2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok tsk ederim kızlar ihlamuru şimdi koydun hemen tarçın ekleyeyim.ekranı takip edemeyecek kadar halsizim bana ve bebisime dua edin...görüşürüz

aptmaıl dusunuyorum ben canım...

Benim bildiğim yenidoğanın günde 8-10 defa kakasını yaptığı.Ama normal sayı nedir bilemiyorum.

kızlar siz elevit kullanıyomusunuz... benim dün bitti sağlık ocağına gitmeliyimde şimdi bi üşendim bi üşendimki... bide bu saatte acaba öğle tatiline girerlermiki? boşuna gitmim bide

Ben 2-3 günde bir kullanıyorum.

sevgicim vallahi eşim doğu görevini yapmıştı biz tanıştığımızda. şu an eşim 2 hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor, aslında çalışıyordu. Ama yeni gelen yazı ile gece çalışan ekipler 12 saat gece çalışacak 12 saat dinlenecek akşamına tekrar görev başına gelecekler, şeklindeymiş. Gündüz çalıştığında da haftanın 7 günü çalışıyor haftasonu diye bir şey olmuyor ama akşam geliyor ya bi seviniyorum anlatamam:):) keşke eskisi gibi devam etseydi ben bir gece görmeye, bir gece görmemeye razıydım yaa eşinin doğu görevi çıkarsa sen nasıl tek başına kalacaksın canım? çok zor oluyor inan. Benim eşim batmana bir hafta görev için gitmişti, resmen canımdan can gitti o gelene kadar

ayy inşallah başlamaz mantar enfeksiyonu. Eğer başlarsa hiç beklemeden hemen tekrar git canım doktora vallahi sonu gelmiyor bu meretin geçmiyor benim kaç aydır peşimde bilmiyorum artık

Kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim.. şimdi konuştum arkadaşımla eve çıkmışlar 1-2 saate gidicem yanlarına..

Kızlar ya doğum çantamıza acaba küçük bir paket mama alıp koysak mı ?
Süt gelmezse şekerli su yerine kaşıkla mama verirler belki.:44:

canım süt gelemzse zaten doktorlar şekerli suyu acil olarak veriyorlar ama sonra aptamil mama alındı mamaya başlandı. tek başına şekerli su yeterli gelmiyor

canım seninde mi eşin polis.çok zor doğu görevini yapmak.allah tüm asker ve polislerimizi korusun inşaallah

selam canlar maşallah sayfalar sel olmuş akmış
dilara maşallah cok tatlı bebiş annede cok güzel bende cok duygulandım okuyunca ve resimlere bakınca darısı basımıza
kızlar siz 2 sorum olcak benim karnım artık günden güne aşagı iniyor benim gibi karnı inmeye başlayan var mı
birde ben 2 takım hastane cıkışı aldım ama büyük setlerden değil
içerisinde üst cıtcıtlı zıbın alt ayaklı pijaması şapka ve eldiveni var
aklıma takılan sadece 1 kaç mı giydirilecek bebek dogunca önceden bunların içinde incecik yandan iple baglamalı atletleri olurdu şimdikilerde o yok iç zıbın diye geciyor sanırım bir kaç yere baktım onlardan bulamadım cıtcıtlı badi de sanırım giydirmiyorlar dogar dogmaz ne yapmamı önerirsiniz yoksa benmi yanlış düşünüyorum

benimde karnım hafiften inemeye başlamış.öyle diolar.2. sorun için ise göbek düşene kadar o yandan bağlamalı zıbınlar en kullanışlısı ve büyük hastane çıkışlarının içinde de var canım ayrıca da satılıyo.2-3 tane olsa yeterli olur sanırım

