2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynen öyle çok uygun böylesi birazdan siparişi vereyim bari stok sorunu yaşanmadan, çoğu sitede stok yok sadece bebefix te var. güvenilir bir sitedir dimi başka çarem kalmadı çünkü.
canım ben son zamanlardaki internet dolandırıcılığından dolayı alışverişe korkar oldum bir kaç bilindik site hariç.. sadece faturalarımızı net üzerinden yatırıyoruz... ama bebefix'i duymuştum yinede irtibat teli falan varsa oradan görüşebilirsin olmadı kapıdan ödeme seçeneği mevcutsa o seçenekten iste yada nereden temin edebileceğine bak belki bir mağazadan falanda temin edebilirsin :)

canım bence çok hoş mavi ve kum bejine giden bir renk gibi geldi hatta motif olarak çok hoş tam bir çocuk odası borduru ama zıt renkte bakabilirsin diye düşünüyorum kendini daha belirgin edicek şekilde olabilir rengi aynı modelin varmı?

Son düzenleme:

hımmm kıyafet olabilir canım ileriki aylarda kullanabileceği şekilde :)

dilaradg, çok güzel anlatmışsın canım.. maşallah bebeğe ve annesine Allah analı babalı büyütsün.. şimdi annesinin ağrıları, bebeğin viyak viyak ağlamaları var belki ama başladığımız hamilelik yolunda bana mutlu son gibi geliyor.. ve mutlu, güzel, hayırlı, uzun bir hayatın başlangıcı inşallah.. Allahım hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlere kavuşmayı nasip etsin ..

herkese günaydın.
desertcümm senin adına çok sevindim, bebişin sağlıklı doğsun, kucağına gelsin, kedi gibi mırıl mırıl sesler çıkarsın inşallah.
benim bugünüm pek iyi başlamadı. gece eşim aradı-kendisi polis gececiydi- çalışma saatlerimiz değişmiş dedi. 12 saat gece çalışacağız 12 saat dinleneceğiz akşam geri gideceğiz dedi. yani bir hafta boyunca kocamı göremeyeceğim ben evden 7de çıkacağım eşim 9da eve gelecek. ben eve akşam 7 de geleceğim eşim akşam 6da evden çıkacak. yani hiç karşılaşamayacağız. çok üzüldüm. kahroldum. sabah işe gelir gelmez içişleri bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım zaten normalde bir gece evde yok bir gece evde oluyordu. ama şimdi bir hafta görüşemeyeceğiz, Allah'ım yazık bana, ben gibi olanlara

Boşuna almak istemediğin ama olsa iyi olur dediğin şeyler aldırabilirsin mesela ben playskool 2 li egzersiz arkadaşım diye bir ürününü aldırmıştım. oyun halısı olabilir falan.

Allah nazardan saklasın çok tatlı. Allah'ım bize de nasip etsin bu duyguyu yaşamayı, hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.

evet canım aynen öyle çok uygun böylesi birazdan siparişi vereyim bari stok sorunu yaşanmadan, çoğu sitede stok yok sadece bebefix te var. güvenilir bir sitedir dimi başka çarem kalmadı çünkü.

Ben o siteden alışveriş yaptıktan sonra kartıma bloke koydu banka güvenlik açığı var diye. İstersen sanal kart kullan yada düşük limitli bir kart. Mazallah problem yaşamayasın.

canım arkadaşlarım;
ben hamile kaldığım aydan beri mantar enfeksiyonu ile boğuşuyorum. fitil de kullandımi krem de kullandım, ilaç da kullandım ama geçmedi yapıştı yakama bırakmıyor peşimi bugün doktor randevum var. doktora tekrar söyleyeceğim sıkıntımı, sanki az sıkıntım varmış gibi bir de bu gitmedi başımdan. ben gibi aylardır bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşalrım var mı Allah kimseye vermesin de! ne inatçı mantar enfeksiyonuymuş ya gitmedi bi türlü

ates olcer de aldim,yurutec kullanmayi dusunmuyorum,bebek salincagi olabilir,dun magzada gezdim baktim bunlara ne aldirsam diye....zaten tuzlu birseyler istiyorum.hepsi muhendis dunya maas aliyorlar alsinlar o kadarini da

bu durumda birden fazla olması gereken bir eşya isteyebilirsin mesela nevresim takımı ilk aklıma gelen şey

ben 2 tane nevresim takimi aldim.bi tane daha aldirabilirim aslinda tesekkurler kizlarr.

