günaydın canım son 1 ay zaten hamileliğin en zor dönemiymiş... varsın olsun gülüm ya... bu bir ay sonra topacın gelecek kucağına bu zor süreçte sabırla ve umutlarla hayallerle çekilir annesiGünaydın kızlar.....
Çok uykum var çok...:18:
Geceleri saat başı uyanıyorum,bi türlü rahat edemiyorum...Son 1 ay çok zorlayacak gibi :106:
kizlar ya aklima gelmisken size de sormaliyim.simdi bizim burdaki arkadaslarimiz dogumdan sonra bebegi gormeye gelirken hediye almak icin ariyorlar ne eksik diyorlar.ama ben o zamana kadar herseyimi zaten tamamlamis olurum.ne isteyecegimi bilemedim.birinden ayakli banyo kuveti isticem.zaten gobek bagi dusene kadar yikamicagimiz icin dogumdan sonrada alinabilir.baska ne istesem ya aklima birsey gelmiyor.mama sandalyesi,oto koltugu,araba,pompa herseyi var cok sukur ne isteyecegimi bilemedim.
canım anladığım kadarıyla iki farklı boya sürüp bu bordürü düşünüyosun.. boya nasıl, koyu bej şeklinde kağıda uyacaksa çok hoş olur bence.. yoksa alta bej kendi kağıdından ve ortaya bordür mü yapsan.. mobilyan krem rengindemiydi?
bebeğe geince ağızlarında pamukçuk oluyormuş canım, ayy çok üzüldüm bebeişimene yapmak lazım acaba bugün doktora soracağım yarın yazarım ne söylediyse.
canım beğendiğin bordür güzel ama sanki daha değişik şeyler bakabilirsin mesela ben hafta sonu bakmıştım uyuyan bebek ve etrafında yıldızlar var bebek odası için çok ciciydi ama bu da güzel. ve bu beğendiğin renk te sanki kum beji gibi yanlışmıyım bilmiyorum ama alt duvarla tamamen aynı renk olmayabilir bakacağın bordür.
günaydın canım... Amin inş. Sağlıkla alayımda oViyaklasın kucağımda razıyım ben minnoşuma Benim eşimde güvenlik görevlisi bizde yüzyüze gelemiyoruz hiç genelde 4-12 vardiyasına çalışıyor... Ben işe gelirken o uyuyor eve gittiğimde 4 buçuk oluyor çoktannn gitmiş oluyor o gece geldiğinde saat 12 buçuk oluyor çoktannn uyumuş oluyorum Seni en iyi anlayan benim bizde hiç görüşemiyoruz bu yüzden... Seninki en azından polis bir yönden tatmin edici durumları mevcut ama bizim babamızın tatmin edici hiç bir özelliğide yok
canım badanamız yapıldı , üst tarafı mavi alt tarafıda bordurdeki ayıcığın içindeki krem gbi kum beji yanii , ayrıca mobilyamızda düz krem tülümüzde kral tacının renginde toprak rengi gibi yani
Kızlar ya doğum çantamıza acaba küçük bir paket mama alıp koysak mı ?
Süt gelmezse şekerli su yerine kaşıkla mama verirler belki.:44:
oy oy benım esımde polısss ama cevık kuvvette haftada bır nöbete gıdıooo hafta sonlarıı pek denk gelmıozzz gelsek bıle mutlaka mıtıng mac görevı oluooo senı cok cok ıyı anlıorum ve hazıranda karakola gececek muhtemelen senın dedıgın gıbı olacak calısma saatlerı ve dogu görevı cıkabılırrr benı göturmeyı dusunmuoo ıkı uc yıl ayrı kalcazzz bakalım hayırlısı olsun herseyın....herkese günaydın.
desertcümm senin adına çok sevindim, bebişin sağlıklı doğsun, kucağına gelsin, kedi gibi mırıl mırıl sesler çıkarsın inşallah.
