canım bence çok güzel... ama önüne bişi gelicek şekildede kullanabilirsin stickerstan çok duvar kağıdına benziyor zaten bu o yüzden önüne eşyada gelse kötü duracağını sanmıyorum eğer tüm odayı kaplıcaksanızda 2 tane alıp kaplayabilirsiniz yeterli olur kanısındayımkızlar günaydın herkese bu hafta kontrole gidip çalışır raporu alıcam 2 hafta sonra da çalışamaz alıp eve geçicem artık yani 35. hafta içindeyken izne ayrılmış olucam.
kızlar bu arada fikrinizi almak istiyorum odamıza duvar kağıdını erteledik ama duvarları süslemek istiyoruz stickerla, şuana kadar aramalarımız sonucu funtosee dev çıkartma setlerini keşfettik. resmini kopyalayamıyorum sizden ricam google funtosee çiftlik dev çıkartma yazarsanız karşınıza gelir. L şeklinde iki duvarı kaplıyor ama bizim sadece karşılıklı iki duvarımız var (kapı girişi gömme dolap, karşısı pencere perdeyle kapanıyor geriye karşılıklı iki duvar kalıyor) odanın şekline göre yatağı koyduğumuz duvarın karşısına tek duvar olarak düşünüyoruz. şimdi kafanızı karıştırıcam resme bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. yorumlarınızı bekliyorum.
uyku benimde akıyor canım uyudukça uyuyasım geliyorgünaydın.. benimde erken yattığım halde gözümden uyku akıyor, işyerinde de olmuyor böylee :97:.. bir çay içmek belki iyi gelir..
valla iyi çalışıyosun, hergüne bir iş yapıyorsun.. bende programlıyorum. şugün ütü, ertesi gün, süpür, ertesi gün banyo wc.. ama detaylı temizliğe kalkışmıyorum henüz..
ayy çok az kaldı. 1 buçuk aydan da az kaldı kızıma kavuşmaya .. seninki de gecikmez mayısta doğurursun inş. cnm..
kizlar benim karnimda acayip bi sertlesme ve kasiklarimda dolgunluk hissi var
neden acaba ,nefes alirken zrlaniyorum resmen,tas gibi oldu karnim:26:
kızlar günaydın herkese bu hafta kontrole gidip çalışır raporu alıcam 2 hafta sonra da çalışamaz alıp eve geçicem artık yani 35. hafta içindeyken izne ayrılmış olucam.
kızlar bu arada fikrinizi almak istiyorum odamıza duvar kağıdını erteledik ama duvarları süslemek istiyoruz stickerla, şuana kadar aramalarımız sonucu funtosee dev çıkartma setlerini keşfettik. resmini kopyalayamıyorum sizden ricam google funtosee çiftlik dev çıkartma yazarsanız karşınıza gelir. L şeklinde iki duvarı kaplıyor ama bizim sadece karşılıklı iki duvarımız var (kapı girişi gömme dolap, karşısı pencere perdeyle kapanıyor geriye karşılıklı iki duvar kalıyor) odanın şekline göre yatağı koyduğumuz duvarın karşısına tek duvar olarak düşünüyoruz. şimdi kafanızı karıştırıcam resme bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. yorumlarınızı bekliyorum.
kızlar günaydın herkese bu hafta kontrole gidip çalışır raporu alıcam 2 hafta sonra da çalışamaz alıp eve geçicem artık yani 35. hafta içindeyken izne ayrılmış olucam.
canım bence çok güzel... ama önüne bişi gelicek şekildede kullanabilirsin stickerstan çok duvar kağıdına benziyor zaten bu o yüzden önüne eşyada gelse kötü duracağını sanmıyorum eğer tüm odayı kaplıcaksanızda 2 tane alıp kaplayabilirsiniz yeterli olur kanısındayım
canım tşkler. biz tek duvar düşündük sadece ve çiftlik çıkartmasını beğendik hem eğitici olur hem de hoş durur diye düşünüyoruz.
günaydın canım mayıs anneleriiim!!
