2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.....
Çok uykum var çok...:18:
Geceleri saat başı uyanıyorum,bi türlü rahat edemiyorum...Son 1 ay çok zorlayacak gibi :106:
günaydın canım son 1 ay zaten hamileliğin en zor dönemiymiş... varsın olsun gülüm ya... bu bir ay sonra topacın gelecek kucağına bu zor süreçte sabırla ve umutlarla hayallerle çekilir annesi

en yakın arkadaşımdan dönence istedim en mantıklısı bebek bezi istemek aylara göre bol bol alsınlar

canım badanamız yapıldı , üst tarafı mavi alt tarafıda bordurdeki ayıcığın içindeki krem gbi kum beji yanii , ayrıca mobilyamızda düz krem tülümüzde kral tacının renginde toprak rengi gibi yani

Turuncu çok sağol canım kararsızım ama bunu alıcaz heralde çünkü başka bişey uyduramıyorum

bebeğe geince ağızlarında pamukçuk oluyormuş canım, ayy çok üzüldüm bebeişime ne yapmak lazım acaba bugün doktora soracağım yarın yazarım ne söylediyse.

doktorum tek kullanımlık fitil vermişti bu kez yanında kremde verdi geçti ama 1 aya teklarlarmı bilmiyorum.

ya canım o dediğine baktık ama maviydi o ve tonu bizim duvarla hiç uyuşmuyo , bide bizim odamızın renkleri soft renkler çok canlı renkler katmak istemiyorum

Kızlar ya doğum çantamıza acaba küçük bir paket mama alıp koysak mı ?
Süt gelmezse şekerli su yerine kaşıkla mama verirler belki.:44:

her yanı tatmin edici de olsa meslek zor, sıkıntılı. Bir de görüşememek çok üzüldüm çok önceden bir gece çalışıyordu bir gece evde oluyordu tabii ben bir buçuk gün göremiyordum ama akşamları görmek yetiyordu. şimdi sanki başka şehirlerde gibi bir hafta hiç yok
bebeğine annenin bakmasına sevindim canım. Benim annemde bakarım ben diyordu şimdi de belim ağrıyor.bacağım ağrıyor demeye başladı. Ben de ne yapacağım diye düşünüp duruyorum. Kayınvalidem 65 yaşında 130 kilo kendine hayrı yok ki zaten ben küçük bebekleri hiç kucağıma alamam korkarım dedi lafın arasında. Bundan da anlaşıldığı üzere hiç bana bırakma demek istedi sanırım:) hele o zaman gelsin ben de bulurum bir hal çare inşallah. Ama senin adına sevindim canım. Annen canı gibi bakar minnoşuna:)

canım renkler de uyuyorsa, gözümde canlandırdım çok şirin geldi :)) zaten duvarda farklı renkler odaya ayrı bir hava veriyor bence, benim mobilyalarda kırık beyaz bende stickerlardan alıp yapıştırmayı düşünüyorum.. yoksa çok sade geliyor bu haliyle..

Kizlarrr geçmişi okuyamayacak kadar perişan haldeyim. Haftasonu bebek gelmeden son bir gezi yapalım dedik veistanbula gittik. Istanbul gezisi harika geçti ama döner dönmezhastalandim ateş,öksürük,agri,sizi ne ararsan var.doktor 2 gun rapor Verdi ve hala kendime gelemedim. Boğazım cok acıyor kıpkırmızı ne yapabilirim yardım ve dualarinizi bekliyoruz...

oy oy benım esımde polısss ama cevık kuvvette haftada bır nöbete gıdıooo hafta sonlarıı pek denk gelmıozzz gelsek bıle mutlaka mıtıng mac görevı oluooo senı cok cok ıyı anlıorum ve hazıranda karakola gececek muhtemelen senın dedıgın gıbı olacak calısma saatlerı ve dogu görevı cıkabılırrr benı göturmeyı dusunmuoo ıkı uc yıl ayrı kalcazzz bakalım hayırlısı olsun herseyın....
ben de bende mantarrr benı de terk etmedı bugune kadar hıc yasamamıstım ama hamılelıkte ıkı kez yasadımm fıtıl krem kullandım ama sankı gene baslıooo

evet ben mama koycam cunku yıgenım dogdugunda ablamın sutu gelmemıs sekerı dusmustu bebısımızın gec fark ettıler mama bulamamıslar hastanede yenıdogan servısınden zar zor bulup vermıslerr

eşler vardiyalı olunca gerçekten çok zor oluyor bende evlendiğimden beri rahat edemedim hep kocamı yanımda istiyorum... düğün dernek arkadaş toplantıları olur herkes eşiyle gider ben dul gibi yalnız tek tabanca giderim iyice sinirim bozulur millet kocasıyla dans eder ben masada tek başıma otururum sinir olurum canım kız anneleri cefa çeker oğlan anaları gelip torunlarını sever... çocuk okula gidene kadar 3 yaşına gelince göndercem köye baksın babaannesi kızıma valla köyde organik besin yer hem! bir ay falan bırakırım izin günlerimde günü birlik giderim hep anneme zuhur edemem aradada o gelir bakar torununu benim annemede yazık günah... ama yinede anneme güvendiğim gibi güvenemem kaynanamada benden korkusuna gözü gibi bakar senin kayınvalidenin yaşı biraz varmış canım zaten o cüsseyle bebeğin peşinden koşması zor olur gene iş kendi anana kaldı desene... zaten ağlarsa anam ağlar gerisi palavra ağlar

geçmiş olsun canım allah şifalar versin... bende istanbula gitme gezme niyetindeydim bebiş gelmeden ama ne olur ne olmaz son zamanlarım diye cesaret edemedim o yüzden caydık eşimle yoksa bir emin önü taksim turu falan istiyordum son kez artık 1 sene sonraya kaldı hayalim dualarım seninle ve bebişinle canım...

