eşler vardiyalı olunca gerçekten çok zor oluyorbende evlendiğimden beri rahat edemedim hep kocamı yanımda istiyorum... düğün dernek arkadaş toplantıları olur herkes eşiyle gider ben dul gibi yalnız tek tabanca giderim iyice sinirim bozulur millet kocasıyla dans eder ben masada tek başıma otururum sinir olurum canım kız anneleri cefa çeker oğlan anaları gelip torunlarını sever... çocuk okula gidene kadar 3 yaşına gelince göndercem köye baksın babaannesi kızıma valla köyde organik besin yer hem! bir ay falan bırakırım izin günlerimde günü birlik giderim hep anneme zuhur edemem aradada o gelir bakar torununu benim annemede yazık günah... ama yinede anneme güvendiğim gibi güvenemem kaynanamada benden korkusuna gözü gibi bakar senin kayınvalidenin yaşı biraz varmış canım zaten o cüsseyle bebeğin peşinden koşması zor olur gene iş kendi anana kaldı desene... zaten ağlarsa anam ağlar gerisi palavra ağlar
geçmiş olsun canım allah şifalar versin... bende istanbula gitme gezme niyetindeydim bebiş gelmeden ama ne olur ne olmaz son zamanlarım diye cesaret edemedim o yüzden caydık eşimle yoksa bir emin önü taksim turu falan istiyordum son kez artık 1 sene sonraya kaldı hayalimdualarım seninle ve bebişinle canım...
Çok geçmiş olsun...
Boğazın için bimde satılan zencefilli naneli şeker var.O rahatlatıyor baya.
Bir tutam ıhlamur,1 elma,1 kabuk tarçın,bi parça zencefili kaynatıp günde 2-3 bardak bal ile tatlandırıp iç.
Sıcak duş alıp yatıp dinlenmek çok rahatlatıyor.
Ayrıca tavuk çorbasıda toparlanman için çok iyi gelecektir.
Tabi bol bol c vitamini ağırlıklı meyveyide unutmayalım.
Hangi markayı alsak acaba ?
Son zamanlarda bu konu ile ilgili çok araştırma yaptım.Doktorlar aptamil ile bebelac arasında sadece fiyat farkı olduğunu söylüyor.İçerikleri aynıymış.Kararsız kaldım.
Çok geçmiş olsun...
Boğazın için bimde satılan zencefilli naneli şeker var.O rahatlatıyor baya.
Bir tutam ıhlamur,1 elma,1 kabuk tarçın,bi parça zencefili kaynatıp günde 2-3 bardak bal ile tatlandırıp iç.
Sıcak duş alıp yatıp dinlenmek çok rahatlatıyor.
Ayrıca tavuk çorbasıda toparlanman için çok iyi gelecektir.
Tabi bol bol c vitamini ağırlıklı meyveyide unutmayalım.
Hangi markayı alsak acaba ?
Son zamanlarda bu konu ile ilgili çok araştırma yaptım.Doktorlar aptamil ile bebelac arasında sadece fiyat farkı olduğunu söylüyor.İçerikleri aynıymış.Kararsız kaldım.
sezaryan olacaksa koymak iyi fikir bence..
benim bildigim sekerli su doymasi icin degil dehidrasyonu onlemek icin veriliyor,yani bebek susuz kalmasin idrarini yapsin diye.ilk zamanlar surekli bakmak gerekiyormus kac kere ne yapti diye.ama sayisini bilmiyorum.aranizda bilen var mi?gunde en az kac idrar kac kaka olmaliydi ya?o hem doydugunun hemde bobreklerin calistiginin gostergesiymis..
kızlar siz elevit kullanıyomusunuz... benim dün bitti sağlık ocağına gitmeliyimde şimdi bi üşendim bi üşendimki... bide bu saatte acaba öğle tatiline girerlermiki? boşuna gitmim bide
oy oy benım esımde polısss ama cevık kuvvette haftada bır nöbete gıdıooo hafta sonlarıı pek denk gelmıozzz gelsek bıle mutlaka mıtıng mac görevı oluooo senı cok cok ıyı anlıorum ve hazıranda karakola gececek muhtemelen senın dedıgın gıbı olacak calısma saatlerı ve dogu görevı cıkabılırrr benı göturmeyı dusunmuoo ıkı uc yıl ayrı kalcazzz bakalım hayırlısı olsun herseyın....
Ben de bende mantarrr benı de terk etmedı bugune kadar hıc yasamamıstım ama hamılelıkte ıkı kez yasadımm fıtıl krem kullandım ama sankı gene baslıooo
evet ben mama koycam cunku yıgenım dogdugunda ablamın sutu gelmemıs sekerı dusmustu bebısımızın gec fark ettıler mama bulamamıslar hastanede yenıdogan servısınden zar zor bulup vermıslerr
Kızlar ya doğum çantamıza acaba küçük bir paket mama alıp koysak mı ?