kızı 5 aylık işe başlayan bir annenin faceteki yazısı ve yorumları... (arkadaşım)
İş Başı Annesi Rüya'sını özlüyor...
Suzan şimdi aradım uyuyo
Annesi ben arayamıyorum korkudan ağlıyorum ara ara çok zor geldi sen beni haberdar et.8
Suzan tamam ederim merak etme şimdilik sıkıntı yokmuş,ama zor.......
Merve kıyamam ben size
Emine kıyamammm
Canan allah sabır versin tatlım ama çok zor gerçekten
Canan K. allah kolaylık versin kuzum
Annesi Bukadar zor olacağını tahmin etmezdim kızlar sağolun
Özlem allah kolaylık versin canım ilk zamanlar çok zor geçiyor
Kübra Ben diyorum... en az 3 yaşına kadar anne :)) kop gel gün yaparızz :))
Hanife canım benim allah kolaylık versin
Annesi sağol hanifecim 2. gün bugün zor geliyo gerçekten
Ben ay canım bana sanki şimdiden eylül ekim aylarımı gösteriyorsun allah yardımcın ve yardımcım olsun...
Annesi insanın içi cız ediyo desertflower burada biri bebek nasıl diye soracak olsun gözlerim doluyo kimse sormasın istiyosun vicdan sızlamasını yeni öğreniyorum
Ben canım allah kimseyi annesinden babasından uzak düşürmesin... demekki annelik gerçekten böyle birşeymiş... şimdi sen yaşıyorsun bir kaç ay sonrada ben aynısını yaşıcam allah yardımcımız olsun... ben hep sabah uyanınca onu bırakıp nasıl işe geleceğimi düşünüyorum birde akşam eve gidince beni görünce heyecandan yapacağı harekerleri düşünüyorum daha şimdiden üzülüyorum... çok sabretmemiz gerekecek
Annesi ‎ evet canm

bende hemen işe başlayacağımdan böyle olucam sanırım sürekli vicdan azabı içerisinde olucam

çok zor bence de. Allah sabır versin. ben bebeğimin 9ayı bitince işe başlamayı düşünüyorum bir mani keder çıkmazsa inşallah. ama şimdiden kara kara düşünüyorum minicik kuzumu nasıl bırakacağım diye

hımmm kıyafet olabilir canım ileriki aylarda kullanabileceği şekilde :)

kizosun kiyafetlerini genelde kendim almka istiyorum.cunku her alinan seyi giydiremicem kendimi biliuyorum.o yuzden kimse bize kiyafet alip gelsin istemiyorum.icimden hep dua ediyorum ins kiyafet degildir diye
Boşuna almak istemediğin ama olsa iyi olur dediğin şeyler aldırabilirsin mesela ben playskool 2 li egzersiz arkadaşım diye bir ürününü aldırmıştım. oyun halısı olabilir falan.

yaa iste benim dun aldigim donence gibi hem playskool egzersiz arkadasim gibi dik duruyor ayaklari var.hemde yataga monte ediliyor normal donence olarakta kullaniliyor.juniors musical mobile aldigim seyin ismi.ama nette bulamadim.aksam cekip ekelrim.sen playskool yazinca aklima sallanan muzikli atlar var ya onlar geldi.onlardana ldirim en iyisi

kıyafet konusunda haklısın aslında bende herşeyi beğenemiyorum , yürütec bende kullandırmayı düşünmüyorum bi arkadaşım kızına ilk adım oyuncağı aldı süper bişey öyle bişeyde aldırabilirsin canım :) çook ısrar ederlerse akülü araba bisitlet filanda olabilir

22 yaşında tüplerini bağlatmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum...
Çift dikiş korunmak istiyorsan spiral taktır,eşinde prezervatif kullansın ama bağlatmayı aklının ucundan dahi geçirme.

kizlar benim karnimda acayip bi sertlesme ve kasiklarimda dolgunluk hissi var

neden acaba ,nefes alirken zrlaniyorum resmen,tas gibi oldu karnim:26:

Ben o sertleşmeyi haftalardır yaşıyorum.Geçen hafta biraz rahattım ama bu hafta yine çok rahatsız etmeye başladı.
Düzensiz olduğu için yapacak bişey olmuyor maalesef.
Son günlerde olduğumuz için normal şeylermiş bunlar.

