2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bence çok güzel... ama önüne bişi gelicek şekildede kullanabilirsin stickerstan çok duvar kağıdına benziyor zaten bu o yüzden önüne eşyada gelse kötü duracağını sanmıyorum eğer tüm odayı kaplıcaksanızda 2 tane alıp kaplayabilirsiniz yeterli olur kanısındayım

uyku benimde akıyor canım uyudukça uyuyasım geliyor bende program yapmıştım ama uyamadım annemden korkuma yapıyorum... onun pissin ne hamileler var neler yapıyor laflarını yemektense birer birer yapıyorum hatta anneme kalsa şuana temizlik çoktan bitmişti ama çokta erken olsun istemiyorum sonra tekrar üstünden geçilir ama bu kadar dip bucak olmaz... dün güneşlikleri ütülerken eşime şakayla karışık takılıyorum (ama aslında gayet ciddiyim) annen gelsin koltuk derilerini cifletip duvarları sildircem dedim gelin temizliğime gelmemişti yok öyle beleşe torun sahibi olmak dedim gelirse söylersin yapar dedi (annemi zor bulursun demek istiyor) valla gelsin temizlesin dedim benim annem yapacağını zaten yaptı annende biraz yardım etsin hem sende o zaman daha az pislersin evi daha az dağıtırsın dedim yoksa torununu kucağına alamaz yok öyle 3 kuruşa 5 köfte dedim gülüştük ama ciddi olduğumu anladı eşim valla söylücem yapsın benim annemle ben enayi değilim bebeği çeyizimden annemin evinden getirmedim.. maddi yardım etmiyor manevi etsin bari... zaten doğumda tüm yemekleri ona yıkıcam sende çağır kaynananı yakınsa yaptır ona de babamın evinden getirmiyorum ben bunu sende bişiler yap de

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün öğleden sonra izin alıp gittim eve dün sol tarafımda belime giren ağrı beni cok korkutsada cabucak gecti ve irdaha olmadı cok sükür ama ağrının şiddeti olsa gerek migrenimi azdırdı yne eve gitim yattım dün iğne günümdü yine deldiler beni nese hersey iyiydi sabaha karsı sol kasığımda bir ağrı ile uyandım cok şidetli olmasada canımı cok acıttı korktum ama eşii kaldırmadan bekledim birkaç dakkaya yine gecit basladı kzım ardından tekmelrine sanki bir yede toplanmıstı sonra birden cözüldü bende rahatladım bacaklarım ağrıo sanırım magnezyuma devam etmem lazım doktorumu hiç aramdım tüm bu ağrılar için ben soğukkanlı biriyim sanırım gecen hafta ebe bundan sonra yalancı sancılar olacak bebek doğuma hazırlnamya baslıcak devamı ve düzeli değilse korkma demişti cok şükür devmlı ve düznli dğiller.sadece artık daha cok isitrahat lazım bana sanırım artık evde yemek dsında iş yapmaz oldum evim tüm temziliği ile eşim ilgilenir oldu sağolusn ahh aahhh gurbette aileden uzak olmak ne zorms birkez daha cok iyi anladım:2::2::2::2::2::2::2:

Günaydın fıstıklarrr... dün çok yakın bi arkadaşım sabah doğum yaptı.. size tüm ayrıntıları anlatacağım..yazmaya başlıyorum hemen..

kizlar benim karnimda acayip bi sertlesme ve kasiklarimda dolgunluk hissi var

neden acaba ,nefes alirken zrlaniyorum resmen,tas gibi oldu karnim:26:

tatlım karnına kramp giriyor olabilir. magnezyum almadığımda bana da oluyor..

ekins; konakta muayene ücreti ne oldu. ben son gittiğimde 64 ödedim, 53 tü sanırım bi önceki gidişimde. bi de doğum ücretini öğrendin mi sen?

günaydın canım mayıs anneleriiim!!
desertcim:bravo sana!benim doğuma 40 gün kaldı daha benim duvarlar halılar perdeler duruyor ya!2 hafta sonra kadınım gelecek ya sizce geç mi kalırım!telaş sardı beni ya daha hastane çantamı da hazır değil herşey yıkandı filan ama daha valiz yapmadım!:18:

Günaydın,

Bence çok güzel bir set. Aynen duvar kağıdı gibi duruyor. Çok büyük ve duvarı tamamen kapladığı için önüne birşey gelmesi bence dert olmaz. Hani birbirini takip eden desenler olsa önüne gelen eşya görüntüyü bozabilirdi ama bunda olmaz.

Alırsan güle güle kullan canım.

herkese gunaydinlarr...dun ogleden sonra giremedim ne kadar cok yazmissiniz,oku oku bitmedi :) ne guzel haberlerle gelmissiniz.desertflower ins kizos hep boyle devam eder,sende arada diyeti boz kizimizi iyi besle :)
dun kizimin diger eksiklerini de aldim.tamda donenceden konusmustuk.magzaya bi gittim allahim gozlerime inanamadim.hem yataga asiliyor hemde ayakli olarak anakucaginin disina da yerlestiriliyor.bugun hepsinin toplu fotosunu cekip eklicem.dun foto makinesini ofiste unutmusum cekemedim.gogus pompasi da aldim.manuel juniors diye bi marka burda cok yaygin kullaniliyor.pompayi 25 tl ye o donenceyi 32 ye aldim.

ben bu funtosee yi cok begendim yaa...cok sik duruyor yani normal duvar kagidindan daha iyi ama tabi yerinde gidip gormekte gerekir.kendi evime ciktigimda boyle birsey yaptirmayi dusunurum.ben cok begendim.

wwprensesww; ben de çok beğendim sticker ları... Hatta diğer küçükler de çok güzel. Daireler kalpler falan... Ama çiftlik çok hoş canım :)

Canım bence geç değil ama yavaş yavaş başla artık. Sen çünkü 35. haftandasın gördüğüm kadarı ile.