benim bugünüm pek iyi başlamadı. gece eşim aradı-kendisi polis gececiydi- çalışma saatlerimiz değişmiş dedi. 12 saat gece çalışacağız 12 saat dinleneceğiz akşam geri gideceğiz dedi. yani bir hafta boyunca kocamı göremeyeceğimben evden 7de çıkacağım eşim 9da eve gelecek. ben eve akşam 7 de geleceğim eşim akşam 6da evden çıkacak. yani hiç karşılaşamayacağız. çok üzüldüm. kahroldum. sabah işe gelir gelmez içişleri bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım zaten normalde bir gece evde yok bir gece evde oluyordu. ama şimdi bir hafta görüşemeyeceğiz, Allah'ım yazık bana, ben gibi olanlara
ben de bende mantarrr benı de terk etmedı bugune kadar hıc yasamamıstım ama hamılelıkte ıkı kez yasadımm fıtıl krem kullandım ama sankı gene baslıooocanım arkadaşlarım;
ben hamile kaldığım aydan beri mantar enfeksiyonu ile boğuşuyorum. fitil de kullandımi krem de kullandım, ilaç da kullandım ama geçmedi yapıştı yakama bırakmıyor peşimibugün doktor randevum var. doktora tekrar söyleyeceğim sıkıntımı, sanki az sıkıntım varmış gibi bir de bu gitmedi başımdan. ben gibi aylardır bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşalrım var mı Allah kimseye vermesin de! ne inatçı mantar enfeksiyonuymuş ya gitmedi bi türlü
eşler vardiyalı olunca gerçekten çok zor oluyorher yanı tatmin edici de olsa meslek zor, sıkıntılı. Bir de görüşememek çok üzüldüm çokönceden bir gece çalışıyordu bir gece evde oluyordu tabii ben bir buçuk gün göremiyordum ama akşamları görmek yetiyordu. şimdi sanki başka şehirlerde gibi bir hafta hiç yok
bebeğine annenin bakmasına sevindim canım. Benim annemde bakarım ben diyordu şimdi de belim ağrıyor.bacağım ağrıyor demeye başladı. Ben de ne yapacağım diye düşünüp duruyorum. Kayınvalidem 65 yaşında 130 kilo kendine hayrı yok ki zaten ben küçük bebekleri hiç kucağıma alamam korkarım dedi lafın arasında. Bundan da anlaşıldığı üzere hiç bana bırakma demek istedi sanırım:) hele o zaman gelsin ben de bulurum bir hal çare inşallah. Ama senin adına sevindim canım. Annen canı gibi bakar minnoşuna:)
geçmiş olsun canım allah şifalar versin... bende istanbula gitme gezme niyetindeydim bebiş gelmeden ama ne olur ne olmaz son zamanlarım diye cesaret edemedim o yüzden caydık eşimle yoksa bir emin önü taksim turu falan istiyordum son kez artık 1 sene sonraya kaldı hayalimKizlarrr geçmişi okuyamayacak kadar perişan haldeyim. Haftasonu bebek gelmeden son bir gezi yapalım dedik veistanbula gittik. Istanbul gezisi harika geçti ama döner dönmezhastalandimateş,öksürük,agri,sizi ne ararsan var.doktor 2 gun rapor Verdi ve hala kendime gelemedim. Boğazım cok acıyor kıpkırmızı ne yapabilirim yardım ve dualarinizi bekliyoruz...
doktorum tek kullanımlık fitil vermişti bu kez yanında kremde verdi geçti ama 1 aya teklarlarmı bilmiyorum.
ya canım o dediğine baktık ama maviydi o ve tonu bizim duvarla hiç uyuşmuyo , bide bizim odamızın renkleri soft renkler çok canlı renkler katmak istemiyorum
Kizlarrr geçmişi okuyamayacak kadar perişan haldeyim. Haftasonu bebek gelmeden son bir gezi yapalım dedik veistanbula gittik. Istanbul gezisi harika geçti ama döner dönmezhastalandimateş,öksürük,agri,sizi ne ararsan var.doktor 2 gun rapor Verdi ve hala kendime gelemedim. Boğazım cok acıyor kıpkırmızı ne yapabilirim yardım ve dualarinizi bekliyoruz...
evet ben mama koycam cunku yıgenım dogdugunda ablamın sutu gelmemıs sekerı dusmustu bebısımızın gec fark ettıler mama bulamamıslar hastanede yenıdogan servısınden zar zor bulup vermıslerr
geçmiş olsun canım, güzelce dinlen en önemlisi.. boğaz ağrısına eczaneden aldığım tarçınlı zencefilli pastilim iyi geliyor. ikisini evde varsa kaynatabilirsin deKizlarrr geçmişi okuyamayacak kadar perişan haldeyim. Haftasonu bebek gelmeden son bir gezi yapalım dedik veistanbula gittik. Istanbul gezisi harika geçti ama döner dönmezhastalandimateş,öksürük,agri,sizi ne ararsan var.doktor 2 gun rapor Verdi ve hala kendime gelemedim. Boğazım cok acıyor kıpkırmızı ne yapabilirim yardım ve dualarinizi bekliyoruz...
ekin tatlımm ben begendım valla zaten sade dosemıssın odayıı oyle ıddalı seylere gerek yok bence güzel olurr bende sadelıkten yanayımmm en cok merak ettıgım odalardan bırı senınkı valla tamamlayın da resım koyun artık:)
ya kızlar ruyamda bebegım elıyle karnımda gezıodu ama okdar bellıkı elı oldugu sonra elını karnımdan dısarı cıkardııı muthıs bıseydııı ayyy cok heyecanlandımm gece uyuyamadım sonra:)
en yakın arkadaşımdan dönence istedimen mantıklısı bebek bezi istemek aylara göre bol bol alsınlar
sen birebir gördüğün için daha iyi düşünüyorsun bizde sadece hayal olduğu için herşey aklımıza başka şeyler de gelebiliyor:)) ama mantıklı düşünmüşsün canım güle güle yapın.
bende bebefixle görüştüm demin nihayet stok sıkıntısı yokmuş, ithalatçı firmadan direk yolladıkları için kapıdan ödeme mevcut değil ama havale ile ödeme yapabilirmişim. şimdi siparişi geçicem hafta sonuna kadar ancak havale yapıcam parayı aldıkların da kargolama yapıcaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?