Normal zamanda olsa çok daha çabuk tedavi edilir ama hamileyken her ilacı da kullanamazsın üzüldüm senin adına
Belki uyguluyorsundur ama yine de yazayım. Bende eskiden olmuştu. En etkili ilaçlar fitiller. Çamaşırların muhakkak %100 pamuklu olsun ve ütüle yıkadıktan sonra. Sabah akşam değiştir çamaşırını. Her tuvaletten sonra genital sabunlar var antibakteriyel sebamed gibi onlarla yıka yada sirkeli su da olabilir. Tamamen bitmeden tedavin bırakma çünkü tekrarlıyor. Ve en önemlisi eşine de kullandır bir mantar merhemi trosyd gibi falan çünkü ilişki yoluyla bulaşıyor

bu dediğin dış zıbından daha ince değil mi canım iç zıbın olarak geciyor
benım baktıgın büyük hastane cıkışlarının içinde yoktu tatlım ya atlet kilot ve cıtcıtlı badi vardı bu dediğim yoktu malesef

cnm bnde dün kayınvaldemlere geldim kalmaya. bni görür görmez karnın inmiş aşşağa inmeye başlamış yaklaşıyo doğum dedi valla. yani bnmde öyle.
hastane çıkışlarında 10lulara bak onlarda iç zıbın fln var cnm.

bu arada herkese selam kızlar

evet canım inceden bir penye oluyo kumaşı.sen onu bebek mağazalarına sor verirler.ama daha sonra alttan çıtçıtlılar süper kullanışlı.göbek düşene kadar rahat oluyo zıbınlar.genelde olur büyük hastane çıkışlarında ama denk gelmemiş sanırım sana

Benim bildiğim yenidoğanın günde 8-10 defa kakasını yaptığı.Ama normal sayı nedir bilemiyorum.

Turuncu mama markası olarak SMA yı çok methediyorlar. Ama ben alır mıyım bilmiyorum. Çünkü olumsuz düşünmek istemiyorum sonuçta istanbuldayız lazım olsa eşimin alıp gelmesi 15 dk sürer.

Yeni doğan günde 8-10 kaka yapmaz canım ya zaten max. 7 kez bez değiştiriyormuşuz ben geçen 40 günlük bebeğe gittim günde 1 kere çıkıyo kakaya dedi :44:

slm canım hoşgeldin

mama konusunda benim doktor tanidigimizdan duydugum sma ydi.burdaki doktorda bi arkadasima novalac diye bir mamayi vermsiti.ben mamalardan hic anlamam ama duyduklarim bunlar.

benim aldigim setlerde de citcitli kolsuz atlet ve citcitlu ayakli tulumlar vardi.genelde bunlari giydiriyorlamis.gobek bagi dusmeden nasil giydirecez onu anlamadim.hemsire birsey olmuyor dedi.

Şimdilik karnımda bir inme yok gibi.Yani farkedilmiyor henüz bişey.

Ben 1 tane büyük hastane çıkışı bi tanede küçük hastane çıkışı aldım.
Büyüğün içinde incecik bir zıbın var senin tarif ettiğin şekilde ama lazım olur mu bilmiyorum.
Eğer çok lazım olan bişey olsaydı bütün hastane çıkışlarına mutlaka koyarlardı diye düşünüyorum.
Ben çıtçıtlı atlet giydirmenin bebeğin göbeğine bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Sonuçta patikli altları giydirdiğimiz zamanda lastik kısmı beline gelinecek.Zarar verse o da verirdi.
Yani gidipte ayrıca böyle bir zıbın almaya gerek yok bence.Yinede tam cevap istiyorsan şubat annelerine sorabilirsin mesela.

peki sana doktormu söyledi 22-3 güne bir diye yoksa senmi öyle yapıyorsun?. şimdiye kadar hergün içtim ama insan sıkılmaya başlıyo, hapcı oldum...

benim kayınvalide bakamazda annemde pek güven vermiyor bakma konusunda:) ne olacak bakalım. Babası evde olduğu zamanlar bakar oğluşuna. O evde yokken de mecbur anneme bırakırım artık. Baksın ne yapıyım. El kadar bebeği kreşe verecek halim yok ya... Neler görüyoruz televizyonlar da insan korkuyor. Doğana kadar bi çıksa artık bi çıksa artık deyip duruyoruz. çıkmaya yakın bebeğime kim bakacak diye kara kara düşünüyoruz. Hiçbir bebek kolaylıkla büyümüyor. Allah yardım eder herkese inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…