canım ben son zamanlardaki internet dolandırıcılığından dolayı alışverişe korkar oldum bir kaç bilindik site hariç.. sadece faturalarımızı net üzerinden yatırıyoruz... ama bebefix'i duymuştum yinede irtibat teli falan varsa oradan görüşebilirsin olmadı kapıdan ödeme seçeneği mevcutsa o seçenekten iste yada nereden temin edebileceğine bak belki bir mağazadan falanda temin edebilirsin :)evet canım aynen öyle çok uygun böylesi birazdan siparişi vereyim bari stok sorunu yaşanmadan, çoğu sitede stok yok sadece bebefix te var. güvenilir bir sitedir dimi başka çarem kalmadı çünkü.
canım bence çok hoş mavi ve kum bejine giden bir renk gibi geldi hatta motif olarak çok hoş tam bir çocuk odası bordurukızlar bende size bişey danışıcam şimdi bizim ufaklığın odasının duvarlarının üst kısmı çok açık mavi alt kısmıda kum beji araya aşağıdaki borduru beğendik sizce nasıl olur ????
ithal cocuk odas bordur 0569410 OCUK ODASI DUVAR KAIDI - THAL OCUK ODASI - HAPPY KDS - thal Duvar Katlar
kizlar ya aklima gelmisken size de sormaliyim.simdi bizim burdaki arkadaslarimiz dogumdan sonra bebegi gormeye gelirken hediye almak icin ariyorlar ne eksik diyorlar.ama ben o zamana kadar herseyimi zaten tamamlamis olurum.ne isteyecegimi bilemedim.birinden ayakli banyo kuveti isticem.zaten gobek bagi dusene kadar yikamicagimiz icin dogumdan sonrada alinabilir.baska ne istesem ya aklima birsey gelmiyor.mama sandalyesi,oto koltugu,araba,pompa herseyi var cok sukur ne isteyecegimi bilemedim.
kizlar ya aklima gelmisken size de sormaliyim.simdi bizim burdaki arkadaslarimiz dogumdan sonra bebegi gormeye gelirken hediye almak icin ariyorlar ne eksik diyorlar.ama ben o zamana kadar herseyimi zaten tamamlamis olurum.ne isteyecegimi bilemedim.birinden ayakli banyo kuveti isticem.zaten gobek bagi dusene kadar yikamicagimiz icin dogumdan sonrada alinabilir.baska ne istesem ya aklima birsey gelmiyor.mama sandalyesi,oto koltugu,araba,pompa herseyi var cok sukur ne isteyecegimi bilemedim.
evet canım aynen öyle çok uygun böylesi birazdan siparişi vereyim bari stok sorunu yaşanmadan, çoğu sitede stok yok sadece bebefix te var. güvenilir bir sitedir dimi başka çarem kalmadı çünkü.
alından kulaktan ateş ölçerbüyük boy oyuncaklar... yürüteç aldırabilirsin bak o gözükmüyor hoppala aldırabilirsin birde bebek salıncakları oluyor hem yatabilen hemde oturabilen 0 yaştan başlayınıda mevcut o olabilir ama bunlar biraz tuzlu oluyor canım :)
bu durumda birden fazla olması gereken bir eşya isteyebilirsin mesela nevresim takımı ilk aklıma gelen şey
kızı 5 aylık işe başlayan bir annenin faceteki yazısı ve yorumları... (arkadaşım)
İş BaşıAnnesi Rüya'sını özlüyor...
Suzan şimdi aradım uyuyo
Annesi ben arayamıyorumkorkudan ağlıyorum ara ara çok zor geldi sen beni haberdar et.8
Suzan tamam ederim merak etme şimdilik sıkıntı yokmuş,ama zor.......
Merve kıyamam ben size
Emine kıyamammm
Canan allah sabır versin tatlım ama çok zor gerçekten
Canan K. allah kolaylık versin kuzum
Annesi Bukadar zor olacağını tahmin etmezdim kızlar sağolun
Özlem allah kolaylık versin canım ilk zamanlar çok zor geçiyor
Kübra Ben diyorum... en az 3 yaşına kadar anne :)) kop gel gün yaparızz :))
Hanife canım benim allah kolaylık versin
Annesi sağol hanifecim 2. gün bugün zor geliyo gerçekten
Ben ay canım bana sanki şimdiden eylül ekim aylarımı gösteriyorsunallah yardımcın ve yardımcım olsun...