Ben de daha halı ve perde olayına girmedim ama halıyı yıkamacıya vereceğim en fazla 2-3 gün sonra gelecek. Ben 15 günde bir kadın alıyorum onun için temizlik konusunda sıkıtnım yok. Zaten cam, kapı, fayans gibi büyük işler düzenli yapılıyor. Bir tek kızımın odasını hazırlarken o odada bulunan eşyaları taşıdık ve dolap içlerini kardeşim ile hallettik. Temizlik konusunda çok sıkıntım kalmadı yani.

Kızımın kıyafetlerini daha yıkamadım ve Mayıs'ın ilk haftasına kadar yıkamayacağım. Hastane çantamı da daha hazırlamadım ama 1-2 eksiğim var çantaya konulacak, onları da alayım hemen hazırlayacağım. Bence çanta mutlaka hazır olmalı acil birşey olursa diye.

Canım benim, çok geçmiş olsun. Artık sonlara yaklaştığımız için sanırım bunun gibi problemler yaşamamız normal. Çok az zamanımız kaldı, sıkacağız dişimizi mecbur. Sen bence doktorunu ara ve ilaçlarını ihmal etme.

kızlar çok sağolun zaten alalım dedik ama acaba hemen üstüne mi atlıyoruz diye fikir almak istedim sizden. bebek odasına güzel gider dimi mobilya nasıl olursa olsun. mobilyamız çileğin baby dream büyüyen yatk, çamaşırlık, raf ve avizesinden oluşuyor, yeşil kanat perdeler var. çiftlikte de otlar, çimler var yeşil tonlarında odada sırıtmaz diye düşünüyorum.
aslında duvar kağıdı yaptıracaktık desenliler çok fire verdiği için en az 750 tutuyor tek renk 500 cıvarı e oda boya gibi hiç bi özelliği olmayacaktı bide çocuk kalem tutmaya başladığı gibi duvarları çizicek muhtemelen müdahele edip kısıtlamak ta istemedik, geriye duvarı süslemek kaldı bunu bulduk, beğenmezsen sıkılırsa çıkar en fazla verdiğin para kadar zarar edersin 130tl mantıklı geldi bu yönden.

saol elifcim hemen ilk iş haftaya kadınım gelsiiin duvarları bitirsiin hastane çantamı da bugün yarın hazırlayım.işler bitsiin seymenimi beklemek kalsın geriye bir tek!!yuppiiiii

gunaydin kizlar,uykusuz ve yorgun gecen bi gecenin sabahindan,

canım belin agrıyormu korkutma bizi

canım bebişin ters mi döndü acaba belki ayaklarıyla kasıklarına baskı yapıyordur kasıklarını bi yoklasana eline ne gelicek bakalım ama korkma kötü bişi değildir.

aynı seyleri ben de yasıyorum hele son bıkac gundur daha da yogunlastı bebegın kafatı sankı gobegımın tam altında kasıklarımda sankı

sagolun kizlar,3-4 saat suren bi sertlesmeydi,butun karnim tas gibi oldu bide kuyruk sokumuna bi agri girdi galiba yalanci dogum sancilari yokluyo bizi:18: ,ne yatabildim ne oturabildim,hastaneyede gitmedim ama cok korktum neyseki simdi iyiyim gecti sukur

canim magnezyum kullanmiyorum onun etkisi olabilir,bu ayki kontrolumde yazdirayim ben..

saol elifcim hemen ilk iş haftaya kadınım gelsiiin duvarları bitirsiin hastane çantamı da bugün yarın hazırlayım.işler bitsiin seymenimi beklemek kalsın geriye bir tek!!yuppiiiii

bizim satlarimiz ayni.bende 1 nisanda isten ayrilip temizlige basliyorum,hergun biraz biraz yapicam...bencede gec kalma simdiden bitir islerini sonra ayaklarini uzatirsin :)

sekersizyeşilcay canım bende son gittiğimde 60 küsür ödedim ondan önce 50 küsürdü kız zam geldiğini söledi tüm özel hastanelere , doğumda normal 800 sezeryan 1000 demişlerdi ama zamlı hali ne oldu onu sormadım

prensess çıkartmalar çook güzel bence tek duvardada güzel durur hiç düşünme derim :)

kızlar banada kadın 14 nisanda gelicek halılar perdeler hallolucak erken değil dimi ? 36 nın içine olucam

Gerçekten bundan sonra yan gelip yatıp beklemesi kalacak :) Ben de düşününce çok heyecanlanıyorum. En fazla 2 ay sonra bambaşka bir hayat bizleri bekliyor :)

Gerçekten bundan sonra yan gelip yatıp beklemesi kalacak :) Ben de düşününce çok heyecanlanıyorum. En fazla 2 ay sonra bambaşka bir hayat bizleri bekliyor :)

ayy evet yaa :) acaba buraya gelip yazmaya fırsatımız olucak mı :))

canim magnezyum kullanmiyorum onun etkisi olabilir,bu ayki kontrolumde yazdirayim ben..

bence bu ay ki kontrolde degilde alabilirsen eczaneden simdi al,yada bi muz,biraz bal ve 3 tane cevizi,ve bir buyk bardaktan 2 parmak az sutu blendir kabina koyup hepsini blendirdan gecirip ic.oglenede bi kase yogurt yebyada cacik falan yap.kalsiyumunu arttir,gercekten cok farkediyor.ben sabahlari gec icince hemen sancim basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…