... sanada güzel ve mutlu günler bebişinlegünaydın kızlarrr herkese mutlu bir gün diliyorummm
günaydın canım... sana dediğim gibi işte %70ten %90a çıkartılmış ve gerisi hastane insiyatifine kalmış özellikle tahlil ücretlerinde yükseliş olmuş!Günaydın kızlar,
günaydın canım 42 günün kalmış ne güzel yaa... benim daha 8 haftam yani 58 günüm var tabii ultrasona göre haziran annesi olucamgünaydın herkese ve mayıs bebişlerine..
bugün bakim ne kadarlık olmuş kuzum..
e güzel haber o zaman eski fiyatlardan devam edecek değil mi?
gerçi biz fiyat falan hiç konuşmamıştık ama bir kaç ay önce aynı hastaneden doğum yapan arkadaşıma sormustum fiyatı.
ordan biliyorum. bu gittiğimizde sorsak mı ki...
canım vermeyelim ozaman gittigimizde itiraz edelim dimi
ben gittiğimde konuşacağım bakalım işe yarayacak mı
Günaydın kızlar... Ben bu sıralar iyice uykucu oldum yaa... gece onbuçuk civarı uyuya kaldım sabah 7buçuk civarı anca uyandım... tabi deliksiz değildi uykum ama o deliklerde en fazla sağdan sola soldan sağa dönerken bir kaç dakikalıktı! sadece gece ikibuçuk civarı kızımın tepişleri başladı biraz uzun sürdü o uykusuz bıraktı yatakta hatta eşim kızım anneni rahat bırakta gece uyusun yarın işe gidiceksiniz dedi kızımda babasının sözünü dinledi bi kaç dakika daha tepişip durdu ve uykumuza kaldığımız yerden devam ettiksabahta önce kızıma sonrada bana öpücükler kondurarak işe uğurladı babamız kendisini akşam gittiğimizde vardiyalı çalıştığından göremeyeceğimiz için biz onu değil o bizi geçiriyor! dün perdelerimi yıkadım hepsini hatta kızımın çamaşır sabunuyla ev yine bir hira nas gelmeden hira nas havalarına büründü... ama camları silemedim eşimde perdeleri taktığı için yorulduğundan silemedi! bugün annemle camları halledip yerleri silicez.. yarında yıkamadan gelen halılarımı serdikmi ev tertemiz doğum ve bahar temizliği yapılmış bir şekilde hazır beklicek... son bir şey kalacak geriye oda hastane çantamızı hazırlamak ama neyin içine hazırlayacağıma halen karar veremedim
günaydın canım 42 günün kalmış ne güzel yaa... benim daha 8 haftam yani 58 günüm var tabii ultrasona göre haziran annesi olucam
Günaydın kızlar... Ben bu sıralar iyice uykucu oldum yaa... gece onbuçuk civarı uyuya kaldım sabah 7buçuk civarı anca uyandım... tabi deliksiz değildi uykum ama o deliklerde en fazla sağdan sola soldan sağa dönerken bir kaç dakikalıktı! sadece gece ikibuçuk civarı kızımın tepişleri başladı biraz uzun sürdü o uykusuz bıraktı yatakta hatta eşim kızım anneni rahat bırakta gece uyusun yarın işe gidiceksiniz dedi kızımda babasının sözünü dinledi bi kaç dakika daha tepişip durdu ve uykumuza kaldığımız yerden devam ettiksabahta önce kızıma sonrada bana öpücükler kondurarak işe uğurladı babamız kendisini akşam gittiğimizde vardiyalı çalıştığından göremeyeceğimiz için biz onu değil o bizi geçiriyor! dün perdelerimi yıkadım hepsini hatta kızımın çamaşır sabunuyla ev yine bir hira nas gelmeden hira nas havalarına büründü... ama camları silemedim eşimde perdeleri taktığı için yorulduğundan silemedi! bugün annemle camları halledip yerleri silicez.. yarında yıkamadan gelen halılarımı serdikmi ev tertemiz doğum ve bahar temizliği yapılmış bir şekilde hazır beklicek... son bir şey kalacak geriye oda hastane çantamızı hazırlamak ama neyin içine hazırlayacağıma halen karar veremedim
günaydın canım... bende işteyim şuanda önümüzdeki hafta inş. çalışabilir raporumu alırım doktor vericem dedi ama kısmet bakalım :) bizde hira nas'ımla defne karen'i öpüyoruzbebişinle sana kolay gelsin...
bende geçenlerde bir kez yaşadım karıncalanma şeklinde ama bebişime vermedim arada insanlarda olabiliyor birde artık bebişlerde ağırlaştı onlarında etkisi var eğer çantan ağırsa ondan olabilir bitanem ben yandan asmalı çanta takıyorum ve içine sadece sabah kahvaltımı öğle meyvemi ve kuru yemişlerimi koyuyorum... birde cüzdanım telim ve anahtarım var o kadar ekstra yük yapmıyorum kendime çünkü şu an bizim en dengesiz zamanlarımız... geçen otobüste uçunca daha iyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?