Süt gelmezse şekerli su yerine kaşıkla mama verirler belki.:44:
sevgicim vallahi eşim doğu görevini yapmıştı biz tanıştığımızda. şu an eşim 2 hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor, aslında çalışıyordu. Ama yeni gelen yazı ile gece çalışan ekipler 12 saat gece çalışacak 12 saat dinlenecek akşamına tekrar görev başına gelecekler, şeklindeymiş. Gündüz çalıştığında da haftanın 7 günü çalışıyor haftasonu diye bir şey olmuyor ama akşam geliyor ya bi seviniyorum anlatamam:):) keşke eskisi gibi devam etseydi ben bir gece görmeye, bir gece görmemeye razıydım yaaeşinin doğu görevi çıkarsa sen nasıl tek başına kalacaksın canım? çok zor oluyor inan. Benim eşim batmana bir hafta görev için gitmişti, resmen canımdan can gitti o gelene kadar
ayy inşallah başlamaz mantar enfeksiyonu. Eğer başlarsa hiç beklemeden hemen tekrar git canım doktora vallahi sonu gelmiyor bu meretingeçmiyor benim kaç aydır peşimde bilmiyorum artık
selam canlar maşallah sayfalar sel olmuş akmış
dilara maşallah cok tatlı bebiş annede cok güzel bende cok duygulandım okuyunca ve resimlere bakınca darısı basımıza
kızlar siz 2 sorum olcak benim karnım artık günden güne aşagı iniyor benim gibi karnı inmeye başlayan var mı
birde ben 2 takım hastane cıkışı aldım ama büyük setlerden değil
içerisinde üst cıtcıtlı zıbın alt ayaklı pijaması şapka ve eldiveni var
aklıma takılan sadece 1 kaç mı giydirilecek bebek dogunca önceden bunların içinde incecik yandan iple baglamalı atletleri olurdu şimdikilerde o yok iç zıbın diye geciyor sanırım bir kaç yere baktım onlardan bulamadım cıtcıtlı badi de sanırım giydirmiyorlar dogar dogmaz ne yapmamı önerirsiniz yoksa benmi yanlış düşünüyorum
canım doktorum bana ilk önce tek kullanımlık fitille krem vermişti ama geçmedi. Kaşıntım falan vardı onlar geçti biraz sonra tekrar başladı. Doktoruma söyledim kültür aldı. Tekrar tek kullanımlık ama farklı iki tane fitil verdi. 7 gün arayla kullanacaksın dedi. Bir de sirkeli su ile yıka dedi. Bir kaç gün normale döndü akıntım falan. Fakat şimdi tekrar başladı. Hani kaşıntım falan yok ama akıntım çok fazla, rengi sarımsı sanki iltihap akıyormuş gibi ve arada süt kesiği gibi oluyor. Yani anlayacağın şiddetli bir mantar enfeksiyonu ile karşı karşıyayım ki ben bunu 2.ayımdan beri yaşıyorum. Artık sen düşün ne kadar kahredici olduğunupes ettim artık ya
benimde karnım hafiften inemeye başlamış.öyle diolar.2. sorun için ise göbek düşene kadar o yandan bağlamalı zıbınlar en kullanışlısı ve büyük hastane çıkışlarının içinde de var canım ayrıca da satılıyo.2-3 tane olsa yeterli olur sanırım
dilara maşallah cok tatlı bebiş annede cok güzel bende cok duygulandım okuyunca ve resimlere bakınca darısı basımıza
kızlar siz 2 sorum olcak benim karnım artık günden güne aşagı iniyor benim gibi karnı inmeye başlayan var mı
aklıma takılan sadece 1 kaç mı giydirilecek bebek dogunca önceden bunların içinde incecik yandan iple baglamalı atletleri olurdu şimdikilerde o yok iç zıbın diye geciyor sanırım bir kaç yere baktım onlardan bulamadım cıtcıtlı badi de sanırım giydirmiyorlar dogar dogmaz ne yapmamı önerirsiniz yoksa benmi yanlış düşünüyorum
bu dediğin dış zıbından daha ince değil mi canım iç zıbın olarak geciyor
benım baktıgın büyük hastane cıkışlarının içinde yoktu tatlım ya atlet kilot ve cıtcıtlı badi vardı bu dediğim yoktu malesef
Benim bildiğim yenidoğanın günde 8-10 defa kakasını yaptığı.Ama normal sayı nedir bilemiyorum.
Ben 2-3 günde bir kullanıyorum.
cnm bnde dün kayınvaldemlere geldim kalmaya. bni görür görmez karnın inmiş aşşağa inmeye başlamış yaklaşıyo doğum dedi valla. yani bnmde öyle.
hastane çıkışlarında 10lulara bak onlarda iç zıbın fln var cnm.
bu arada herkese selam kızlar
Benim bildiğim yenidoğanın günde 8-10 defa kakasını yaptığı.Ama normal sayı nedir bilemiyorum.
Ben 2-3 günde bir kullanıyorum.
eşler vardiyalı olunca gerçekten çok zor oluyorBende evlendiğimden beri rahat edemedim hep kocamı yanımda istiyorum... Düğün dernek arkadaş toplantıları olur herkes eşiyle gider ben dul gibi yalnız tek tabanca giderim iyice sinirim bozulur millet kocasıyla dans eder ben masada tek başıma otururum sinir olurum Canım kız anneleri cefa çeker oğlan anaları gelip torunlarını sever... çocuk okula gidene kadar 3 yaşına gelince göndercem köye baksın babaannesi kızıma valla köyde organik besin yer hem! Bir ay falan bırakırım izin günlerimde günü birlik giderim hep anneme zuhur edemem aradada o gelir bakar torununu benim annemede yazık günah... Ama yinede anneme güvendiğim gibi güvenemem kaynanamada benden korkusuna gözü gibi bakar Senin kayınvalidenin yaşı biraz varmış canım zaten o cüsseyle bebeğin peşinden koşması zor olur gene iş kendi anana kaldı desene... Zaten ağlarsa anam ağlar gerisi palavra ağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?