desertcim:bravo sana!benim doğuma 40 gün kaldı daha benim duvarlar halılar perdeler duruyor ya!2 hafta sonra kadınım gelecek ya sizce geç mi kalırım!telaş sardı beni ya daha hastane çantamı da hazır değil herşey yıkandı filan ama daha valiz yapmadım!:18:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün öğleden sonra izin alıp gittim eve dün sol tarafımda belime giren ağrı beni cok korkutsada cabucak gecti ve irdaha olmadı cok sükür ama ağrının şiddeti olsa gerek migrenimi azdırdı yne eve gitim yattım dün iğne günümdü yine deldiler beninese hersey iyiydi sabaha karsı sol kasığımda bir ağrı ile uyandım cok şidetli olmasada canımı cok acıttı korktum ama eşii kaldırmadan bekledim birkaç dakkaya yine gecit basladı kzım ardından tekmelrine sanki bir yede toplanmıstı sonra birden cözüldü bende rahatladım bacaklarım ağrıo sanırım magnezyuma devam etmem lazım doktorumu hiç aramdım tüm bu ağrılar için ben soğukkanlı biriyim sanırım gecen hafta ebe bundan sonra yalancı sancılar olacak bebek doğuma hazırlnamya baslıcak devamı ve düzeli değilse korkma demişti cok şükür devmlı ve düznli dğiller.sadece artık daha cok isitrahat lazım bana sanırım artık evde yemek dsında iş yapmaz oldum evim tüm temziliği ile eşim ilgilenir oldu sağolusn ahh aahhh gurbette aileden uzak olmak ne zorms birkez daha cok iyi anladım:2::2::2::2::2::2::2:
Canım bence geç değil ama yavaş yavaş başla artık. Sen çünkü 35. haftandasın gördüğüm kadarı ile.
Ben de daha halı ve perde olayına girmedim ama halıyı yıkamacıya vereceğim en fazla 2-3 gün sonra gelecek. Ben 15 günde bir kadın alıyorum onun için temizlik konusunda sıkıtnım yok. Zaten cam, kapı, fayans gibi büyük işler düzenli yapılıyor. Bir tek kızımın odasını hazırlarken o odada bulunan eşyaları taşıdık ve dolap içlerini kardeşim ile hallettik. Temizlik konusunda çok sıkıntım kalmadı yani.
Kızımın kıyafetlerini daha yıkamadım ve Mayıs'ın ilk haftasına kadar yıkamayacağım. Hastane çantamı da daha hazırlamadım ama 1-2 eksiğim var çantaya konulacak, onları da alayım hemen hazırlayacağım. Bence çanta mutlaka hazır olmalı acil birşey olursa diye.
canım belin agrıyormu korkutma bizi
Canim benim karnimdada sertlesme oluyordu doktorum artik normal ama eger sertlik 10 dak.bir olursa o zaman hemen gel dedi..cok önemli gece bile olsa hemen gel dedi..benimde oluyor hemen dakika tutuyorum allaha sükür cok seyrek oluyor.birde magnezyum kullanmak sertlige cok ii geliyor..gecmis olsun dikkat et kendine
canım bebişin ters mi döndü acaba belki ayaklarıyla kasıklarına baskı yapıyordur kasıklarını bi yoklasana eline ne gelicek bakalım ama korkma kötü bişi değildir.
aynı seyleri ben de yasıyorum hele son bıkac gundur daha da yogunlastı bebegın kafatı sankı gobegımın tam altında kasıklarımda sankı
Günaydın fıstıklarrr... dün çok yakın bi arkadaşım sabah doğum yaptı.. size tüm ayrıntıları anlatacağım..yazmaya başlıyorum hemen..
tatlım karnına kramp giriyor olabilir. magnezyum almadığımda bana da oluyor..
saol elifcim hemen ilk iş haftaya kadınım gelsiiin duvarları bitirsiin hastane çantamı da bugün yarın hazırlayım.işler bitsiin seymenimi beklemek kalsın geriye bir tek!!yuppiiiii
saol elifcim hemen ilk iş haftaya kadınım gelsiiin duvarları bitirsiin hastane çantamı da bugün yarın hazırlayım.işler bitsiin seymenimi beklemek kalsın geriye bir tek!!yuppiiiii
Gerçekten bundan sonra yan gelip yatıp beklemesi kalacak :) Ben de düşününce çok heyecanlanıyorum. En fazla 2 ay sonra bambaşka bir hayat bizleri bekliyor :)
canim magnezyum kullanmiyorum onun etkisi olabilir,bu ayki kontrolumde yazdirayim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?