doktorum tek kullanımlık fitil vermişti bu kez yanında kremde verdi geçti ama 1 aya teklarlarmı bilmiyorum.

canım doktorum bana ilk önce tek kullanımlık fitille krem vermişti ama geçmedi. Kaşıntım falan vardı onlar geçti biraz sonra tekrar başladı. Doktoruma söyledim kültür aldı. Tekrar tek kullanımlık ama farklı iki tane fitil verdi. 7 gün arayla kullanacaksın dedi. Bir de sirkeli su ile yıka dedi. Bir kaç gün normale döndü akıntım falan. Fakat şimdi tekrar başladı. Hani kaşıntım falan yok ama akıntım çok fazla, rengi sarımsı sanki iltihap akıyormuş gibi ve arada süt kesiği gibi oluyor. Yani anlayacağın şiddetli bir mantar enfeksiyonu ile karşı karşıyayım ki ben bunu 2.ayımdan beri yaşıyorum. Artık sen düşün ne kadar kahredici olduğunu pes ettim artık ya

ya canım o dediğine baktık ama maviydi o ve tonu bizim duvarla hiç uyuşmuyo , bide bizim odamızın renkleri soft renkler çok canlı renkler katmak istemiyorum

sen birebir gördüğün için daha iyi düşünüyorsun bizde sadece hayal olduğu için herşey aklımıza başka şeyler de gelebiliyor:)) ama mantıklı düşünmüşsün canım güle güle yapın.
bende bebefixle görüştüm demin nihayet stok sıkıntısı yokmuş, ithalatçı firmadan direk yolladıkları için kapıdan ödeme mevcut değil ama havale ile ödeme yapabilirmişim. şimdi siparişi geçicem hafta sonuna kadar ancak havale yapıcam parayı aldıkların da kargolama yapıcaklar.

ekin tatlımm ben begendım valla zaten sade dosemıssın odayıı oyle ıddalı seylere gerek yok bence güzel olurr bende sadelıkten yanayımmm en cok merak ettıgım odalardan bırı senınkı valla tamamlayın da resım koyun artık:)

ya kızlar ruyamda bebegım elıyle karnımda gezıodu ama okdar bellıkı elı oldugu sonra elını karnımdan dısarı cıkardııı muthıs bıseydııı ayyy cok heyecanlandımm gece uyuyamadım sonra:)

Çok geçmiş olsun...
Boğazın için bimde satılan zencefilli naneli şeker var.O rahatlatıyor baya.
Bir tutam ıhlamur,1 elma,1 kabuk tarçın,bi parça zencefili kaynatıp günde 2-3 bardak bal ile tatlandırıp iç.
Sıcak duş alıp yatıp dinlenmek çok rahatlatıyor.
Ayrıca tavuk çorbasıda toparlanman için çok iyi gelecektir.
Tabi bol bol c vitamini ağırlıklı meyveyide unutmayalım.

evet ben mama koycam cunku yıgenım dogdugunda ablamın sutu gelmemıs sekerı dusmustu bebısımızın gec fark ettıler mama bulamamıslar hastanede yenıdogan servısınden zar zor bulup vermıslerr

Hangi markayı alsak acaba ?
Son zamanlarda bu konu ile ilgili çok araştırma yaptım.Doktorlar aptamil ile bebelac arasında sadece fiyat farkı olduğunu söylüyor.İçerikleri aynıymış.Kararsız kaldım.

geçmiş olsun canım, güzelce dinlen en önemlisi.. boğaz ağrısına eczaneden aldığım tarçınlı zencefilli pastilim iyi geliyor. ikisini evde varsa kaynatabilirsin de ..

bende öyle rüyalar görüyorum karnımda minik el, ayaklar çıkıyor yerler onların ellerini ayaklarını ..

en yakın arkadaşımdan dönence istedim en mantıklısı bebek bezi istemek aylara göre bol bol alsınlar

aaa supersin hic aklima gelmemisti,her gelen hediyenin yanina bi tane de bez getirsin super fikir

benim bildigim sekerli su doymasi icin degil dehidrasyonu onlemek icin veriliyor,yani bebek susuz kalmasin idrarini yapsin diye.ilk zamanlar surekli bakmak gerekiyormus kac kere ne yapti diye.ama sayisini bilmiyorum.aranizda bilen var mi?gunde en az kac idrar kac kaka olmaliydi ya?o hem doydugunun hemde bobreklerin calistiginin gostergesiymis..

en güzelini yapmış olursun canım :) resimlerini eklersin artık bakarız miniğin odasına

sevgicimm evet sade oldu baya odamız :) ama ben zaten çok renkli olsun istemiyodum :) bitsin bi hemen ekliycem resimleri :))

kızlar siz elevit kullanıyomusunuz... benim dün bitti sağlık ocağına gitmeliyimde şimdi bi üşendim bi üşendimki... bide bu saatte acaba öğle tatiline girerlermiki? boşuna gitmim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…