Annesi insanın içi cız ediyo desertflower burada biri bebek nasıl diye soracak olsun gözlerim doluyo kimse sormasın istiyosun vicdan sızlamasını yeni öğreniyorum
Ben canım allah kimseyi annesinden babasından uzak düşürmesin... demekki annelik gerçekten böyle birşeymiş... şimdi sen yaşıyorsun bir kaç ay sonrada ben aynısını yaşıcamallah yardımcımız olsun... ben hep sabah uyanınca onu bırakıp nasıl işe geleceğimi düşünüyorum birde akşam eve gidince beni görünce heyecandan yapacağı harekerleri düşünüyorum daha şimdiden üzülüyorum... çok sabretmemiz gerekecek
Annesi ‎evet canm
bende hemen işe başlayacağımdan böyle olucam sanırım sürekli vicdan azabı içerisinde olucam
hımmm kıyafet olabilir canım ileriki aylarda kullanabileceği şekilde :)
Boşuna almak istemediğin ama olsa iyi olur dediğin şeyler aldırabilirsin mesela ben playskool 2 li egzersiz arkadaşım diye bir ürününü aldırmıştım. oyun halısı olabilir falan.
canım ben son zamanlardaki internet dolandırıcılığından dolayı alışverişe korkar oldum bir kaç bilindik site hariç.. sadece faturalarımızı net üzerinden yatırıyoruz... ama bebefix'i duymuştum yinede irtibat teli falan varsa oradan görüşebilirsin olmadı kapıdan ödeme seçeneği mevcutsa o seçenekten iste yada nereden temin edebileceğine bak belki bir mağazadan falanda temin edebilirsin :)
QUOTE]
Ben o siteden alışveriş yaptıktan sonra kartıma bloke koydu banka güvenlik açığı var diye. İstersen sanal kart kullan yada düşük limitli bir kart. Mazallah problem yaşamayasın.
tşkler kızlar. Bende korkarıım heryerden alışveriş yapmaktan daha doğrusu yapmam, şuana kadar sadece 1 kez limango bir kezde unnado dan alışveriş yaptım çok bilindikleri ve aldığım ürünler çok hoşuma gittiği için ama düşünmüyorum bende, siteyi inceledim hem havale hemde kapıda ödeme seçeneği var. 5 tl karşılığı kapıda ödeme ile alıcam inş telefonları sürekli meşgul ulaşabilirsem bikaç soru ardından sipariş vercem.
kizosun kiyafetlerini genelde kendim almka istiyorum.cunku her alinan seyi giydiremicem kendimi biliuyorum.o yuzden kimse bize kiyafet alip gelsin istemiyorum.icimden hep dua ediyorum ins kiyafet degildir diye
yaa iste benim dun aldigim donence gibi hem playskool egzersiz arkadasim gibi dik duruyor ayaklari var.hemde yataga monte ediliyor normal donence olarakta kullaniliyor.juniors musical mobile aldigim seyin ismi.ama nette bulamadim.aksam cekip ekelrim.sen playskool yazinca aklima sallanan muzikli atlar var ya onlar geldi.onlardana ldirim en iyisi
ayy ne güzel doktorun cesaretlendirmiş seni cnm yaaa, bnmde ilk doğumum normaldi buda normal seyredio şuan bi sorun olmazsa normal doğum olcakmış henüz konusmadık tam olarak ama benm 2. cocugum oldugu için 3.yü düşünmüyoruz yaşımda 22 daha bu bebişimde kazayla oldu :)) o yzden ben tüplerimi bağlatmak istiyorum cünkü tekrar hamile kalırsam aldıramam allah göstermesin öyle bişei o yzden sezaryen istiyorum ama korkuyorumda sezaryenden... siz ne dersiniz acaba bu dogumumu sezaryen yapıp tüplerimi bağlatsammı kızlarr ?? coookk kararsızım ama bi yandan bağlatmak istiyorum..