Öncelikle arkadaşımın hamileliğinden bahsedeyim kısaca...

Çok güzel anlatmışsın...Duygulandırdın beni sabah sabah...

Ben oğluşumun göbeğine su değdirmeden yıkarım herhalde.1 hafta 10 gün göbeğin düşmesini bekleyemem.
Hediye olarak ev tipi ana kucağı isteyebilirsin,seneye kullanmak için araba koltuğu olabilir...

Ben çok beğendim.Desenide çok güzelmiş.

canım anladığım kadarıyla iki farklı boya sürüp bu bordürü düşünüyosun.. boya nasıl, koyu bej şeklinde kağıda uyacaksa çok hoş olur bence.. yoksa alta bej kendi kağıdından ve ortaya bordür mü yapsan.. mobilyan krem rengindemiydi?

canım benimde 1.5 ay önce mantar oldu geçen haftada tekrarladı normal doğum yapacaklar için bebeğe enfeksiyon geçmesin diye mantardan kurtulmamaız lazım

günaydın canım... amin inş. sağlıkla alayımda o viyaklasın kucağımda razıyım ben minnoşuma benim eşimde güvenlik görevlisi bizde yüzyüze gelemiyoruz hiç genelde 4-12 vardiyasına çalışıyor... ben işe gelirken o uyuyor eve gittiğimde 4 buçuk oluyor çoktannn gitmiş oluyor o gece geldiğinde saat 12 buçuk oluyor çoktannn uyumuş oluyorum seni en iyi anlayan benim bizde hiç görüşemiyoruz bu yüzden... seninki en azından polis bir yönden tatmin edici durumları mevcut ama bizim babamızın tatmin edici hiç bir özelliğide yok

ates olcer de aldim,yurutec kullanmayi dusunmuyorum,bebek salincagi olabilir,dun magzada gezdim baktim bunlara ne aldirsam diye....zaten tuzlu birseyler istiyorum.hepsi muhendis dunya maas aliyorlar alsinlar o kadarini da
o zaman bayağı tuzlu bişiler aldır ilerisi içinde kıyafet falan aldırabilirsin... astronot tulum falanda olabilir ama oraları sıcaktır işine yaramaz salıncak olayını araştır birde bebekler için sesli kitaplar var peluştan meblağları yüksek 60-80tl civarıydı onlardan aldırabilirsin 6. 7. aydan sonra çok önemliymiş onlar olması kitaba alıştırıyormuş çocuğu... beşiğin vardı yanılmıyorsam senin istersen birde oyun parkı aldır yada ana dizi aldırabilirsin böyle 6. aya kadar yanında yatırmalık salıncak gibi bişi oda

günaydın annişler.az kaldı bebişlerin doğmasına
günaydın canım bidahaki ay kimler doğum yapmış onlardan konuşucaz artık... zaman su gibi akıyor çok şükür

ben max 5. ayımda kuzumdan ayrılmış olucam bu arkadaşım gibi olucam kesin ama tek tesellim gözüm arkada şu şekilde kalmıcak kendi annem bakıcak tek güvencem o yoksa mazallah mavf olmuştum ben

gerekirse 5 tl fazla ver canım kapıda ödeme yap yeterki canın sonradan yanmasın giden 5 tl olsun

Günaydın kızlar.....
Çok uykum var çok...:18:
Geceleri saat başı uyanıyorum,bi türlü rahat edemiyorum...Son 1 ay çok zorlayacak gibi :106:

canım beğendiğin bordür güzel ama sanki daha değişik şeyler bakabilirsin mesela ben hafta sonu bakmıştım uyuyan bebek ve etrafında yıldızlar var bebek odası için çok ciciydi ama bu da güzel. ve bu beğendiğin renk te sanki kum beji gibi yanlışmıyım bilmiyorum ama alt duvarla tamamen aynı renk olmayabilir bakacağın bordür.

canım benimde 1.5 ay önce mantar oldu geçen haftada tekrarladı normal doğum yapacaklar için bebeğe enfeksiyon geçmesin diye mantardan kurtulmamaız lazım

bebeğe geince ağızlarında pamukçuk oluyormuş canım, ayy çok üzüldüm bebeişime ne yapmak lazım acaba bugün doktora soracağım yarın yazarım ne söylediyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…