kizlar benim karnimda acayip bi sertlesme ve kasiklarimda dolgunluk hissi var
neden acaba ,nefes alirken zrlaniyorum resmen,tas gibi oldu karnim:26:
Öncelikle arkadaşımın hamileliğinden bahsedeyim kısaca...
kızlar bende size bişey danışıcam şimdi bizim ufaklığın odasının duvarlarının üst kısmı çok açık mavi alt kısmıda kum beji araya aşağıdaki borduru beğendik sizce nasıl olur ????
ithal cocuk odas bordur 0569410 OCUK ODASI DUVAR KAIDI - THAL OCUK ODASI - HAPPY KDS - thal Duvar Katlar
kızlar bende size bişey danışıcam şimdi bizim ufaklığın odasının duvarlarının üst kısmı çok açık mavi alt kısmıda kum beji araya aşağıdaki borduru beğendik sizce nasıl olur ????
canım arkadaşlarım;
ben hamile kaldığım aydan beri mantar enfeksiyonu ile boğuşuyorum. fitil de kullandımi krem de kullandım, ilaç da kullandım ama geçmedi yapıştı yakama bırakmıyor peşimibugün doktor randevum var. doktora tekrar söyleyeceğim sıkıntımı, sanki az sıkıntım varmış gibi bir de bu gitmedi başımdan. ben gibi aylardır bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşalrım var mı Allah kimseye vermesin de! ne inatçı mantar enfeksiyonuymuş ya gitmedi bi türlü
günaydın canım... amin inş. sağlıkla alayımda oherkese günaydın.
desertcümm senin adına çok sevindim, bebişin sağlıklı doğsun, kucağına gelsin, kedi gibi mırıl mırıl sesler çıkarsın inşallah.
benim bugünüm pek iyi başlamadı. gece eşim aradı-kendisi polis gececiydi- çalışma saatlerimiz değişmiş dedi. 12 saat gece çalışacağız 12 saat dinleneceğiz akşam geri gideceğiz dedi. yani bir hafta boyunca kocamı göremeyeceğimben evden 7de çıkacağım eşim 9da eve gelecek. ben eve akşam 7 de geleceğim eşim akşam 6da evden çıkacak. yani hiç karşılaşamayacağız. çok üzüldüm. kahroldum. sabah işe gelir gelmez içişleri bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım zaten normalde bir gece evde yok bir gece evde oluyordu. ama şimdi bir hafta görüşemeyeceğiz, Allah'ım yazık bana, ben gibi olanlara
o zaman bayağı tuzlu bişiler aldır ilerisi içinde kıyafet falan aldırabilirsin... astronot tulum falanda olabilir ama oraları sıcaktır işine yaramazates olcer de aldim,yurutec kullanmayi dusunmuyorum,bebek salincagi olabilir,dun magzada gezdim baktim bunlara ne aldirsam diye....zaten tuzlu birseyler istiyorum.hepsi muhendis dunya maas aliyorlar alsinlar o kadarini da
günaydın canım bidahaki ay kimler doğum yapmış onlardan konuşucaz artık... zaman su gibi akıyor çok şükürgünaydın annişler.az kaldı bebişlerin doğmasına
ben max 5. ayımda kuzumdan ayrılmış olucamçok zor bence de. Allah sabır versin. ben bebeğimin 9ayı bitince işe başlamayı düşünüyorum bir mani keder çıkmazsa inşallah. ama şimdiden kara kara düşünüyorum minicik kuzumu nasıl bırakacağım diye
gerekirse 5 tl fazla ver canım kapıda ödeme yap yeterki canın sonradan yanmasın giden 5 tl olsuntşkler kızlar. Bende korkarıım heryerden alışveriş yapmaktan daha doğrusu yapmam, şuana kadar sadece 1 kez limango bir kezde unnado dan alışveriş yaptım çok bilindikleri ve aldığım ürünler çok hoşuma gittiği için ama düşünmüyorum bende, siteyi inceledim hem havale hemde kapıda ödeme seçeneği var. 5 tl karşılığı kapıda ödeme ile alıcam inş telefonları sürekli meşgul ulaşabilirsem bikaç soru ardından sipariş vercem.
canım benimde 1.5 ay önce mantar oldu geçen haftada tekrarladı normal doğum yapacaklar için bebeğe enfeksiyon geçmesin diye mantardan kurtulmamaız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?